forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 3:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2014 7:48 pm 
Аватар

Току що го чух като новина по Бтв .. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2014 9:09 pm 
Аватар

Ако е вярно Бру ще е поредния трансфер от който губим пари... Плащаме огромна сума и след това го разкарваме

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2014 9:46 pm 

peccatum7 написа:
Ако е вярно Бру ще е поредния трансфер от който губим пари... Плащаме огромна сума и след това го разкарваме

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

Трябва да гледаш на това както гледат на него икономистите.

Най-добре е да не се привличат подобни футболист, но след като това вече е направено, забрави колко пари сме дали. Никой не го иска, а получава огромна заплата и има договор за поне още 1 година. Похарчените пари за него са пари, които са заминали
("sunk cost"), ние печелим ако се отървем от заплатата му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2014 9:57 pm 
Аватар

Brannik написа:
Кратун, Карвальо го нямаше никакъв във важните мачове ше го еба и в маймуната. И точно заради него не се даде шанс на Жоао и естествено след първата подготовка с нас формата му спадна и въпреки това маймуната като се контузи точно Жоао изнесе възловите мачове пролетта. За мен е доста по-добър от двете дървета в момента и заслужаваше да остане - най-малкото заради онзи гол в края.

КажИ чеСно :bigok не вярвах, че още има хора милеещи за Силва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2014 12:39 am 
Аватар

Пийте Бира написа:
За да не пиша простотии в сериозната тема за юбилея, ще си задам въпроса тук.Ако има мач между чужденци и ветерани, ще бъде ли поканен Серж Йофу? :smt005 :smt005 Сигурен съм, че много ще се радват да го видят. :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Йофу вече е поканен, ще влезе като смяна на Сираков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2014 12:44 am 
Аватар

Сираков си го представях като коментатор или оператор. Или някакъв друг вид воайор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2014 8:12 am 
Аватар

Цитат:
Гонзо води бивш "армеец" в Левски

Централният защитник на Черно море Кирил Котев ще последва Георги Иванов в Левски, твърди Varnalive. Преминаването на бившия уграч на лит(*кс-етрополе на "Герена" е сигурно, като той дори се е похвалил пред приятели, че вече е получил покана от настоящия си треньор в Черно море Георги Иванов, която е приел, без да се замисля. От Левски няма да платят трансферна сума за Котев, тъй като договора на футболиста с "морето" изтича през юни, след което той се превръща в свободен агент. Интересен факт е, че ръководните органи на "Тича" не са се опитали да задържат един от най-добрите си футболисти предлагайки му нов договор. Причина за това е промяната в клубната политика на Черно море, която за в бъдеще е да се дава път на млади футболисти, които от своя страна нямат високи финансови претенции. Не е изключено и други настоящи футболисти на Черно море да поемат към София в края на сезона, като най-усилено във футболните среди се спрягат имената на Мишо Венков и Еденилсон Бергонси, но ситуацията с последните двама е по-скоро все още в сферата на спекулациите, за разлика от 100% сигурното преминаване на Кирил Котев в Левски.

Поредният младок. :bigok
Този на почивката, след първото полувреме с ЧМ не каза ли, че ,,всеки знае как се свирило на този стадион,,? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2014 10:47 pm 
Аватар

Спиртал написа:
Вече бившият спортно-технически директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров - Кривия е получил предложение от Георги Иванов - Гонзо да се завърне на ръководна длъжност на "Герена", съобщава в днешния си брой вестник "Марица". Според изданието Александров е приел предложението на приятеля си без да се замисли и от лятото ще започне работа в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2014 11:38 pm 
Аватар

Това, ако е вярно, много ми напомня на началото на този сезон - 48172 директора и никой не знае кой за какво отговаря. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 12:17 am 
Аватар

Така бронята на мустаката свиня става по-дебела, още един заслужил футболист, който ще отнесе плюнките вместо него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 8:36 am 
Кривия на мен лично ми падна драстично в очите откакто се захвана с проекта Цецо Сопот и си повярваха много с мачовете в евротурнирите. Наговори един куп глупости тогава, които са патент за 97% от слабоумните ни футболисти, станали треньори-директори, неща, не буквално, но смислово - нямам сантименти и знаем как се играе на Герена. :roll:
Но аз Сашо го обичам много. Един от онези таланти, които бяха истинска рядкост и които сам пълнеше трибуна. Няма да забравя какво направи защитата на Ювентус, еба им майката, счупи им кръстовете, пика им, плю им, подиграва им се...
Като играеше за Чурка море ходих на Тича понякога само, за да го гледам. Сам пълнеше целия стадион и правеше ебати изпълненията на преклонна възраст.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 8:39 am 
Аватар

Сашо е пич, но е доста глупав. Това му е основният проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 8:42 am 
Аватар

Е то като погледнеш май назад във времето 10-15 години не сме имали играч с повече от 60-70 IQ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 8:46 am 
Дай боже да се върнат тези времена :cry: Кур за айкюто... :smt006
Иванков, Пажин, Драгич, Коловати, Топчо, Сашо, Гонзо. Противникът насираха гащите само като заставаха в тунела до тях. Нашите никога не им подаваха ръце, само им плюеха в краката и им викаха е ся ше ви ебем майката, като излезем... :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 8:47 am 
Аватар

Напълно съм съгласен с мнението на македонеца и си мисля също така, че Сашо няма с какво да ни помогне в организационно отношение. Нито е някакъв огромен ръководен капацитет, нито му пука кой знае колко за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 9:35 am 
Аватар

gamencerista написа:
Е то като погледнеш май назад във времето 10-15 години не сме имали играч с повече от 60-70 IQ :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 9:45 am 
Аватар

Stnslv написа:
Този на почивката, след първото полувреме с ЧМ не каза ли, че ,,всеки знае как се свирило на този стадион,,? :boisw

Да!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 10:12 am 
Ицо огромен! :bigok :smt005 :strkstrk :smt005 :ohmygod
Питоня как го е увил около пъпа :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 10:32 am 
Аватар

Няма как върл костовист, почитател на Фюрера с голям хой да бъде разбран в тази държава, освен във forum.levski.com :bigok
Ицо с регистрация във форума :idea

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 11:20 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Дай боже да се върнат тези времена :cry: Кур за айкюто... :smt006
Иванков, Пажин, Драгич, Коловати, Топчо, Сашо, Гонзо. Противникът насираха гащите само като заставаха в тунела до тях. Нашите никога не им подаваха ръце, само им плюеха в краката и им викаха е ся ше ви ебем майката, като излезем... :smt007

Ще си баннат модератор, ако продължаваш! :bigok Бимо мамата, за такива футболисти сега не може и да мечтаеме. Мъже, ама истински. Ще смее някой да ни се подиграва като сръбската курва на Герена? Да бе, да. Да са го наебали насред стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 11:25 pm 
Аватар

Херо с интересни думи днес. Аз ги разчитам като евентуално негово идване в Левски лятото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 13, 2014 11:29 pm 

Какво е казал ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 7:19 am 
Аватар

Цитат:
С Георги Иванов сме в добри отношения. Той ми беше футболист, когато бях начело на Левски. Ще запазим тези си отношения. Много хора ме питаха за Левски. Може би ще дойде това време, когато ще се опитам да сменя статуквото си във футбола. Ако ще работя на такава позиция, ще трябва да е с треньори и личности, чиито виждания съвпадат с моето. Не мога еднозначно да говоря по този въпрос. Не мога да кажа категорично „Да", защото има много неясноти около мен и отборите, с които работя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 8:59 am 
Аватар

Като го почнат с псувните и него ще го задраскаме от списъка с имена, като Ил. Ил. и Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 9:04 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 9:28 am 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
С Георги Иванов сме в добри отношения. Той ми беше футболист, когато бях начело на Левски. Ще запазим тези си отношения. Много хора ме питаха за Левски. Може би ще дойде това време, когато ще се опитам да сменя статуквото си във футбола. Ако ще работя на такава позиция, ще трябва да е с треньори и личности, чиито виждания съвпадат с моето. Не мога еднозначно да говоря по този въпрос. Не мога да кажа категорично „Да", защото има много неясноти около мен и отборите, с които работя

Аз това го разшифровам като - "ако Черноморец изпадне отивам в Левски, но само ако Гонзо се съгласи сам да си подбера треньорския щаб".

В крайна сметка не е толкова зле, ясно е, че сериозен чужденец няма да вземем, така че от БГ опциите някакъв шанс за нещо има само с Гочето, Херо и евентуално Кокала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 9:39 am 
Аватар

Boyo написа:
Kryten написа:
Цитат:

Аз това го разшифровам като - "ако Черноморец изпадне отивам в Левски, но само ако Гонзо се съгласи сам да си подбера треньорския щаб".

В крайна сметка не е толкова зле, ясно е, че сериозен чужденец няма да вземем, така че от БГ опциите някакъв шанс за нещо има само с Гочето, Херо и евентуално Кокала.

Кокъла оня ден във фейсбук под някакъв статус на Желю ехидничеше за "инж. Иванов" (нищо, че преди няколко сезона беше "най-големия мъжкар") ... явно Гонзо отсега му е отрязал мераците. А иначе Херо освен всичко друго, в цитата горе според мен казва: няма как бивш мой футболист да ми е началник. ("Той ми беше футболист, когато бях начело на Левски. Ще запазим тези си отношения.")

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 10:12 am 
Аватар

По-скоро, че Херо ще има крайната дума. При всички предишни слухове Херо отговаряше категорично - "Не, оставам в Бургас". Сега казва "не мога да отговоря еднозначно", значи разговори се водят и има вероятност да се случи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 10:39 am 
Аватар

Ще се избира между Мъри и Херо. При тези варианти ще трябва да се молим да е Херо, че иначе ни чакат нови мъки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2014 10:39 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Кривия на мен лично ми падна драстично в очите откакто се захвана с проекта Цецо Сопот и си повярваха много с мачовете в евротурнирите. Наговори един куп глупости тогава, които са патент за 97% от слабоумните ни футболисти, станали треньори-директори, неща, не буквално, но смислово - нямам сантименти и знаем как се играе на Герена. :roll:
Но аз Сашо го обичам много. Един от онези таланти, които бяха истинска рядкост и които сам пълнеше трибуна. Няма да забравя какво направи защитата на Ювентус, еба им майката, счупи им кръстовете, пика им, плю им, подиграва им се...
Като играеше за Чурка море ходих на Тича понякога само, за да го гледам. Сам пълнеше целия стадион и правеше ебати изпълненията на преклонна възраст.

И на мен винаги ми е бил един от любимците :ls-cup
Тя тая тъпа практика, (за която вина не носят бившите футболисти) да се назначават подобни хора на ръководни постове си е една от причините за батака във футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]