forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 4:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 7:31 pm 
Аватар

Цитат:
Джуджето разбира за Нашето момче :bigok

:smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 7:47 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски натири дефанзивния футбол­ист Даниел Димов при юношите, съобщава сайтът на клуба.
Бранителят ще се подготвя с юношите старша възраст до второ нареждане. Причина за наказанието не се споменава, но не е изключено ябълката на раздора да е новият договор, който играчът отказва да преподпише към момента.
Припомняме, че преди време от първия състав бяха натирени Станислав Ангелов, Кристовао Рамос, Владимир Гаджев и Дъстли Мулдер.
Очаква се повече информация около съдбата на Димов да даде утре спортният директор Христо Йовов на Левски на пресконференция преди старта на пролетния дял.

Явно не иска да преподписва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 7:50 pm 

jordanofff написа:
Просто тези хора, могат да си идат с билети предоставени им от италианските им приятели, без да се вдига шум и мазния циганин да ми вика, че не съм българин след като съм левскар. Аз така го виждам, простичко, но това си е моето виждане за нещата.

И какво ти пука, какво говори завършения олигофрен простичев? :slap Какво те интересува мнението на един циганин, простакел? :losers Точно така се прави! :smt023 Нека домуса да разбере, че номерата му с медиите няма да минат и че нашите хора ще са на стадиона за да подкрепят лацио! От една страна ще подкрепят феновете на лацио, които са били много пъти в СЕКТОР " Б " на наши мачове, фенове, които викаха ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ, след като техния отбор вкара четвърти гол на ГЕРЕНА, фенове, които се радваха на нашата победа в Рим, защото на техния отбор не му трябваха повече точки! От друга страна за пореден път ще покажем на комунистчиев, че не харесваме измисления му отбор и за нас, те са това, което е свинята :fuck6crb ! Успех на лацио и в двата мача и САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 7:50 pm 
Аватар

Нали се псуваха с Пелето и бяха с последно предупреждение уж. Ако пак си е отворил устата, може и това да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 7:57 pm 

shalala написа:
Нали се псуваха с Пелето и бяха с последно предупреждение уж. Ако пак си е отворил устата, може и това да е.

И заради двете ще е! Ако не иска да подписва, защото домуса или някой друг му обещава повече пари от лятото, какво да прави тогава в първия отбор? Да трови атмосферата ли? А след спречкването с Ангелов, мисля, че и двамата имаха последно предупреждение от Ицето! Но може разбира се да има и друга причина или причини! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:02 pm 
Аватар

Имам няколко видеокасетки, все класики - оркестър Кристал, Последния бойскаут, Роки, Октагон с Чък Норис, Даниеле подписвай да не идвам с видеото Акай .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:12 pm 
Аватар

Домуса има ебати защитниците, точно Димчо му трябва. Надъхал се е нещо излишно, взел се е за звиздЪ, нали си позволи да нахрани всички останали. Да седи, да поиграе малко с децата и да си опича акъла. Неприятното е, че нямаме алтернатива на Белаид и Чмовш. Явно Пл. Димов ще е резерва на двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:21 pm 
Аватар

много, много тъжна картинка сме. И това на 100 годишнината ни......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:38 pm 
Аватар

Цитат:
Изпадналият в немилост шотландски гранд "Рейнджърс" се очертава като една от най-реалните цели за юбилея на "Левски". "Сините" изпратиха покана за мач до тима от Глазгоу, с който имаха паметен сблъсък през 90-те.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:43 pm 

Levskar67 написа:
shalala написа:

И заради двете ще е! Ако не иска да подписва, защото домуса или някой друг му обещава повече пари от лятото, какво да прави тогава в първия отбор? Да трови атмосферата ли? А след спречкването с Ангелов, мисля, че и двамата имаха последно предупреждение от Ицето! Но може разбира се да има и друга причина или причини! :smt017

Ми що тогава коПелето не е пратен при юношите? Нали и той е бил с последно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:45 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Имам няколко видеокасетки, все класики - оркестър Кристал, Последния бойскаут, Роки, Октагон с Чък Норис, Даниеле подписвай да не идвам с видеото Акай .

Не че нещо, но си забравил "Крайпътна къща" с дон Суейзи. Майтапа настрана, дано се оправят нещата с Д. Димов. Мъжкар с голямо сърце е и ще е загуба ако не се разберат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:49 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:
Levskar67 написа:
shalala написа:

Ми що тогава коПелето не е пратен при юношите? Нали и той е бил с последно?
Щото е поливалентен :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:52 pm 

Хихи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:53 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Не че нещо, но си забравил "Крайпътна къща" с дон Суейзи. Майтапа настрана, дано се оправят нещата с Д. Димов. Мъжкар с голямо сърце е и ще е загуба ако не се разберат.

Да прав си, забравих и Командо в предградията с Хълк Хоугън :bigok
Даниелчо, сине, подписвай, да не се налага да се намесваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 8:58 pm 

Пичове не знам дали тук му е мястото но един приятел ми каза че В Грънчаров е писал във фейсбук че от лятото Делян Пеевски щял да е новия собственик. Някой знае ли нещо? И какво да мислим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:13 pm 
Аватар

Тоя дебел боклук работи ли още в Гонг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:16 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:
Пичове не знам дали тук му е мястото но един приятел ми каза че В Грънчаров е писал във фейсбук че от лятото Делян Пеевски щял да е новия собственик. Някой знае ли нещо? И какво да мислим?
Единственото което знае тоя е как да лиже задници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:27 pm 
Аватар

gonzo_gol написа:

Грънчаров да посети някой логопед вместо да си губи времето да дращи у фб. Не ще му помогне, но поне ще му осмисли жалкото съществуване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:32 pm 
Аватар

Като се сетя колко ревностно защитаваше лопатата :blowj :blowj :blowj да пукне тоя шопар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:34 pm 

Абе оставете го тоя. Въпроса беше Е ли възможно да станем за смях лятото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:38 pm 
Аватар

Пускаш някаква тъпотия от откровен смешник, ама да не сме коментирали колко е жалък, ами да му коментираме брътвежа? Ами теоретично е възможно и метеорит да падне лятото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:42 pm 
Аватар

Не, Пеевски няма да ни е е собственик. Новият ни собственик се казва, неговото име е НЕЕЕ-ОООО-ФИИИТ. Доволен ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:47 pm 
Аватар

Димов не беше ли гадже с тая плеймейтката Бонбонова? :D Щото това обяснява защо иска двойна заплата :smt003

Иначе е биткаджия и влезна във форма,но в такива битки футболиста никога не е печеливш,тва и Тевес го разбра.Ще цъка половин сезон при юношите,по време на най-големите дербита и купищата от емисари на наши мачове :strkstrk и после в Локо Пд,или при Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:49 pm 
Аватар

Другия Димов е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:51 pm 
И защо от лятото, а не от вдругиден, примерно :lol: Или са си говорили и той е казал от лятото съм в Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:52 pm 
Аватар

Не ги разбирам такива...имаш шанс да играеш в юбилеен полусезон и да се правиш на утрепан заради пари.Айде, у лево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:55 pm 

shalala написа:
Пускаш някаква тъпотия от откровен смешник, ама да не сме коментирали колко е жалък, ами да му коментираме брътвежа? Ами теоретично е възможно и метеорит да падне лятото...

Не беееееееееее. Изпадам в паника че тоя може да стане собственик и затова нямах търпение някой да опровергае Грънчаров и да ме успокои. Сам разбираш че аз не мога да забраня кой какво да коментира. Надявам се че ме разбра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:55 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
И защо от лятото, а не от вдругиден, примерно :lol: Или са си говорили и той е казал от лятото съм в Левски.

'щото лятото си е по-рахат - топличко, по-дълъг ден. Кой си купува клуб зимата?

Той е, неговооооооото име еееееее НЕЕЕ-ООООО-ФИИИТТТ.

Последна промяна RIOT на Пон Фев 17, 2014 9:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 9:57 pm 
Аватар

Твa, aко се случи Бългaрия ще.гори бе дргaрчетa хaхa

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 17, 2014 10:00 pm 
Аватар

Valentin Grantcharov А, ако до лятото, Пеевски си смени политическата принадлежност ?
25 minutes ago · Like

p.s. грънчаров е ебахти боклука, спирам да ви занимавам с него

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]