forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 10:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:25 pm 
Аватар

Побърквате ме с тази алтернатива бе хора, АЛТЕРНАТИВА НА КАКВО? Пето и седмо място? Разбит отбор? Каква е тази мания да се търси алтернатива? Като всеки хванат от улицата ще направи същите спортни "успехи". И много некоректно си цитираш новината от спортал, където ясно е написано, че я получава служебната карта, НО другата седмица, след Литекс.
Посредническата дейност изпълнявана от СТД е абсолютен провал по каквито и критерии да си избереш, отделно прекрасно знаем, че той превръща всеки треньор в безгласна буква. Защо и Мъри, и Херо имаха проблеми да работят с него? А, ИИ се провали факт, но се провали с отбор на второ или трето място, за което го разкостихме, сега отборът е пети в крайното класиране, след това седми, две години поред без участие в ЕКТ и ние си търсим алтернативи на човекът довел ни до това ниво? Сериозно ли? Някога уволнихме треньор за 14-1-0, не че е за хвалба, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:36 pm 
Аватар

Alek написа:
Alek написа:
Побърквате ме с тази алтернатива бе хора, АЛТЕРНАТИВА НА КАКВО? Пето и седмо място? Разбит отбор? Каква е тази мания да се търси алтернатива? Като всеки хванат от улицата ще направи същите спортни "успехи". И много некоректно си цитираш новината от спортал, където ясно е написано, че я получава служебната карта, НО другата седмица, след Литекс.
Посредническата дейност изпълнявана от СТД е абсолютен провал по каквито и критерии да си избереш, отделно прекрасно знаем, че той превръща всеки треньор в безгласна буква. Защо и Мъри, и Херо имаха проблеми да работят с него? А, ИИ се провали факт, но се провали с отбор на второ или трето място във временното класиране, за което го разкостихме, сега отборът е пети в крайното класиране, след това седми, две години поред без участие в ЕКТ и ние си търсим алтернативи на човекът довел ни до това ниво? Сериозно ли? Някога уволнихме треньор за 14-1-0, не че е за хвалба, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 1:06 pm 
Аватар

Adepta написа:
acrimonious написа:
Казвал съм го тук много път- тази позиция е абсолютно безсмислена и аз съм с две ръце, два крака и голям кур за закриването й :bigok

Тоест 90% от клубовете работят с безмислена позиция?
При липсата на СТД кой защитава интересите на клуба, когато се привличат играчи?

Може да го прави изпълнителния/ финансовия директор, защото да се пазариш за цената на един футболист, който треньорът е казал, че иска, не са необходими футболни знания.

Adepta написа:
acrimonious написа:
Що се отнася до Херо- виж на мача с Черно море във Варна, когато Пацо Водката пипна топката на границата на наказателното поле, обаче остана илюзията, че е играл с ръце извън него, Гонзо как скачаше. Но това за мен няма никакво значение- това е спортът- първична емоция. Затова и не ми пука, че Гонзо го е правил, или че Херо се е пенил. Аз не искам левскар от дете. Даже не искам въобще да е левскар. Искам професионалисти!

Май не ме разбра - не е проблема дали е левскар. Проблема е, че го твърди, а срещу нас винаги е скачал най-много и с най-големи изцепки т.е няма как да е истина.

Добре, не е левскар, прасе/ папагал/ буфер/ цаца е. Отново те питам- и какво от това...?

И да, пред резултатите на Гонзо, не по- лоша алтернатива е КОЙТО И ДА Е. За момента дори само Стойчо Стоев без Гонзо да остане, пак ще е по-добре. А ако искаме да ловим маймуни с трици- Херо. Твай ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 1:19 pm 
Аватар

Новото негер изглежда много добре с абдито и нападателя ще газим :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 1:25 pm 
Аватар

Работа на Гонзо като СТД е ясна на всички и е безсмислено да се спори дали става или не за този пост, това за мен е реторичен въпрос?

Истината е такава, че ако резултатите постигнати от спортно-техническия директор Георги Иванов, бяха постигнати от друго лице например Петър Петров, Иван Иванов или Тодор Тодоров този човек отдавана щеше да е изгонен с шутове и шамари от Герена! И в това ни начинание щяха да се включат абсолютно всички и тези които сега защитават още Гонзо и тези които са снели доверието си от него като спортен директор? :bigok :loser2

Това е истината и се съмнявам, че някой ако се замисли истински ще може да я отрече! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 1:56 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Може да го прави изпълнителния/ финансовия директор, защото да се пазариш за цената на един футболист, който треньорът е казал, че иска, не са необходими футболни знания.

Изпълнителния /финансовия директор не са спортни директори, както и обратното. Ти отричаш длъжност, която съществува в почти всички футболни клубове.
acrimonious написа:
Добре, не е левскар, прасе/ папагал/ буфер/ цаца е. Отново те питам- и какво от това...?

Ами за мен е огромен проблем е, че лъже и се бие в гърдите, че е левскар. Никой не е искал от него да е такъв. Проблем при нас е само и единствено явния чорбарлък. Та ако за теб не е проблем че ментосва за да се хареса, то за мен такива двуличници не са удачен вариант.
acrimonious написа:
И да, пред резултатите на Гонзо, не по- лоша алтернатива е КОЙТО И ДА Е. За момента дори само Стойчо Стоев без Гонзо да остане, пак ще е по-добре. А ако искаме да ловим маймуни с трици- Херо. Твай ;)

Херо като СТД ли го предлагаш или като комбинация от СТД и треньор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:03 pm 
Аватар

И да изпаднем пак ще има хора, които ще седят и ще защитават Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:05 pm 
Аватар

Да, както и да вземем ШЛ пак ще има такива, които го хранят. Това проблем ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:

С тая разлика, че с това темпо като нищо ще ни докара до изпадане след още 1-2 сезона, докато да играем в Европа май няма опасност засега. Еле па да направим нещо там различно от протоколно участие. :smt005

Но това проблем ли е? Нали си имаме Гонзо. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:11 pm 
Аватар

Т.е., всички трябва да сме на едно мнение, което всъщност изповядват 30% от феновете, щото са по-кресливи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:13 pm 
Аватар

Бате, смешни са тия приказки за ШЛ, а това за кресливите не знам как да го коментирам щото едните коментират с емотиконки, другите с факти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Всъщност и двете са проблем. Но тъй като едното е просто една мечта, а другото до скоро ни изглеждаше невъзможно, но с всяка година тая "невъзможност" намалява, не знам кое е по-реалния проблем....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:21 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Т.е., всички трябва да сме на едно мнение, което всъщност изповядват 30% от феновете, щото са по-кресливи...

То мнение е хубаво да си имаш, ама е хубаво и околните да виждат поне един полу-адекватен аргумент, с който да е подкрепено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:23 pm 
Аватар

Не е важно, кое е реалния проблем, а това, че някой се опитва да забранява на други хора да имат свое мнение по дадена тема, брз значение коя е тя.
Кратуне, твойте аргументи последно бяха в засичане на времето, в което някой е отговорил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:31 pm 
Аватар

Ами не, просто ми е смешно как трима-четирима скачате веднага (с глупости) когато се направи дори намек срещу божествения статут. Аз такова поведение съм виждал само от троловете на турците и бкп по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:45 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не е важно, кое е реалния проблем, а това, че някой се опитва да забранява на други хора да имат свое мнение по дадена тема, брз значение коя е тя.
Кратуне, твойте аргументи последно бяха в засичане на времето, в което някой е отговорил.

Prodanov, точно пък на тебе някой да ти е забранил нещо....... :blass

С това защитаване на CТД-тo вече ставате смешни, като е абсолютно видно, че гос'ин Иванов се е навъртял с лaйнa до шията.

Интересно как бихте коментирали тези думи на Мъри Стоилов:

-Това трябваше да се мисли по-рано, в клуба имаха на разположение 45 дни, което е напълно достатъчно време. Ако пък виждаш, че времето не стига, тогава няма да почиваш, да ходиш на море – говоря за директори, треньори и футболисти. Другото, което е – в края на миналия сезон ни се каза, че Левски играе най-добрият футбол заедно с Лудогорец, но тогава защо не се направи нищо, за да бъдат задържани някои основни футболисти?! Съвсем спокойно можеше да им бъдат предложени малко по-високи заплати, да се вземат по-малко като бройка нови играчи плюс 4-5 юноши и ето ти един готов отбор, който освен, че има основата, може да се бори за титла, да надгражда и развива младите футболисти в състава. Сега се взимат 7-8 нови, започва се всичко наново и така постоянно се въртим в един омагьосан кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:47 pm 

Интересното е, че всички знаят, че не са им предложени повече пари за да останат ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:54 pm 
Аватар

Adepta написа:
Изпълнителния /финансовия директор не са спортни директори, както и обратното. Ти отричаш длъжност, която съществува в почти всички футболни клубове.

Там обаче СТД е по- скоро изпълнителен директор (като в Челси).

Единствената логика за мен да има СТД е, ако има идея за изграждането на цялостната визия на отбора- пр. дали ще използваме млади играчи от България/ наши юноши/ застаряващи звезди, играли зад граница и т.н. Но не и да назовава и избира конкретни играчи. Затова в България се обезсмисля. Защото като видиш плановете на Гонзо, ти става лошо. А като видиш изпълнението им, направо си ти става lo6o.

Цитат:
Ами за мен е огромен проблем е, че лъже и се бие в гърдите, че е левскар. Никой не е искал от него да е такъв. Проблем при нас е само и единствено явния чорбарлък. Та ако за теб не е проблем че ментосва за да се хареса, то за мен такива двуличници не са удачен вариант.

Ако разбира от футбол да говори и лъже както си иска, все ми е тая.

Цитат:
Херо като СТД ли го предлагаш или като комбинация от СТД и треньор?

Като двете (мениджър от английски тип) ще е най- добре, но дори да дойде над Стойчо Стоев, пак много ще дръпнем.. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:59 pm 
Аватар

Niki4a написа:

Prodanov, точно пък на тебе някой да ти е забранил нещо....... :blass

С това защитаване на CТД-тo вече ставате смешни, като е абсолютно видно, че гос'ин Иванов се е навъртял с лaйнa до шията.

Къде с какво го защитих? Ще си четем ли мненията, или ще си пишем просто?

ПП Колкото до мнението на Мъри, учуден съм изцяло от него, че и се съмнявам дали го е казал. Няма да почиват футболистите :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:18 pm 
Аватар

Добре бе Prodanov ако спортния ни директор се казваше Александър Петров например и не беше бивш наш играч, камо ли легенда като Гонзо, и беше постигнал именно това което постигна Гонзо през двата си периода. Щеше ли да го защитавате така упорито и сляпо както го правите с Гонзо? Защото аз лично много се съмнявам, че друг човек различен от Гонзо би имал този картбланш и доверие да греши отново и отново на гърба на Левски. Лошото обаче е, че този картбланш и това доверие не е на база на неговите способности като СТД а на база на неговите бивши футболни умение в периода му преди да стане СТД!

Проблема е там, че не сме 2009 година и Гонзо не е още футболист а сме 2015 и Гонзо вече е спортен директор!

Последна промяна We_Are_Levski! на Пет Юли 24, 2015 3:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:21 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Интересно как бихте коментирали тези думи на Мъри Стоилов:
-Това трябваше да се мисли по-рано, в клуба имаха на разположение 45 дни, което е напълно достатъчно време. Ако пък виждаш, че времето не стига, тогава няма да почиваш, да ходиш на море – говоря за директори, треньори и футболисти. Другото, което е – в края на миналия сезон ни се каза, че Левски играе най-добрият футбол заедно с Лудогорец, но тогава защо не се направи нищо, за да бъдат задържани някои основни футболисти?! Съвсем спокойно можеше да им бъдат предложени малко по-високи заплати, да се вземат по-малко като бройка нови играчи плюс 4-5 юноши и ето ти един готов отбор, който освен, че има основата, може да се бори за титла, да надгражда и развива младите футболисти в състава. Сега се взимат 7-8 нови, започва се всичко наново и така постоянно се въртим в един омагьосан кръг.

Пари, кинти, money, деньги, geld, soldi, pieniądze, penize, χρήματα, ақша, 錢, お金

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:22 pm 
Аватар

Според мен не е сега момента да се иска оставка на СТД (кой ще я иска е друг въпрос - форума ли?). Сезона тъкмо започна, селекцията е направена, остават само крила да се вземат - добра или лоша... Да видим как ще тръгне сезона, а подходящо време за промяна на СТД е преди зимната пауза. Относно алтернативи - не знам, Херо може би (над Стойчо Стоев, който ако не осере зловещо сезона трябва да не се пипа)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:26 pm 
Аватар

Мъри е също въртигъз. По-добре да не му се припомнят големите приказки, особено вричането във вярност на Сираков.
acrimonious написа:
Там обаче СТД е по- скоро изпълнителен директор (като в Челси).

Точно Челси си имат и СТД (технически директор) и изпълнителен директор.
Michael Emenalo - Technical director
Изпълнителен - David Barnard. Имат и още двама изпълнителни, но те са в борда.
acrimonious написа:
Ако разбира от футбол да говори и лъже както си иска, все ми е тая.

Ако е лъжец, кое гарантира че няма да лъже и клуба и да работи за себе си ака Турчо? Искаме ли пак Наско Сираков и подобни?
acrimonious написа:
Като двете (мениджър от английски тип) ще е най- добре, но дори да дойде над Стойчо Стоев, пак много ще дръпнем.. ;)

Е това е отговор - т.е. ти гласуваш за Херо Спасителя.
Иначе предишното дръпване с Херо още ми държи влага - на фона на неговото поведение тогава Гонзо е като дипломат от ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:31 pm 
Аватар

Sir_J написа:
Според мен не е сега момента да се иска оставка на СТД (кой ще я иска е друг въпрос - форума ли?). Сезона тъкмо започна, селекцията е направена, остават само крила да се вземат - добра или лоша... Да видим как ще тръгне сезона, а подходящо време за промяна на СТД е преди зимната пауза. Относно алтернативи - не знам, Херо може би (над Стойчо Стоев, който ако не осере зловещо сезона трябва да не се пипа)...

Дано поне след тоя сезон като се окомплектоваме около 5-7-мо място да я видим най-накрая тая оставка. Или като се замисля, по-добре да оставим Гонзо все пак е клубна легенда с 15 гола на чорбата и е мъжкар, на които батков му пречеше да си разгърне огромния потенциал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:33 pm 
Аватар

СамоСините написа:
Sir_J написа:

Дано поне след тоя сезон като се окомплектоваме около 5-7-мо място да я видим най-накрая тая оставка. Или като се замисля, по-добре да оставим Гонзо все пак е клубна легенда с 15 гола на чорбата и е мъжкар, на които батков му пречеше да си разгърне огромния потенциал :smt005

Преди зимния трансферен прозорец казах... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:38 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Добре бе Prodanov ако спортния ни директор се казваше Александър Петров например и не беше бивш наш играч, камо ли легенда като Гонзо, и беше постигнал именно това което постигна Гонзо през двата си периода. Щеше ли да го защитавате така упорито и сляпо както го правите с Гонзо? Защото аз лично много се съмнявам, че друг човек различен от Гонзо би имал този картбланш и доверие да греши отново и отново на гърба на Левски. Лошото обаче е, че този картбланш и това доверие не е на база на неговите способности като СТД а на база на неговите бивши футболни умение в периода му преди да стане СТД!

Проблема е там, че не сме 2009 година и Гонзо не е още футболист а сме 2015 и Гонзо вече е спортен директор!

Да, щях да имам същото мнение. Въпреки, че то е далеч от защита, ма нали не си четем постовете....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:39 pm 
Аватар

Конкуренцията в марката А група през този сезон ще е доста по-зле от миналият и сега, ако не се преборим поне за участие в ЕКТ вече не знам кви оправдания могат да се измислят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:40 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да, щях да имам същото мнение. Въпреки, че то е далеч от защита, ма нали не си четем постовете....

Четем и знаем, че искаш юноши и Левскари в отбора, ако ще да се търкаляме в окръжните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:41 pm 
Аватар

Толкова и четете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 3:45 pm 
Аватар

Kryten написа:
tprodanov написа:

Четем и знаем, че искаш юноши и Левскари в отбора, ако ще да се търкаляме в окръжните.

Кратун, след онази засечка точно на проданов по-добре не пиши :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]