forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 3:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2014 10:26 pm 
Аватар

Я кажи, защо се отказваш от тръста?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:10 am 
Аватар

Малките ще говорят след години за boji :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:11 am 

Според мен трябва да поздравим НКП и тръста, че излязоха с обща позиция и си подадоха ръка в името на Левски. Ясно е, че винаги ще има и ултраси, и по-умерени фенове, но нека не съдим нито НКП, нито тръста.
Факт е, че НКП прави всички възможно Левски да може да се похвали с най-вярната и най-добрата публика, факт е, че, както някой спомена, създава невероятни артикули, нещо, което футболният клуб тотално е заебал. Аз също не съм най-големия почитател на някои по-агресивни действия от тяхна страна, но не мисля че трябва да ги съдим, понеже действително хвърлят големи усилия в подкрепата на отбора.
От друга страна, не очаквайте тръстът да тръгне да гони Тара, Тонев, или който и да било от ръководството. Още в началото се обяви, че ще се подходи дипломатично и, че се търси сътрудничество с клуба. Надали тръстът ще стигне далеч ако си затвори вратите за евентуални съвместни действия с ръководството. Всъщност ако иска да осъществи намеренията си, тръстът трябва да работи с клуба, няма как да се мине без това.
Левскарите по света и у нас сме милиони и винаги ще има различни мнения по отношение на ключови въпроси, свързани с бъдещето на любимия отбор, но нека не охулваме нито НКП, нито тръста, защото вероятно двете организации тепърва ще си сътрудничат, а и със сигурност и двете мислят доброто на Левски. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:47 am 
Аватар

Е тва работене с клуба нещо не ми става ясно как ше стане. Ние ще се опитваме да измъкнем Левски изпод лапите на Батков, но ще работим с него? Общо взето, аналогията тук е, некой да се опитва да ти вземе гаджето, и идва при теб да работите заедно как да стане това.
Заеби...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:50 am 
Аватар

И НКП...отдавна и поради понятни причини, и вече и Тръста...се заиграват с Батков...защо ли? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:58 am 
Аватар

Ами според мен е, защото не виждат начин как да му вземат Левски. Аз поне не виждам някаква конспирация тук. Има и друго - колкото и да си говорим точно обратното, в реалността разговорите очи в очи обикновено насират нещата. Защото днес си мислим какво лайно е Батков, после отиваме, говорим с него няколко пъти и вече не мислим, че е чак такова лайно. Такъв е човешкия механизъм, такава е човешката природа. Този път го извървяха доста потребители във форума с най-различни обекти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:03 am 
Аватар

Не е това...първите са зависими...финасово от него...вторите просто са никои в момента...това е простата истина.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:04 am 
Аватар

Ми не съм сигурен, че са зависими от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:06 am 
Аватар

Защо тогава не се откажат от парите получавани от клуба? И нека пак да си го подкрепят, защото няма друга алтернатива в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:09 am 

Не знам, момчета. Събититята от последните дни компрометираха Тара още повече, дори в очите на НКП. Ще видим какво ще излезе.

Дано утре поне смажем свинята!

Лека от мен! :smt006 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:10 am 
Аватар

targovishte написа:
Защо тогава не се откажат от парите получавани от клуба? И нека пак да си го подкрепят, защото няма друга алтернатива в момента?

Ами, ако не бъркам, срещу пари те дават услуги. Това ми се вижда съвсем нормално и аз поне не го наричам зависимост. Ако Тара се разкара, не виждам причина те да не изпълняват същите функции при следващ собственик. Това просто не ми е аргумент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:13 am 
Аватар

Няма смисъл да разговаряме тогава, щом всичко е ОК?
Но не е работа на привържениците на Левски да дават услуги на Тара...меко казано..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:13 am 
Аватар

Обрат: Гонзо почва в Левски от понеделник като директор

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=476383 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:35 am 
Аватар

Няма значение кой почва в Левски от понеделник! Батков трябва да си ходи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:43 am 
Аватар

Е той в ЧМ се изяви като треньор, каква е логиката да го връщаме пак директор. Сухия остава за бушон и чакаме да бъде уволнен при следваща издънка, така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 2:49 am 
Аватар

И после на лято ако се класираме за еуропата и се насерем или най-късно на зима Гонзо пак изхвърча и той, и така.. От една страна се радвам, че има толкова хора, които милеят за тоя клуб и са готови да работят при тези условия, от друга обаче ме е яд, че има толкова бушони, които да гърмят и пазят Борат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:02 am 
Аватар

tprodanov написа:
Защото днес си мислим какво лайно е Батков, после отиваме, говорим с него няколко пъти и вече не мислим, че е чак такова лайно. Такъв е човешкия механизъм, такава е човешката природа. Този път го извървяха доста потребители във форума с най-различни обекти.

За жалост си много прав, колкото и странно да е, Борат е силно харизматичен човек, успява да те преспи и успокои...

Едно време същият беше Голди. Всички са му набрали адски много, ама като се съберат.. той един такъв хрисим... никой нищо не иска да му каже на въпреки :smt003

targovishte написа:
Няма смисъл да разговаряме тогава, щом всичко е ОК?
Но не е работа на привържениците на Левски да дават услуги на Тара...меко казано..... :smt006

Коментирали сме го това- сумите, плащани за стюардска дейност са по- малки от тези, плащани за охрана от полицията, а поне в последните 2 години според мен работата се върши много по- добре.

Търговище, няма конспирация- просто в момента нямаме алтернатива за собственик, затова НКП не предприемат нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:22 am 
Аватар

Няма алтернатива за собственик, но според мен причината за това е в Батков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 1:33 pm 

Кока-Кольо написа:
Е той в ЧМ се изяви като треньор, каква е логиката да го връщаме пак директор. Сухия остава за бушон и чакаме да бъде уволнен при следваща издънка, така ли?
Да ще го уволни или днес,или когато бащицата реши.И вместо да търси треньор на пожар Гонзо ще стане и треньор,директор и още кой знае какво в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 10:56 pm 
Аватар

За жалост, синята общност е по-разделена отвсякога. :? Когато на Левски му трябва силна публика, единна публика, ние сме още по-разделени и по-жалки. И този път не смятам, че вината е в НКП. :wink: Раздаването на разни определения за хора, които не се познават е жалко и абсурдно (не визирам само писанията тук). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2014 11:43 pm 
Аватар

Аз също не смятам, че вината е в НКП, въпреки, че и там има вина. Но в момента тя е повече в останалите фенове, включително и нас тук.
Но най-голяма е в мустакатия генератор на проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:03 am 

Всички сме виновни. И ние тук вкл. Кво търсим тук бе. Няма ли някой умен да ни поведе да се изръсим утре под прозорците му ако трябва на тоя и......каквото сабя покаже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 12:38 am 

Мен ме притеснява, че се дават на 3ма човека по 20000лв. което е 60000лв. вместо да се дават на някой като Гаррата ги даваме на нек'ви шматки като Божинков и дръвчетата Макриев и Гнеков. Кви са тия глупости да налагаме център нападатели по 1,70 като Божинков и Иван Цветков а иначе се вижда и се знае че ни трябва висок и мощен негър да ги влачи и да бележи, да е голмайстор като Гаррата и Карвальо. Колко години му трябват на Батков да го проумее това?!?! Ето едно решение, но те ще искат пари за това момче няма да го дадът е така за мерси.
Абиола Дауда - Цървена Звезда
http://www.youtube.com/watch?v=2V6pZUAXCfM
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:11 am 
Аватар

paulao, кажи честно, че това те притеснява?!...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 1:33 am 
Аватар

paulao написа:
...

Винаги си имал....специфични мнения. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 2:28 am 
Аватар

Според мен paulao принципно не е далеч от истината, но тази тема в момента е адски неактуална и безсмислена, като се има предвид какво се случва в(с) Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 8:41 pm 

SZ_FEN написа:
Gesha91 написа:
ГОНЗО, ОБИЧАМЕ ТЕ! :lsclapp
Стегайте халките, че Царят идва, много ще боли! :lsfc4
Седем:едно отвори дума за Гонзо. Всяко поколение левскари си има любими сини играчи. Моят е Гонзо! На рождения ми ден, на 13 май, след тежка роднинска маса, бащи, чичовци, кумове, приятелЕ ... от кръчмата направо към Герена. След онзи гол, след като го удряха, псуваха, скъсаха му фланелката, аркади и чудесии ... ТОЙ ИМ ГО НАБИ СОСЕ ТАШАЦИТЕ! :bii_chorbata Още ми е пред очите! А след гола 20 чички ме разметаха от ръка на ръка. Няма да го забравя.
Добре дошъл у дома, Гонзо! :levski

За много хора от моето поколение този футболист на Левски е Божидар Искренов.

В последствие имах възможността лично да се запозная с Гибона когато живееше във Вашингтон, дори много лошо се напиxме с него един път.

Не можах да го намразя дори когато беше кандидат на ДПС в Подуене на регионалните избори, защото освен, че ми е либимец знаех точно в този момент каква каша беше в личния му живот.

Още е пред очите ми онзи негов гол за 2:1 в мача след който станахме шампиони през 1984.

Пожелавам на поколението левскари, което идва след нас и то да си има своите Гонзо и Гибона.

И на мен най-любимия ми футболист е Божидар Искренов, завиждам ти благородно, че го познаваш лично! Ще поясня на по-младите, че този футболист можеше да премине през цял отбор противникови играчи сам! Дори се говореше, че двойния финт си е негово творение! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 10:20 pm 

Всички знаем,че положението е отчайващо.ботор татков трябва да се махне,но след празниците по случай 100 годишнината ни.Трябва да закърпим някак положението.Пеенето верно не беше добре ма не трябва да се отказваме трябва да ходиме на стадиона независимо от всичко и всеки мач мощно да пееме батков курво и тн.Все ще има някой,който да всее раздор между левскарите,но трябва да останем сплотени и мощно пеене всеки мач избухване трябва :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 10:23 pm 
Аватар

Що трябва да е след празниците? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 10:44 pm 

Щото по Гергьовден са 6 почивни дни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]