forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 9:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:02 pm 
Аватар

В Чернокожец напрежението и очакванията са много по-малки. Едва избъдна. Да не е луд да дойде при нас и да си рискува здравето. Айде стегнете се малко, че е срамота

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:04 pm 
Аватар

Едва ли в треньора е проблема. При толкова сменили се за последните 6-7 години, все на някой трябваше да му върже. Дано на Сухроний, му провърви и счупи каръка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:06 pm 
Аватар

И на Херо ли станахме съдници, бре...тотално изтрещехте :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:19 pm 
Аватар

Сестра му също е болна от рак и Херо се грижи за нея. Оставете го на мира.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:23 pm 

acrimonious написа:
Сестра му също е болна от рак и Херо се грижи за нея. Оставете го на мира.. :smt006

Е, тези хора, наистина нямат късмет! :smt012 Дано да се излекуват и двамата, изцяло и напълно! Пожелавам им го от цялото си сърце! :smt023 Сега, още повече искам черноморец да се спаси!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:48 pm 
Аватар

IVO-blue написа:
Аз почвам все повече да му се дразня на Херо, да вижда какво се случва с отбора на сърцето му и да продължава да се инати. Ебем ти и семейните причини 5 години, заеби :smt012

Този пост е наистина скандален! :ohmygod2 Първо, от къде знаеш, че Левски е отбора на сърцето му? Второ, никой не може да му каже къде да иде и какво да прави! Трето, ти би ли искал да постъпиш на работа някъде, където нищо не е сигурно и където могат да те изгонят след 2 месеца? Четвърто, трябва да проявиш повече уважение към човека - лекува рак, сестра му и тя е болна. На всички ни е криво, че Левски е в това положение, но да тръгнеш да солиш така без причина такъв добър човек е наистина грехота! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 5:53 pm 
Аватар

И да кажа само, че изключително много се дразня, когато някоя "легенда" на клуба каже: "Това не е моят Левски!" и прочее. Аз съм подкрепял Левски, когато е бил на върха, подкрепям го и сега, когато сме в този батак! Затова тези псевдо-фенове да спрат да плюят по най-великия клуб и да осъзнаят какво наистина означава ЛЕВСКИ! ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 6:24 pm 
Аватар

Аре някой мод да разчисти темата назад, че се изложихме тотално :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:08 pm 
Аватар

Ако не беше прословутото двувластие в Левски, Херо щеше да дойде, убеден съм :wink: Въпреки другите обстоятелства

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:17 pm 
Да е жив и здрав Херо, но с невижданата му селекция всяка година се бори да не изпадне, а Левски с мижавия си треньор и най-малоумните играчи се бори за титлата :roll: След всеки мач на Херо срещу нас или Турция се пишат едни и същи неща. Пишете ги поне всеки кръг, като играят и срещу средняците и последните и губят мачове.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:17 pm 
Аватар

Херо още като махаха Илиан Илиев каза,че има сериозна причина,която не му позволява да напусне Бургас...

Изглежда много променен и до някаква степен смирен.Ако беше преди 6-7 години си представям интервюто след мача с чорбата. :smt003 Особено левото бекче,което клекна на единия гол и я изчисти в корнер за втория,щеше да бъде зловонно нахранен,заедно със съдията,който не изгони Попов във първата минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:22 pm 
Аватар

Херо в Левски не постигна нищо и не знам какво е това обожествяване към него? Успя да стопи огромната точкова преднина, която имахме пред турците и само благодарение на Царя с кървавия гол и изключителната некадърност на Барбуков, станахме шампиони. Предишния кръг бяхме изчокани от орките, ако не се лъжа. Пич е, но на Левски му трябва съвсем друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:22 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Да е жив и здрав Херо, но с невижданата му селекция всяка година се бори да не изпадне, а Левски с мижавия си треньор и най-малоумните играчи се бори за титлата :roll: След всеки мач на Херо срещу нас или Турция се пишат едни и същи неща. Пишете ги поне всеки кръг, като играят и срещу средняците и последните и губят мачове.

Само дето като не бяха фалирали си се бореха за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:24 pm 
Аватар

Кои са се борили за титла ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:25 pm 
Аватар

Когато бяха с Шушу-мушу и компания и ги режеха съдийте всеки мач за да бутат лайнохуец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:26 pm 
Аватар

Не знам колко треньори трябва да сменим,за да ви стане ясно,че проблемът не е треньорски.Кой нормален човек ще дойде,като знае,че след първият равен мач ще бъде осран.Според мен който и да дойде с тези балерини-толкова.Най важното е да си подкрепяме отбора и да не правим чорбарски работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:33 pm 
Аватар

Kryten написа:
Когато бяха с Шушу-мушу и компания и ги режеха съдийте всеки мач за да бутат лайнохуец.

Не мисля, че черноморец някога са имали шанс за титла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:39 pm 
Аватар

Херо не би дошъл в Левски, в момента. Виждал съм го на лагера в Албена как действа и по всичко изглеждаше, че е "control freak". Едва ли се е променил след 15 тина години. Умен и хитър човек е и докато няма гаранции, че ще получи пълната власт, няма да си сложи главата в торбата наречена Левски. Пожелавам пълно излекуване, на него и сестра му. И дано някой ден съдбата му го отведе на Герена, за да задоволи желанието на голяма част от левскарската общност. Аз лично съм по скоро скептично настроен относно евентуалният му успех при нас, но се надявам да ме "облее" ако пристане на стадион "Георги Аспарухов".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:40 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Kryten написа:

Поне на полусезона бяха в челото със сигурност. Ама и тогава продадоха много от футболистите си.
http://levskisofia.info/season-2011-201 ... klasirane/ :smt006 Трето място, на три точки зад лидера, завършиха четвърти, на две точки след нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:42 pm 
Аватар

мхм и не помниш сигурно преди 2 години как ни пуснаха да сме 3-ти накрая, като спечелиха един! от последните си 5-6 мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:42 pm 

alex77 написа:
Не знам колко треньори трябва да сменим,за да ви стане ясно,че проблемът не е треньорски.Кой нормален човек ще дойде,като знае,че след първият равен мач ще бъде осран.Според мен който и да дойде с тези балерини-толкова.Най важното е да си подкрепяме отбора и да не правим чорбарски работи.

Аз бих го казал по следния начин. Присъствието на добър треньор е задължително, но недостатъчно условие Левски да прогресира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:46 pm 
Аватар

А групата е толкова слаба като футболисти, че отборната игра и сработката вече трета година ще определи шампиона :smt006 Лайногорец с какви точно звезди стана шампион два пъти? С Йордан Минев, изгонен от свинете на 30 години, с Деко, играл сума ти време в Монтана, с Иван Стоянов, нереализиран и изритан от чужбина, с Барт, изритан от Литекс. Нищо и никакви играчи и първия сезон ни правят 10 точки разлика, сега пак е толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 10:57 pm 
Аватар

Като говориме за Херо - дали не изгони пернишкото Бейл Милен Василев след проби,считайте :bigok Ако има нещо,което не може да му се отрече,това е усета за играчи.Тоя Шаешу сега 3-4 милиона е,а май го взе за 100-200 хиляди :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 11:00 pm 
Аватар

Kryten написа:
А групата е толкова слаба като футболисти, че отборната игра и сработката вече трета година ще определи шампиона :smt006 Лайногорец с какви точно звезди стана шампион два пъти? С Йордан Минев, изгонен от свинете на 30 години, с Деко, играл сума ти време в Монтана, с Иван Стоянов, нереализиран и изритан от чужбина, с Барт, изритан от Литекс. Нищо и никакви играчи и първия сезон ни правят 10 точки разлика, сега пак е толкова.

Плюс Гъргоров,изритан за втори път от свинете,след като седя един полусезон,Генчев изритан от Латекса,Дяков изритан от Локо Сф като неперспективен играч.Факт е,че те първата година станаха шампиони само с натирени играчи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 11:09 pm 
Аватар

:smt023 Точно това имам предвид.

Всъщност нашият силен отбор също беше от отписани играчи + юноши + няколко силни чужденци + боримиров. Но повечето бяха отписани и пред гонене от Левски, а Йовов беше отписан в Ловеч.
Знам че има няколко души дето не го вярват това, де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 11:22 pm 
Аватар

Kryten написа:
Mr. Smith написа:
Kryten написа:

Поне на полусезона бяха в челото със сигурност. Ама и тогава продадоха много от футболистите си.
http://levskisofia.info/season-2011-201 ... klasirane/ :smt006 Трето място, на три точки зад лидера, завършиха четвърти, на две точки след нас.

Тогава имаха много добър отбор. Накрая станаха някакви драми....и изпуснаха третото място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 11:23 pm 
Аватар

Драмите станаха на полусезона с продажбите. Ама тогава продаваха един за 1 милион лева и взимаха нови 3ма добри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 26, 2014 11:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
:smt023 Точно това имам предвид.

Всъщност нашият силен отбор също беше от отписани играчи + юноши + няколко силни чужденци + боримиров. Но повечето бяха отписани и пред гонене от Левски, а Йовов беше отписан в Ловеч.
Знам че има няколко души дето не го вярват това, де.

И първата година всички бяха пред линчуване, еле пък месеците покрай отпадането от Беверен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 27, 2014 12:25 am 
Аватар

Пада от средняци, защото са му много слаби изпълнителите, но дори и с най-слабите изпълнители се вижда някакъв почерк, което е показател за треньорската работа. Един отбор, за да израства и да постига успехи му трябва точно постоянство и стил. Да си играем нашета игра, както казваше мАри. Ни от години нямаме треньор, които да прави някаква игра. Залагаме се на мотиватори за постигане на някакви краткосрочни цели - Кокъла, Сухия, Мики Нитов. Николай Костов и Йоканович като че ли се опитаха да направят нещо, но ги пуснаха по пързалката за 2 месеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 27, 2014 12:51 am 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Като говориме за Херо - дали не изгони пернишкото Бейл Милен Василев след проби,считайте :bigok Ако има нещо,което не може да му се отрече,това е усета за играчи.Тоя Шаешу сега 3-4 милиона е,а май го взе за 100-200 хиляди :D

Пернишкото Бейл май бе резерва на мача с цнда. Няма как да е изгонен в такъв случай

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]