forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 4:47 pm 
Аватар

Спас дава, перчем адвокат на 6i6i и онзи третият и те даваха, ама дълговете не намаляваха. Дали не е защото е “давано” под хормата на заем? И дали не са отклонени малко парици?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 4:51 pm 
Аватар

Спас и перчема НИКОГА не пипат чуждо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 4:54 pm 
Аватар

Тцъ написа:
100%. В момента, в който Срас разбра, че може да има проблеми с придобиването на Виваком, дойде договорът за стадиона, при който парите бяха преведени накуп и изхарчени за покриване на стари задължения :bigok Твърдяха, че голямо перо, били тези към старите собственици, които "подаряваха", но все си мисля, че и личната инвестиция на Срас се е възвърнала скоростно.

Цялата велика идея на Спас не беше лоша. Не ме разбирайте погрешно не го харесвам, но ще обясня какво имам предвид.
Спас искаше да има солиден отбор с футболисти г/д средно качество за източна Европа. Това се прави с наливане на доста пари, малко търпение и възвръщаемост накрая. Говорим за нещо от сорта на 3+г. Да купата беше един от сериозните удари по тоя план. Но най-сериозния удар беше от Милен Велчев, който просто не му даде да си точи БТК както си иска. Той дори го каза в интервюто, а това го знам от 2016г. Това е първата жестока пробойна в плана му. Но тъй като вече част от футболистите бяха доведени реши, да си продължи с плана, направи грешката с Роси и накрая изгубихме купата. След това Вадуц. След това всичко пропадна. Още след купата беше почнал да търси от кой да взима пари, като и тогава беше молил Божков, но той на тоя безумен план или по-скоро на безумното изпълнение на тоя план НЯМАШЕ как да се хване. Горе долу така я знам хронологията. Имаше един кратък период, в който се смяташе, че Велчев ще стане безгласна буква в БТК, но и това не се случи.
Като цяло, ситуацията контролиране събитията и определяше плана на действие, а не обратното, както трябва да бъде. Аз тоя тип сбъркан мениджмънт го наричам корпоративен ХАОС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 4:58 pm 
Аватар

Огромния проблем на "стратегията" на Спас беше, че се концентрира само върху отбора и върху абсолютно нищо извън него. А е идиотско да привлечеш хора на високо ниво за терена и тренировките, които да обградиш с идиоти, с "Усмивки" и с тотален хаос. Идиотско е да саботираш собствените си инвестиции с невзимане на вратар (примерно) или с махане на 2-ма титуляри, без да им намериш адекватни заместници (и то - навреме). С тоталния разфайлък в административен план. В тоталната липса на каквито и да е идеи как ще се развиваш и какво ще правиш утре. Това е.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:00 pm 
Hadjiev1914 написа:
Още след купата беше почнал да търси от кой да взима пари, като и тогава беше молил Божков, но той на тоя безумен план или по-скоро на безумното изпълнение на тоя план НЯМАШЕ как да се хване. Горе долу така я знам хронологията.

Това е така. Аз още тогава бях написал, че парите за Левски свършиха и Спас Русев обикаля олигархията да търси кинти, щото Дебелия пари за Левски няма да извади. Дори в този форум съм го писал. Черепа е бил готов да даде X милиона, но е искал обезпечение на кинтите. Явно все пак Дебелия е натиснал Нове Холдинг да извади въпросните пари, а сега и да поеме цялата издръжка. Дано поне сега ни върже :bigok

Последна промяна K-1 на Чет Фев 21, 2019 6:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:00 pm 
Аватар

Самият факт, че тук си чешем езиците да гадаем и да разчитаме на слухове и чул-недочул истории за дълговете, финансовото състояние, собствеността и т.н. е показателен за това какъв батак и кочина е футболния клуб Левски. Далеч по-нормално би било като всички футболни фенове по света да обсъждаме кой къде ще играе, в каква форма е, и каква тактика е избрал треньора, а не да тръпнем в очакване на поредната спусната новина за тоталната каша в клуба.

Не че и клубът помага много де; няма да е зле един път завинаги да се излезе официално и на чисто за актуалната ситуация с финансите, дълговете, собствеността и тн, че така и да не се дава повод на всякаква журналистическа паплач да се упражнява на наша сметка. Сакаме и чекаме явно прословутата дата, та поне някои от тези неща да се сбъднат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:05 pm 
Аватар

Аз също разбирам "стратегията" на Спас по същия начин, но само искам да вмъкна, че дори да бяхме взели купата, това по никакъв начин нямаше да промени ситуацията, просто защото пустото тенеке нямаше да ни донесе смислени приходи. Идеята беше да се влезе в групите на ЛЕ, което в ретроспекция звучи смехотворно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:06 pm 
Аватар

K-1 написа:
Hadjiev1914 написа:
Още след купата беше почнал да търси от кой да взима пари, като и тогава беше молил Божков, но той на тоя безумен план или по-скоро на безумното изпълнение на тоя план НЯМАШЕ как да се хване. Горе долу така я знам хронологията.

Това е така. Аз още тогава бях написал, че парите за Левски свършиха и Спас Русев обикаля олигархията да търси кинти, щото Дебелия пари за Левски няма да извади. Дори в този форум съм го писал. Черепа е бил готов да даде X милиона, но е искал обезпечение на кинтите. Явно все пак Дебелия е натиснал Нове Холдинг да извади въпросните пари, а сега и да поеме цялата издръжка. Дано поне сега ни върже :bigok
Как така Дебелия ще натиска Божков? Нещо не си го представям това - нито му е на парите, нито на годините, нито на курвите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:11 pm 
Има власт. Черепа ако беше толкова голям играч щеше да си вземе базите на умрелите и въобще да не се занимава с нас, ама не му ги апортираха, че и дори му биха шута.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 6:30 pm 
Аватар

Генерално Божков е по-голям играч от Дебелия и това ще стане ясно с времето.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 7:10 pm 
Аватар

@K-1 - за да не цитирам емнайсет мнения - в Банкя се решават тия въпроси :) Божков в Левски = Божков да строи едни магистрали и едни пътища и едни други неща. ТваЙ. Просто завидната разлика разлика, между него и $па$, е че той обича да побеждава и обича да се обвързва с проекти, които са печеливши. Плюс това е вдигнал някой друг бизнес, а не като чича $па$ да му подарят това и онова, да има да си харчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 7:23 pm 
Аватар

Добър аватар, избива ме на агресия :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 7:44 pm 
Аватар

Божков отдавна заряза пътния бизнес.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 8:06 pm 
Аватар

konvoec написа:
JustDoIt написа:
Не го бройте Холмар. Най-вероятно на лято е "чао". Нали ще се пести от заплати, а май неговата беше от най-високите. Поне имам такива спомени.

Хубаво ще се пести, но просто да го освободим, не е много пестене. По-скоро ще го върнем и ако успее да докара добра форма и резултати, ще го шитнем някъде за добри пари, което е и най-правилното според мен. Слушах интервюто на Колев и каза, че няма да стане от днес за утре намаляването на бюджета за заплати и освобождаване на определени играчи или предоговаряне на условията им.
Който не е гледал интервюто, определям го като задължително. Ако четеш какво журналистите са написали, ще останеш със съвсем други впечатления за някои от въпросите. Също, съжалявам, че отново ще се поддам, но този човек изглежда, че наистина мисли да работи. Сега, дали ще му се получи или не и дали ще се вземат правилните решения или не, не можем да знаем. Идеята е, че действително се мисли как да се спаси клуба и как да се самофинансира след като оцелее. Без да го хваля преди да е свършил голяма част от работата, но мисля, че тръгваме по правилен път с него. Все пак доста неща се решават и на терена, но главната отговорност започва с даването на парите и правилното им изразходване. Ако играчите не се представят добре, значи този, който ги е взел или този, който ги е тренирал, не са се справили. Важно е да се знае на всеки отговорността и ако нещо някъде се счупи, да може да се знае къде по веригата е.
А от нас какво се иска е ясно. За първи път от доста време имам желание и с удоволствие мисля да ходя на мачовете, без да се притеснявам. Не знам при вас как е, но аз така се чувствам.

Останах с абсолютно същите впечатления като теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 8:07 pm 
Знам, че се решават предимно в Банкя, но няколко кръга са сложили ръка върху тия клубове. Питай припознавачите кво прави Юлиян Инджов там :smt006 Същото е и с БФС. Там също няколко политически кръга упражняват влияние. Просто българският футбол се управлява от силни хора в политиката. В България винаги силните на деня са тези с власт. Използват спорта като лост за пране на пари и за манипулации. Утре може лицата да са други, но системата си е същата. Това с “обича да побеждава, левскар от малък” и т.н са пълни глупости. Лафчис изгони Черепа от Левски, защото Черепа е искал по същия начин да даде пари в кофти момент, а после да му намаже ските и той да коли и беси. Основно е искал да върти парите от трансферите в бизнеси различни от футбола. Един от основоположниците на фалита на чурка. За другото съм съгласен с теб. Шофера един лев не е изкарал сам в тоя живот. По-голямо зло и от Лупи. Аз също мисля, че Черепа ще вкара Левски в пътя и скоро ще имаме силен отбор, а и доколкото знам Павел Колев наистина има картбланш да си развие идеите, а Павел Колев от футбол разбира :smt006 Обаче ми идват нанагорно всичките тия глупости - “обича да побеждава и ще мачка Гела и Дришата, Божков спасител на Левски, това е правилният човек за нас, победихме системата” и другите там изгъзици

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 9:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
Липсата на информация може да подведе всеки, по всякакъв въпрос. Те затова и действат така. При Иво Тонев не беше така, когато имаше хора в УС на Левски и шано историите лъснаха много бързо.
Припомням как ми се смеехте, като казвах, че Левски постоянно се точи през трансфери, комисионни и мениджъри още от времето на Ганьо. :loser

Ама как се точело, като нямало пари. Еми виждате май как. Тия хиени не стояха толкова години в Левски за безпари.

Аз не разбирам как точно става схемата, но се водя от простия като Дриша принцип, че няма дим без огън. И при Ганя и при Мазния си вървяха схемичките.

Сега остава да видим кой ще плаща сметката и кой ще си търси вересиите по времето на Г-н Чери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 11:15 pm 
Аватар

Ганя не може и да стъпи на схемите на Мазния и Срас. При Ганя имаше много провали, ама и достатъчно трансфери, от които се направиха добри пари. То и затова Ганя толкова издържа, иначе щеше да е чал още към 2010. А и Ганя имаше в някои периоди около него хора, които разбираха от футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 11:22 pm 
Аватар

K-1 написа:
Знам, че се решават предимно в Банкя, но няколко кръга са сложили ръка върху тия клубове. Питай припознавачите кво прави Юлиян Инджов там :smt006 Същото е и с БФС. Там също няколко политически кръга упражняват влияние. Просто българският футбол се управлява от силни хора в политиката. В България винаги силните на деня са тези с власт. Използват спорта като лост за пране на пари и за манипулации. Утре може лицата да са други, но системата си е същата. Това с “обича да побеждава, левскар от малък” и т.н са пълни глупости. Лафчис изгони Черепа от Левски, защото Черепа е искал по същия начин да даде пари в кофти момент, а после да му намаже ските и той да коли и беси. Основно е искал да върти парите от трансферите в бизнеси различни от футбола. Един от основоположниците на фалита на чурка. За другото съм съгласен с теб. Шофера един лев не е изкарал сам в тоя живот. По-голямо зло и от Лупи. Аз също мисля, че Черепа ще вкара Левски в пътя и скоро ще имаме силен отбор, а и доколкото знам Павел Колев наистина има картбланш да си развие идеите, а Павел Колев от футбол разбира :smt006 Обаче ми идват нанагорно всичките тия глупости - “обича да побеждава и ще мачка Гела и Дришата, Божков спасител на Левски, това е правилният човек за нас, победихме системата” и другите там изгъзици

Говоря за манталитета на човека :) Ако си работил с хора от Еврофутбол или Ефбет, сам ще видиш, че там всяка неслука се приема много зле. Чисто корпоративната култура е да си търси максимизиране на всичко по всякакъв начин. Просто подобен човек, ще иска да гледа победи, а не да е собственик на някакво си там отборче кретащо между 3-5 място. То това няма как да е и в дългосрочния бизнес план. Никъде не говоря, кой бил Левскар от малък и кой не е. Да ги разправяш тия си е чист ПР, нищо друго. Аз намеквах върху манталитета.
Това, че всичко е политизирано е ясно, както е и ясно, защо Сираков не е назначен на никакъв пост в Левски и скоро няма да бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2019 11:27 pm 
Аватар

Hadjiev1914 написа:
То това няма как да е и в дългосрочния бизнес план.

Въпросът е дали за него Левски е дългосточен бизнес проект и дали подобен футболен проект в България въобще може да е печеливш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 2:06 am 
AtomuS написа:
дали подобен футболен проект в България въобще може да е печеливш?

В София и Пловдив - да.

Хаджиев, просто исках да ти кажа, че не всичко свързано с Левски се решава в Банкя, а има и още едни хора. Същите тези две абревиатури в момента седят зад Божков, така че аз не бързам да се надъхвам и да четкам обувките на въпросния. В никакъв случай не казвам, че ти го правиш. :) На хартия нещата изглеждат много добре и аз също се радвам, че най-после след толкова години се заговори за бизнес и то директно без усуквания. Много по тези теми ще се пише/говори след 6-ти. Все пак да не забравяме, че до въпросната дата има цели 12 дни :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 8:53 am 
Аватар

Аз пък знам ,че с Божков ще изглеждаме различно. Не ,че не е обвързан политически и т.н. Обаче иска да печели пари, а пари ще има само при победи. Гладна крава мляко не дава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 9:34 am 
Аватар

Ми, идеята на Спас е била такава каквато се казва по-горе да налее едни (чужди) кинти и да излезе (евентуално) на печалба, чрез ЕКТ. С дребната подробност, че неговата идея още от самото начало беше да ни препродаде (това обяснява защо клубът се управляваше от една кака-юрист и Краси). Спас няма бизнес - той е посредник - от там няма и собствени кинти, които да инвестира. За Спас толкова - няма кво да го дъвчем повече.
Струва ми се, че у форума се надценява политическия фактор в намесата около клуба (не че по принцип я няма).
Черепа, "г-н Божков", де, е наясно че Бойко е пътник, тъй че едва ли е изкушен от някаква политическа протекция. Само да припомня, че той е май единственият, който ако не на печалба е поне на нулата от кочината бг футбол (той продаде, а не даде собствеността, на Титан ли, на Сашо Томов ли, не помня).
Чисто имиджово, далавера от придобиването на Левски, би имал Пеевски. Ей този щеше да налива пари. Тук целокупното левскарство, струва ми се, може да му се запише плюс, се обяви против и слугите му бързо се изметоха.
За мен си остава велика мистерия как стана тоя номер с финансирането на трибуната. Т.е. върти ми се неква тройна схема - тоя дето я е построил си е взел парите, а сега висим на някой трети (тоз дето ги е платил - немам много точна идея кой е). Там ако се разрови, темата ще има потенциал на голем скандал, струва ми се.
Да кажа в заключение, че случващото се в Левски е огледален образ на това как бе разсипана държавата в последните години - некадърно управление на всички нива от хора алчни, незнаещи и неможещи.
В този смисъл, личността на "г-н Божков" ми вдъхва оптимизъм. Както щете го разбирайте...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 9:41 am 
Аватар

Само че бойче не е пътник. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 11:00 am 
Аватар

Гонга с инфо за Методи Томанов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 11:23 am 
Аватар

Нали ПК бил опровергал тази информация?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 11:25 am 
Аватар

Soundlover написа:
Гонга с инфо за Методи Томанов.

Инфото да не преповтори ПК ,че въпросният + Жужо не са варианти за нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 11:54 am 
Аватар

Минев вече се мазни. Качва негови снимки на някакъв череп. :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 2:24 pm 
Аватар

Кой Минев?! Аа, маркетинг директора?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 4:49 pm 
Аватар

K-1 написа:
AtomuS написа:
дали подобен футболен проект в България въобще може да е печеливш?

В София и Пловдив - да.

Хаджиев, просто исках да ти кажа, че не всичко свързано с Левски се решава в Банкя, а има и още едни хора. Същите тези две абревиатури в момента седят зад Божков, така че аз не бързам да се надъхвам и да четкам обувките на въпросния. В никакъв случай не казвам, че ти го правиш. :) На хартия нещата изглеждат много добре и аз също се радвам, че най-после след толкова години се заговори за бизнес и то директно без усуквания. Много по тези теми ще се пише/говори след 6-ти. Все пак да не забравяме, че до въпросната дата има цели 12 дни :wink:

Да прав си, много добре изглеждат нещата на хартия и мене това мааалко ме тревожи :) Все пак това общо събрание е обявено за 6.03.2019г. Тогава трябва и собствеността да се смени, а ретроградния меркурий започва баш тогава, винаги има какво да се обърка :loser2 Даже ще си имат официална извинителна причина - звездите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 22, 2019 5:18 pm 
Аватар

Абе все си мисля ,че няма сега какво да се обърка при положение че г-н Ч. ,вече е налял едни 3М. ,за има няма десетина дни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]