forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 4:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:37 pm 

Niki4a написа:
ultrafan_rs написа:
Кво означава спешно неспешно. Те на умрелите беха толкова :lol:

Парите за сектора търсят ли се?

И на умрелите не се търсиха всички и имаше спешни и неспешни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:37 pm 
Site Admin
Аватар

Omraz написа:
Пичаги, ако искаме да играем на Герена, фалит не ни оправя.
Много пъти е обяснявано защо

Точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:38 pm 
Аватар

Ако недай си Боже тия пасквили се окажат реалност и фалираме, то какви са вариантите?
Както някой написа по-назад - В група и тиренце? (Абсурд!) или А окр. и същите дългове?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:41 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Niki4a написа:
ultrafan_rs написа:
Кво означава спешно неспешно. Те на умрелите беха толкова

Парите за сектора търсят ли се?

И на умрелите не се търсиха всички и имаше спешни и неспешни :wink:
Обяснявам ти какво са спешни (изискуеми) и "неспешни" задължения. Не правя паралел между състоянието ни и това на бившите прасета. Картинката е достатъчно ясна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:41 pm 
Аватар

Вариантите ги гледахме преди 3 години.
1.Оздравителен план и А окръжна
2.Нов фпрмат и поканен отбор с -

Sent from my HTC Desire 628 dual sim using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:42 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Lachenti написа:
Наскоро някъде бях посочил точно тази сума и Никича ме емна, че си фантазирам числа. :lol:

Фантазират се, защото не знае нищо (черно на бяло). Плюс тези милиона включват и парите за сектора.

Проблемни cа изискуемите задължения + месечната издръжка.

То точната сума практически няма особено значение. Важно е това, че отборът вече е натрупал дългове, които са достатъчно големи, за да пречат на нормалното му функциониране. И ги е натрупал по схема, по която вече не става да се замазва.

То е като някой, дето взема 200 лв. на заем, като станат проблемни взема още 500, за да върне тез 200, после 2000 и така нататък. Докато накрая всички знаят, че е боклук и няма откъде повече да вземе, а от много места си търсят парите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:43 pm 
Аватар

Както тирето не е вариант, така и А окръжна не е вариант. Ще се нароят няколко клуба които да претендират да са Левски защото без задължения името Левски се превръща в апетитна хапка за всеки олигарх. Ще настанат циркове, купени легенди които се плюят един друг защото са пристанали на различни бащици, политически протекции най-малко за Герена, ще е пълен цирк. Трябва да се действа така че клуба да бъде спасен сега, веднага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:43 pm 
Аватар

Да, де. Ти може и да фалираш и заради 1 лев. Като го нямаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:46 pm 
Аватар

[quote="Niki4a"][quote="ЛС1914"][quote="Niki4a"]...Аз съм пас при тирета и цифри. Ако ще се спасява Левски, то тогава ще помагам.[/quote]

Това е мнението. Най-малкото го дължим на нашите бащи и деди, те са изпълнили своя дълг Левски да съществува и надживее комунизма, сега е наш ред. Левски никога не е бил просто футболен клуб и това винаги ще ни отличава от останалите. Моля юристите да се изкажат какви са вариантите и как бихме могли да процедираме.

Нагледахме се на "спасители" със заеми и допълнително забатачване. Всички, които се подмокрят за Божков да ни вземе май удобно забравят, че синът му е болен чорбар, който не припозна литекс, така че не виждам причина нас да ни вади от калта за същите пари, с които щеше да спаси умрелите.[/quote]Решението е простичко. Или приключваме сега, заминаваме във В група, махаме политическото влияние, избираме си управление всяка година (като нормалните отбори по-света), връщаме парите, харчиме на база на приходите и се развиваме като спортен клуб ИЛИ още с тази агония до един момент (сега, след 6 месеца, година).[/quote]

Това е много хубава, но утопична идея, защото в "държавата" България личният интерес е узорпирал всички обществени каузи и реално сме свидели на игра на тронове между самозабравили се господа, които с мандата , даден им от народа чувстват държавата и всичките и активи като собствени. Г-н Тиква даже не го крие в изказванията си : "дал съм им стадион, милион, зала" . Това да се харчи на база печалба, трябва да е валидно за всички отбори. Как в Испания всеки отбор има таван на заплатите в зависимост от приходите. Видяха, че балонът ще се спука и си изградиха контролните механизми. При нас е тоталното извращение. За едно съм сигурен - никога тире.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:48 pm 
Аватар

А защо не гледаме вариант "фалит и твай". Аз А групата не я виждам без Левски как ще функционира. Според мене ако ни закрият, ще остане Киро, другите минават на полу-професионален режим тип Малта, Лихтенщайн. А ние ще си гледаме футбол само по диемите.. малко почивка... поне докато на хоризонта не се появи някой с добри нарамения, финанси и идеи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:51 pm 
Аватар

Закрият ли ни, няма "за малко". Просто е край. А тирета и числа мен не ме вълнуват. Щото не са Левски.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:52 pm 
Аватар

knave написа:
А защо не гледаме вариант "фалит и твай". Аз А групата не я виждам без Левски как ще функционира. Според мене ако ни закрият, ще остане Киро, другите минават на полу-професионален режим тип Малта, Лихтенщайн. А ние ще си гледаме футбол само по диемите.. малко почивка... поне докато на хоризонта не се появи някой с добри нарамения, финанси и идеи :smt006
Ти сериозно ли го написа това? Всичко свързано с ликвидацията на ПФК Левски не е опция (поне за мен).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:54 pm 
Аватар

Niki4a написа:
knave написа:
Ти сериозно ли го написа това? Всичко свързано с ликвидацията на ПФК Левски не е опция (поне за мен).

А ако вариантите са ликвидация или тире?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:54 pm 
Аватар

Nqma_bira написа:
Както тирето не е вариант, така и А окръжна не е вариант. Ще се нароят няколко клуба които да претендират да са Левски защото без задължения името Левски се превръща в апетитна хапка за всеки олигарх. Ще настанат циркове, купени легенди които се плюят един друг защото са пристанали на различни бащици, политически протекции най-малко за Герена, ще е пълен цирк. Трябва да се действа така че клуба да бъде спасен сега, веднага.
Няма значение колко клуба ще се нароят. Който иска да е наследник/правоприемник на Левски, ще трябва да наследи и дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:57 pm 
Аватар

Лошото е, че след дадения вече пример от умрелите всеки, който иска/е спуснат да се занимава с Левски ще предпочете да мине по същия път като тях и да излезе без тези ненатрупани от него дългове. Веднъж случила се, тази схема ще се ползва отново. А това, че 500 човека няма да пропознаят едва ли вълнува някого. Не е като да нямаме очевиден пример за това вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:58 pm 
Аватар

knave написа:
Niki4a написа:
knave написа:

А ако вариантите са ликвидация или тире?
Варианта е да си платиме борчовете, да се изгради отбор и функциониращ клуб и да се следва начертана стратегия.

ВСИЧКО, ВСИЧКО друго не е Левски.

И както написаха от ложата "България без Левски, огън да я гори!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:58 pm 
Аватар

Не е опция, не само за теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:59 pm 
Аватар

Като не ги интересува, да си гледат тирето ние си основаваме Левски на феновете, като Юнайтед ъф Манчестър, играем срещу подгумер и други такива собственици, но с чест и чисти души :)
Аз съм за такъв вариант, ако другите варианти включват тирета, сливания и припознавания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 2:59 pm 
Аватар

Какъв хоризонт, какви намерения след време? Обяви ли фалит това дружество - край. За мен повече Левски няма да съществува. Очевидна е намесата на политически боклук/ци. В друго се съмнявам обаче. Целия този цирк да се прави, заради свиване на бюджета и разкарване на скъпи чужденци и сваляне на очакванията след поемането на ВБ. Само че, защо не излезне някой и да обяви съвсем спокойно каква е целта - спасяване на клуба и кур титли и успехи. Много, много гнило за пореден път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:01 pm 
Аватар

Малко сме тия, за които не е опция. Всеки по вече разработения пример с Ловеч ще иска да си премести нещо на Герена, да го кръсти Левски и за 0 лева да придобие нелоши активи като база, стадион ( ще намерят врътка ), ДЮШ и т.н. гг придоби сесека за 0 лева, всеки иска така, а нашите момчета от НКП ще подкрепят такъв проект, видя се с Лукойл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:02 pm 
Аватар

Ако Левски фалира, единственият вариант е нов отбор от "А" Окръжна, а не Ботев Ихтиман и Горна Оряховица. Много примери във футбола... Но, за Бога, ЛЕВСКИ НЕ Е ФАЛИРАЛ!

Върнете се в началото
 Профил  

Да ни взима Самуилов и ФК Левски автоматично влиза във война с БК Левски и неговата публика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да бе, аз варианта много добре го знам, въпросът е дали той ще съществува РЕАЛНО.. някъде, извън този форум и фейсбук..?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Само призовавам към хладнокръвие и трезви разсъждения. Вчера в полунощ, като отворих темата беше ебати турския сериал. Не знам някои хора какво себеуважение трябва да имат(нямат), за да вият като оплаквачки. Тепърва ще става грозно, дръжте се достойно като мъже и без паника и виене като линейки.

Последна промяна Max^10 на Пет Фев 08, 2019 3:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:04 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Лошото е, че след дадения вече пример от умрелите всеки, който иска/е спуснат да се занимава с Левски ще предпочете да мине по същия път като тях и да излезе без тези ненатрупани от него дългове. Веднъж случила се, тази схема ще се ползва отново. А това, че 500 човека няма да пропознаят едва ли вълнува някого. Не е като да нямаме очевиден пример за това вече.
Ето тук е заровено кучето. Ако мнозинството не иска да припознава, и на мачове по селските групи има повече хора отколкото на дерби със спермогорец, значи има надежда да направим нещо. Зависи и поведението на легандите какво ще е.
Но тъй като не вярвам в дядо Коледа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:04 pm 
Аватар

Спре ли да същестествува това дружество аз съм до тук. Не само защото няма да припозная тирета, числа и подобно, а защото означава, че НИЕ сме го позволили и не сме направоли нужното да спасим любовта си. Припознаването би означавало, че левскарския дух, ценности и непримиримост безвъзвратно са изчезнали. Следователно аз и моето дете, което ще възпитавам именно с тези ценности, нямаме място в подобна обстановка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:06 pm 
Аватар

natural написа:
Какъв хоризонт, какви намерения след време? Обяви ли фалит това дружество - край. За мен повече Левски няма да съществува. Очевидна е намесата на политически боклук/ци. В друго се съмнявам обаче. Целия този цирк да се прави, заради свиване на бюджета и разкарване на скъпи чужденци и сваляне на очакванията след поемането на ВБ. Само че, защо не излезне някой и да обяви съвсем спокойно каква е целта - спасяване на клуба и кур титли и успехи. Много, много гнило за пореден път.

Е то така или иначе се обяви това свиване на бюджета. Продадохме Обертан, и почнахме да взимаме българчета :bigok Логиката на това, което се случва още не е ясна, може и никога да не разберем кой, как и защо. Бековистан, батко :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:06 pm 
Аватар

New Order написа:
Nqma_bira написа:
Няма значение колко клуба ще се нароят. Който иска да е наследник/правоприемник на Левски, ще трябва да наследи и дълговете.

В едно производство по несъстоятелност не се знае колко от дълговете ще бъдат приети. Между другото едната несъстоятелност е висяща още. Втората е прекратена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:07 pm 
Site Admin
Аватар

Вариантите са няколко и всички ги знаем.Всичко,което означава нов/преименуван/слят/преместен клуб НЯМА да е ЛЕВСКИ!

Дори и да не вземем лиценз и ни изхвърлят във В група,дълговете ще си останат.И след един сезон,когато трябва да вземем професионален лиценз за Б група(приемаме,че се класираме веднага за Б група по спортен път),пак ще има едни пари да се плащат,за да вземем лиценз.Общо взето отиването във В група с почти нищо няма да ни помогне.Да - фонд работна заплата ще спадне десетократно,но пък и ще загубим всякакви пари от спонсори/тв права(колкото и да са малко),15к срещу лудогорец и т.н.

Всичко друго НЯМА да е и никога няма да бъде Левски!
Вариант е по примера на числото и Локо Сф.Нов клуб,старт от А окръжна и претенции,че сме наследник на Левски и бла-бла глупости.
Варианта с преименуване,преместване,сливане и т.н. с друг клуб/клубове е несериозно да се коментира.Надявам се...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2019 3:08 pm 
Аватар

Е ако искаме да играем на Герена, какво да направим? Да чакаме мръсната Тиква да звънне на Чандъров и да му каже "Румене, Септември го правим Левски-София(София), иначе ще се окаже, че переш пари. Ще има подкрепа от "организираните фенове", това съм сигурен. И готово.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]