forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 11:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 4:18 pm 
Аватар

При положение, че Делио явно не иска Обертан да мине отляво, Вутов зад Буш и Кабрал вдясно, още преди джама трябва да сме подсигурили ляв външен полузащитник и ляв бек. Това супер много ще промени играта ни и ще има и някакво разнообразие в офанзивен план.

П.С: Личното ми мнение е, че ако Обертан мине на фланга, а Вутов мине зад Буш, ще сме по-силни в атака и по-колебливи в дефанзивен план.

П.С2: Кой пипне Делио, бЕл ден да не види!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 4:27 pm 
Аватар

За мен оптималният състав в момента е

--------------Буш
Обертан--- Вутов--- Прохазка
----- Жордито--- Белмонт----

Никой (:bigok)--- Яблонски---- Холмар--- Цветкович
---------------------Божка

Когато Прохазка играеше като десен халф беше най- добрият ни играч. Според мен единствената причина, Дельо да го мъчи ляво крило е заради горанката и фикито. Да благодарим на гениите жадното и Боримиров, че махнаха Минев и ги върнаха в отбора, както и че ни отърваха от най- добрата двойка вътрешни халфове в А група и :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 5:07 pm 
Аватар

Чудя се как може да има някой, който да слага Обертан "от ляво", "от дясно" и т.н. :lol: В момента Огретена играе абсолютно на всякъде по терена и е полезен абсолютно на всякъде по терена, срещу Спермогорец играеше и от ляво и от дясно и изнасяше топката директно от защитата, организира опасни контри, атаки, пробиви по крилото и даде дежурния си пас за асистенция в мача, който естествено не беше оползотворен. В отбор с нормално нападение Обертан трябваше да има минимум 12 асистенции до този момент. Разбира се тъпия италианец менте треньор не знае това и вместо да го сложи да бродира "от ляво" му е дал пълна свобода да гради играта по целия терен, че даже ако може и да вкара.
Трябва да хвърляме боб, свещи, вуду кукли, корбани и циганки да пикаят около Герена, да задържим можещите и треньора, а да освободим пилите мялко от титулярни функции, носейки им адекватни заместници още дори преди да е свършил Декември.
Не знам кой ще прави селекцията дано не е "ризата", но трябва да я почват още тоя месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 5:10 pm 
Аватар

И дори самият тъп, менте Огретен си каза, че предпочита позицията зад нападателя и свободата да атакува там, където усети слабост на противника. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 5:22 pm 
Той хубаво иска, ама тва не му е Низшата лига. :smt006 В ПЪРВА ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА няма такова нещо, като "противникът да покаже слабост", че да атакуваш оттам. Тук слабост не се показва, защото всеки е научен футболист, а тактическата дисциплина наложена от треньорите е закон. Затова и Хуйбертан трябва задължително да играе отляво, ако не иска отдясно. Където иска, но да е от някоя страна.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 6:52 pm 

Много се кефя когато следните две неща се случат почти едновременно:

1. Някой да се разпали за нещо, което никой не е казвал
2. Във футболен форум и тема да се осмиват хора, които говорят за футбол.

Много освежаващо ми действа. Както се вика, дай Боже всекиму. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 10:49 pm 
Аватар

След като прочетох мнението на Анчелоти в биографията му, че 4-4-2 е най-лесната за изпълнение схема, за да научиш отбор да играе добре в защита, не се и съмнявам защо играем точно тая система.
В същия абзац татко Карло пише и че на защита може да се научи всеки, но в атака се изискват и други умения, които не се отдават на всеки.
В нашата реалност това означава, че нефелните ни играчи биха могли да се защитават добре, но са прекалено слаби, за да са ефективни в атака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 01, 2017 11:45 pm 
Аватар

celeronhater написа:
При положение, че Делио явно не иска Обертан да мине отляво, Вутов зад Буш и Кабрал вдясно, още преди джама трябва да сме подсигурили ляв външен полузащитник и ляв бек. Това супер много ще промени играта ни и ще има и някакво разнообразие в офанзивен план.

П.С: Личното ми мнение е, че ако Обертан мине на фланга, а Вутов мине зад Буш, ще сме по-силни в атака и по-колебливи в дефанзивен план.

П.С2: Кой пипне Делио, бЕл ден да не види!

И аз това писах, ама ме емнаха. Ако не мисли да ги медти, а не изглежда да го мисли, трябва си цял нов ляв фланг. Засега само от дясно атакуваме и само почти от ляво ни пробиват.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 12:28 am 
SZ_FEN написа:

Това надявам се не се отнася до моето мнение, защото аз от 17 000 мнения имам около 250 сериозни :bigok И принципно ползвам форума и темите в него да простея и да пиша тъпотии :loser2 Особено пък в последните 1-2 години в сериозни дискусии не се включвам особено :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 1:30 am 
Аватар

Аз не знам и форумните стратези що се хабят и пишат фермани в темите за мачовете или пък в тази тук. Аз като видя "3-5-2, 4-1-2-1-2, 7-2-1..." и директно скролвам :bigok не знам кой си мислите, че ви чете :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 5:21 am 

Oachkatzlschwoaf написа:
SZ_FEN написа:

Това надявам се не се отнася до моето мнение, защото аз от 17 000 мнения имам около 250 сериозни :bigok И принципно ползвам форума и темите в него да простея и да пиша тъпотии :loser2 Особено пък в последните 1-2 години в сериозни дискусии не се включвам особено :bigok

Не. Просто се случи да го напиша след твоето. Сори за недоразумението. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 2:37 pm 

Ако Чичо Спас развърже кесията и вземем Марлос от Шахтар и Гари Родригез от Галатасарай за крила, дали 4-3-3 няма да е успешна? Нещата не опират само до треньора и тактиката а и до играчите. Чичо Спасе, започвай зимната селекция и ни карай да мечтаем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 4:22 pm 
Аватар

Цитат:
Много интересен футболист е бил предложен на тиренцето и Левски, разбра ТОПСПОРТ от български футболен агент. Става въпрос за бившия национал на Франция - Матийо Фламини. В момента 33-годишният опорен халф е свободен агент. През годините той игра за английския Арсенал и италианския Милан. Има над 400 мача в кариерата си на клубно ниво. За последно бе част от Кристъл Палас. От лятото не може да си намери отбор. Фламини е роден на 7 март 1984-а година в Марсилия. Висок е 177 см. Юноша е на Олимпик (Марсилия). Именно от този клуб преминава в Арсенал през 2004-а година. След това играе за Милан, пак за "топчиите" и за Палас. Интересното е, че никога не е плащана трансферна сума за правата му. Винаги е сменял отборите като свободен агент. Във Висшата лига на Англия записва 178 мача и 10 гола. В италианската Серия "А" активът му е 96 мача и 7 гола. Матийо е шампион на Ботуша, а на Острова вдига 3 пъти ФА Къп и веднъж трофея "Къмюнити Шийлд". Преди време и Жорди Гомес, който е със сериозна кариера в Англия, беше предложен едновременно на лит(*кс-етрополе и Левски. В крайна сметка се озова на "Герена". Матийо Фламини не би искал огромна заплата, ако дойде в България. Той има бизнес в енергийната сфера. Неговата компания GF Biochemicals обяви, че е станала първата в света, която може да започне масово производство на левулинова киселина, която да бъде заместител на петрола. Французинът обаче не иска още да слага край на кариерата си и би поиграл година-две. Дали ще е у нас, остава да разберем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 4:28 pm 
Аватар

И аз го четох това. :strkstrk Да идва бачи Матийо и заставайки на мястото на НасилникЪТ ВаскоЪ ПанайотовЪ, ще заформим нелоша френска бригада. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 5:13 pm 
Единственото, което погледнах в статията са имената на отборите и спечелените с тях трофеи. Друго не зачетох, дори и името на ритнитопковеца. Да идва. Милан, Арсенал, може. Не е най-най, но е прилично... Да подписва! :sm_cigar

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 5:21 pm 
Аватар

Фламини има успешен бизнес и играе за кеф. Даже може да ни купи и стане играещ президент! Да идва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 02, 2017 5:44 pm 
Аватар

Не е задължително да ни купува, може само за футболисти да плаща. Оцениха на 10 милиарда долара фирмата му наскоро, та ще докара някоя утайка с поне 2 спечелени ШЛ.

А в центъра ще заформят такава двойка с Гомез, че противниковите играчи ще заобикалят през съблекалните, за да влязат от едната половина в другата, щото Фламини вероятно не е играл в някое първенство без да е счупил крак на противника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 04, 2017 4:21 pm 
Аватар

Да взимаме мангалата на Етър ако ще дори да им даваме Адениджи и Нар в комплект+пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 04, 2017 10:03 pm 
Аватар

Нар трябва да се обеси. Никъде няма да го даваме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 04, 2017 11:03 pm 
Аватар

Ляв бек и ляво крило :smt091

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 04, 2017 11:10 pm 
Аватар

Плюс вратар и десен бек. Мисля, че с 4 нови попълнения ще изглеждаме супер след паузата. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 4:32 am 

Ако Делио не премине на 3-5-2, програмата минимум е десен бек, ДВА леви бека, едно крило и Митрев да не се контузва или да не получава картони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 5:16 am 
Аватар

Ляв бек, ляво крило, нападател и вратар. Всичко освен тези 4 поста е лукс. Адениджи, Нар, Сандберг, Ангелов и Мапуку са чаЛ. Ако изкараме някакви пари от някои от тях - супер, ако пък не - жалко, но така е във футбола - не всяка инвестиция в африканска маймунка се възвръща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 12:04 pm 
Аватар

Възвръща се, ама не и при нас, щото бърже стават мъже. Пресни примери бол при лудкореец.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 12:08 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Единственото, което погледнах в статията са имената на отборите и спечелените с тях трофеи. Друго не зачетох, дори и името на ритнитопковеца. Да идва. Милан, Арсенал, може. Не е най-най, но е прилично... Да подписва! :sm_cigar

Гледал съм го в Милан - за отбор на контри е малко бавен, но нас какво ни интересува като от пролетта ще мачкаме. А и има пас, което компенсира липсата на скорост :bigok
Иначе като играч е убер класа. Вече и този ако не напълни стадиона...не знам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 10:33 pm 
Аватар

Носят се дебилни слухове за Фернандо Бика :D

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 10:41 pm 
Аватар

Е ако Торес вече дойде даже и неутралните фенове ще.идват на мачовете ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 11:16 pm 
Аватар

Къде се носят тия слухове, ебати простотиите. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 11:28 pm 
Аватар

Отива в Китай или МЛС, а който е пуснал такъв слух, сигурно е олигофрен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 05, 2017 11:32 pm 
Аватар

От кога на Торес викат бика?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]