Андрианчо, андрианчо, времето си тече, а ти все повече изкуфяваш дееба

Ти след този мач в ловеч видял ли си ме къде съм бил, че коментираш? Ае питай някой, който ме е да ти каже точно къде съм бил и кво точно съм правил, а? Ма не питай некви хора дет не ме харесват и ти говорят глупости, има няколко такива, на които винаги съм им като трън в очите, не знам що така, а и не ме интересува. Та тези дейци и наблюдатели мога да ти кажа, че не вАжат. Царят на говоренето, а

Мога да ти кажа, че съм направил доста повече неща от теб примерно

Споменаваш Овча купел, споменаваш литекс, има и други мачове, разпитай точно кво ми е участието там. И да, кат искам да паля факла си я вкарвам и си я паля(справка аватара ми), но тва естествено е бездействие. Никъде не се представям за някакъв си, оставям хората сами да си преценяват за мен, знам какво е мнението на хората, за които ми пука кво мислят за мен... ти определено не си от тях, най-малкото половината сектор ти се смее

Бил съм изкоментирал събитията от дистанция

Е ми да, нямам участие с тези факли, не искам и да имам, ма друго си е некви хора да те питат как се пали факла, евала ултрас

А хаоса винаги е по-готин и зрелищен от подредените в редче факлички. И казах, не отричам, че стана красиво, но не ми харесва на каква цена става това

И на теб и на Марто ше им кажа - куките са изчезващ вид в сектора от 11.09.2005

Не знам къв пробив е тва, явно за вас си е, за мен пък е точно обратното - проблем ли има, че съм с различно от вашто мислене? Сектор Б - трибуна на свободата... ебем ти свободата, вече сме мирна агитка, а? Тва не ми харесва и си го казвам директно, добре че заминавам след 20на дни, кат се върна може и да са се променили нещата

Сега не ми харесват нещата как са и просто съм спрял да се занимавам, защото не искам да имам разногласия с никой. Времето ще отсее семето от плявата, знаеш как е

И не поздравява по улиците други, дето вадят от джоба си! Поклон! Смейте ми се, предполагам за това, че оставам без глас, заедно с много други или че по две кила пот оставям на мач, а пък ти и други като тебе седят като тапири и ми се смеят, и после защо свините или папагалите ни били надвикали и пускаш словоизлияния у форума, как свините с ливерпул били много яки. Аз лично бях свидетел на твойте действия у ловяч и не в тях е проблема, а в множественото число, както и в много други случаи. С чужда пита най-лесно се прави помен.