forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 24, 2025 3:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:09 pm 
Аватар

New Order написа:
Nqma_bira написа:
Няма значение колко клуба ще се нароят. Който иска да е наследник/правоприемник на Левски, ще трябва да наследи и дълговете.

Няма да наследи всички дългове. Ще се действа както при умрелата петолъчка. Търг за емблемата и някакви други активи и това е. Това ще е напълно достатъчно за някои примати да видят урода като правоприемник. Просто не трябва да се стига дотам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:10 pm 
Аватар

blue heart написа:
Ако Левски фалира, единственият вариант е нов отбор от "А" Окръжна, а не Ботев Ихтиман и Горна Оряховица. Много примери във футбола... Но, за Бога, ЛЕВСКИ НЕ Е ФАЛИРАЛ!

Аз предпочитам да го мисля, че е фалирал. Или, че фалира в момента или всеки момент. Да, не е никак приятно, но предпочитам да очаквам това, отколкото да очаквам Ч=20, идва, дава ги, от скъпото и ШЛ. Да, ама не. Подозирам, че ни гласят същата схема като на прасетата. Защо да плащат, като може да не плащат? Защо да не вземат лиценз на друг отбор и да стане "Левски", като могат? Какво им пука за 500-1000-2000 човека, които няма да припознаят, като ще привлекат много повече? Ако наистина някой иска да изчисти дългове и да направи функциониращ клуб, то този човек трябва не да му лапаме хоята, а да му се поклоним, от гледна точка на това, че няма да ни фалира и да направи най-лесното, а ще спаси(буквално) Левски. Само че не вярвам "честните бизнесмени" да мислят по този начин. За тях това са едни 30 милиона, които...могат да не платят... Няма никаква логика някой да ги плати. Само човек, който обича Левски повече от 30 милиона, а такива надали има.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:10 pm 
Аватар

На бас, че Божков няма да даде и един лев негови пари за тоя 30 млн дълг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:11 pm 
Аватар

Единственото смислено мнение е на Диаболик. Лошото е, че числото и локо сф не са същите клубове и това с претенциите как нещо ново е като старото не ми допада. Имаме шанс да се спасим, но това трябва да е веднага и да се действа, докато още сме в Първа лига. Мамка му, да осигурят 2-3 млн. бюджет колкото е на Славия и да приемат стриктен план за погасяване. Ония преживяха тирето, ние няма да успеем, защото не вярвам да приемем Септември за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:13 pm 
Аватар

От преди час :bigokИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:13 pm 
Аватар

antonatan написа:
На бас, че Божков няма да даде и един лев негови пари за тоя 30 млн дълг.
Не е и необходимо, ако може да ги изкара заедно с екипа си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:16 pm 
Аватар

И аз мисля, че вариант от Окръжна е ОК, какво означава не е Левски?!?! Важното е да е морално!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

natural написа:

Това vivacom arena няма ли и да се маха вече ? #Спасепедал :slap

Върнете се в началото
 Профил  

New Order написа:
peccatum7 написа:
Лошото е, че след дадения вече пример от умрелите всеки, който иска/е спуснат да се занимава с Левски ще предпочете да мине по същия път като тях и да излезе без тези ненатрупани от него дългове. Веднъж случила се, тази схема ще се ползва отново. А това, че 500 човека няма да пропознаят едва ли вълнува някого. Не е като да нямаме очевиден пример за това вече.
Ето тук е заровено кучето. Ако мнозинството не иска да припознава, и на мачове по селските групи има повече хора отколкото на дерби със спермогорец, значи има надежда да направим нещо. Зависи и поведението на легандите какво ще е.
Но тъй като не вярвам в дядо Коледа...

Аз вярвам в Дядо Коледа, който не го ебе за легендите, но понеже съм сам няма значение дали вярвам или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:17 pm 
Аватар

natural написа:

Пич, това някакъв ташак ли е? Някакъв фотомонтаж? Ебах му майката, на маймуни ни направиха...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:19 pm 
Аватар

andrew_ написа:
И аз мисля, че вариант от Окръжна е ОК, какво означава не е Левски?!?! Важното е да е морално!

Важното е да не е с друг лиценз, а да е по-моралния път, както си казал. Не забравяйте, че никой не може да ви отнеме любовта. Може да фалира, не може да умре, това е Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:20 pm 

Действия по припознаване трябва да бъдат разглеждани единствено и само на плоскостта на морала. Няма юрист, който твърди, че е такъв, и от юридическа гледна точка да каже, че има и процент приемственост между спортното дружество от 1914 и сегашното търговско дружество. Това, разбира се, не означава, че трябва да се допускат тирета, сливания, преименувания и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:21 pm 
Site Admin
Аватар

Страшен ташак верно, всичко е много циганско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:21 pm 
Site Admin
Аватар

И кое е моралното на това да се основе нов клуб,който да претендира за 105 годишна история,титли,купи и т.н.(познато,а?),но в същото време да е чист и да има 0 лева дългове. :bigok

Или за 1/4 финала срещу Шалке сме Левски,обаче пред Пешо на когото дължим 50 лв. ще казваме,че сме нов клуб? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:22 pm 
Аватар

Боби Михайлов вече не е член на изпълкома на УЕФА, така че не съм сигурен дали е възможно да пробутат втори път същия номер.
Чисто теоретично

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:23 pm 
Аватар

Nqma_bira написа:
natural написа:

Пич, това някакъв ташак ли е? Някакъв фотомонтаж? Ебах му майката, на маймуни ни направиха...
Е предполагам просто си изпълняваме договора с Ефбет. Нищо повече.

Едит: Мисля, че свалят тези на Вивакомата.

Последна промяна natural на Пет Фев 08, 2019 3:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:23 pm 
Аватар

Diabolik написа:
И кое е моралното на това да се основе нов клуб,който да претендира за 105 годишна история,титли,купи и т.н.(познато,а?),но в същото време да е чист и да има 0 лева дългове. :bigok

Или за 1/4 финала срещу Шалке сме Левски,обаче пред Пешо на когото дължим 50 лв. ще казваме,че сме нов клуб? :bigok
Нали това коментираме. Ако се тръгне от А окръжна, правоприемник може да бъде само приелият дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:25 pm 
Аватар

https://www.vbox7.com/play:0f034248e9?f ... 0dG6gZ7oRo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:33 pm 
Аватар

Морално е че тръгваш от нулата и си плащаш цената - взимат ти стадиона, емблемата, и все. За мен е далеч по-морално отколкото да ни управлява БКП, Пеевски, Боко и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:36 pm 
Аватар

Много притеснително интервю от Павел Колев. Ясно е, че нещо се е променило и че вече не е така уверен, както бе на летището. За мен той и Черепа имат нужния капацитет и акъл в тиквите да оправят тоя батак, но откажат ли се всичко е ясно. Нито ги притесняват дълговете, нито работата, според мен, но явно някой им пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Chris12 написа:
https://www.vbox7.com/play:0f034248e9?fbclid=IwAR1LCEVyU42paKBwQeAP2e1N21tucd68f-TsqLp6SKTuUTBBP0dG6gZ7oRo

Е нема как да не мине самолет, просто...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

New Order написа:
Diabolik написа:

Нали това коментираме. Ако се тръгне от А окръжна, правоприемник може да бъде само приелият дълговете.

Разбира се ако не се появи някой богат добре облечен бизнесмен, който с помощта на едни организирани привърженици, не каже че ще плати едни пари за емблемата и ще вземе базите :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:37 pm 
Аватар

Освен Божков, аз не виждам реална алтернатива в момента. На мен пък интервюто на Колев не ми се стори притеснително, а дори напротив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:41 pm 
Аватар

На мен ми се стори доста притеснително. Ако намеренията на Божков бяха непоклатими, то на Колев нямаше да му е нужно да отбягва потвърждение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:42 pm 
Аватар

Докато Колев е там , нещата не би трябвало да са толкова черни , ако наистина имат някакъв план за действие и си го спазват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:43 pm 
Аватар

Не бях гледал интервюто досега, но ако някой се "успокоява" от това интервю, то значи е доста заблуден, за мен.... Колев е абсолютно в небрано лозе, очевидно е, че е говорил с Черепа и оня му е казал доста неприятни неща. Въпросът тук е дали му е казал "аз не влизам в тия лайна", или е казал "може и да продължа, ако стане това, това и това...". Ако е първото, то черепа е аут, Колев е аут след няколко дни, но второто е без ззначение - оставаме в абсолютна безтегловност дни преди началото. Ако е второто, то някаква надеждица да отложим малко сътресенията има, но Колев изглежда твърде неуверен, че това ще се случи. Откровено не иска да каже какво му е казал вчера черепа, но е ясно, че не го е успокоил, а напротив.

Колкото и да не искам да ни взима черепа, в момента реално друга алтернатива няма. Спас иска да се маха, а други няма. Чандъров е смешен вариант. Така че....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:43 pm 
Аватар

На пък ми се стори нормално интервю, нито изпълнено с оптимизъм, нито притеснително. :strkstrk
Ей тъй, да кажа нещо и аз по темата, че иначе чета и съм се хванал за двете глави направо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:47 pm 
Аватар

Каза, че потвърждава, че Васил Божков не се е отказал, а и че имат отличен бизнес план за развитието на клуба, както и че задължениета могат да бъдат погасени. След всичките спекулации, е нормално да не знае точно какво да каже със сигурност. А и едвали Божков му казва точно какво възнамерява.

А защо някои (не всички) не искате Васил Божков начело на клуба ? С какво е по-лош от досегашните ни собственици от началото на демокрацията ? Левскар, най-богатият българин и доказал се и като успешен собственик на клуб (не оставяйки дългове, постигнал най-големите му успехи след комунизма).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:53 pm 
Аватар

Много ясно си личи от интервюто, че има проблем и за момента има неяснота около влизането на Черепа. Можем само да се молим да се навие и да си следват плана ако ще и само с млека да играем, но да обслужваме кредитите и да развиваме школа. Според мен скоро ще стане ясно и май разковничето е в Боко, ако отпусне допълнителни поръчки на Черепа може да станат нещата, ако ли не кур и това е. Знак, че всичко е ок ще е ако привлечем нови хора. Ако не привлечем, но Колев е все още тук значи нещата са паузирани, а ако Колев си бие камшика значи край за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:53 pm 

Diabolik написа:
Вариантите са няколко и всички ги знаем.Всичко,което означава нов/преименуван/слят/преместен клуб НЯМА да е ЛЕВСКИ!

Дори и да не вземем лиценз и ни изхвърлят във В група,дълговете ще си останат.И след един сезон,когато трябва да вземем професионален лиценз за Б група(приемаме,че се класираме веднага за Б група по спортен път),пак ще има едни пари да се плащат,за да вземем лиценз.Общо взето отиването във В група с почти нищо няма да ни помогне.Да - фонд работна заплата ще спадне десетократно,но пък и ще загубим всякакви пари от спонсори/тв права(колкото и да са малко),15к срещу лудогорец и т.н.

Всичко друго НЯМА да е и никога няма да бъде Левски!
Вариант е по примера на числото и Локо Сф.Нов клуб,старт от А окръжна и претенции,че сме наследник на Левски и бла-бла глупости.
Варианта с преименуване,преместване,сливане и т.н. с друг клуб/клубове е несериозно да се коментира.Надявам се...

Има и трети вариант - сливане със Септември. Да. Дълговете остават.

Левски също остава. Стадиона остава. Получаваме футболисти за които не трябва да плащаме, собственик който има пари (повече от Йовов), имаме и шанс да запазим спонсорските договори и теоретичен такъв за ЕКТ. УЕФА направи нов турнир който ще е като Б група на ЛЕ от където ще капят някакви кинти.

Този ход ни позволява да продадем сегашните ни играчи ако ще и на безценница и бързо да генерираме активи разтоварвайки фонд работна заплата.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Фев 08, 2019 3:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]