forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 1:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1033 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 6:58 pm 

Wildkid написа:
Абе тоя отбор изобщо не го градим от седмици. И досега имаше десетки оправдания - ментето/цербер, подготовката на ментето, заплатите, заплатата на Обертан и неискането на половината отбор да играе, грешки на Славишата, договора на Славишата с Латвия и т.н.....интересно сега Шубата с какво ще е виновен. Имаме крещящи липси и това се вижда все повече и повече с всеки мач. Ама не, те били играли уникално в едно полувреме с резаните и един мач с папагалите в София, така че не е това проблема, другаде е...

Виж последния ми коментар в темата за трансферите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:08 pm 
Аватар

Гледам го тоя коментар и виждам борба за влизане в шестицата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:09 pm 
Аватар

С Боба Цонев макс бараж за оцеляване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:11 pm 
Аватар

Сигурен съм, че Чорбое по цял ден се чудят как точно да ни подарят Боби Цонев :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:28 pm 

ДипломатО написа:
Гледам го тоя коментар и виждам борба за влизане в шестицата :loser2

Описвам как най-лесно да си нареди наличните футболисти.

Ти ми пишеш коментари като че ли аз правя селекцията на отбора.

What’s wrong with this picture :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:40 pm 
Аватар

Аз предлагам да не подреждаме никого докато не свърши трансфер джама. Да не ни изненадат с още някоя продажба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 7:41 pm 
Аватар

15 дни до първия мач - 14 футболисти на разположение - тик-так. :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:01 pm 
Аватар

jobs@levski.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:07 pm 
Site Admin
Аватар

Нямах удоволствието да гледам на живо, обаче изгледах на фрагменти целия мач в тубата. Значи Горанов и Цветкович ако не мислят да започнат да играят футбол, могат да си остават в Кипър. Буш нищо ново, не знам защо все още не работи в някое заведение и върти нещо на скарата, а продължва да се мъчи с топката до днешен ден. Мариани уж се раздава и търчи много, но е кат муха без глава в момента - не знам какво му има.
Перуци ми харесва, защитата обаче е пълен скандал...
Чичо Гошо да си отвори от скъпото защото ще му трябват много нерви да издържи на натиска от коментарите (а те вече не са малко и под официалните канали), пък и наистина се надявам, че думите му за "това което иска да вижда" са само дипломатични.
Дано дойдат новите по-бързо, защото в момента сме пълна трагедия. Аз продължава да мисля, че сме събрали страшни некадърници на някои позиции и трябва да бъдат уволнени още утре. Няма да споменавам точни имена, повечето така или иначе ги знаете. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:43 pm 
Аватар

blue heart написа:

Бачи, осъзнаваш ли колко българи дето "с тях изпадаме", ни чукат без вазелин от години?
Осъзнаваш ли че Боби Цонев има 7 гола 7 асистенции в 18 мача?
Стига вече плюене ей така..
Не сме в позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 8:53 pm 
Аватар

Във петък говорих с него и няма да идва, форума може да бъде спокоен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:01 pm 
Аватар

Bellamy написа:
blue heart написа:

Бачи, осъзнаваш ли колко българи дето "с тях изпадаме", ни чукат без вазелин от години?
Не сме в позиция.

Е то ако гледаме и на Лъчко статистиката при жълтурците е прилична, но все пак е добре да си припомним, че това са играчи, които се насират при първите по-сериозни викове от А сектор :bigok На село винаги е по-лесно :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:04 pm 
Аватар

Bellamy написа:
blue heart написа:

Не сме в позиция.

Осъзнавам. И осъзнавам, че ще дойде в Левски и изведнъж "ще го обземе напрежението" и ей такива заучени глупости дето съм слушал 100 пъти и ми е писнало. Виж, мъже и пердета като бат Васко Насилника дето не се напутват след първата критика, абсолютно ги приветствам.

Едит: Никича го е казал. И тука изобщо не става дума кой е българин, кой не, както често се опитвате да го извъртите. Става дума за това кой има топки и кой е путка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:13 pm 
Аватар

Путки са основно тия дето не можеш насила да ги докараш на стадиона.
А Боби защо го наливате, не знам. Играеше страхотно при нас, но го пратиха в 3та глуха щото нали... Нормално млад футболист да бяга с 200 където няма да го загробят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:17 pm 
Аватар

Играл е страхотно? :smt005 Кога е точно е станало това? :lol: Впрочем той сам искаше да напусне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:22 pm 
Аватар

Bellamy написа:
А Боби защо го наливате, не знам. Играеше страхотно при нас, но го пратиха в 3та глуха щото нали... Нормално млад футболист да бяга с 200 където няма да го загробят.

Е чак страхотно... Направи 1-2 мача и тва беше.

Bellamy написа:
Путки са основно тия дето не можеш насила да ги докараш на стадиона.

Тука си прав на 100%. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:30 pm 
Аватар

Може да се плюе за много неща, но да играеше и при нас. Брат му беше този дето беше на приливи и отливи. За това и се предложи само на Боби Цонев договор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:31 pm 
Аватар

Е той общо игра 30тина мача бре хора, като титуляр колко, 10? :shock:
И то на 17-18 години.

Преди да си ходи донесе победата на Тича, силни мачове срещу Литекс, Ботев..

Естествено да иска да си ходи като вместо да го налагат, му казват че няма да се разчита на него. За сметка на новите ни топ попълнения тогава.

Момчето напусна за да играе и да си развива и е един от най-добрите млади играчи в А група.

Не знам какво ви бърка точно той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:36 pm 

Бърка ги,защото ако дойде и почне да вкарва голове и прави асистинции,ще се чудят как да се оправдават. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:48 pm 
Аватар

Не само Нашименто. Иска си се нов отбор играчи всеки трансферен прозорец. По възможност всеки с поне 15к евро заплата и мин 3 години договор, да се чака 6 месеца "да се аклиматизира', а като не стане да се беси и да се търси друг такъв. Боби Цонев и Васко Панайотов са "под нивото на Левски", но пък Нашименто, Белмонт, Вашчук и още една камара такива са си екстра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:55 pm 

Вие или не помните или се правите на луди. Боби Цонев играеше титуляр, след което се контузи и пропусна голяма част от сезона. Предложи му се нов договор, но отказа, защото вървял в комплект с брат си.
Да не забравяме, че и преди това избягаха с брат си в Полша май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 9:59 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Бърка ги,защото ако дойде и почне да вкарва голове и прави асистинции,ще се чудят как да се оправдават. :bigok

Нямаш си и на идея колко ще се радвам. Ще си призная грешката, разбира се, както винаги съм го правил.

Нашият живот написа:
Виж има хора които си искат Нашименто обратно, ако Цонев изпусне тези 2 дузпи, които изпусна Нашименто и играеше толкова зле, отдавна да е пребит от форума :bigok

А това изобщо не е вярно. Поне не и за мен, де. Но както казва Говядото - щом Политбюро така е спуснало... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:18 pm 
Аватар

Цитат:
Следващия кръг Берое гостува на „Герена". Ще се радваш ли да дебютираш точно срещу бившия си отбор?

- Ще бъде специален мач за мен. Все пак, моите надежди са, че още този уикенд ще мога да попадна в групата, но да видим какво ще се случи.

Да те върна на случилото се през лятото. Защо отказахте да преподпишете с Левски, Стойчо Стоев ли бе причината?

- По-скоро причината бе, че в Левски не залагат толкова на свои кадри. Просто не се вярва достатъчно в младите.

Значи не е била причината конкретен човек?

- Няма как да си тръгнем заради конкретен човек. Ние сме там 6 години, така че няма как да се случи подобно нещо.

Съжаляваш ли, че напусна Левски, като гледаш как отборът е на първото място в класирането в момента?

- Не съжалявам. С брат ми искахме да се пробваме в чужбина. За съжаление при мен не се получи и сега съм в Берое. Надявам се да успея да помогна на отбора за целите, които са поставени.

Още един въпрос за Левски. Срещу кой съперник всъщност ще е мача в събота, за който ще се говори цяла седмица?

- Не искам да навлизам в подробности и коментари. Участват като лит(*кс-етрополе, а са хората от Литекс...

Ще подкрепяш ли бившите си съотборници?

- Вече съм в друг отбор и се старая да бъда безпристрастен. Все пак, на 90% отборът на Левски е същият, който бе и през миналата година и затова ще им стискам палци. Дано спечелят двубоя.

И вече да приключваме тая тема. Боби на този етап няма да се върне. Просто на мен ми е чудно защо точно той отнася гадостите, при положение че нито е бил слаб, нито ни е дънил.
Момчето си потърси път към развитие в кариерата и беше прав. Как да хване ръка на "Герена", като дори и да му се даде шанс, при първия слаб мач отива на пейката за месеци?
Краев си държеше мястото на юношка и те така.
Понякога в кариерата на футболист има по-важни решения и по-добри перспективи от това да е мажоретка на пейката и да крещи "ние сме Левски баааааа".

Аз бих казал, че примерно хора като Мики Орачев никога не показаха особен потенциал и не заслужиха място в Левски. Не знам защо точно тези посредствени играчи се забравят, а футболисти които са най-малкото добро ниво за първа лига, стават нарицателни за лошо и "не става за Левски баааа като го навикат от сектор А и се напикава".

Пък и сектор А не е особен критерии, там никой играч не става. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:21 pm 
Аватар

Тва с А сектор от къде идва, като примерно във В е доста по-отровно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:21 pm 
Аватар

За Фики не говорим, там е прекалено скандално положението. За последното не мога да не се съглася, нивото на експертите е сериозно. :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:25 pm 
Аватар

Аз не съм ходил във В никога, освен като ни бяха наказали да можем да ходим само там :bigok

Колкото до А сектор, от всеки мач имам десетки скандални истории като най-показателната беше как точно зад мене се случваше разговор между двама младежи. Не чички. Младежи.
Единия мълчеше де, но другия води 20-минутен монолог на тема "Станислав Костов е дърво, боклук, чорбар, не става, вън, в това ли се превърна Левски, ако беше по времето на Гунди, тоя и вода нямаше да може да им носи, баси смешника, глей го, глей го, казах ли ти, ужас".
После Костов вкара 2 гола и монолога стана на тема "е аз винаги съм казвал, че Станислав Костов е класа, той си е родено голмайсторче, е такива хора ни трябват, но пък тоя Обертан за нищо не става, само име има, глей го глей го, казах ли ти, ужас, не може нищо".

Това си е всеки мач и никога не мога да седна на място където да ги няма тия истории. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:28 pm 
Аватар

Аз винаги си седя на моето място и такива неща няма наоколо. Някое епизодично крякане и тва е.
Във В бяхме като нямаше А.
Там съм чувал клетви по наши каквито и за чорбари не се пожелават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:28 pm 
Аватар

Аз съм съгласен относно нашите си момчета и ви подкрепям за тях. Никога не съм им имал доверие, защото повечето са:
1. Доста тъпи парчета, прости на гъз, не могат името да си напишат. Непрофесионалисти тотални. Вместо да мислят за футбол, то...
2. Абсолютни рахити.
3. Неграмотни и тактически.
4. Страхливи, всяка топка назад. И това дори след като са изиграли няколко мача с първия отбор.
Но, ако трябва да ги сравнявам с фалшиментовци, ги предпочитам някои от тях. Само че могат да интегрират 2-3 момчета в стартовия състав. С тях ще е зле, а с повече от тях - катастрофа. Само ще дам едно сравнение.
1. Цонев, Краев не са по-слаби от Мариани. Имаше проблясъци, но като цяло нищо особено. За Фалши.... който само заради 2-те дузпи го разпнахме, иначе играе много добре, няма какво повече да говорим.
2. Илиите, че и който и да е друг, са на едно ниво с Белмондо. Даже подозирам, че ако изнесат 3-4 мача един след друг, млеката ни ще са по-добре. Ето веднага 2 поста, на които може да играят наши момчета, ако няма кой друг, разбира се.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:29 pm 

Видно е, че Левски му е пречил да разгърне потенциала си и да гради впечатляваща кариера.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2019 10:34 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Аз не съм ходил във В никога, освен като ни бяха наказали да можем да ходим само там :bigok

Колкото до А сектор, от всеки мач имам десетки скандални истории като най-показателната беше как точно зад мене се случваше разговор между двама младежи. Не чички. Младежи.
Единия мълчеше де, но другия води 20-минутен монолог на тема "Станислав Костов е дърво, боклук, чорбар, не става, вън, в това ли се превърна Левски, ако беше по времето на Гунди, тоя и вода нямаше да може да им носи, баси смешника, глей го, глей го, казах ли ти, ужас".
После Костов вкара 2 гола и монолога стана на тема "е аз винаги съм казвал, че Станислав Костов е класа, той си е родено голмайсторче, е такива хора ни трябват, но пък тоя Обертан за нищо не става, само име има, глей го глей го, казах ли ти, ужас, не може нищо".

Това си е всеки мач и никога не мога да седна на място където да ги няма тия истории. :loser2

Факт. Аз даже съм си набелязал един конкретен бай Ганя от блок 5 дето ги нарежда нашите. На един мач лятото обясняваше как сме имали много контузени, щото "италианското менте направил списък, по който да се контузват". :smt005 Няма нужда да споменавам, че при всяко докосване на топката от Жорди Гомес имаше тежки негодувания и викаше сакралното "не назад, бе". :smt005 Един път бат Жорди пусна някъв пас и тоя татар веднага тръгна да вика "не така, беее", при което пасът се оказа перфектен и вика "аа, добре". :smt005 Та, такива простотии. Като играем пред 500 души, поне хубавото е, че сме си само лудите и рядко има разбирачи да ми мелят на главата. :bigok На последния мач с Етър бяхме велика група, бачи Синя Религия ще потвърди. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1033 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]