forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:04 am 

Аз каквото мога да правя за това Левски да го има, мисля, че е възможното за моментната ми ситуация. Верно, последните години съм се прибирал само за отделни мачове - вековния юбилей, откриването на сектор А срещу Разград, финала в Бургас, финала срещу Славия сега - все приятни спомени, дет се вика - но преди мача с Вадуц си купих първата от дай Боже десетки абонаметни карти за сектор А - една за мен и една за братовчед ми, който още е ученик. Заедно с две фланелки и една топка от магазина мисля, че си давам дана за това Левски да бъде, а да не е тире, в А окръжна или не дай Боже - и официална собственост на банкянския страхливец. Какви ли не изроди минаха през клуба ни - и "Николай", и Тонев, и пеевският адвокат, и лондонската маша - боклуци, заради които са си отишли безброй нерви и нощи - майната им, Левски го има и има смисъл да се става сутрин от леглото. Банера с двойката любовници първо истерично ме принудиха да го сваля, после го пуснаха на стадиона, в Б и на гостувания - камбаната трябваше да бие още тогава. Ако един ден бъда в България, мога да свърша и повече. Нека сме здрави, пък времето ще покаже къде е идеята Левски и къде са мръсниците, които се упражняваха на гърба му досега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:11 am 

1000 човека на по пакетче семки пред парламента си прераства в погроми из центъра без проблеми :bigok Като знам колко ни е толерантна и пацифистка публиката :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:19 am 
Аватар

Обобщение: няма фалшиви новини, има вековни интернет воини, върнали акциЙ при един многоуважаван господин!

Никога не съм му бил фен на "Томето", ама тая глупост ми дойде в повече вече. Твърде жалко е за нас като българи и като хора, че позволяваме на подобни индивиди да се препитават по такъв евтин начин, с евтин изказ, с евтини сензации, с евтини и изтъркани фрази, които не се сменят с години. Да се препитават чрез изтъкване и изказване на слухове, интриги и заговори, които не целят истината или връзка с реалността...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:26 am 
Аватар

@Нашият живот, като на тиквоча не му е до това, то защо е решил да ни изпробва? Едва ли е очаквал друга реакция, не е чак толкова извън час с нагласите в голяма обществена група, каквато сме ние.
Което веднага ме кара да се сетя за още нещо, което не исках отново да пиша, ама...:

4. Пробват ни и за да проверят до каква степен са ни останали още съпротивителни сили и живец, докато се опитват да ни покажат, че мога да си правят каквото искат с нас - Те това хич не го изключвам, като допълнителна причина и е почти 1:1 с това, което казваш ти, както и медиите, че е повлияло.

За мен всичко, което помиярите правят с "Левски" от години е с основна цел да ни обезличат напълно, като голяма група от хора, обединени от идеал за свобода и чистота, а не от цели. Този процес е почти напълно завършен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 2:50 am 
Аватар

@Простак - сложна е играта бате, не ни пробва, но хем иска да ни остави читав собственик, хем тоя собственик да му козирува.
Аз си повтарям мнението от снощи + спете спокойно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 3:07 am 
Аватар

Пич, ти наистина ли вярваш, че падишах бейко има/л желание да ни намери читав собственик?! Ако приемем, че ни е сложил всички лайнари след бащицата-непомак, то по какво съдиш за доброжелателните му намерения?
Или пък... Господин Борисов, Вие ли сте? :lol:
Последното е за разведряване преди сън, не се обиждай :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 3:10 am 
Аватар

просТак написа:
Пич, ти наистина ли вярваш, че падишах бейко има/л желание да ни намери читав собственик?! Ако приемем, че ни е сложил всички лайнари след бащицата-непомак, то по какво съдиш за доброжелателните му намерения?

Едит: Levskar67, добре дошъл отново! :bigok Нищо не каза, хареса ли ти Юбилея?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 3:17 am 
Аватар

просТак написа:

Преди малко ходих за вода до Банкя, ама нещо не го срещнах, аххаха
Две са нещата - Ч. клати каруцата с тия неща, защото $ПА$ е давал пари като Т.Б. - всичко на кредит, да пести едни пари към НАП-а. А сега пищи,че си ги иска, то за това е цялото клатене от 03.01.2019г. Не говоря празни приказки, все още благодарение на предишната ми работа мога да получавам добра информация за клуба.
Другото - Бойко, ще си направи ПУБЛИЧНО харакири, ако ни закрие, защото ние тук във този форум сме смея да кажа (даже изключвам себе си) умни хора и четем ситуацията, но масовия фен от многото отваря два сайта по 1-2 пъти на ден. Точно тоя фен като ни закрият ще знае, че е тиквата и заминаха Евро и месните избори в канала.
Има и трето -съвсем сериозно се е обсъждал варианта "А" окръжна, особено ако не се преборят със Спас да опрости тия 13-14-15М, както Т.Б. опрости над 20М лични кредити към клуба.
Играят се зверските игри и огромно количество народ е замесен, не вярвайте на това, което се показва на върха на айсберга, доста по-дълбоко е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 3:29 am 
Аватар

Спас лични пари е давал, макар и под формата на кредетити, освен парите на Виваком, под формата на спонсорски договори? :shock: И кво се оказва - С.Р. > Б.Б. и В.Б.? Тц, тц, тц...
Не съм спал от повече от 24 часа, заради тия лайнари и вече не мога да мисля дори за елементарни неща, камо ли за тия схеми. Зорлем ни превърнаха в /пишман/икономисти, юристи, теоретици на конспирацията и какво ли още не, да им еба майката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 3:40 am 
Аватар

Мани даже съм завършил икономика, че и една камара бизнес науки и аз логика не виждам ... все едно.
Парите са на Виваком естествено, ама тоя се води собственик и там. Реално неговото име седи и в клуба, натискай го, притискай го, ама към ден днешен още е фактор, поне заради това, че е собственик.
ББ > от все.
Основно Ч. търсеше параван - ама то бр. Т изгоряха, че чорбари/тирета, легендите вчера изгоряха и накрая П.К. му писна на К. и го обяви.
Аз се надявам плана Божков 2.0 тоя път да проработи, без концепцията за селските групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 4:24 am 
Аватар

Hadjiev1914

Има и трето -съвсем сериозно се е обсъждал варианта "А" окръжна, особено ако не се преборят със Спас да опрости тия 13-14-15М, както Т.Б. опрости над 20М лични кредити към клуба.
Играят се зверските игри и огромно количество народ е замесен, не вярвайте на това, което се показва на върха на айсберга, доста по-дълбоко е.[/quote]

Да разбирам ли че щом се връщат на първоначалните си намерения за оздравяване ,са преборили старата комуняга за тези 13-14-15М или борбите тепърва предстоят и нашето бъдеще остава все така неясно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 5:07 am 
Аватар

В този форум има хора с доста сериозни логически съждения, та на техния фон далеч не се считам за особено умен, но ето каква е моята проста логика:

Всичко това което се случи в последното денонощие е сериозно театро за преброяване на дивите зайци или иначе казано - да се види има ли Левски все още критична маса от инакомислещи, интелигентни хора които са готови дори на действия за любимия си клуб.

Целта на това преброяване според мен е за да се оцени реално стойността на този клуб. Без нас, той е просто фирма с 32 милиона задължения тръгнала към необратим фалит и не значеща нищо за никого. Точно обратното - благодарение на нас Левски е много повече от просто АД. Това прекрасно го знаят и ББ и ВБ, но явно им трябваше преброяване и да видят дреме ли му още на Ганя за клуб който от 10 години има само калъфки и задължения.

Именно поради факта, че НЕ САМО форума не е мигнал от толкова много вече часове, именно затова аз виждам нещо положително и съм приятно изненадан. Предполагам и точно моята изненада е била изненада и на преброяващите и именно това обърна палачинката на няколко пъти в рамките на няколко часа.

Страшно много се радвам, че имам толкова братя, които ги боли колкото мен. Значи не съм сам! Значи имам с кой да застана рамо до рамо без значение дали на мача с Локо Пловдив, Ботевградско шосе, жълтите павета или където и да е.

Значи Левски все още има критична маса инакомислещи противно на нагласата която имаМЕ във форума, че Ганя иска само титли и купи.

Левски ще пребъде, докато я има тази критична маса, която е готова на всичко за любимия си клуб! Няма да ни фалират, докато все още половин България си ляга, става или НЕспи повече от 24 часа разтревожена от новини за любимия си клуб!

Доста време мислех дали мнението ми не е прекалено наивно и все още не смятам, че е така. Доказахте го всички вие които изписахте тон притеснения от снощи насам, а доста дори не издържаха на напрежението и изписаха сериозни небивалици, но това отново бе положително за мен.

Вярващ човек съм и затова се моля час по-скоро дойдат светли дни за нас.

Благодаря Ви сини братя, без ВАС нямаше да го има МОЯТ любим клуб!

САМО ЛЕВСКИ!

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 7:42 am 
Аватар

Над 10 стр. само глупости. От абсолютно малоумни мнения тип припок до наистина интересни такива, само че повтарящи едно и също по няколко пъти.

Да видим колко ще е пълна темата за мача с локо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 8:38 am 
Аватар

От нас зависи, всеки може да привика няколко човека, които по-рядко ходят на мачове. Това е което ние може да направим в този момент, а не да мрънкаме колко хора ще сме. Агитирайте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 9:23 am 

Едно питане към тези, които имат доста информация от "кухнята". Защо след като Спас Русев си търси парите, които ги е давал на кредит чрез Виваком (поне т'ва разбрах от написаното по-горе) , изведнъж се намеси името на Йовов и компания? Те така или иначе такива пари нямат и надали могат да дадат или това е някакъв ход с цел един вид да "стимулира" Божков да плаща, ако иска Левски.

п. п. Верно стана "теория на конспирациите" :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 9:33 am 
Аватар

Откачам.
Къде сме бе?
Ромислав обяснява как недоволстово в социалните мрежи било върнало предишния проект?! Само това му трябва на Ганьо - да му кажат, че от писането в интернет има файда....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 9:56 am 
Аватар

Спомнете си какво стана с тиретата, при тях пробваха същия номер, но те предпочетоха "титли и купи" с новия проект на ГГ.
До сега при нас никой не очаква Божков да ни направи щампиони до две години :smt006
Ние искаме Левски да го има и да бъде оздравен.

Само за леко сравнение levskar_dokrai написа, че НКП е бил окей с варианта с Йовов и Боримиров... Което е 1:1 с тирето, там жУвотното и куфаро настройваха полу-човеците, че онова дружество е мъртво :smt006
Предпочитам да чуя от ПК колко милиони има като задължения, а не няКОЙ от НКП да говори за невъзможността да се върнат 30 милиона и възможността да започнеш на чисто :smt006

Пари се изкарват, но убиеме ли Левски ще съжаляваме цял живот :smt006
Ако трябва ще протестираме цяла година, но Левски трябва да го има! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 10:36 am 
Аватар

Аз каквото разбирам за Русев е, че е изключително долна, нагла и мръсна душа с психични отклонения досущ, като тия на Лупи 1:1.
На Лупи му дадоха кеш пара да издържа умрелите, а той ги прекарваше през своя фирма и ги отпускаше, като кредит на фалиралите. Сега на тоя фин г-н му дават почти половината от компания дето струва стотици милиони евро с комисионни в милиони всяка година ЛИЧНО за него, принуждават всички акционери от тая фирма да са съгласни да се дават пари за Левски и за награда тоя си е писал кредити от Левски към него... е тоя дето му дава тия неща на Русев луд ли е? Как така ще дадеш на някой да ти върши работа, той да не я свърши, а само да вземе парите и да няма последствия за това даже напротив целенасочено да вреди на това работата да бъде свършена? Аз рабирам, че когато човек е боклук е заобграден от боклуци ама, след като поразията е сторена вече поне тогава да реагира тоя довел ни Спас за подарък...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 10:47 am 

Разликата е, че Лупи намираше парата, никой не му ги е давал. Кредитите към него бяха китайските пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 11:03 am 
Аватар

Значи още по-лошо, Спас е по-зле и от Лупи :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 11:03 am 
Аватар

Тука е станало все едно чета на дърпат стената... честно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 11:12 am 
Аватар

JustDoIt написа:
Едно питане към тези, които имат доста информация от "кухнята". Защо след като Спас Русев си търси парите, които ги е давал на кредит чрез Виваком (поне т'ва разбрах от написаното по-горе) , изведнъж се намеси името на Йовов и компания? Те така или иначе такива пари нямат и надали могат да дадат или това е някакъв ход с цел един вид да "стимулира" Божков да плаща, ако иска Левски.

п. п. Верно стана "теория на конспирациите" :bigok.

Това е ход еквивалентен на оня дето Жужето искаше да прекръсти умрелата чурка на ФК ЛУПИ.
С две думи предлага безумие, което да стресне всички по веригата - от господарите му до най-долното (за тах) ниво редовите фенчета.

Другия вариант е да е наистина беумно тъп и да е решил, че от престоя си в ЛЕВСКИ може да изкара некой леФ (ако е така му пожелавам да го намерят с разпран анал на някоя яхта или да последва съдбата на Робър Максуел, падайки и безследно изчевайки от такава).
:rip

p.s. Гледайки умероността, с която Павел Колев подхожда и сравнявайки го с предишните гръмки появявания на герена на нови управници, смятам искреННО и ЛИЧНО, че това ние наистина (след) последния шанс за оцеляване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 11:39 am 
Аватар

Абсолютно съгласен с p.s. на горния коментар!
Нееднократно го писах и аз ,че ПК вдъхва увереност , знае какво прави и най важното подготвен е (поне теоритично) и знае КАК да го направи!!!Стискам му палци и се надявам,защото (не искам да звуча песимистично) си мисля ,че ако нещо се издъним и сега то това ще е ........
П.С. Това че ПК е умерен без високопарни слова е само в негов плюс!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 11:51 am 
Аватар

gosh написа:
Тука е станало все едно чета на дърпат стената... честно.

По-зле е даже :smt005
Не искам да си представям какви неща са се скрийншотнали и как онанират припоците :ohmygod
Особено на оная гениална идея да се обединяваме със Септември :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:18 pm 
Аватар

По-зле чак не е, щото там са и масово неграмотни :loser2
Май оттам тръгна и тва за септември..
Иначе такива неща че разни хора ги е страх от феновете, притесняват се за избори или правят някакви проби да проверят общественото мнение....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:18 pm 
Аватар

Преди много много години, при прекръстването от "цдна" ги обединика със Септември и станаха литекс "септемврийско знаме" После ги обединиха с червено знаме и септемврийското изчезна. Такива спомени имам аз. Освен да онанират какво друго им остава?
ПП Или беше обратното..., помня ли вече. Едно ли обединение си спретнаха преди да се споминат/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:44 pm 
Аватар

Е поне в момента няма Цесека :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:47 pm 
Аватар

Още първата година след създаването си се обединяваха с някой..
И при нас да се случи (дано не), много хора в началото ще са против и после малко по малко ще си има пак обичайните 2-3000 на Герена, 20000 с другите припознали и тва е. Народа ни е такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:09 pm 
Аватар

Първо бяха червено знаме (не го помня тоя период), и после станаха септемврийско (до 1985). После ни преименуваха мръсните комунисти и след 1 година станахме Левски и ц(^ка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:10 pm 
Аватар

Добре бе, как ни е закопал Спас като в ГФО-то пише, че счетоводната загуба е:

- за 2016 - около 3 мил.
- за 2017 - около 1.5 мил
- за 2018 - около 850 хил.

?

Преди това загубите са 5 мил, 8 мил, 12 мил. Не се заяждам, а просто питам, щото не може да няма счетоводител тука измежду нас? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]