forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 1:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:21 pm 
Аватар

Македония написа:
И като са се махнали отговорните и яките, тези със стаж 54 години и сме останали само келешите платени курви на Батков как ще се махне Батков, бе, мозък?
Нали трябва да се върнете истинските? А ти специално поне да излезеш от вас? Или от форума ще стане също като напишеш 100 мнения иронични за НКП и Батков?

Приятелю не те познавам,може по стадионите или по заведения да сме се засичали,може дори да имаме общи познати и приятели навън от форума.Но не те разбира,ако този човек влиза за да пише иронично по адрес на НКП и баткоф,то ти влизаш за да пишеш и нагрубяваш Левскари ли? Всеки има своята цел за пребиваване тук и не бива да бъде укоряван.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:21 pm 
Аватар

УМРИ, МУСТАК!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:22 pm 
Аватар

Македония написа:
И като са се махнали отговорните и яките, тези със стаж 54 години и сме останали само келешите платени курви на Батков как ще се махне Батков, бе, мозък?
Нали трябва да се върнете истинските? А ти специално поне да излезеш от вас? Или от форума ще стане също като напишеш 100 мнения иронични за НКП и Батков?

погледни си ти бройката на мненията за 4 г. и ако си толкова нагъл, продължи да ми обясняваш кой колко пише. самият факт, че след този мач коментираш не друго, а някакъв балък като мен, е показателен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:24 pm 
Аватар

СРАМ!!! Разделена публика ма 100 годишнината... БАТКОВ ВЪН!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:24 pm 
Не, бе, интересно ми е, как ти конкретно сваляш Батков? Щото си най-дейния и активния в революциите :smt115 С форум? С блог? Как го сваляш?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:25 pm 
Аватар

Не мога да разбера какво трябва да се случи, че да извика сектор Б "Батков - вън" ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:26 pm 
Да отидете и вие да го извикате? :smt115 Или не става така. Други трябва да са...

Върнете се в началото

Eми ще го свалим като всички сме на стадиона и всички сме против Батков. А не на мнение, ама то никой никого не спира, всеки може да се изкаже. Е аз, Трайчо и Ганчо като се изкажем, така ли ще го свалим?

Върнете се в началото

Аватар

Хората ги е страх да го кажат, защото някои си мислят, че Сектор Б им е бащиния.... :slap

Последна промяна А.Делев на Съб Окт 19, 2013 6:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:27 pm 
Аватар

thegboy написа:
Не мога да разбера какво трябва да се случи, че да извика сектор Б "Батков - вън" ? :smt017

Батков да спре финансирането на НКП? :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:28 pm 
Аватар

Македония написа:
Не, бе, интересно ми е, как ти конкретно сваляш Батков? Щото си най-дейния и активния в революциите :smt115 С форум? С блог? Как го сваляш?

ти сам можеш ли да го свалиш? освен да се самовзривя до бронирания ми автомобил ?

когато в сектор Б имаше свобода, съм вдигал плакати срещу Батков, лепил съм и плакати из София.

Друго нещо да ме попиташ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:29 pm 

Айде сега избийте се.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:30 pm 
Аватар

Shtraker написа:
thegboy написа:

Батков да спре финансирането на НКП? :smt115

А това доколко е вярно, защото "финансирането" ми стана като "напрежението" малко :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:30 pm 
НКП официално излезе с декларация, ЧЕ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН НА СТАДИОНА ДА ВИКА СРЕЩУ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТ РЪКОВОДСТВОТО, ДА ПСУВА И ДА ВИКА КУРВО И ВЪН НА КОГОТО СИ ПОИСКА.
Що не сте на стадиона? Щото 1, щото 2, щото 3, щото 4 и може би щото 5. :smt115 :smt115
Що се правите на улави от тая информация или не ви кефи, щото ви нарушава мантра-кръга, в който си говорите как трябва да станат нещата, ама все някой ви пречи и ви забранява да ги направите и затова и вие нищо не правите. :smt115

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Окт 19, 2013 6:33 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:32 pm 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:32 pm 
Аватар

Футболистите продължават да са просто некадърници, никога няма да почнат да играят. Сухия го каза : нямат тактическа грамотност и дисциплина. Мустакатия педераст си ги е събрал само такива хубавци, дето и да им палим колите, забиваме кирки и прочее, по-добри няма да станат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:34 pm 
Аватар

Македония написа:
НКП официално излезе с декларация, ЧЕ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН НА СТАДИОНА ДА ВИКА СРЕЩУ КОЙТО СИ ПОИСКА ОТ РЪКОВОДСТВОТО, ДА ПСУВА И ДА ВИКА КУРВО И ВЪН НА КОГОТО СИ ПОИСКА.
Що не сте на стадиона? Щото 1, щото 2, щото 3, щото 4 и може би щото 5. :smt115 :smt115
Не разбирам защо насочваш негативизъм към Левскари, които по една или друга причина не могат да бъдат на мача. Съмнява ме ти да си бил на всеки един мач на Левски. Хората им е болно. Не виждам какво ти дава право да им държиш сметка. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:35 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Футболистите продължават да са просто некадърници, никога няма да почнат да играят. Сухия го каза : нямат тактическа грамотност и дисциплина. Мустакатия педераст си ги е събрал само такива хубавци, дето и да им палим колите, забиваме кирки и прочее, по-добри няма да станат.

Бе че са сакати, сакати са, но айде да сме честни - на чорбата не са по-добре. Днес излязоха с повече желание и с повече сърце - затова ни биха с тройка ... и то и това е най-жалкото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:36 pm 
thegboy написа:
Кока-Кольо написа:
Ако ни направят рекорден резултат, какво правим? Казвайте? :smt006

Казваме си, че ние сме Левски, бием се в гърдите и си траем като путки, когато стане въпрос за Батков. :smt006

И не стъпваме по стадиона, защото не сме били могли, но за сметка на това серем по форумите цял ден. Така не става. Днес, за щастие много народ беше разбрало точно това и даде каквото можа. Насрахме ги тотално, въпреки резултата.

Маке, ти беше ли на естадиото, защото май се припознах с един пичага.

Последна промяна El Hacendado на Съб Окт 19, 2013 6:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:36 pm 
Да, НКП каза, че всеки е свободен, тва ясно, това е изконно човешко право и без НКП да ми го каже, но кога НКП ще се изкаже открито за Батков?? Поправете ме, ако греша, но думите " Всеки е свободен да изрази мнението си'' са твърде различни от думите '' НКП и отговорните фракции са твърдо против Батков'' нали??

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:38 pm 
Аватар

Сърце и дисциплина показаха, нещо което липсва на нашите, а са доста важни качества за професионални футболисти. Както видяхме, понякога е напълно достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:39 pm 
Аватар

Същият безумен мач като с Иртиш, Ботев, Локо Пд, и най-вече Лудогорец! С безумни грешки в защита които се наказват веднага! С безумна липса на тактика, спортна злоба и каквито и да се наченки на игра! Всеки си играе квото знае и сам не знае защо е на терена! :smt006

пс Тодоре Умри!

Върнете се в началото
 Профил  

Отправям го срещу хора, които живеят на 100 метра от стадиона, обаче не могат да си изкажат мнението там или да предприемат нещо, а вдигат революции във форума с тъпи и иронични подмятания.
А мен не ме мисли колко мача съм посещавал :smt006 Съмнявам се да си ходил от Варна с влак до София сам за мач срещу Вихрен или Спартак Варна. Няма да си мерим левскарството. Всички ни е гадно, но някои хора прекаляват. На всеки 1-2 месеца се сещат адски форумно активно за голямото зло Батков и почват да сипят обвинения срещу тоя и ония как нищо не правили, като те самите не правят не нищо, ами абсолютно нищо.
Смърт за Батков и за играчите!

Саут Съпортър, а защо си мислиш, че всички хора на света трябва да са срещу Батков? Не мислиш ли, че има хора, които да си мислят, че след Батков ще дойде Титан или Лупи и затова да смятат, че проблема е другаде :smt031 Или е задължително да са намесени парите :smt031

Върнете се в началото

Аватар

Да умрат тия нещастници.Аз не знам кратун как не преби оная путка генков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:40 pm 

Blue&Honour написа:
САМО ЛЕВСКИ

ОЛЕ!!! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Завинаги от ЛЕВСКИ!!!!!!!!Да възродим сините идеали:
1.Да се спре с тази глупост:искаме титли,купи,имаме най-добрите играчи.Това е надменно поведение,което се предава от свинята с мъстаци на всички под него до чистачката!Това е чорбарска идеология!
2.Да играят наши юноши,които този мач го вземат от съблекалнята,а не да чакам бездушниците да ми атакуват при 0:3
3.Батков въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън до дупка

Само ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

El Hacendado написа:
thegboy написа:
Кока-Кольо написа:
Ако ни направят рекорден резултат, какво правим? Казвайте? :smt006

Казваме си, че ние сме Левски, бием се в гърдите и си траем като путки, когато стане въпрос за Батков. :smt006

И не стъпваме по стадиона, защото не сме били могли, но за сметка на това серем по форумите цял ден. Така не става.

Ако се намери някой да ми наема всеки уикенд по един частен самолет да прелетя няколко хиляди километра - с удоволствие бих ти подрепил мнението. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

РокерО написа:
Да умрат тия нещастници.Аз не знам кратун как не преби оная путка генков

Нали после щеше да ме разнасят 20 робокопа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:41 pm 
Аватар

#извинисебе.... :smt006
Цитат:
„Искам да се извиня на привържениците на Левски за безобразното първо полувреме. Трябваше да си подаваме топката по земя и да търсим празните пространства. Толкова елементарни голове допуснахме, не направихме нищо от това, което бяхме говорили. Не бих казал, че отборът е пренавит. Една част от играчите не спазват тактическа дисциплина, нещо, от което се оплакваше и Йоканович. Такъв двубой се играе с взаимна помощ, с взаимодействие между играчите“, започна Здравков.

„Трябват строги правила, така се променят нещата. От първия момент знаех, че няма да е лесно. В момента има хора, които не правят това, което се иска от тях. Това не е професионализъм. Отбор трудно се вдига. Всички, които са в Левски, трябва да осъзнаят какво е Левски“, сподели треньорът.

„Съвсем правилно е казал господин Батков, че спира финансирането, така и трябва. Трябва да се дава път на младите“, завърши Здравков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 19, 2013 6:42 pm 

thegboy написа:
BlueKiller написа:

Бе че са сакати, сакати са, но айде да сме честни - на чорбата не са по-добре. Днес излязоха с повече желание и с повече сърце - затова ни биха с тройка ... и то и това е най-жалкото.

Абе, това сърце стана банално вече! :ohmygod

бащицата е бог а ла лупи. Напълни отбора с най-големите профани и сега ни успокоява, че ще накаже ЗВЕЗДИТЕ. И ще ги продаде, ще започнем да играем с юноши.
А ле ле блю дет се вика :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]