forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 19, 2007 7:30 pm 
Аватар

Къде забравяте начина по който напусна Левски... няма да се върне докато Наско е при нас...

Едвали има левскар който да не иска да види Кривия в отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 19, 2007 7:45 pm 
Аватар

и аз много го харесвам и искам това момче при нас...няма друг нисък футболист на който съм се радвал на играта му(от части и Илиян Илиев)...а па и си е луд и играеше със сърце!!! :!: :!: :!:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 19, 2007 9:47 pm 

Кривака ако се върна няма да е зле...Колко мразеше чорбата :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 12:44 pm 
Аватар

al3kz написа:
Къде забравяте начина по който напусна Левски... няма да се върне докато Наско е при нас...

Едвали има левскар който да не иска да види Кривия в отбора...

:smt023

за жалосте така!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 2:36 pm 

danesa написа:
и аз много го харесвам и искам това момче при нас...няма друг нисък футболист на който съм се радвал на играта му(от части и Илиян Илиев)...а па и си е луд и играеше със сърце!!! :!: :!: :!:

От части? Само да ти спомена, изглежда че нямаш реална представа, Илиян Илиев беше гениален футболист, Кривия е просто добър футболист... :wink:

Иначе няма да е зле да си го върнем, но така средният ръст на отбора ни ще падне още повече. В този отбор и без това само Борето и Томашич имат някаква игра с глава...

Виж варианта да продадем Мечо и да си приберем Кривия най–много ми харесва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 2:47 pm 
Аватар

да не забравяме...че Кривия е на 32 години вече...
а и личното ми мнение е....едва ли на този етап може да помогне с нещо на отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 2:52 pm 
Аватар

Много почнахте да мислите . Боримиров като се върна да не беше на 22 години :smt066

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 3:31 pm 

Ако се върне ,може да помогне като десен халф,стига да няма големи претенции :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 10:05 am 

"Холандският гранд ПСВ Айндховен е най-големият фаворит за привличането на младата звезда на Левски Валери Домовчийски, пише „Меридиан Мач”.

Доказателството дойде след разкриването на заговор, в който шефовете на клуба от Амстердам се опитали да смъкнат цената на играча, допълва вестникът.

Миналата седмица представител на ПСВ се е свързал с почетния президент на „сините" Майкъл Чорни с намерението да използва бизнес интересите на руския бизнесмен, за да намали цената на Валери.

Пред Чорни холандците са предложили 2 милиона долара за футболиста. Те се надявали той да приеме зад гърба на собственика на шампионите и свой адвокат Тодор Батков, който в официалните преговори обявил, че цената на играча е 5 милиона от щатската валута.

Коварните планове на ПСВ били провалени от Чорни. Той бил категоричен, че в момента е поверил управлението на Левски на своя български довереник и няма никакво намерение да води подобни конкретни разговори за който и да е играч от състава на Мъри."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 11:22 am 
Аватар

Незнам дали някой друг го е показал ама е доста добро 8)

Игоре, как протича подготовката на Левски в Израел и навлизате ли вече в добър игрови ритъм?
- Всичко върви по план. Важното е, че в отбора няма контузени и тренировките протичат нормално. Минаха вече 2 седмици от началото на подготовката и посвикнахме с натоварванията. Заниманията са изтощителни, но на всички ни е ясно, че зимната подготовка е най-трудното време от цялата година. Смея да твърдя, че бързо навлизаме в ритъм и чакаме с нетърпение контролните мачове. Тук терените са отлични, домакините ни предлагат много добри условия.

- Какво правите в свободното време?
- Нямаме много свободно време, но за сметка на това го прекарваме доста приятно. Всяка вечер домакините ни организират шоу програми, а иначе отделяме време и за Интернет. Понякога играем карти и билярд, което стана традиция във всеки наш лагер. Откакто сме дошли в Ейлат, само веднъж си позволихме да отидем в центъра на града. Обикаляхме по магазините и си купихме някои неща от първа нужда.

- До преди 2 години игра в Израел. Сега успя ли да се видиш с някого от предишните ти съотборници?
- Все още не ми се е отдала възможност да се видя със старите ми познати и сигурно до края на лагера това няма да може да стане. Чух се с трима познати от Израел по телефона. Тел Авив е на повече от 300 км от базата и е трудно да осъществим среща.

- Какво си казахте?
- Първото нещо, което бившите ми съотборници ми казаха бе: "Ей, ти пак ли игра в Шампионска лига?". Много ми стана весело и смешно. Казах им, че Левски е добър отбор и със сигурност още често ще бъде в Лигата, така че могат да ме гледат по телевизията щом им липсвам.

- Като спомена за Шампионската лига - влизането в групите ли е върхът в кариерата ти?
- Още не съм стигнал върха в кариерата ми. Досега съм участвал 2 пъти в групите на Шампионската лига - с Генк и с Левски. Със "сините" записах и участие на 1/4-финала в УЕФА. Това ме кара да бъда доволен от годините зад мен, но и ме зарежда с амбиция да запиша повече в бъдеще.

- Това бъдеще с Левски ли е обвързано?
- Разбира се, че с Левски. С кой друг отбор? Дошъл съм в България да играя футбол. Много ми харесва във вашата страна.

- Ако получиш някаква оферта, би ли се осъществил твой трансфер?
- Трансфер? Луд ли си! Искам само в Левски!

- Много убедително го казваш...
- Мисля го наистина. Бъдещето ми е свързано изцяло с този отбор. Договорът ми с Левски е до лятото на 2008 г. и сигурно ще го продължа, защото, вече казах, че се чувствам отлично в България.

- Вече можеш да играеш и за националния отбор. Мислиш ли за този момент?
- Относно националния отбор, о, само треньорът Стоичков знае дали ще разчита на мен и дали ще играя.

- Ти готов ли си?
- С нетърпение очаквам този миг. Тръпката, когато излязох с екипа на България в контролата срещу Уелс в Кардиф, беше неописуема. Представям си какво ще е по време на квалификациите на препълнения стадион "Васил Левски".

- Феновете се интересуват дали отново Левски ще е част от Шампионската лига?
- Много ни се иска пак да се класираме и ще дадем всичко от себе си, за да влезем отново в групите. Виждате колко е трудно да се стигне до върха, а после се пада много лесно. Феновете трябва да ни вярват, а ние сме длъжни да ги радваме и да оправдаваме доверието им.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 12:17 pm 
Аватар

Към горното:

Цитат:
...но левскарите са друго нещо. Пътуват навсякъде. Обичат Левски. Стоят винаги зад нас. Например с Артмедия беше пълно, а с Удинезе беше още по-пълно. Като вкараме гол, настръхвам само като ги гледам как се спускат към оградата. Ако я няма тази ограда, имам чувството, че ще нахлуят на терена. Нещо страшно. Срещу Марсилия например, като пуснаха димките, нищо не се виждаше Стоя на центъра и не виждам Бартез. Страшна радост. Заради тях си залужава да играеш футбол и да ги радваш с победите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 12:27 pm 
Аватар

south написа:
Към горното:

Цитат:
...но левскарите са друго нещо. Пътуват навсякъде. Обичат Левски. Стоят винаги зад нас. Например с Артмедия беше пълно, а с Удинезе беше още по-пълно. Като вкараме гол, настръхвам само като ги гледам как се спускат към оградата. Ако я няма тази ограда, имам чувството, че ще нахлуят на терена. Нещо страшно. Срещу Марсилия например, като пуснаха димките, нищо не се виждаше Стоя на центъра и не виждам Бартез. Страшна радост. Заради тях си залужава да играеш футбол и да ги радваш с победите.

Томашич > ALL

:lsfc3 :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 23, 2007 5:09 pm 

stifler написа:
"Холандският гранд ПСВ Айндховен е най-големият фаворит за привличането на младата звезда на Левски Валери Домовчийски, пише „Меридиан Мач”.

Доказателството дойде след разкриването на заговор, в който шефовете на клуба от АМСТЕРДАМ се опитали да смъкнат цената на играча, допълва вестникът."

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 12:19 am 
Аватар

Хехе тия от ММ са яко в джаза :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: хехехе
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 11:53 am 

Едва ли тука е мястото, но не се сдържам да копирам и постна този коментар намерен в топспорт -
СВЕТОФАР - ДУ4Е 5:0!
АРЕ СВЕТОФАРЕ МА4КАИ КОМУНИСТИ4ЕСКАТА ,4ЕРВЕНА ИЗМЕТ!!!

П.С. - Не е особено хуманно от моя страна, но все пак това е човекът казал, че Гунди е слаб шофьор...има възмездие, има!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: hehehe2
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 12:01 pm 

общината щяла да съди дудучето за саморава със светофар чрез челен удар в него:))))))))))))))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 8:26 pm 
Аватар

Тодор Батков и доскорошният финансов благодетел на Левски Майкъл Чорни изгледаха заедно контролата на "сините" със Спартак (Москва) (1:1) в Ейлат, Израел.

След двубоя собственикът на българския шампион коментира състоянието на тима.

"За този етап от подготовката съм доволен от видяното. Добри неща видях от Диано, от завърналия се след контузия Джаейоба, както и от Сърмов. На прав път сме. Видя се, че имаме два равностойни отбора.

През пролетта ще ни е нужен игрови ритъм. Ще опитаме да уредим поне 10 контроли с отбори от балкански страни за да поддържаме ритъма сряда-събота", коментира Тодор Батков.

Собственикът на Левски допълни, че специално е попитал Станимир Стоилов защо вратаря Георги Петков е резерва, като треньорът е разяснил, че Митрев е завършил сезона като титуляр, и е нормално в момента той да е първи вратар, а Петков и Михайлов да са след него.

"Няма проблем с Петков. За него имаме конкретна оферта от полския Лех (Познан), но той е нужен на отбора и нямаме намерение да го пускаме в чужбина за сега", каза адвокат Батков.

Той добави, че със сигурност до края на зимния трансферен прозорец ще бъдат продадени поне двама футболисти в чужбина.

"Освен за двама футболисти, за чийто трансфер се работи, съм дал зелена светлина на мениджърите и за още двама, за отбори от италианската Серия "А". Колкото до привличането на играчи в Левски, броя Дарко Тасевски за наш играч. Направили сме конкретна оферта на Металург (Запорожие). И да не го вземем сега, той ще дойде плез лятото като свободен агент", разясни собственикът на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 8:49 pm 
Аватар

Тая година има повече пари и по-малко слухове за трансфери..... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 24, 2007 9:02 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Тая година има повече пари и по-малко слухове за трансфери..... :roll:

Така е, темата е едва 40 страници :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 12:42 am 

миналата година по това време беше около 180 страници... май почваме да свикваме вече :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 12:49 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
миналата година по това време беше около 180 страници... май почваме да свикваме вече :wink:

Maни не думай... за кво ше си пишеме догодина тогава!?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:34 pm 
Аватар

А какова ситуация с Селаком и Тасевски, которые тренировались в Запорожье с "Металлургом-2"?

-- Пока они работали по индивидуальному графику. Мирко выставлен на трансфер, а вот у Дарко летом заканчивается контракт. Если же македонец откажется подписывать новое соглашение, то нет смысла готовить его для другого клуба.

http://www.komanda.com.ua/football/2007/01/24/poisk/

тоя са го отписали вече....никаква подготовка....никаква игрова практика няма да има като дойде на лято...е как може да правят такива простотий...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:40 pm 
Аватар

И ние бяхме така с коловати...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:56 pm 
Аватар

а дано....и аз си мисля..че заради няколко хилки не е нужно да се рискува с кариерата на футболист...който си харесал и си готов да привлечеш в отбора.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 1:58 pm 
Аватар

LSFC написа:
Тасевски ще го вземем сега..

Не вярвам :(

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 4:31 pm 
Аватар

Ще трябва да попитаме момчетата от Динамо има ли поне 1% истина в това :roll:

Цитат:
Продават и E. Ангелов в Хърватия

Втори играч на Левски след Георги Иванов - Гонзо поема към шампионата на Хърватия. Динамо (Загреб) ще прати всеки момент конкретна оферта за Емил Ангелов - Бабангида. Хърватите са се прехласнали по бързака от Хасково.
За привличането на нападателя настоява треньорът на Динамо Бранко Иванкович. Той води Иран на световното в Германия миналото лято. Иванкович е получил дискове с мачове на Ангелов и държи на всяка цена българинът да подсили нападението на клуба от Загреб. Треньорът на Динамо следи и хърватина Станко Павлович от Кайзерслаутерн. Ако трансферът на Павлович пропадне, Емил Ангелов става трансферна цел №1 на Динамо (Загреб).
- Има интерес
към наши играчи. Всичко е въпрос на преговори - заявиха от Левски.
Засега са продадени само двама - Георги Иванов и Атанас Борносузов, който премина в Терек (Грозни).

Николай Стоянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 5:32 pm 

Не ми се вярва Ангелов да отиде в Хърватска. Той досега чакаше своя час и след продажбата на Гонз може да почне и да играе по-често :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 7:22 pm 

А бе кого може да продадем :roll:

Станислав Ангелов и Гошо Петков са тези за коитто биха се взели по-вечко мангизи 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 8:32 pm 

Според мен няма да продадем и купим никой след Диано :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 25, 2007 9:11 pm 
Аватар

Лех се ослушва за Георги Петков

http://pfclevski.eu/main.php

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]