forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 6:25 pm 
Аватар

Omraz написа:
Nashville написа:
Седем:Едно написа:
Аз обаче мога. Или само ти имаш право на мнение?

Би могъл ако си постигнал повече от него, иначе ми се струва че не е редно да го правиш. Иначе си кажи мнението, нали за това е този форум. Просто си подбирай думите малко по-внимателно защото представлявaш доста Левскари от страната и чужбина. Просто начина ти на писане във форума не съвпада с възпитаният, улегнал, и въздържан Тони който виждаме пред камерите на журналистите.

И Кюрда е постигнал повече от мен и теб, г-н Стоичков ли трябва да го наричаме по твоята логика? :lol:

Сираков е отвратителен човек и завършен боклук. Всичко си е направил сам и отношението на голяма част от левскарите към него си е изцяло негова заслуга - не само като ръководител, а и като играч.

Засега тази новина е партенка и е толкова вярна, колкото това че Батков ще даде 10 000 лева за юбилея.

Омраз, мен лично не ме интересува как се обръщате към Стоичков, като кюрд, помак, или глупак, но във форума на Левски, изказвания от рода на "синия кюрд Сираков" са неуместни и нежелателни, особено ако са от човек който представлява една сериозна група Левскари от страната и чужбина. Не че няма право да е на това мнение или да мисли същото, просто позицията която заема го задължава да е по умерен в изказванията и коментарите си.
Иначе мен лично човешките качества на Наско Сираков не ме интересуват, аз няма да го взимам за любовница. Може да е отвратителен характер но фактите са следните: когато Наско е в Левски, без значение като футболист или ръководител, има титли, има купи, има здрави мачове в Европа, има публика на стадиона. Това са фактите и аз на черното не мога да кажа бяло. Иначе си го плюйте колкото искате.

Последна промяна Nashville на Сря Май 28, 2014 6:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 6:27 pm 
Аватар

Какво ще кажеш за Тодор Батков тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 6:59 pm 
Аватар

Мнението ми за него е същото като на мнозинството сини фенове, то като погледнеш резултатите и успехите от последните пет години и сигурно от следващите две-три, и ти става ясно за какво става на въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:05 pm 
Аватар

И какво излиза според теб. Титлите и купите са най-важното? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:11 pm 
Аватар

Nashville написа:
Мнението ми за него е същото като на мнозинството сини фенове, то като погледнеш резултатите и успехите от последните пет години и сигурно от следващите две-три, и ти става ясно за какво става на въпрос.

Кой беше президент като влязохме в ШЛ? А при 1/4 финала в УЕФА?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:19 pm 
Аватар

Аз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:22 pm 
Аватар

Nashville написа:

Тони, недей така, гадният мустак наследи една вече добре разработена машина в която Сираков имаше много по- отдавна пръст в усъвършенстването и. Несъпоставими неща са.
Иначе и аз не го долюбвам, но в случая връзката с Борат е неуместна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:25 pm 
Аватар

jordanofff написа:

Да разбирам ли че футболистите които минаха през клуба за последните пет години са новите легенди на Левски, нищо че са донесли нула купи и титли във витрината на клуба? Защото те човешки качества определено имат - някои от тях дариха пари за юбилея, други подкрепиха баскетболният Левски в Ботевград, и най-важното, всичките идват да ни се извиняват пред нашия сектор след поредната загуба. Това ако не са човешки качества здраве му кажи, но един ден ако бъде написана книга за 200 години Левски, за периода от 2009-2014 най-много да им изредат имената на един ред на еди коя си страница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:26 pm 
Аватар

1914_team_forever написа:
Nashville написа:

Тони, недей така, гадният мустак наследи една вече добре разработена машина в която Сираков имаше много по- отдавна пръст в усъвършенстването и. Несъпоставими неща са.
Иначе и аз не го долюбвам, но в случая връзката с Борат е неуместна.

Въобще не е неуместна, щото не може на Сираков да се пишат всички заслуги, а на Борат- всички неуспехи. 5 години Насраков хранеше по фесбука след всяка издънка, а след най- голямата- Иртиш- нищо не било.. Треньорът бил виновен :? Впрочем, най- голямата издънка на всички времена за мен е Тампере, сещаш се кой ни беше СТД, сещаш се и къде беше тогава...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:49 pm 
Аватар

Nashville написа:

Според мен Батков има косвена заслуга за тези успехи, дотолкова колкото осигури прилични пари за селекция и остави Наско и Мъри да работят на спокойствие за 2-3 години. Проекта беше нещо като План Левски 2007-ма ако не се лъжа. Дълбоко се съмнявам че щяхме да постигнем тези успехи без задружните усилия на Наско и Мъри. То само с пари нестава, вижте жълтурите какви пари наляха а не са дори в челната тройка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 7:57 pm 
Аватар

Еми човек, няколко пъти ти се обясни защо го наричат синият Кюрд. Не може винаги (ама абсолютно винаги), когато не е на работа в клуба, да псува и плюе по Левски, да говори как за нищо не става отбора, как той бил номер 1 и тем подобни, и като го назначат да обръща мнението на 180 градуса. Отношението на един футболист/ръководител към клуба, както когато е в него, така и когато е извън него, е изключително важно. Наско Сираков е интересчия, гледа си собственият гъз и винаги би избрал собственият си гъз пред този на Левски. Също както Кюрдата се отрече няколко пъти от лит(*кс-етрополе, става им президент, бега като ощипан и прави какви ли не други изцепки.
Харесвай си го Наско, то и ние го харесваме като футболист (аз не толкова, че не го помня особено, но другите да), ама остави хората да се обръщат към него така, както решат. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 8:14 pm 
Аватар

Еми ако е казал че нищо не става от отбора, защо отбора не покаже че става нещо от тях. Да станат шампиони, да вземат купата на България ако могат, да изиграят няколко прилични мача в Европа и да му запушат устата, той тогaва няма да говори. Но ако не могат, тогава неговите думи ще се окажат вeрни и ще излезе че казва истината а ние му се сърдиме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 8:19 pm 
Аватар

Отказвам се. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 8:22 pm 

Nashville написа:
Еми ако е казал че нищо не става от отбора, защо отбора не покаже че става нещо от тях. Да станат шампиони, да вземат купата на България ако могат, да изиграят няколко прилични мача в Европа и да му запушат устата, той тогaва няма да говори. Но ако не могат, тогава неговите думи ще се окажат вeрни и ще излезе че казва истината а ние му се сърдиме.

Защото ги демотивира. Не може да кажеш на някой на работа, че е пълен тъпир и да очакваш после от него да ти свърши работата както трябва. Наско работи за себе си по всяко време без значение дали е в клуба или не. Не виждам какво толкова коментираме жалкото му съществуване. Да си седи по казината и далече от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 8:49 pm 
Аватар

Ще пеем ли за победа или?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 8:56 pm 
Аватар

Защо не оставим разговора за Сираков, поне докато няма нещо реално свързано с негово връщане в клуба? Едва ли ще се съгласим на едно мнение, такъв човек е, а и е негова вина, че не можем всички да го признаем за легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 9:00 pm 
Аватар

freak|joe написа:
Nashville написа:

Защото ги демотивира. Не може да кажеш на някой на работа, че е пълен тъпир и да очакваш после от него да ти свърши работата както трябва. Наско работи за себе си по всяко време без значение дали е в клуба или не. Не виждам какво толкова коментираме жалкото му съществуване. Да си седи по казината и далече от Левски.

Напротив, аз мисля че тези изказвания би трябвало да ги мотивира. Аз ако бях на тяхното място щях да си запаля бутонките от тичане и себераздаване по време на мач за да докажа не само на него ами на всички сини фенове че съм качествен футболист и заслужавам да нося синята фланелка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 9:44 pm 
Аватар

Мисля че първите три думи в заглавието на темата спокойно могат да бъдат премахнати! :bigok :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 9:44 pm 
Аватар

freak|joe написа:
Nashville написа:

Много нежни души се подвизават в нашия отбор през последните 10 години(с много малко изключения). Нормално да се демотивират. Мъжкарски отбор не сме имали от периода 1999-2002 г. Може да бяха рендета повечето, но на терена мачкаха всичко живо в България. Едва ли ще имаме в близките 10-15 г. подобен отбор.

пс Какво толкова спорите за Сираков. :lol: То е ясно, че книгата му е визираната "атомна бомба". Горе прочетох, че не бил легенда. :lol: Еми легенда си е, при това от най-ярките в историята на клуба. Това не пречи да бъде боклук като човек. Не са изключващи се двете неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 10:46 pm 
Аватар

За какво изобщо се коментира педераско, след това което направи, само преди година :ohmygod Уж доведе сърбина, уж щеше да му се даде кредит на доверие, а то какво? Извъртя си мнението на 180 градуса. Изобщо не мога да се сетя за момент , когато е казал нещо и си е удържал на думата след това.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 11:27 pm 
Аватар

Nashville написа:

А що не го каза преди Иртиш тва? Щото беше на хранилката, затва ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 11:36 pm 
Аватар

Nashville написа:
jordanofff написа:

Да разбирам ли че футболистите които минаха през клуба за последните пет години са новите легенди на Левски, нищо че са донесли нула купи и титли във витрината на клуба? Защото те човешки качества определено имат - някои от тях дариха пари за юбилея, други подкрепиха баскетболният Левски в Ботевград, и най-важното, всичките идват да ни се извиняват пред нашия сектор след поредната загуба. Това ако не са човешки качества здраве му кажи, но един ден ако бъде написана книга за 200 години Левски, за периода от 2009-2014 най-много да им изредат имената на един ред на еди коя си страница.

Еми не, не трябва така да го разбираш. Няма такива легенди. ТБ е отговорното лице, заедно с всички останали нещастници, които от 2006-а насам само смучат и не осъзнаха, че накрая няма да остане нищо за смучене. :smt031 Всъщност имаше един, които можеше да стане легенда, но точно през тези 5 години за които говориш, реши да се бие с рекламни пана, да показва ушенца и да бие камшици. Аз така ги разбирам нещата. Това, че са дали пари си е тяхно лично решение. Нима всички, които участвахме под една или друга форма в организирането на Юбилея сме легенди на Левски и като казвам легенди имам предвид такива със статута на НС?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 12:57 am 
Аватар

Това че са дарили пари за юбилея съм го написал под графата човешки качества а не легенди, но както и да е. Аз мисля че се отдалечихме от темата която е трансфери, покупки и продажби. Какво мислите за безплатната селекция? Редно ли е да се взимат футболисти при положение че още нямаме назначен треньор? Какви са целите пред отбора за новият сезон? Има ли начин да помогнем на Гонзо под каквато и да е форма? Изобщо има ли излизане от ситуацията в която е попаднал Левски в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 1:53 am 
Аватар

Nashville - новият 67-ми! :bigok
Няколко бързи въпроса. Nashville, ходиш ли на мачове на Левски? Ако да, в кой сектор седеше преди ремонта на А сектор? На колко години си? Може и възрастова граница, не точна възраст.

Ето и защо ти ги задавам. Ти си с разбиранията на чичките от сектор В, не очаквай да имаш много съмишленици тук.

Ние сме Левски София, марката и харизмата от титли и купи на друго място. А логиката ти в постовете е меко казано объркваща. С теб има толкова шанс за успех да се спори, колкото с 67-ми.

Успех в живота!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 2:07 am 
Аватар

За разлика от 67-ми Nashville не е неадекватен :bigok Да, Левски не е титлите и купите, но на никой не му е приятно да гледа как падаме 4 пъти от чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 3:48 am 
Аватар

bogarra написа:
За разлика от 67-ми Nashville не е неадекватен :bigok Да, Левски не е титлите и купите, но на никой не му е приятно да гледа как падаме 4 пъти от чорбата.

Отчитам го! :bigok
Да, на никой не му е приятно, но как ще се реши това с идването на НС? Ще почне да урежда мачове ли? Тогава по-добре ли ще се чувстваме?
В тоя клуб трябва да има мъже. Мъже, които не са там за далаверата или за заплатата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 6:36 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Райков вече е свободен, Гонзо да му звънка и да се връща :lsfc3 :bii_chorbata

Аз също мисля че Райков може да свърши работа, въпроса е дали ще се навие да дойде. Като гледам Гонзо май ще се опита да върне в Левски играчи които са били там и знаят какво означава синята фланелка. То не че той има много голям избор, но си мисля че това е най-доброто решение за момента, при положение че пари за селекция няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 8:07 am 
Аватар

Не ми харесва че за пореден път всичко ще се кара на мускули.Отново няма да имаме план или политика в дългосрочен план.Утре Тодор ще се събуди с нечие чуждо дилдо в гъза и ще се започне да уволнява наред в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 9:39 am 
Аватар

Е на какво да се кара? Пари няма, треньор няма, нищо няма. Само мускули, и то тези на Гонзо. Дано стигнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 12:26 pm 
Аватар

Цитат:
French newspaper L'Équipe has learned that Levski Sofia are considering a summer move for PSG player Boulleau
Laure.

The former french international has developed into one of Europe’s top centre-backs.

The same source has suggested that Georgi Ivanov has been impressed with the ball-playing centre-back and he will attempt to lure to the Gerena Stadion.

Boulleau Laure, 27, is perfectly happy at PSG and hopes to enjoy some European success with the Parisians as well, but there is a chance she could be sacrificed by the club as they need money for new signings.
:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]