forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:01 pm 
Аватар

Подкрепяме бойкота. Иначе тия май нещо много са си повярвали
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:14 pm 
Аватар

Renaissance написа:
И онзи, дето дръпна знамето беше много смел, ама после кво стана.. :smt051

Изял ли е шамарите? Три дни не си намирах място след тази курвенска постъпка...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:28 pm 
Аватар

НИЕ не сме ПАПАГАЛИТЕ, НИЕ не сме прасетата!!! НИЕ сме ЛЕВСКИ и НАЙ-ВАЖНОТО сега е да сме единни!!! Пак повтарям , АЗ си бях решил да не ходя в Пловдив още след последният ни мач в Европата (не исках да ходя да ги гледам) , но като става дума за бойкот ,бих предпочел да се изсипем и да не влезем... Хората са решили друго и аз го подкрепям на 100% :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 10:46 pm 

Тоя дето дръпна знамето на жълтата кочина! На 2-ри май, когато ни беше мача с техните буфери, пак се прояви! :slap На светофара, от който се завива вече наляво за гостуващия сектор на лаута! Сме се престроили за наляво коли и бусове с ЛЕВСКАРИ, на червено сме и чакаме да светне зелено! Вдясно от нас, в лента за направо са се спотайвали папагали! :twisted: Светва червено и на самия светофар, с мръсна газ покрай нас премина кола, а този хубостник излезе наполовина от прозореца и изкрещя нещо от сорта: " гове.... ще ви избияяяяя.." Няма лошо, но можеше да ни го каже докато чакахме на червено! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:50 am 

Не съм мислил, че някога позициите на Хидън и фенските фракции ще съвпаднат :smt005 Лично аз разбирам както позицията "ЗА", така и тази "ПРОТИВ" бойкота, и двете са продиктувани от една и съща идея - гласът на феновете да бъде чут.

И все пак, тук изборът не е само наш, а е и на клуба. За мен в последните години и футболисти, и ръководители ясно ни подсказаха, че не ни искат на стадиона. Само като си помисля - трошиш си колата стотици километри по разбитите ни пътища, стигаш до някаква селска кочина, разправяш се с Ушев, викаш цял мач, ставаш за смях на селяните заради някакви примадони долу и после трябва безуспешно да ги молиш да дойдат та да им поръкопляскаш, да ги окуражиш след поредния резил. В началото е забавно... бира, скара, селяни, ташак. Но все пак основният стимул да идеш на мач си остава подкрепата за отбора. И когато разбереш, че този отбор НЕ желае ти да си там, НЕ ебава, че си готов на всичко, за да го подкрепиш, и въобще НЕ те приема като някаква личност... тогава всичко рухва. Чувстваш се глупаво, не знаеш точно каква ти е ролята, за какво си там, губиш усещане за принадлежност към клуба и ти остава такава само към останалите прецакани около теб, в чиито глави знаеш, че минават абсолютно същите мисли. Накрая се надяваш, че поне у дома на Герена ще е различно, купуваш си с надежда билет за евродербито с Иртиш от флегматичната лелка и ИЗНЕНАДА - оказва се, че трябва да обиколиш целия плевясал и порутен стадион понеже в определена част от В сектор минавали само ВИП-овете и загрижената родна полиция трябва да ги пази, да не би някой неВИП като теб да им се яви пред очите в неугледен запалянковски вид. Е да си го гледат ВИП-овете сами ВИП-аджийския колос... явно вече не е отбор на народа. И явно бойкотът в случая е нещо логично. Но се надявам скоро зад него да видя и някаква прагматична идея, защото до този момент имаше само очакваната от мен прочувствена декларация и нищо повече. Да стане ясно какво точно искаме и да го отстояваме докрай без значение от резултатите през сезона. Иначе ще стане като с протестите пред МС - сменяме милиционерите с генералите и после генералите с милиционерите...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:56 am 

Така и не разбрах, бойкотът само за тоя мач ли е :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:24 am 
Аватар

ЛЕВСКИ много пъти през годините ме е разочаровал (и обратното естествено)... много пъти съм си казвал "повече няма да им стъпя на тия" и въпреки това, когато наближи следващият, нещо вътре ме жегва и тръгвам към Герена (или към някой друг град, все тая). Това е положението, болест, сигурен съм, че много от вас разбират за какво говоря. Все пак обичта няма как да не я изразявам емоционално, не съм някакъв бездушник, ебати! Именно заради това исках да отида в Пловдив, но щом ще правим нещо организирано, така да бъде! Така и трябва да бъде, всички заедно, завинаги!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:48 am 
Аватар

Bubbles написа:
Така и не разбрах, бойкотът само за тоя мач ли е :smt017

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:12 am 

За мрънкалниците - дори и да нямаше стюарди по входовете нямаше ли да ви е малко некомфортно да стоите сами в полупразен сектор и гнусните селяци от боталик да ви хранят цял мач без да има как да им се отвърне подобаващо? Най-малкото, което е...

И аз си поддържам тезата, че с неходене по мачове нищо няма да се постигне, но щом са го решили момчетата от НКП това ще е. Няма ама това, ама онова... твай :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:17 am 
Аватар

Ако идеята на бойкота беше да се изсипем всички в Пловдив, на мрънкачите дали щеше да им се ходи на мач :smt017 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:19 am 
Аватар

Не!
Нарушават им се гражданските права на хората, не разбра ли? Това е всичко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:01 am 
Аватар

Цитат:
Фенклубовете на "Левски" включват (вероятно) най-влюбените в синьото. Те решиха да не ходят на неделния мач с "Ботев" в Пловдив. И - с верига да спират пред стадиона левскарите, решили да отидат. Ей така навремето "доброзорно" ни караха на партийни и комсомолски събрания. Ей така навремето ни спираха да ходим на църква.
Тоталитаризмът не отива на влюбените в клуб с такова име. А и никой досега не е доказал любов с отсъствие. Тя се доказва с прегръдка, особено силно - в труден момент.
Хубаво ще е фенклубовете, които пеят, че "Левски" значи свобода, да не разделят привържениците. Някои искат да отидат на мача. Двама да са, но искат. Свободата, демокрацията - това не е диктатура на мнозинството (или на силата), а зачитане правата и на малцинството, на всички.
Иначе - казусът си е за властта, защото едни български граждани възпрепятстват други да идат на публично място.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:06 am 
Аватар

Мек кyр за демокрацията, аман от разбирачи и от милионите левскари безчет, дето изгарят от нетърпение да ходят в Пловдив :rip
Toва било тоталитарно, онова било авторитарно... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:07 am 
Аватар

Миналата година го казах на 2 пъти да бойкотираме мачове, но тогава всеки ми се нахвърли. Сега същите тия са на 1ва линия и "подкрепят" бойкота.
Форума потъва...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:08 am 
Аватар

Да не го е организирал форумът този бойкот :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:09 am 
Аватар

Изобщо не мога да схвана как така някои хора приравняват бойкот на мач в Пловдив с неходене на мачове....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:12 am 
Аватар

А бойкота в какъв вид е? Да не пеем пред стадиона?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:14 am 
bobby_1914 написа:
Цитат:
Фенклубовете на "Левски" включват (вероятно) най-влюбените в синьото. Те решиха да не ходят на неделния мач с "Ботев" в Пловдив. И - с верига да спират пред стадиона левскарите, решили да отидат. Ей така навремето "доброзорно" ни караха на партийни и комсомолски събрания. Ей така навремето ни спираха да ходим на църква.
Тоталитаризмът не отива на влюбените в клуб с такова име. А и никой досега не е доказал любов с отсъствие. Тя се доказва с прегръдка, особено силно - в труден момент.
Хубаво ще е фенклубовете, които пеят, че "Левски" значи свобода, да не разделят привържениците. Някои искат да отидат на мача. Двама да са, но искат. Свободата, демокрацията - това не е диктатура на мнозинството (или на силата), а зачитане правата и на малцинството, на всички.
Иначе - казусът си е за властта, защото едни български граждани възпрепятстват други да идат на публично място.

Колко банално! Това не отивало на клуб с такова име....а кое отива? Загуби от иртиш, футболисти които им е през кура какво значи този клуб за хората?
Когато някой предприеме крайни мерки, всичко живо се втурва да ги оспорва.Тоя протест стана каузата на живота за някои хора .

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:14 am 
Аватар

БОЙКОТ на ЕДИН мач е нещо точно определено и с точно определена цел. Неходенето на мачове е нещо съвсем различно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:23 am 
Аватар

Неходенето на 1 мач е абсолютно същото като бойкот за един мач. Аз не говорех миналата година да не се ходи въобще, а да не се отиде на 2 мача.
Някой хора имат много развинтено въображение...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:28 am 
Аватар

де гу детектива, дето щял да преебава протеста :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:30 am 

Аре стига си нагнетявал напрежение! Казал си, не са те чули, точка. Много хора казаха че според тях не е това начина, но се съобразяват. Много мрънкалници за 2 минути слава се навъдиха..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:21 am 

Ще стана грозно в Пловдив... И то между левскари...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:25 am 
Аватар

Няма да стане. Иска се малко, много малко уважение и мислене... Нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:31 am 
Аватар

Един приятел пловдичанин ми сподели че сопотските селяни имат намерението да напълнят сектора за гости с макети на крави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:32 am 

borgy написа:
Няма да стане. Иска се малко, много малко уважение и мислене... Нищо повече.

Щом казваш. Аз подкрепям бойкота, но и познавам хора които са решили да ходят въпреки всичко и с нищо не им се променя мнението :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:43 am 

Starforsaken написа:
Ще стана грозно в Пловдив... И то между левскари...

За съжаление и на мен ми мина през ум. Царе сме да се самоизяждаме отвътре...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:44 am 

xaxo1914 написа:
Един приятел пловдичанин ми сподели че сопотските селяни имат намерението да напълнят сектора за гости с макети на крави

:lol: :lol: :lol: :lol: И как ще стане това? Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 11:53 am 

Извинявам се, ако е дадено това предложение, но просто не можах да изчета всички постове до момента. Не бях напълно съгласен с неходенето на мачове, защото си мислех, че вместо 2000 ще сме 300 човека и ще изглеждаме жалко, но в тази му форма - да няма нито 1 човек - подкрепям с две ръце. И все пак ми се искаше, ако се прави нещо подобно, да отидем на стадиона, да си влезем в сектора да пеем, да скачаме и при първия съдийски сигнал да си тръгнем ВСИЧКИ. Така според мен щеше да има по-голям ефект, но и в този му вариант пак е добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 12:33 pm 
Аватар

След като свърши бойкота очаквам поне по 15000 на всеки мач в София и минимум 3-4000 на гостуване :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]