jdt написа:
hidden767 написа:
Македония написа:
Сълзи ми излязоха от очите след този мач, спонтанно, нищо особено не стана и този мач, просто спонтанно. От болка и от гняв. След всеки мач съм като парцал, изхабен и употребен, емоционално, психически. А се предполага, че това трябва да те развлича и да ти носи удовлетворение.
Не мога повече. Всичко, което обичам в тази държава и самата тя, е убито, подменено, разбито и умъртвено и се радвам, че след един месец се махам оттук. На 24 години съм с бели коси и лошо настроение всеки уикенд, което рефлектира и вреди и на околните ми хора.
Завинаги от Левски, с фланелката на Левски и със спомените за Левски.
Ето затова мненията ми във форума последните години са такива, каквито са. Ето затова много пъти съм ви казвал да спорите с мен, когато станете на моите години и гледате същия филм толкова пъти, колкото съм го гледал и аз.
Който си вземе поука - добре. който не - то си е за негова сметка.
7/67 или 76/7 ?

Помня много по-слаби години и формации,излишно е да се правят драми , има си треньор,работи,ще видим дали ще има резултати а и 'водещите' отбори са един дол дренки,миналия сезон бяхме отчайващи а играхме мач за титлата...и какво ако бяхме шампиони,само излишни заблуди . Единствения шанс да имаме приличен отбор при нашия бюджет е да случим на треньор,очевадно е ,че за 300-500к класен футболист е луд късмет.
Абе недейте да пишете глупости ......... с тоя бюджет ли ? 99.9% съм сигурен че имаме най-големият бюджет в А група, ние даваме по 300-500к, а Локото дето ни биха днес едва ли са дали толкова за трансфери в последните 10 години. Отборите дето ни отстраняват в Европа са с бюджети по 1-2-3 милиона евро. Въпросът не е толкова до пари - тука 1000 пъти се написа че на фона на останалите сме добре обезпечени. Въпросът е до сгрешена политика и некадърни решения на всички нива от ръководството.
Иначе за мача - не искам да се правя на голям разбирач, но Йоканович има една малка черна точка от мен - първо не успя да надъха играчите - един Митов барем това направи. Второ - знаел е че са добри на статични положения, но пусна ниския Ангелов централен защитник, един Димов може да е всякакъв, но поне играе добре при статичните положения. Трето не знам защо от всичките дупки нарочи точно Мюлдер, който колкото за толкова ни е един от малко по-смислените играчи. Защитата ни беше трагикомична - от 3 удара 2 гола, тия минаха 5 пъти центъра всичко на всичко.
Освен това според мен закъсня със смените - Вутов влезе когато всички останали бяха измрели, трябваше да го пусне в 60-тата минута, а Силва най-късно в 75-тата.
Все пак го оправдавам с краткият му период в отбора, а и получава тежко наследство. Мисля че има подкрепата на повечето от нас, да прави каквото ще прави, но да вдига отбора на крака.
Специален поздрав и за Насо, искам да го попитам няма ли да напише един фейсбОк статус и да обясни кой е виновен да се изгонят Данчо тополата и Ели и после 2 месеца да не могат да им се намерят заместници ? Партизан не пускат Иванов за 1.5 милиона евро, щото не са му намерили заместник, а наште умници са ни оставили с един типичен централен защитник. Освен това да не се оправдава че сме на дъното - тоя отбор по някакъв начин игра финал за купата и беше на 15 минути от това да стане шампион, а сега сме ПОСЛЕДНИ. Дъното май го копаем откакто дойде той и почна с неговите интриги.