forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:36 pm 
Аватар

То това му е хубавото на Васил Божков, че не слуша всезнайни разбирачи и съветници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:41 pm 

Някой се е уплашил от 10 човека във форум и 100 човека във фейсбук ли? :smt005 :smt005 :smt005. А как се смеехме на прасетата, че закривали 7 дни спорт...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:43 pm 
Аватар

Майка му деба и аз чак сега се поуспокоих. Цял ден съм като пиян от недостига на сън заради предната нощ. Дори стреснах хората около мен и ме питаха дали съм добре. Ами, всъщност не съм добре, защото любовта ми в момента е тежко наранена. Само, че знам едно - Левски го имало преди, има го сега, ще го има и в бъдеще! Никой нама да ни отнеме любовта! Само Левски завинаги! Мощна подкрепа докрая на сезона и да нахлуваме към следващия сезон, само и само да ни има! Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:43 pm 

Ултрас Левски
От много години насам любимият отбор е поставен в напълно умишлена будна кома. Поредица от собственици идваха и не след дълго обявяваха без капка свян, че са дошли в Левски не по свое желание. Така работеха те, така работеха и подчинените им. Без желание, без перспектива, без визия за бъдещето - "мач за мач". Така и си заминаваха. През задния вход, тихомълком, взели каквото могли от Левски и дали точно толкова, колкото им е казано. Никога повече. И никой не ще ги запомни с добро. Поне не и от хората, обичащи този отбор.

В лицето на г-н Павел Колев ние виждаме човек, който има капацитета да върне Левски на правилния път. И както всеки път в последните години, когато се появи лъч надежда, че клуба има шанс да бъде изваден от комата, се появяват сенките, които не искат и не позволяват това да се случи. Сенките, които искат Левски да бъде управляван от послушковци, по релси - релси, водещи към Депо "Фалит". На тях не им трябва силен Левски, на тях не им трябва силна и обединена Левскарска общност. На тях им трябва Левски. Просто, за да владеят и настройват най-голямата маса в България. Или както се случва в последните години - да я съсипват.

Призоваваме всички будни привърженици на любимия отбор да не стоят безучастно. Опитите да се узурпира за пореден път отбора от парашутисти с подарени акции, без желание или възможности да възродят отбора, ще срещне силен отпор по всички линии и с всички средства. Заложено е съществуването на клуба и ние няма да стоим безучастни.

Има два пътя — кой ще изберете?

Това да не е молба към многоуважаемия г-н Божков, саботиран от Бойко и Пеевски :smt005

Пак повтарям, ако някой си мисли, че горепосочените с нещо саботират Черепа се е объркал изключително много. ГЕРБ и ДПС му спасиха лотарията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:53 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Някой се е уплашил от 10 човека във форум и 100 човека във фейсбук ли? :smt005 :smt005 :smt005. А как се смеехме на прасетата, че закривали 7 дни спорт...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ама ги закриха, нали :bigok
Да не се и подценяваме толкова. Неотдавна събрахме 10 000 за спасяване на..... баскетболения отбор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 10:59 pm 

Nqma_bira написа:
Може да звучи наивно, но шанса ни е - човек като Андрей Аспарухов президент което ще ни консолидира, Павел Колев да остане като изпълнителен директор след като има готов план, дарителска кампания за спасяването на лиценза и пълен стадион Георги Аспарухов до края на сезона. От новия сезон редуциран бюджет и мощна фенска подкрепа. Многото фенове означава и по-голям рекламодадетелски интерес.

Това за Андрей е абсурдно, утопично предложение. Лично се познаваме от вече почти 30 години. Ако бяхме в Германия или САЩ, би бил отличен избор. В нашата действителност ще бъде смлян за месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:07 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Не съм чел последните 10 страници, всички преживяхме кошмарни над 20 часа, надявам се за последно. Искам само да кажа, че все още някои хора ги е страх от публиката на Левски, благодарение на която, днес всичко се върна така, както беше от преди два дни ! Само Левски и всички на Герена на 17-ти! :levski
Дано всичко е наред, че майката ни се еба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:07 pm 
Аватар

Аз от последните събития разбрах едно - не са решили, не са ни закрили... Наистина ли вярвате, че сме стреснали някого с реакциите си по... форуми и социални мрежи?
Според мен най-големите виновници за сегашното положение на Левски сме самите ние, феновете... Със своята примиримост, овцедушие и незаинтересованост, чакайки да дойде месията и да ни оправи. Позволихме на кой ли не да се подиграва и гаври с клуба. А сега се радваме, че Черепа ни е собственик, сякаш има някакво значение дали е той или Гинка например.Нали не мислите, че ще дойде, ще налее някакви пари в бездънна яма, само защото сме му симпатични?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:10 pm 
Аватар

Радвам се, че сте се успокоили. Аз не съм. Все знаех, че имаме дългове, ама 30 и кусур милиона за отбор като нас са адски много. Изобщо не виждам как ще се стопят. Не виждам и как можем да продължим да не трупаме дългове. Клубът на какви приходи може да разчита? На билети и продажба на артикули - очевидно не. Продажба на футболисти - няма какво да коментираме изобщо. Иска ми се това, което се случва да не е просто отлагане на неизбежното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:12 pm 
Аватар

Soundlover написа:
martata1 написа:
Няма значение под каква форма ще влиза важното е да се следи и наистина да се оздравяваме!!! Е тука според мен е ролята на тръста (ако изобщо има някакъв достъп де) да е коректив и тоя път нещата да се случат,ама истински!!! Всичко останало е мижи да те лАжем и .....краят е известен

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Тръста ше дава наклон на Черепа или на който и да е там business angel :smt089
Мислите ли като ги пишете тия простотии....

Ни най малко не намеквам тръста да определя струята на еакуляция на г-н Ч. Казвам че тръста този път(в качеството си на акционосител)трябва стриктно да съблюдава да се спазва финансовата дисциплина,защото и този път върнрм ли се на стария отъпкан път края наистина ще е неизбежен!!!!
Дано ме разбереш правилно но.......Не звъни щом никой не те натиска,бре :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:14 pm 
Аватар

Нормално разсрочване, според мен, и всичко ще е ОК. Само дето ме притеснява, че няма да е точно така... Кур за последното денонощие, най-малко ние го заслужаваме. Елате другата неделя на Герена. Пийте по бира, вижте се с аверите и пейте за Левски, другото няма значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:18 pm 
Аватар

Росен написа:
Радвам се, че сте се успокоили. Аз не съм. Все знаех, че имаме дългове, ама 30 и кусур милиона за отбор като нас са адски много. Изобщо не виждам как ще се стопят. Не виждам и как можем да продължим да не трупаме дългове. Клубът на какви приходи може да разчита? На билети и продажба на артикули - очевидно не. Продажба на футболисти - няма какво да коментираме изобщо. Иска ми се това, което се случва да не е просто отлагане на неизбежното.

Ти дете за приспиване нямаш ли, та за това се кахъриш :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:25 pm 
Аватар

Слава Богу съм на работа, че хич не съм в настроение. Изпари ми се целият оптимизъм, мамка му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:29 pm 
Аватар

blue heart написа:
Нормално разсрочване, според мен, и всичко ще е ОК.

Иска ми се и на мен да изглеждаха точно така нещата, но това разсрочване не означава неплащане. Никой няма да се набие да управлява отбор като бизнес начинание, след като знае, че печалбата ще му е -30 млн. Гелата с всичките му пробиви из Европа, групи и изходящи трансфери, едва ли е на плюс и 10% от това, което ние имаме като задължения. Единствената разлика при нас и агата е, че ние ще имаме 5-10к (това оптимистично) повече фенове на домакинствата, което е някаква смешна разлика като приходи. Хубаво е, че сте оптимисти, но за мен мача е свирен - остава ни само да приключим с достойнство, а не като припоците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:33 pm 
Аватар

Прав си, нищо не казвам. А мен да ме наречеш оптимист е далеч от истината. :bigok Аз винаги гледам възможно най-гадния вариант, така съм се научил. По-скоро ми се иска да са наред нещата, но ми е трудно да го повярвам. Докато има обаче и 1% шанс, ще се надявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 11:58 pm 

Добре бе, дееба, тоя мишок Красимир Иванов, когато говори в зала Универсиада каза, че сме с 26 милиона дългове, а сега сме с 30 вече? Ето и тогавашните лайна, които говори:
Цитат:
Финансовият директор на Левски Красимир Иванов заяви на срещата с феновете в зала "Универсиада", че собствениците на клуба през изминалите години имат вина за сегашното тревожно състояние на "сините". По-рано тази вечер той обяви, че дълговете на клуба възлизат на 26 милиона лева.

Шефът по финансовите въпроси на "Герена" съобщи, че около 2,2 милиона лева са сумите, които "сините" дължат на фирми, близки до своите последни управници преди Спас Русев. Иванов обаче не пожела да разкрие поименно кои са те, тъй като заяви, че е подсъдим при разкриване на подобна информация.

"Защо аз дойдох тук да пера чужди ризи? Аз тази вечер съм тук пред вас, за да защитавам интереса на клуба. Моята задача от тук нататък с всеки изминал ден е да направя така, че Левски да не се срути. Финансово Левски е подсигурен до края на настоящия сезон. В момента клубът има три договора с “Виваком”, като е най-нормално, преди някой да ви даде отново пари, да сте му издължили старите си задължение. Клубът работи на загуба, защото собствениците през годините са искали състав, който да играе на високо ниво, и съответно разходите не са съответствали на приходите. Очевидно е, че отговорността Левски да стигне до това състояние, в което се намира в момента, я носят тези, които са управлявали клуба в годините след 2009-а", коментира Красимир Иванов.

"Кои са те, може лесно да разберете, като отворите Търговския регистър. Задълженията към фирми, близки до бившите собственици и ръководители, са на стойност 2,2 милиона лева. Разберете ме обаче, подсъдим съм, ако ви разкрия задълженията в детайли и поименно", допълни финансовият шеф на "сините".

ЗАЩО трябва да плащаме и жертваме ЛЮБОВТА си заради всички тези мишоци и лайнари, защо да дължим пари на всички тези помияри минали през Левски и защо не се държи сметка по- какъв начин това се е случило, за да стигнем от 26 на 30 милиона??? Защо не се покаже на кого и колко дължим и кои са тия мърши Батков, Тонев и Русев ли си търсят от нас пари? Нали погасявахме пари към НАП, защо тези лъжи остават безнаказани? :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:18 am 
Аватар

AtomuS написа:
blue heart написа:

Иска ми се и на мен да изглеждаха точно така нещата, но това разсрочване не означава неплащане. Никой няма да се набие да управлява отбор като бизнес начинание, след като знае, че печалбата ще му е -30 млн. Гелата с всичките му пробиви из Европа, групи и изходящи трансфери, едва ли е на плюс и 10% от това, което ние имаме като задължения. Единствената разлика при нас и агата е, че ние ще имаме 5-10к (това оптимистично) повече фенове на домакинствата, което е някаква смешна разлика като приходи. Хубаво е, че сте оптимисти, но за мен мача е свирен - остава ни само да приключим с достойнство, а не като припоците.

Правете разлика между задълженията. :wink:

Агата за миналата година е на минус 10 милиона. Та, как ги изчислявате тия печалби, въобще не ми ясно.

Аз от Левски няма да се откажа, ако ще да има 100 милиона задължение и сaм да ходя на Герена. Това е положението. Умиране има, отказване - НЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:19 am 
Аватар

Няма да ходиш сам. :lsfc1 :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:22 am 
Аватар

Niki4a написа:
AtomuS написа:
blue heart написа:

+1

Агата за миналата година е на минус 10 милиона. Та, как ги изчислявате тия печалби, въобще не ми ясно.

Аз от Левски няма да се откажа, ако ще да има 100 милиона задължение и сaм да ходя на Герена. Това е положението. Умиране има, отказване - НЕ!

+1
Покрай пфипоците ,за да няма баМ и за мене ,но е така мране -да,отказване-не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:25 am 

iSSigy написа:
Какви тъпотии пишете не е истина...

За тези нали:
iSSigy написа:
The End написа:
Бившият председател на Тръста снощи намекна точно за това, че е спуснато нареждане да не е Черепа, а друг.

Пълни глупости :bigok Няма да е черепа, ами Ел-Маестро. Да не мислите, че случайно напусна вчера свинете?

А мача с Докото е почти толкова важен, колкото и контролите ни. Все тая е дали ще сме 1к или 30к. Както е все тая дали ще бием 5:0 или ще паднем с толкова. Нещата се решават другаде просто.

Изчакайте просто да видим какво ще стане, Левски ще го има със сигурност.

Снощи всички треперим за Левски, а ти ми пишеш за свине и кой били изгонили :bigok

Тъпотията е, че разни хора идват и си трупат дългове и след това имат наглост да си ги чакат. На нас тъпите фенове с поршета панамери се обяснява, че всичко е наред и се плаща и отбора е осигурен и месец след това излиза, че имаме още 4 милиона дългове и няма спасение и това е нормално за теб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:29 am 
Аватар

blue heart написа:
Няма да ходиш сам. :lsfc1 :ls-cup

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:32 am 
Аватар

Черепа и при турците изникна с оздравителен план нещо от сорта на 10 млн бюджет и милион-два за задължения, ама при тях изникна и светая светих и мокър сън Тирион, който им купи купа и ги закри, докато е още топло :bigok Засега разликата между нас и тях е, че си нямаме Тирион, но ако имаше такъв с големи обещания, вече повечето „фенове” щяха да си забърсват устите :blowj Надали планът на Черепа е различен от обявения за тях или поне това, което ще каже, разбира се :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:40 am 
Аватар

Niki4a написа:
AtomuS написа:

@Никич написал съм, че агата едва ли има и 10% процента от нашите задължения като печалба. Идеята ми е, че въпреки че проектът му е успешен - шампиони са всяка година, постигнаха прилични резултати в Европа и няколко трансфера, все пак не са на огромна печалба. Това за мен означава, че за да покрие някой тея 30 млн или част от тях, изключвайки тея за сектора, то тоя нкой трябва да направи повече от 30 млн, за да има и за него. Колко време би отнело това да се случи, след като не е стигнало на гела 10 години да е близо до тея цифри.
Аз също няма да се откажа от Левски, но дали ще го има отборът ако дълговете не започнат да се чистят, защото едва ли ще стигнем много далече с тая скорост на трупане на задължения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:51 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Не съм чел последните 10 страници, всички преживяхме кошмарни над 20 часа, надявам се за последно. Искам само да кажа, че все още някои хора ги е страх от публиката на Левски, благодарение на която, днес всичко се върна така, както беше от преди два дни ! Само Левски и всички на Герена на 17-ти! :levski

Твоите слова,са мехлем за моите уши!!!
От тук насетне си пожелавам прозрачност,стегнато управление и когато съм си в БГ пълно раздаване на трибуните!!!
Само ЛЕВСКИ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 12:53 am 
Аватар

След цялата тази драма , казвам само едно...САМО ЛЕВСКИ . :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:12 am 
0 tolerance написа:
Goviado написа:
0 tolerance написа:
Положението не е добре.

Нали беше уж добре и се паникьосваме?

Да ти се виждам паникьосан? Казвам каквото съм научил от хора, които са навътре в нещата.
@ sct02, къде беше, когато казах за смяна на собствеността? Обаждаш се, когато ти изнася, и разбира се, на лична основа :smt031 Благодаря за вашето мнение, то е важно за нас.

Не го приемай като заяждане :smt002 , но от Ч (уточнено от теб, че не е Черепа) и 20 милиона годишно, през "не се паникьосвайте" до "край" няма как да се считаш за надежден източник на информация :wink:
Сигурен съм, че намеренията ти са добри и имаш контакти, но единственото което засвидетелстваш е че дори хората във и близки до клуба не знаят какво се случва :wink:

А към любителите на чуждестранните попълнения - от 18милки на 32 милки, как е? :strkstrk Как беше мантрата - с чужденци поне сме в тройката, че с юношки ще сме в долната половина. А май чужденците освен незабравимите моменти от последните години ще ни докарат да окръжните групи (ако не ни тиросат).
И моля без оправдания как Спас не плащал. Просто не трябва да се правят разходи, които не могат да бъдат оправдани със съответни приходи от тях :smt115

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:32 am 

Нашият живот написа:
На мача с Локо Пд трябва стадиона да е пълен, отсега ви го казвам :smt006
Днес се видях с Гратиен близко до работата ми съвсем случайно за 5 минути :smt006 За тези 5 минути трима човека спряха да го питат какво става с Левски :smt006 Все си мисля, че все още сме фактор за някои решения :smt031
Някои да качи епизода на Томислав Русев от без бутонки, моля ви се слушайте и изпълнявайте :levski

Ловим ли бас,че няма да е пълен стадиона след седмица? Я ходим 5-6к,я не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:36 am 
Аватар

А защо вместо басове за посещаемостта, не пробваме да доведем повечко хора с нас на стадиона? :smt017 :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:38 am 
Аватар

Натискаме доколкото е възможно, пък каквото стане такоА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2019 1:50 am 
Аватар

Нашият живот написа:

3 варианта виждам, като причина:
1. Насрали сме ги от страх - много смърди тази работа, така раздута по спортал и гонг, че нещата са се обърнали на 180 градуса, заради реакцията на хората. А реакцията е само така - :comphit Смятайте какво може да се случи, ако се съберем 1000 човека с по пакетче семки на жълтите павета :smt007 Тогава сигурно Боко ще ни доведе Безос, Джак Ма и Мъск, за да си избираме кой да ни вземе. Точно в този случай, не вярвам от страх да са инициирали "новото старо 20".

2. Направиха ни луди за почти цяло денонощие - медиите, като гонг и спортал се изкарват велики, защото благодарение на това, че ни казват какво се случва, ние реагираме и променяме събитията. Така правят свирки и на нас, а който дойде, уж да ни спасява, се легитимира с огромен първоначален кредит на доверие.

3. Божков е видял каква огромна болка и обич е "Левски" за нас, левскарите и изведнъж е претърпял огромен душевен катарзис, рязко се е трогнал и се е присетил, че и той много обича "Левски", вдигнал нивото на адреналин в кръвта си, обзела го е еуфория и си е казал: "Ебал съм ги и милионите, и мизериите на Боко и Срас! Аз ще спася "Левски" и след това ще го поведа към нови славни бъднини!"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]