forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:17 pm 
Аватар

Със Септември и се казва "Септември при цдв" - 1948.
През лятото на 49 Септември се отделя и първенството не завършва. Тогава по съветски модел се създава ново първенство и цднв отпадат като софийски отбор. С решение на спортната секция при МНО се създава сборен отбор на армията с футболисти от цднв, ботев, сливен ч. море.
Както се родиха, така и безславно си отидоха.
Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:43 pm 
Аватар

Мен малко ме вбеси вчера, че тука се говореше за А окръжни и тем подобни. Ние отбор си имаме, като ни изхвърлят, ако ще и 10 години да играем във В група и да не получаваме лиценз за по-нагоре, това ще е "Левски". Тука некои писаха бегам, бате и тръгнаха към А окръжните :loser2 Пичове, чакайте, върнете се, отборът е жив и съществува, не бързайте да напускате кораба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:49 pm 

LS4ever написа:
JustDoIt написа:
Едно питане към тези, които имат доста информация от "кухнята". Защо след като Спас Русев си търси парите, които ги е давал на кредит чрез Виваком (поне т'ва разбрах от написаното по-горе) , изведнъж се намеси името на Йовов и компания? Те така или иначе такива пари нямат и надали могат да дадат или това е някакъв ход с цел един вид да "стимулира" Божков да плаща, ако иска Левски.

п. п. Верно стана "теория на конспирациите" :bigok.

Това е ход еквивалентен на оня дето Жужето искаше да прекръсти умрелата чурка на ФК ЛУПИ.
С две думи предлага безумие, което да стресне всички по веригата - от господарите му до най-долното (за тах) ниво редовите фенчета.

Другия вариант е да е наистина беумно тъп и да е решил, че от престоя си в ЛЕВСКИ може да изкара некой леФ (ако е така му пожелавам да го намерят с разпран анал на някоя яхта или да последва съдбата на Робър Максуел, падайки и безследно изчевайки от такава).
:rip

p.s. Гледайки умероността, с която Павел Колев подхожда и сравнявайки го с предишните гръмки появявания на герена на нови управници, смятам искреННО и ЛИЧНО, че това ние наистина (след) последния шанс за оцеляване.

Първият вариант звучи по-правдоподобно, докато втория силно ме съмнява. Спас Русев може да е всякакъв, но според мен въобще не е прост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:03 pm 
Аватар

AtomuS написа:
Niki4a написа:
AtomuS написа:
Иска ми се и на мен да изглеждаха точно така нещата, но това разсрочване не означава неплащане. Никой няма да се набие да управлява отбор като бизнес начинание, след като знае, че печалбата ще му е -30 млн. Гелата с всичките му пробиви из Европа, групи и изходящи трансфери, едва ли е на плюс и 10% от това, което ние имаме като задължения. Единствената разлика при нас и агата е, че ние ще имаме 5-10к (това оптимистично) повече фенове на домакинствата, което е някаква смешна разлика като приходи. Хубаво е, че сте оптимисти, но за мен мача е свирен - остава ни само да приключим с достойнство, а не като припоците.

Правете разлика между задълженията. :wink:

Агата за миналата година е на минус 10 милиона. Та, как ги изчислявате тия печалби, въобще не ми ясно.

Аз от Левски няма да се откажа, ако ще да има 100 милиона задължение и сaм да ходя на Герена. Това е положението. Умиране има, отказване - НЕ!

@Никич написал съм, че агата едва ли има и 10% процента от нашите задължения като печалба. Идеята ми е, че въпреки че проектът му е успешен - шампиони са всяка година, постигнаха прилични резултати в Европа и няколко трансфера, все пак не са на огромна печалба. Това за мен означава, че за да покрие някой тея 30 млн или част от тях, изключвайки тея за сектора, то тоя нкой трябва да направи повече от 30 млн, за да има и за него. Колко време би отнело това да се случи, след като не е стигнало на гела 10 години да е близо до тея цифри.
Аз също няма да се откажа от Левски, но дали ще го има отборът ако дълговете не започнат да се чистят, защото едва ли ще стигнем много далече с тая скорост на трупане на задължения.
Отбор няма да има, ако не започнат ударно да се чистят задълженията. Това е ясно на всички ни. Иначе това което се написа отгоре е истина. Черепа не смята да покрива заеми от Виваком. Дано, дано да има сполучливо решение (както на Батков).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 4:14 pm 
Аватар

Хубаво е, че се тушира напрежението от онзи ден, но явно има доста неуредици и противоречия при прехвърлянето на собствеността.

Предполагам има някакви уговорки между старото и новото ръководство, които не се изпълняват от Спас и хората му.

Неприятно е, че това рефлектира върху целия отбор. Най-малкото футболисти и служители не са си получили заплатите все още, надявам се поне това да се уреди до началото на шампионата.

Лично аз няма да се успокоя напълно, докато не свърши изцяло тази сага и не стане напълно ясно, че Ч. остава собственик и вече клубът поема в посока да се развива и лека-полека да си намалява дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 4:15 pm 
Аватар

От всичко написано до момента за последните 36 часа тези 2 мнения ми звучат, като най-правдоподобни и доближаващи се до реалността.
Ferio написа:
В този форум има хора с доста сериозни логически съждения, та на техния фон далеч не се считам за особено умен, но ето каква е моята проста логика:

Всичко това което се случи в последното денонощие е сериозно театро за преброяване на дивите зайци или иначе казано - да се види има ли Левски все още критична маса от инакомислещи, интелигентни хора които са готови дори на действия за любимия си клуб.

Целта на това преброяване според мен е за да се оцени реално стойността на този клуб. Без нас, той е просто фирма с 32 милиона задължения тръгнала към необратим фалит и не значеща нищо за никого. Точно обратното - благодарение на нас Левски е много повече от просто АД. Това прекрасно го знаят и ББ и ВБ, но явно им трябваше преброяване и да видят дреме ли му още на Ганя за клуб който от 10 години има само калъфки и задължения.

Именно поради факта, че НЕ САМО форума не е мигнал от толкова много вече часове, именно затова аз виждам нещо положително и съм приятно изненадан. Предполагам и точно моята изненада е била изненада и на преброяващите и именно това обърна палачинката на няколко пъти в рамките на няколко часа.

Страшно много се радвам, че имам толкова братя, които ги боли колкото мен. Значи не съм сам! Значи имам с кой да застана рамо до рамо без значение дали на мача с Локо Пловдив, Ботевградско шосе, жълтите павета или където и да е.

Значи Левски все още има критична маса инакомислещи противно на нагласата която имаМЕ във форума, че Ганя иска само титли и купи.

Левски ще пребъде, докато я има тази критична маса, която е готова на всичко за любимия си клуб! Няма да ни фалират, докато все още половин България си ляга, става или НЕспи повече от 24 часа разтревожена от новини за любимия си клуб!

Доста време мислех дали мнението ми не е прекалено наивно и все още не смятам, че е така. Доказахте го всички вие които изписахте тон притеснения от снощи насам, а доста дори не издържаха на напрежението и изписаха сериозни небивалици, но това отново бе положително за мен.

Вярващ човек съм и затова се моля час по-скоро дойдат светли дни за нас.

Благодаря Ви сини братя, без ВАС нямаше да го има МОЯТ любим клуб!

САМО ЛЕВСКИ!

:lsfc3

ЛС1914 написа:
А окръжна да бъде тогава. Тази постановка вчера ни я спретнаха, за да ни покажат, че висшата класа(разбирай мутрите и Боко, или в обратен ред все тая), ако не се смилят над нас сме довиждане за нула време. И понеже ни човърка, че няма титли от 10 години и изискваме резултати на момента, тяхната идея е да сме тихи и да се радваме, че въобще съществуваме, да ни държат в изкуствена кома още години наред, докато не им писне да ни "оздравяват" и лепнат тире. Не, благодаря.

Искам да кажа и нещо друго.
На времето Васил Иванов Кунчев е бил предаден от свои и поради тази причина си е отишъл от този свят. Нека този път не позволим това да се случи, Левски да бъде унищожен от вътре!!! Амин!
raise_your_collars написа:
Спомнете си какво стана с тиретата, при тях пробваха същия номер, но те предпочетоха "титли и купи" с новия проект на ГГ.
До сега при нас никой не очаква Божков да ни направи щампиони до две години :smt006
Ние искаме Левски да го има и да бъде оздравен.

Само за леко сравнение levskar_dokrai написа, че НКП е бил окей с варианта с Йовов и Боримиров... Което е 1:1 с тирето, там жУвотното и куфаро настройваха полу-човеците, че онова дружество е мъртво :smt006
Предпочитам да чуя от ПК колко милиони има като задължения, а не няКОЙ от НКП да говори за невъзможността да се върнат 30 милиона и възможността да започнеш на чисто :smt006

Пари се изкарват, но убиеме ли Левски ще съжаляваме цял живот :smt006
Ако трябва ще протестираме цяла година, но Левски трябва да го има! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 4:31 pm 
Аватар

Панатинайкос, които в момента са на 6-то място в Гърция имат дълг от около 35 милиона евро и са със забрана за участие в Европа през следващите 3 сезона. Нашата ситуация е сходна, но ние, за разлика от гърците, трудно ще сме по над 15 хиляди на всеки мач. Трябва да продадем каквото можем и спешно да се предоговорят контрактите на някои от оставащите, защото ситуацията е меко казано към приключване. Ако Спас се откаже от дълга, защото няма как да сме от 18 на 32 милиона без тоя педераст да ни е издържал със заеми, може и да има надежда. При сегашната ситуация, обаче, не само е нужно спешно съкращаване на оперативните разходи, а и едно класиране за Европа, където да минем поне първите два кръга и да се вкарат поне 1-2 свежи милиона в клуба лятото. А, и който може да ритне топката правилно повече от два пъти да се продава и на негово място ново млекце. Няма как иначе да стане оцеляването - с Тиам, Холмар, Паулиньо, Кабрал, Белмонт, Реиш, Яблонски, Цветкович, Нганиони, Вашчук, Буш, Мариани, Ривалдиньо, Нашименто, Виана и Полачек бъдеще нямаме, колкото и качествени играчи да са някои от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:03 pm 
Аватар

Финягата днеска избухна с "арт" сторита :boisw
А утре сутринта в 8ч ще говори за Левски в събуди се.

Прикачени файлове:
2.png
2.png [ 433.82 KiB | Прегледано 3169 пъти ]
1.png
1.png [ 414.59 KiB | Прегледано 3169 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:06 pm 
Аватар

Важно е и да осъзнаем, че тръгнем ли по единствено възможния за нас феновете път, то това най-вероятно ще води до повече загуби на терена през немалък период от време. Трябва да сме зад отбора и да разберем, че оцеляването си има цена която и ние трябва да платим, за да може нашите деца и внуци да имат шанса и привилегията да усетят любовта и магията наречена "ЛЕВСКИ".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:06 pm 
Аватар

Няма да е лошо, ако все пак някога пак играем в ЕКТ - да не се докарват глоби на клуба за расизъм, хулиганство и подобни. Знам, че това е "ултра форум", ама все пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:19 pm 
Аватар

Чин, Чин, Чингис хан, :s_police ушев е, ушев е наркоман :acab
https://m.youtube.com/watch?v=iGKYTSsQDrs

Последна промяна maxsupport на Съб Фев 09, 2019 5:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:20 pm 
Аватар

Някой беше писал не отдавна ,че ако ни вземе г-н Ч. със сигурност глобите заради боМби,свастики и т.н ще секнат рЕзко :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:23 pm 
Аватар

Аз. Не съм сигурен на 100%, но много се надявам да е така :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:24 pm 
Аватар

Росен написа:
Няма да е лошо, ако все пак някога пак играем в ЕКТ - да не се докарват глоби на клуба за расизъм, хулиганство и подобни. Знам, че това е "ултра форум", ама все пак...

Тва е фундаментално. Не може да имаме 1-2 мача на година, на които бихме напълнили стадиона и те да са на празни трибуни заради няколко тъпанара. Ама ходи го обяснявай на мАжете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:29 pm 
Аватар

лит(*кс-етрополе затвори бунтовния сектор "Г"

"Армейците" теглят мача с "Марек" за по-рано
СВИЛЕН КИРИЛОВСКИ

Войната на част от агитката на лит(*кс-етрополе с клубното ръководство преминава в партизанска, след като сектор "Г" на ст. "Българска армия" ще е затворен за утрешния мач с "Марек".

Именно оттам в събота срещу "Пирин 1922" групичка фенове скандираха срещу собственика на лит(*кс-етрополе Васил Божков. Мястото е и постоянната сцена на обидни реплики срещу шефа на надзорния съвет на клуба Стефан Орманджиев. От клуба подозират, че всичко е дело на една и съща групичка, която фаворитизираше изгонения треньор Миодраг Йешич. Факт е, че когато обидите летят към централната ложа, по останалите трибуни си мълчат. Мярката със затварянето на любимия сектор на агитката обаче е безпрецедентна.

"Управата на клуба повече няма да толерира отъждествяването на малка група провокатори с великата публика на лит(*кс-етрополе. Стадион "Българска армия" ще бъде домът на всички фенове, които обичат своя отбор и желаят да го докажат с подкрепата си", бе обяснено в официалната интернет-страница на "армейците".

След решението на ръководството се очаква на мача утре циркът да бъде пълен. В неофициалния фенсайт http://www.cska.net има призив към запалянковците отново да протестират срещу ръководството, включително и срещу самия Божков. Определена е и крайната цел - не само оставката на Орманджиев, но и напускането на Божков. Последното обаче е плод на чиста запалянковщина, тъй като бизнесменът е принуждаван на практика да се откаже от акциите си. И докато Божков се опитва да тушира конфликта, Орманджиев е решил да не дразни феновете и временно избягва публични изяви.

Мачът с "Марек" пък ще бъде с нов начален час - от 18 ч., а не от 19. Гостите нямат нищо против промяната, която се прави след молба на "армейските" запалянковци, искащи двубоят да започне по-рано, за да гледат мача от Шампионската лига "Арсенал" - "Виляреал".

Велизар Димитров (разтежение) и Валентин Илиев (дребна шарка) няма да играят с "Марек", но може да се върнат още в неделя срещу "Берое".

ЛОВЯТ С КАМЕРИ КОЙ ПСУВА ВАСИЛ БОЖКОВ

Прикачени файлове:
C5805EAC-1E0F-4FA8-86D8-989E9021ABF8.jpeg
C5805EAC-1E0F-4FA8-86D8-989E9021ABF8.jpeg [ 993.33 KiB | Прегледано 3063 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:00 pm 
Аватар

Hadjiev1914 написа:
Финягата днеска избухна с "арт" сторита :boisw
А утре сутринта в 8ч ще говори за Левски в събуди се.

Дано утре не вземе да се прави на интерес в студиото и пак да тръгнат да се Усират нещата ,че мамИнцИтУ шЪ му Иба :taff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:03 pm 
Аватар

Тоя педал само вЕрно утре да не даде задна с акциите, че мамитУ ще НИ се ебе :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:30 pm 
Аватар

Много ми е съмнителе шофера!!! За две години почти не е давал интервюта,а сега изведнъж ,хоп и то на крака в студиото ще ходи!!! Пак казвам(Божи мерси :loser2 )дано не Усери нещата,че тамън закрепих кръвното!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:37 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Тоя педал само вЕрно утре да не даде задна с акциите, че мамитУ ще НИ се ебе :bigok.

Да се съберем да семкарстваме покрай бичивито по това време? :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:47 pm 
Аватар

За семкаджиите на летищетУ,щото ще гостува в нова тв. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:50 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Аз. Не съм сигурен на 100%, но много се надявам да е така :bigok
Дано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 6:54 pm 
Аватар

martata1 написа:
За семкаджиите на летищетУ,щото ще гостува в нова тв. :loser2

Той няма да гостува в Нова Тв, той ще ходи да завоюва Нова Тв :loser2
Иначе студиата са в Нови Хан :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 7:00 pm 
Аватар

Ха-ха-ха. Мерси за уточнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 7:31 pm 
Аватар

Кокала: Левски е велик отбор, не вярвам да стане като с цдна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 8:20 pm 
Аватар

Към 6.03 задълженията ще бъдат наполовина - Спас “истината” по Нова. Подробно интервю утре след 8:00.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 8:22 pm 

Бил казал че се маха,и били 17 млн задължения? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Пийте братя,пийте!!!! Е сега пуснаха анонс от утрешното интервю на шофера и цитирам по памет: След прехвърлянето на акциите ,дълговете на тима ще са под 15-16М :strkstrk Ще опрости заемите :то друг начин за издържане на отбор иначе нямало,това пак той го йаза!!!! Повече утре при излъчването на цялото интервю :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Спас е казал, че ще опрости към 16 милиона към него :O ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 8:23 pm 
Аватар

Бах тоз щедър човечец :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 8:24 pm 
Аватар

Може би затова е бил целия цирк последните дни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]