От всичко написано до момента за последните 36 часа тези 2 мнения ми звучат, като най-правдоподобни и доближаващи се до реалността.
Ferio написа:
В този форум има хора с доста сериозни логически съждения, та на техния фон далеч не се считам за особено умен, но ето каква е моята проста логика:
Всичко това което се случи в последното денонощие е сериозно театро за преброяване на дивите зайци или иначе казано - да се види има ли Левски все още критична маса от инакомислещи, интелигентни хора които са готови дори на действия за любимия си клуб.
Целта на това преброяване според мен е за да се оцени реално стойността на този клуб. Без нас, той е просто фирма с 32 милиона задължения тръгнала към необратим фалит и не значеща нищо за никого. Точно обратното - благодарение на нас Левски е много повече от просто АД. Това прекрасно го знаят и ББ и ВБ, но явно им трябваше преброяване и да видят дреме ли му още на Ганя за клуб който от 10 години има само калъфки и задължения.
Именно поради факта, че НЕ САМО форума не е мигнал от толкова много вече часове, именно затова аз виждам нещо положително и съм приятно изненадан. Предполагам и точно моята изненада е била изненада и на преброяващите и именно това обърна палачинката на няколко пъти в рамките на няколко часа.
Страшно много се радвам, че имам толкова братя, които ги боли колкото мен. Значи не съм сам! Значи имам с кой да застана рамо до рамо без значение дали на мача с Локо Пловдив, Ботевградско шосе, жълтите павета или където и да е.
Значи Левски все още има критична маса инакомислещи противно на нагласата която имаМЕ във форума, че Ганя иска само титли и купи.
Левски ще пребъде, докато я има тази критична маса, която е готова на всичко за любимия си клуб! Няма да ни фалират, докато все още половин България си ляга, става или НЕспи повече от 24 часа разтревожена от новини за любимия си клуб!
Доста време мислех дали мнението ми не е прекалено наивно и все още не смятам, че е така. Доказахте го всички вие които изписахте тон притеснения от снощи насам, а доста дори не издържаха на напрежението и изписаха сериозни небивалици, но това отново бе положително за мен.
Вярващ човек съм и затова се моля час по-скоро дойдат светли дни за нас.
Благодаря Ви сини братя, без ВАС нямаше да го има МОЯТ любим клуб!
САМО ЛЕВСКИ!

ЛС1914 написа:
А окръжна да бъде тогава. Тази постановка вчера ни я спретнаха, за да ни покажат, че висшата класа(разбирай мутрите и Боко, или в обратен ред все тая), ако не се смилят над нас сме довиждане за нула време. И понеже ни човърка, че няма титли от 10 години и изискваме резултати на момента, тяхната идея е да сме тихи и да се радваме, че въобще съществуваме, да ни държат в изкуствена кома още години наред, докато не им писне да ни "оздравяват" и лепнат тире. Не, благодаря.
Искам да кажа и нещо друго.
На времето Васил Иванов Кунчев е бил предаден от свои и поради тази причина си е отишъл от този свят. Нека този път не позволим това да се случи, Левски да бъде унищожен от вътре!!! Амин!
raise_your_collars написа:
Спомнете си какво стана с тиретата, при тях пробваха същия номер, но те предпочетоха "титли и купи" с новия проект на ГГ.
До сега при нас никой не очаква Божков да ни направи щампиони до две години
Ние искаме Левски да го има и да бъде оздравен.
Само за леко сравнение levskar_dokrai написа, че
НКП е бил окей с варианта с Йовов и Боримиров... Което е 1:1 с тирето, там жУвотното и куфаро настройваха полу-човеците, че онова дружество е мъртво

Предпочитам да чуя от ПК колко милиони има като задължения, а не
няКОЙ от НКП да говори за невъзможността да се върнат 30 милиона и възможността да започнеш на чисто
Пари се изкарват, но убиеме ли Левски ще съжаляваме цял живот
Ако трябва ще протестираме цяла година, но Левски трябва да го има!