forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 8:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 10:43 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Добре де, откъде пари да издържа Левски? А кой ще е тоя, дето ще го финансира и ще си даде парите Мокета да му ги развява както си иска? И освен това, хипотетично, дори да има такъв, като види след 2 месеца как му потъват милиончета, ще спре кранчето, а може и да скалпира новия китеник.

Фантастика ми звучи мокета президент.

Наско Сираков знае кое и как да се случи и да има успех. Обаче, всичко казано по-горе за него важи с пълна сила. И съм много съгласен, че той не трябва да заема пост в Левски повече! Гнусен интересчия.
А ако това се случи наистина, не вярвам да си развява байрака как си иска. Хората които ще стоят зад него надали биха му го позволили, още повече да влязат във война с феновете от стъпването им в Левски. Хипотетичното такова, естествено. Това не променя факта, че заради сумати си изцепки и простотии за собствена изгода Наско Сираков не трябва да е желан в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 10:50 pm 
Аватар

Ако Сираков се върне в Левски, това означава само едно - тотално разединение на публиката. Всичко постигнато досега ще бъде разрушено и ще се върнем в предишното отвратително състояние - качулки срещу любители на футболната игра. За огромно съжаление, Сираков е харесван от много левскари, а този мръсник ще се възползва максимално от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 10:55 pm 
Аватар

Ако не беше юбилеят това разделение щеше да е все така очевидно. Още 1-2 месеца и пак ще има "феновете от А", "лумпените от Б", "туристите" и т.н

Последна промяна bogarra на Вто Май 27, 2014 10:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 10:56 pm 
Аватар

Хубава работа, айде стига черногледство :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:00 pm 
Аватар

Мда, Тонка. Точно щях да напиша същото. Сираков си е харесван от доста повече левскари, отколкото не е харесван.
И при евентуална подобна ситуация съм по-склонен да смятам, че не трябва да има агресивна реакция, а по-скоро да се мисли за запазване на единството. Иначе отново връщаме старата ситуация, а едва ли скоро ще имаме подобна възможност да бъдеме така обединени. :( Запазиме ли тази сполотеност, когато "качулките" не са лошите, винаги лидерите ще водят мнозинството. А лидерите няма как да са различни от НКП или тръста, примерно. Важно е синята общост да е сплотена и единна. Тогава е силна. :levski
Единственото хубаво в такава ситуация е, че Сираков ще е просто маша. А на тях лесно им се бие шута. При сегашното недоволство Тати стои, ама е собственик. Ама всички под него ползва за бушони. Такъв бушон ще е и Сираков.
Естествено, всичко това е много хипотетично и евентуално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:00 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че г-н сираков не е харесван само тук, което не е много, но не е и малко. И ако действително ни отърве от бащицата, голяма част от публиката ще се върне.

И за да не стане недоразбиране, моето лично мнение е, че няма как да се зачеркне историята за големия номер 8, но тази история не може да ме накара да му пляскам и да му се радвам. :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:04 pm 
Аватар

Винаги се опитвам да съм максимално толерантен с хората, дори понякога го отчитам това си качество, като голям минус. В случая с НС, очевидно в съзнателния си живот мога да следя и анализирам изявите му след тези на терена. И те са потресаващи. Ако гледаме статистиката на терена - легенда е. Ако гледаме изявите му и най-вече приказките му, когато не е на пост в Левски..(изберете си сами определение :smt012 ) Тук идва и разделението. За много хора НС е БОГ и изобщо не биха се трогнали, дори от най-скорошното му, когато нарече целия отбор на Левски че са некадърници и боклуци и т.н, а веднага след това им стана шеф на тези некадърници и боклуци и т.н и вече бяха най-добрите в България. И това просто ми идва ей така от въздуха, дори не желая да се замислям по-нататък. Винаги, когато поставяш личния си интерес в дадена кауза, то тя неминуемо е обречена на провал. Вярно малък съм още и може да не ги разбирам толкова в детайли нещата, но така смятам аз. Това ми е лично мнение и не ангажирам никой с него, но според мен НС се върна последния път в Левски, впрягайки целия си наличен ресурс от контакти и възможности, понеже усещаше медеца на Газпром. Уви не стана и си замина обиден..

Това което се случва с Гонзо и Боримиров в момента, е наистина радващо. Би било радващо, ако всички знакови футболисти на Левски, помагат на клуба, чрез натрупания опит и контактите, които са създали, но това е утопия и никога няма да се случи, но би било добре, поне да не пречат. Отделно, ако не ме лъже паметта, Гонзо си е позволявал да каже нещо отрицателно, единствено срещу НС. Докато втория при всяка удобна възможност е пускал лайномета срещу всички, така както и журналистите чорбари не умеят.

ПС: Явно съм се забавил и общо взето сте казали точно това, което смятам и аз :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:10 pm 
Аватар

Като цяло не съм съгласен с крайно негативното отношение към Сираков :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:13 pm 
Аватар

И аз, опитвал съм да споря тук, но няма смисъл. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:22 pm 

Наско Сираков от позицията на своите 258 мача и 206 гола и безброй успехи и като футболист и като ръководител има право да говори абсолютно каквото си поиска.И винаги ще бъде прав,така както беше прав и през октомври 2013 когато каза че това не е "неговият" (нарочно го слагам в кавички не защото Левски е негов,а защото много от хората които бяха изгонени от стадиона мислят по същия начин) клуб.Каквито и глупости да се пишат за него е факт че е най-успешния ръководител в последните 20 години,факт е че винаги действа с желязна ръка и знае какво прави.Така че ако се случи така че един ден стане президент на Левски,и някоя голяма компания стане спонсор на клуба това ще е най-хубавото нещо случило се от поне 8 години.Ама щял да затваря Сектор Б,нямало да пуска нкп и прочее,и с право ! Никакви тръстове и фенове нямат право да се месят в управлението на футболните клубове,това никъде го няма по света запомнете го ! Може да се срещат с ръководството и да дават идеи,но да определят политиката,да рекетират и да налагат мнението си - изключено ! Като не са съгласни,отиват в съда и регистрират примерно АФК Левски,управляват си го,влагат средства в него и така.Няма как в едно акционерно дружество каквото е ПФК Левски,феновете да имат решаващата дума и едва ли не те да казват какво ще става,забравете за това !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:24 pm 
Аватар

shalala написа:
И аз, опитвал съм да споря тук, но няма смисъл. :smt006

Принципно и аз не го приемам това,ама тука мисленето е малко по различно :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:25 pm 
Аватар

ЛЕВСКИ НЕ Е лудогорец :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:25 pm 
Аватар

Hammer1914 написа:
Наско Сираков от позицията на своите 258 мача и 206 гола и безброй успехи и като футболист и като ръководител има право да говори абсолютно каквото си поиска.И винаги ще бъде прав,така както беше прав и през октомври 2013 когато каза че това не е "неговият" (нарочно го слагам в кавички не защото Левски е негов,а защото много от хората които бяха изгонени от стадиона мислят по същия начин) клуб.Каквито и глупости да се пишат за него е факт че е най-успешния ръководител в последните 20 години,факт е че винаги действа с желязна ръка и знае какво прави.Така че ако се случи така че един ден стане президент на Левски,и някоя голяма компания стане спонсор на клуба това ще е най-хубавото нещо случило се от поне 8 години.Ама щял да затваря Сектор Б,нямало да пуска нкп и прочее,и с право ! Никакви тръстове и фенове нямат право да се месят в управлението на футболните клубове,това никъде го няма по света запомнете го ! Може да се срещат с ръководството и да дават идеи,но да определят политиката,да рекетират и да налагат мнението си - изключено ! Като не са съгласни,отиват в съда и регистрират примерно АФК Левски,управляват си го,влагат средства в него и така.Няма как в едно акционерно дружество каквото е ПФК Левски,феновете да имат решаващата дума и едва ли не те да казват какво ще става,забравете за това !

Този клуб е създаден от фенове и управляван от тях от самото начало до идването на комунистите. Синия кюрд Сираков няма абсолютно никакви права, защото Левски без публиката си е едно нищо. А такива като теб не искам дори да ги коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:35 pm 
Аватар

И какво, сега ще се изпокарате заради някакъв слух в някакъв сайт? Това ли беше обединението, за което говореха всички няколко месеца? Параван?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:40 pm 

Седем : Едно,като не искаш защо ме коментираш тогава ? А иначе това за "кюрда" Сираков как да го коментирам,смеете се на свинете а нивото на интелигентност сред сините фенове не е хич по-голямо,като гледам как се обръщаш към една от легендите на този клуб.Иначе ако се каже нещо против Гонзо веднага скачате,сякаш е светец и няма и никога не е имал никакви изцепки.Затова няма да върви клубът нагоре,докато има такава злоба сред една част от феновете,които си мислят че са хванали Господ за шлифера и едва ли не вече могат да са компетентни по всички въпроси,да казват кое как ще стане и т.н.Феновете винаги ще имат и са имали една единствена опция,и така е по цял свят - или си подкрепят отбора и гледат как да му помогнат,или не го подкрепят (бойкотират и т.н,както искаш го разбирай) и гледат да му пречат.Как да има човек доверие и да взима на сериозно Сектор Б например,който миналата година април месец призоваваше за бойкоти след серия от слаби мачове,и един месец след това пълнеше стадионите след появилия се шанс за титла,как тогава не се чу и едно скандиране срещу Батков,как веднъж никой не каза за прословутите 15 000 лева и нормално ли е клуб на привържениците да взима пари за охрана,и срещу това да не се чува почти дума срещу омразния на всички собственик (боклук и комунист).Трийте ми мнението и ме банвайте,сигурно това ще направите,всичко различно мислещи от "масата" ще бъдат обречени на това,а после се чудете защо стадиона е празен през по-голяма част от годината,какви са причините и защо толкова много истински и изстрадали Левскари сред привържениците не искат и да чуят за стъпване на мач,при сегашното статукво ръководство-публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:44 pm 

Не вярвам, че Сираков може да стане президент. Лоша дума срещу него не бих казал само заради нещата които е постигнал като футболист, но се надявам никога повече да не се връща в Левски на какъвто и да е пост. За мен с поведението си отдавна си затвори всякакви врати към Левски, но явно още има хора които си го обичат и харесват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2014 11:49 pm 
Аватар

Защо не се замислиш например, че нехаресването на ЧОВЕКА Наско Сираков е на база лични впечатления и срещи, а твоето е изградено според това, което гледаш по телевизията и четеш в парцала на Юлий Москов.
Замисли се... 8-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 12:15 am 
Аватар

Aко стане нещо ше го мислим! :smt006 Сега слагаме каруцата пред коня и като знам на лъжеспорт колко са им верни ''информаторите'' :smt005 :smt005 изобщо не се карайте!

А иначе Наско (или друг бивш наш играч) няма как да го обиждам никога! Защото е една от най-големите легенди на клубът ни и като футболист, и като ръководител! А за мен всички големи фигури на този клуб заслужават уважение дори да са лайна в живота, без значение как се казват!

Но всеки си има право на мнение и си решава сам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 12:18 am 

Не отричам заслугите на Сираков като футболист и ръководител.

Миналата година се разочаровах тотално от него и то още след мачовете с Иртиш.

Той каза, че знаел, че така ще отпаднем. Ами то и аз знаех след първия мач, ама неговата работа (за която получава заплата) не е ли да направи нещо за да предотврати това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 12:38 am 
Аватар

Не е зле всички да осъзнаем, че няма как Исус Христос и 12-те апостола да дойдат да управляват Левски :wink:
Най-добрият начин е клубът да бъде наш. Събираме се 100 000 члена, внасяме всяка година по 100 лв. членски внос, и на всеки 4 г. си избираме президент, който да управлява клуба и парите. Само че, тва няма кам да стане, така че се съобразяваме с действителността и се придържаме към цел номер 1- изритването на тара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:17 am 
Аватар

И аз съм част от хората, които не мислят НС за чак такова зло. Вярно, и аз не искам да го виждам повече в ръководството, интересчия, комарджия, егоцентрик, тотален жалкар е в изказванията, когато не е в Левски, но със сигурност не е тъп като :batkoff Знам, наивен съм си както винаги, но нека не се разделяме сега само заради един слух. Нека си знаем, че над всичко основната ни цел е да премахнем мустакатия комунист. От него само Лупи е по-зле, както вече отбеляза Бойо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:17 am 
Аватар

И от Труд потвърдиха новината, явно не е партенка на лъжеспорт :roll:
Тара, след като няма пари, наистина е редна да си ходи, как си мисли, че някой ще даде десетки милиони, за да дава после още по толкова годишно за клуба :smt005 Та дори Титаните опростиха задължанията на клуба към тях и добре, че са вземанията на НАП и другите държавни учреждения, та да може ЦНДА да е в постоянен колапс (все пак, когато има държавен интерес, не може току-така да се опрощават вземания :wink: ).
Така че Тара е доказал своята управленска несъстоятелност и е най-добре да взима там 3-4 милиона, за които се пише и да си ходи. Мокета може да е омразен на много хора, но поне е спортен човек, а Батков няма грам представа какво прави. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:27 am 
Аватар

Ако има личност, която да разединява левскарите повече от всеки друг, това определено е Сираков. Аз лично предпочитах да го запомня с играта му на терена през 90-те години, на която имах щастието да бъда свидетел, отколкото с нещо друго, но не би. Последният му период в Левски, както и изказванията му преди, по време, и след това окончателно ме убедиха, че мястото на лицето НС не е в Левски.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:34 am 
Аватар

Hammer1914 написа:
Седем : Едно,като не искаш защо ме коментираш тогава ? А иначе това за "кюрда" Сираков как да го коментирам,смеете се на свинете а нивото на интелигентност сред сините фенове не е хич по-голямо,като гледам как се обръщаш към една от легендите на този клуб.Иначе ако се каже нещо против Гонзо веднага скачате,сякаш е светец и няма и никога не е имал никакви изцепки.Затова няма да върви клубът нагоре,докато има такава злоба сред една част от феновете,които си мислят че са хванали Господ за шлифера и едва ли не вече могат да са компетентни по всички въпроси,да казват кое как ще стане и т.н.Феновете винаги ще имат и са имали една единствена опция,и така е по цял свят - или си подкрепят отбора и гледат как да му помогнат,или не го подкрепят (бойкотират и т.н,както искаш го разбирай) и гледат да му пречат.Как да има човек доверие и да взима на сериозно Сектор Б например,който миналата година април месец призоваваше за бойкоти след серия от слаби мачове,и един месец след това пълнеше стадионите след появилия се шанс за титла,как тогава не се чу и едно скандиране срещу Батков,как веднъж никой не каза за прословутите 15 000 лева и нормално ли е клуб на привържениците да взима пари за охрана,и срещу това да не се чува почти дума срещу омразния на всички собственик (боклук и комунист).Трийте ми мнението и ме банвайте,сигурно това ще направите,всичко различно мислещи от "масата" ще бъдат обречени на това,а после се чудете защо стадиона е празен през по-голяма част от годината,какви са причините и защо толкова много истински и изстрадали Левскари сред привържениците не искат и да чуят за стъпване на мач,при сегашното статукво ръководство-публика.

Насо, ти ли си бе? :bigok

Я ми кажи, след като феновете не трябва да се месят, вероятно не трябваше да организират и юбилея? Щото това си е намеса отвсякъде? Гадове, а? А Сираков какво право има да се меси в управлението, нещо притежава акциите ли, какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:35 am 

Hammer1914 написа:

Никой не му отрича заслугите на терена, винаги ще сме му благодарни за тях. Но за нас е от огромна важност даденият играч какъв човек е. Точно затова няма и да нападнем Гонзо тук - как пък веднъж Гонзо не се изсра по адрес на Левски? Наско е толкова велик левскар направо, че след като паднахме на 15ти май миналата година от бирой на финала за Купата написа във фейсбук "сини некадърници, срам сте за фланелката" и всичко това 4 дена преди мача с Лудогорец. И веднага след мача написа нещо от рода на "браво, сини шампиони". Да не споменаваме и по-стари неща, защото мненията ще станат като тези на Левскар67. Как Наско "оправи Левски за 100 дена" при последния си престой? Как подпомогна юбилея на Левски? И защо нон-стоп сере някакви глупости, с които налива допълнително масло в огъня в Левски? Същите тези "изпълнени със злоба фенове, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера" организираха юбилея сам-самички без помощта на "легендата" Сираков и заради тях "изстрадалите левскари сред привържениците" решиха отново да чуят за стъпване на мач при "сегашното статукво ръководство-публика". Как не те е срам точно в момента да пишеш глупости против феновете, които видиш ли са най-голямото зло в Левски, и точно сега да защитаваш Насо Педерасо? А тия 15 000 е толкова смешно да ги споменаваш, че не си струва да се коментира, ама ще го направя: Беше ли на мача с Лацио, беше ли ти приятно от хубавото отношение на хората навсякъде около и на стадиона? Приятно ли ти е на входовете на Герена да чуеш фрази като "добър ден", "приятен мач", "заповядайте"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:42 am 
Аватар

Може да му е кеф някой примат в униформа да му бучи насреща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 1:56 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Hammer1914 написа:

Този клуб е създаден от фенове и управляван от тях от самото начало до идването на комунистите. Синия кюрд Сираков няма абсолютно никакви права, защото Левски без публиката си е едно нищо. А такива като теб не искам дори да ги коментирам.

Тони, вземи си редактирай написаното че станахме за резил, все пак си лицето на този форум. Ходиш на пресконференций и се държиш като хората с журналистите, а с Левскарите във форума се държиш като с помияри ако не споделят твоето мнение. Момчето е тук от няма и две седмици и просто е написал какво мисли по въпроса. Не виждам нищо лошо в това, а виж как го посрещаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 2:00 am 
Аватар

A какво лошо видя в написаното от мен, би ли ми обяснил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 2:05 am 
Аватар

Да свиква! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2014 2:27 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
A какво лошо видя в написаното от мен, би ли ми обяснил?

Например последното изречение - това е доста обидно и подканва другата страна за псувни, обиди и заяжданици. Също така това което си написал пред името на Сираков, аз такова прилагателно не бих си позволил да сложа на нито един футболист на Левски, камо ли на жива легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]