forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 11:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:21 pm 
Аватар

Не знам как сте издържали да не нахлуете второто полувреме и да прекратите мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:22 pm 
Аватар

Македония написа:
НКП официално излезе с декларация, ЧЕ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН НА СТАДИОНА ДА ВИКА СРЕЩУ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТ РЪКОВОДСТВОТО, ДА ПСУВА И ДА ВИКА КУРВО И ВЪН НА КОГОТО СИ ПОИСКА.
Що не сте на стадиона? Щото 1, щото 2, щото 3, щото 4 и може би щото 5. :smt115 :smt115
Що се правите на улави от тая информация или не ви кефи, щото ви нарушава мантра-кръга, в който си говорите как трябва да станат нещата, ама все някой ви пречи и ви забранява да ги направите и затова и вие нищо не правите. :smt115

Аз верно, че бях долу и не съм чувал по-нагоре кво се вика, но за цял мач скандирания срещи Батков се чуха веднъж, само за кратко от една група хора, един от които всички тук уважаваме много..и всички около тях седяха и гледаха тъпо. Това беше "активната" позиция в сектор Б, по лични впечатления. Иначе неодушевени предмети си го отнесоха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:23 pm 
Аватар

kickera написа:
Мен ми се върти тревожната мисъл, че агент тара ще излезе с голобрадите юноши в следващите мачове, ще запишем 3-4 поредни загуби с 0:3 0:4 и ще се появи със засукан мустак да ни обяснява, че това ни чака без него и без пари. Мръсните комунистически приоми ги владее ди болка.

На мен също, ама чак не ми се мисли за тоя вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:23 pm 
Я, пеело се на трибуните срещу Батков и никой не ви е пребил? :smt031 Осъзнавате ли, че сега нарушавате комфорта на доста хора, които имаха най-доброто извинение на света да си стоят вкъщи на 200 метра от стадиона и да лаят. :smt006 И да се назовават автентичните и истинските :smt115

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:25 pm 
Аватар

tones написа:
blue order написа:
kickera написа:
Плашещото е, че ако ганя (ега умре) си бие шута наистина оставаме без алтернатива за кинти.

ХАХА,сериозно ли още има хора,които го смятат това,че ако не е тара няма да има пари за Левски??????????????

По-скоро въпросът е, дали един Левски без мустака, пък дори и без пари ще е по-зле от това, което виждаме сега? Щото тепърва ни престои да падаме още, играта няма да се оправи току така.

Със сигурност Левски без тара,но с хора като жужо и лафчис-схемаджии ,но разбиращи от фуТбол ще е по-добре!Дори и да имаме минимален бюджет, много чисто организационни въпроси ще са уредени по-добре.Отделно,който ми каже че мустака работи за благото на ЛЕВСКИ,ще се замисля за диагнозата му.Едни и същи грешки повторени 10 пъти са си преднамерени действия,или най-малкото апатия относно ИДЕЯТА ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:25 pm 
Аватар

форумната група горе до таблото последните минути си пееше с/у Батков :bigok Наоколо се мълчеше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:27 pm 
Аватар

antonatan написа:
Нашата форумна група доста сериозно сипа по Батков в края на мача :8)

ТОДОРЕ, УМРИ БЕ, ТОДОРЕЕЕЕ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:28 pm 
Аватар

antonatan написа:
форумната група горе до таблото последните минути си пееше с/у Батков :bigok Наоколо се мълчеше

И аз се огледах..доста тъпо ни зяпаха, но за сметка на това..след цял мач дранье добре си се чухме :strkstrk Как па верно никой не ни преби...

Последна промяна Лабрадор на Съб Окт 19, 2013 7:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Имаше и други хора, които поеха, особено като се прецака микрофона

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

КОга играеме с Ботев ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:29 pm 
Аватар

Днес изживях двоен срам,единият от така наречените футболисти,а другият е че допуснахме свинете да бъдат повече от нас на стадиона.Вероятно ако имаше по-малко хора във форума,ако имаше по-малко сърдити,това второто никога нямаше да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:30 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Да, НКП каза, че всеки е свободен, тва ясно, това е изконно човешко право и без НКП да ми го каже, но кога НКП ще се изкаже открито за Батков?? Поправете ме, ако греша, но думите " Всеки е свободен да изрази мнението си'' са твърде различни от думите '' НКП и отговорните фракции са твърдо против Батков'' нали??

Добре де, на срещата НКП обясниха позицията си спрямо Борат. Не смятат, че управлението му е добро, но не виждат алтернатива. Петдесет пъти се каза, че който иска да вика против борат, да вдига трансперанти и т.н. е свободен да го прави. Защо трябва НКП да имат позиция срещу него?

blue order написа:
kickera написа:
Плашещото е, че ако ганя (ега умре) си бие шута наистина оставаме без алтернатива за кинти.

ХАХА,сериозно ли още има хора,които го смятат това,че ако не е тара няма да има пари за Левски??????????????

Откъде ще дойдат парите? Кажи един конкретно...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

СиняКръв написа:
КОга играеме с Ботев ?

Прекалено скоро :lol: следващия уикенд.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

BlueKiller написа:
kickera написа:
Мен ми се върти тревожната мисъл, че агент тара ще излезе с голобрадите юноши в следващите мачове, ще запишем 3-4 поредни загуби с 0:3 0:4 и ще се появи със засукан мустак да ни обяснява, че това ни чака без него и без пари. Мръсните комунистически приоми ги владее ди болка.

На мен също, ама чак не ми се мисли за тоя вариант.

Добре, ако излезем юноши и падаме само кво ще стане тогава? Ще ги върнем в отбора сегшните лекета?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:32 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Днес изживях двоен срам,единият от така наречените футболисти,а другият е че допуснахме свинете да бъдат повече от нас на стадиона.Вероятно ако имаше по-малко хора във форума,ако имаше по-малко сърдити,това второто никога нямаше да се случи.

Виждаш ли каква е разликата от Левски сега и Левски преди години...наистина е срам чорбарите да са повече от нас на стадиона...По това си личи, че Левски лети стремглаво надолу.... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:34 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
допуснахме свинете да бъдат повече от нас на стадиона

След събитията от предната седмица това със сигурност не е никаква изненада, а е просто неприятен факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:35 pm 

Radio Werewolf написа:

Добре, ако излезем юноши и падаме само кво ще стане тогава? Ще ги върнем в отбора сегшните лекета?

Не, ако излезем с юношите и само падаме Борат ще докаже, че е незаменим и освен НКП и незапознатите и неутрални фенове ще застанат твърдо зад него. Това прави 95% от левскарите. Което автоматично означава че се превръщаме във ФК Батков до гроб. Тара всичко е изчислил.

Последна промяна kickera на Съб Окт 19, 2013 7:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:35 pm 
Бяха повече в А и В. В "гей" за пореден път бяха във формация - 1 човек и 5 седалки и впрочем секторът беше на доста добро ниво като се има впредвид в предишни мачове как сме изглеждали. Просто имаше повечко хора тоя път, които си дадоха сърцето и душата. Това е и причината да се върна с някаква усмивка вкъщи. Уви, отворих този форум и всичко наистина отиде подяволите. От разни индивиди, които пишат тук и се пишат фенове на Левски, ме е в пъти по-яд отколкото от самия резултат.

Последна промяна El Hacendado на Съб Окт 19, 2013 7:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:36 pm 

Играта на и безобразна,ама тя не се е променяла в последните три години.Имаше разни проблясъци на няколко пъти при Костов и при Йоканович,но иначе си играехме все толкова слабо.Сменхме сумати играчи и никой не става -е като взимаме аматьори и хора без сърца няма как да очакваме да победим когото и да е.
Благодарности за всички,които бяха днес на стадиона и пяха за ЛЕВСКИ 90 минути и специално на хората от провинцията,които една не малка част от живота им е минала в път за да подкрепят синият любим отбор.
Междудругото и В сектор се опитаха двама души да дадът тон за Баткоф Курво,ама там спецовете се бяха захванали със отбора ни,не че и те не заслужава псувните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:38 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Бяха повече в А и В. В "гей" за пореден път бяха във формация - 1 човек и 5 седалки.

Отделно, ако ние водехме с 3:0 щеха да си тръгнат, а през останалото време нямаше да се чуе квик...бяха малко повече, но си останаха същите жалкари.

Тръгнах си и мисля,мисля..ми може да сме в ебати дупката като отбор...но пак сме победители...ебал съм му майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Нали си спомняш ,че и Лафчис ги говореше същите неща
:''Няма никой желаещ да дава пари освен мен,затова за да се издържаме продаваме футболисти''.
Ако има активна позиция с/у тара,ще има и опции,не мога да ти назова конкретни хора,но без тара ще сме по-добре и без това парите,които дава са сигурно 10 пъти по-малко от обявеното.По-малко пари,но по-мъдро управлявани и един Левски по близо до корените си,нима никой не иска това!?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

We_Are_Levski! написа:
Вече без майтап се замислям дали ше влезем в седмицата! :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2 Като се има в предвид, че ни чака сега мач с жалтите а имаме и гостувания на Локо Пд, Берое, Черно Море и Лудогорец като гост,

Споко , от най-домакинския се превърнахме в "по-добре гостуващият" отбор :ohmygod2 потресен съм(и малко пиян) Само Левски (мача днес не искам да го коментирам) САМО ЛЕВСКИ

Последна промяна badev_007 на Съб Окт 19, 2013 8:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Няма смисъл да се коментира каквото и да било. Докато мустакатата мърша присъства ще търпим още унижения. И честно казано след днешния мач си ги заслужаваме до някъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:40 pm 

Ами те в началото на второ замлъкнаха,не се разбра че водят и смешното им отборче,че ще побеждава,а феникса,който са се опитали да нарисуват е най-грозното нещо което някога съм виждал. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:41 pm 
Аватар

blue order написа:
acrimonious написа:

Нали си спомняш ,че и Лафчис ги говореше същите неща
:''Няма никой желаещ да дава пари освен мен,затова за да се издържаме продаваме футболисти''.
Ако има активна позиция с/у тара,ще има и опции,не мога да ти назова конкретни хора,но без тара ще сме по-добре и без това парите,които дава са сигурно 10 пъти по-малко от обявеното.По-малко пари,но по-мъдро управлявани и един Левски по близо до корените си,нима никой не иска това!?

И когато се появи Грашнов, понеже знаеше настроенията на феновете, отиде при тях и ги пита бихте ли ме приели.... Сега ако имаше някой що не дойде да каже "борат ми иска 10млн, аз му давам 1, натискайте го" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:42 pm 
Аватар

Soul написа:
Няма смисъл да се коментира каквото и да било. Докато мустакатата мърша присъства ще търпим още унижения. И честно казано след днешния мач си ги заслужаваме до някъде...

С кое,бре, човек...с пълната подкрепа и ехтене из всички стадиони на България последните години...с това, че само ние сме там, та не сме се превърнали в Славия..ама с мустакат шеф?С кое сме го заслужили?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:42 pm 
Аватар

дедо Боре каза току що, че истинският собственик щял да излезе на светло "в края на следващата година" или поне аз така чух. Ако е така, значи поне още два сезона унижения ни чакат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:43 pm 
Аватар

Стоянов написа:
b0b000 написа:
Македония написа:
Ми с Батков имаме и 1/4 финал и ШЛ и златен дубъл. Някои хора и това го взимат в предвид :smt115
Разберете, че сме огромна маса и хората имат различни мнения. И това, че не искат след Батков да дойде Титан не ги прави платени курви...

ахаххах сериозно ли го мислиш това?! :ohmygod2 Ако баткофф имаше каквато и е да е заслуга за тези успехи, то те щяха да продължат. Или поне в групите на ЛЕ да влизаме, деба...
Щял да дойде някой като лупи.... ми той от доста време е тук...

Прощавай, ама на колко години си? Защото разсъждаваш като пубер в черно-бели краски. Ти какво си мислиш, че хората се делят на свръх-човеци които винаги успяват и постигат всичко в живота, нямат грешна стъпка или ход, нямат неуспех или провал... това от една страна?! А от друга, на под-човеци които никога в нищо не успяват?! Живота е цикличен. Батков има своя принос както за успехите, така и за провалите, имайте малко по-широка гледна точка за живота.

Логиката е много чуждо понятие за теб...Не, хората не постигат винаги успехи, но когато правиш 1 и съща грешка 3924942 пъти значи си завършен идиот. Когато НЕ ИСКАШ да се развиваш - също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:43 pm 
Аватар

Браво на момчетата долу и на оградите, така се дава сърце и душа за Левски. Курвите на терена нема какво да се коментират, освен че са неадекватници, са и миши душици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 7:45 pm 
Аватар

Не съм съгласен, че уж били повече, не е вярно! Сектора им дори не беше пълен, докато Б беше. Бяха малко повече във В, но в А имаше само 800 отпуснати билети за Левски (а бяхме доста повече!) и още толкова раздадени безплатни, та се чудя как при 15 хил. общо на стадиона ги сметнахме да са били повече?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]