forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:17 pm 
Аватар

knave написа:
тов вили вуцов, да му имам трансферната политика... той иска всички ебати... бардон, йовов, христов, камбуров, тошко колев, гонзо, кривия... той отбор ли прави ебати, или златен тим на легендите от псоледнтие 10 години? имам чувството че утре ще поиска иванков, мариян христов и илиян илиев

За Тошко Колев и Йовов не съм съгласен, другите са си супер, ма ти да не мислиш, че всичките ще ги привлечем...Гошо Христов и още един-двама, най-много. Мустака си каза, че пари за трансфери нема да дава. Ако Бардон се върне без пари, требе да хвърляме капите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:21 pm 
Аватар

STALKER написа:
knave написа:
тов вили вуцов, да му имам трансферната политика... той иска всички ебати... бардон, йовов, христов, камбуров, тошко колев, гонзо, кривия... той отбор ли прави ебати, или златен тим на легендите от псоледнтие 10 години? имам чувството че утре ще поиска иванков, мариян христов и илиян илиев

За Тошко Колев и Йовов не съм съгласен, другите са си супер, ма ти да не мислиш, че всичките ще ги привлечем...Гошо Христов и още един-двама, най-много. Мустака си каза, че пари за трансфери нема да дава. Ако Бардон се върне без пари, требе да хвърляме капите

абе в балона оня ден пишеше че бил обещал пари мустака... 2 мил евро... не знам.. аз си мисля, че не можем да сме недоволни че не дава пари мустако, щото чат-пат развръзва кесията :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:28 pm 
Аватар

30+ футболисти не е работа да взимаш, ако не ти трябва точно на момента да попълниш някоя дупка или пък, ако е много голям и да идва да вдига рязко класата на отбора иначе да си връщаме Йовов, Мечо и прочее - какъв е смисълът ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:30 pm 
Аватар

на нас реално ни трябват по един краен защитник и атакуващ халф. Това ако приемем, че няма напускащи в защита и сме вече +1 (ако не и повече) нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:33 pm 
Аватар

...и при положение, че Бензукан проходи. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:35 pm 
Аватар

shalala написа:
...и при положение, че Бензукан проходи. :smt002

В тоя ред на мисли - ако иска Батков да направи качествен трансфер на повечко години - да вземе едни свестни лекари или оборудване или там каквото трябва, щото ставаме за смях. Хората счупен крак го вдигат за месеци, ние тука имам чувството, че ги лекуваме с жълт кантарион :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:41 pm 

knave написа:

Ми ко да прави виуито, нъл туй фенску недоволству тряа да съ потушаа някакси. Затва ще иска всякакви там разни екс-секс любимци на агитката. Ако никой от тях не му върже(без жорето готиния пич с яката прическа, щото той вече е подписал) , и ако тръгнем да изпускаме Рабех и Томачич, нищо чудно да почнат да се споменават и Коловати, Пажин и т.н. Не е важно стават ли или не, важното е агитката на Левски, която е всеизвестна с това че си подкрепя отбора ноу матър уат, да поомекне малко и да се кротне. А между другото Кривия верно ли го е поискал. Щото ако го е поискал аз съм за. От тези само Кривие и Жоре имат място в Левски. Останалите Не, мерси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:42 pm 
Аватар

проблема не винаги е в лекарите, напоследък чувам, че бензукан симулирал тая контузия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:46 pm 
Аватар

Стига с тия футболисти на по над 30г. Кривия да дойде, но само при условие, че не се гради отбора около него. Да влиза за по 20мин. да прави шоу и толкова.
Против съм връщането на абсолютно всички футболисти, които ни напуснаха последната година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:54 pm 
Аватар

knave написа:
проблема не винаги е в лекарите, напоследък чувам, че бензукан симулирал тая контузия...

А бе да не се изказвам неподготвен - ама това не ми се струва много възможно :roll: . В смисъл имахме един лаф в даскало, че никой не може да докаже, че не те боли глава и корем, ама тука става въпрос за нещо сериозно и не може да се симулира току ей така. Сега да кажеш за един мач, че изпитваш болки от стара травма да, ама сериозните неща се "виждат" от лекарите.

Пък и каква му е авантата да симулира и да не играе - млад футболист - би трябвало да се натиска за изява за да може да се продаде.

--------------------------------------

Кривия няма да дойде 100 % не го ли чухте за Вуцов кво каза ? А иначе на 35 за мен това в момента е един от най-класните халфове в България и си личи по всяко негово докосване на топката - то е красота да го гледаш .... ех, Насо, защо го прееба, бе ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:58 pm 
Аватар

да бе за кривия аз се заблудих от тая статия
http://donbalon.eu/news10329.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:08 pm 
Аватар

ЖИВКО МИЛАНОВ: ДИНАМО БУКУРЕЩ МЕ ИСКАШЕ ПРЕДИ, СЕГА НЕ ЗНАМ
Десният защитник на Левски Живко Миланов сподели в интервю за Гонг, че няма нищо против да премине в румънски тим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:12 pm 

Kryten написа:
на нас реално ни трябват по един краен защитник и атакуващ халф. Това ако приемем, че няма напускащи в защита и сме вече +1 (ако не и повече) нападател.

И един дефанзивен халф щото само със Сърмов и Дядо Боре нещата няма да станат, а и ако Гошо напусне може да се наложи и вратар да вземем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:14 pm 
Аватар

Много футболисти ни трябват, не знам какви сметки си правите.
Вратар, два бека, централен защитник, дефанзивен халф, атакуващ халф, ляво крило, нападател. Всичко на всичко 8 човека, и това е минимума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:16 pm 
Аватар

Малко ни е тоя инвалид Весо Минев сега и брат му да дойде...боже опази. Овчаря сега ако реши да налага Вагнер като вътршен халф, какъвто игра последните 20 минути срещо свинете, една продажба на Хичо тия двамата некадърници може да се окажат на левия фланг. Кошмарите ми се сбъдват...Като се замисля Сливен2000 имат по-добра трансферна политика от нашата в момента. Усмивки от старите ленти...искаме Пажин :smt006

Само едно недоумявам...какво ще правим Жеан Карлош, Еньо, Домовчииски, Гошо Христов, Гонзо (ако приемем, че не играе като халф, а като таран), Бардон (ако приемем, че иска да го ползва на старата позиция) + Камбуров и оная летва Тодор Колев? Нещо май ще налагаме нова схема на игра...2-0-8 или 1-1-8?
Тоя овчар да го връщаме в Б група докато не е повлякъл и нас натам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:18 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Вратар, два бека, централен защитник, дефанзивен халф, атакуващ халф, ляво крило, нападател. Всичко на всичко 8 човека, и това е минимума.

е бензукан, жиката, лусио и минев малко ли са ни?

лево крило - имаме си малката печка и иво михайлов, кото е под наем във видима, но може да си го върнем (определян е като обещаващ)

нападател - ако св върне валери и земем жорето, което е силно вероятно, ставаме с 4-ма центр.нападатели...

така че за мене, освен централен защитник вътрешен и разиграващ халф.. тоест 3-ма души.. повече не ни трябват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:19 pm 
Аватар

Ебати неадекватното мнение. ( на Топч0 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:21 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Малко ни е тоя инвалид Весо Минев сега и брат му да дойде...боже опази. Овчаря сега ако реши да налага Вагнер като вътршен халф, какъвто игра последните 20 минути срещо свинете, една продажба на Хичо тия двамата некадърници може да се окажат на левия фланг. Кошмарите ми се сбъдват...Като се замисля Сливен2000 имат по-добра трансферна политика от нашата в момента. Усмивки от старите ленти...искаме Пажин :smt006

Само едно недоумявам...какво ще правим Жеан Карлош, Еньо, Домовчииски, Гошо Христов, Гонзо (ако приемем, че не играе като халф, а като таран), Бардон (ако приемем, че иска да го ползва на старата позиция) + Камбуров и оная летва Тодор Колев? Нещо май ще налагаме нова схема на игра...2-0-8 или 1-1-8?
Тоя овчар да го връщаме в Б група докато не е повлякъл и нас натам...

Отпред Еньо , зад него Жеан и Бардон, по крилата Домо и папагалчето, Гонзо халф - перфе :mrgreen: И защо да спираме до тук - я го виж Колев какъв е якичък - перфектен централен зящитник ! Иса и него да слоим там - двамата са идеални. Кривия за вратар, Да върнем Чилика за ляв бек, Камбуров - десен !

По дрийм тим от това аз не виждам :smt006

--------------------------

Инаме сериозн - Бардон рече днес, че няма да се връща. Гонзо го забравете, Тошко също. Остават си Жеан и Еньо, Домо ще се върне, ма ще видим с нега какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:24 pm 

Black Jack написа:

Според мен това е варианта максимум. Ако Гошо, Томашич и Рабех останат, не ни трябват вратар и централен. Ръстов дефанзивен халф съм съгласен че ни трябва, и то спешно. Без атакуващ халф можем да минем, ако задържим Зе и Жоазиньо, все пак си имаме Сърмов, който може да играе и като дефанзивен и като атакуващ, същото важи и за Тасевски, но все пак е добре да имаме играч от класата на Дафчев или Кривие. Нападател има смисъл да взимаме само ако е истински, ама истински, ама истински голмайстор, щото ако ще е от онези, които "имат качества, излизат на позиции, но не им достига концентрация и самочувствие", такива си имаме достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:27 pm 
Аватар

knave написа:
е бензукан, жиката, лусио и минев малко ли са ни?

Първо от тях нищо не става, като изключим Бензукан, за който все още нищо не знаем. Второ, пак са ни малко.

knave написа:
лево крило - имаме си малката печка и иво михайлов, кото е под наем във видима, но може да си го върнем (определян е като обещаващ)

И малката печка ще е достатъчна? И въобще не ми говори за някви 17-19 годишни, видяхме че с тях не става. Такива трябва да играят срещу Видима, ама в сериозните мачове с дупка.

knave написа:
нападател - ако св върне валери и земем жорето, което е силно вероятно, ставаме с 4-ма центр.нападатели...

Ако.....

Видяхме, тази година какво стана, като имхме само 12-13 равностойни играчи. Срещу Тампере централен защитник не можем да си намерим.

Хидъне, аз този вариант съм го дал ако Петков и Томашич не останат, което е почти сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:33 pm 
Аватар

е... лусо и жиката не ставали... и аз искам хайнце и филип лам, ама... аз мисля че крайните ни защитници за нашите стандарти за повече от дбори.. натрупаха опит в последните години.. все пак са и национали, не можеш така с лека ръка да ги причисляваш към графата "не стават" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:33 pm 

Гледам да съм максимално реалистичен. Не мога да се сърдя на Батков, че не е взел 8 класни играчи, но в момента санитарния минимум за Левски е 4-5, ако Томашич и Рабех си тръгнат и то поне толкова добри, и ако не бъдат привлечени , тогава имаме право да сме недоволни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:35 pm 
Аватар

Не стават, гледал съм им някой мачове. Лусио по-може, ама Живко да си купува еднопосочен билет до Букурещ заедно с Хичо. Единя в Стяуа, другия в Динамо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:37 pm 

knave написа:
е... лусо и жиката не ставали... и аз искам хайнце и филип лам, ама... аз мисля че крайните ни защитници за нашите стандарти за повече от дбори.. натрупаха опит в последните години.. все пак са и национали, не можеш така с лека ръка да ги причисляваш към графата "не стават" :roll:

Не са , пич. Какво трябва да може да прави един краен защитник? Да е борбен, да е бърз, с добър демараж, техника на скорост, да владее повече от 1 финт, да може да преодолее противник 1:1, да може да центрира добре, но да е и умен, за да знае кога има смисъл да центрира и кога да търси друг вариант и в играта му да има равновесие между атака и защита. Хайде сега сам си отговори колко от тези критерии покриват въпросните лусо и жика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:38 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Гледам да съм максимално реалистичен. Не мога да се сърдя на Батков, че не е взел 8 класни играчи, но в момента санитарния минимум за Левски е 4-5, ако Томашич и Рабех си тръгнат и то поне толкова добри, и ако не бъдат привлечени , тогава имаме право да сме недоволни.

Това сме го дъвкали 100 пъти. Ако всеки трансферен прозорец водихме адекватна трансферна политкиа, сега нямаше да ни трябват 8 играчи, а най-много 2-3, и то предимно за резерви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:42 pm 

Black Jack написа:
hidden767 написа:

Това сме го дъвкали 100 пъти. Ако всеки трансферен прозорец водихме адекватна трансферна политкиа, сега нямаше да ни трябват 8 играчи, а най-много 2-3, и то предимно за резерви.

Безсмислено е да се говори на тази тема, поне докато не си сменим собственика. Божков купуваше доста играчи на свинките, а пък ако дойде тука, нали уж е наш, може да се разплаче като види как сме закъсали и да ни купи повече :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:45 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:

Не са , пич. Какво трябва да може да прави един краен защитник? Да е борбен, да е бърз, с добър демараж, техника на скорост, да владее повече от 1 финт, да може да преодолее противник 1:1, да може да центрира добре, но да е и умен, за да знае кога има смисъл да центрира и кога да търси друг вариант и в играта му да има равновесие между атака и защита. Хайде сега сам си отговори колко от тези критерии покриват въпросните лусо и жика

първо, мисля, че малко се различават представите ни за това каква е ролята на бека в отбора. според мен бекът, или по-скоро "модерния бек" защото преди години бековете бяха просто ниски централни защитници, та бекът, освен да е поврътлив, борбен и бърз в защита, трябва да може да центритра сносно и да дублира много добре крилото. сега тва колко финта знае и дали може да си мине човека... все пак тпй е защитник, финтовете и техниката да ги оставим за крилата.. всяка жаба да си знае гьола дет св вика. щото по твойта логика, бекът едва ли не въплъщава в себе си всички постове...
а специално за наще, мисля че в зашита като изключим лусо по някога, се справят много прилично... иначе в нападение има каков да се желае от жиката... но все си мисля, че крайните защитници са ни най-най-последната грижа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:49 pm 

Пф, ако някой си мисли, че скоро в България ще се появи по-добър бек от Лусио жестоко се лъже...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:54 pm 
Аватар

aquadark написа:
Пф, ако някой си мисли, че скоро в България ще се появи по-добър бек от Лусио жестоко се лъже...

:smt045

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 11:13 pm 

knave написа:
първо, мисля, че малко се различават представите ни за това каква е ролята на бека в отбора. според мен бекът, или по-скоро "модерния бек" защото преди години бековете бяха просто ниски централни защитници, та бекът, освен да е поврътлив, борбен и бърз в защита, трябва да може да центритра сносно и да дублира много добре крилото. сега тва колко финта знае и дали може да си мине човека... все пак тпй е защитник, финтовете и техниката да ги оставим за крилата.. всяка жаба да си знае гьола дет св вика. щото по твойта логика, бекът едва ли не въплъщава в себе си всички постове...
а специално за наще, мисля че в зашита като изключим лусо по някога, се справят много прилично... иначе в нападение има каков да се желае от жиката... но все си мисля, че крайните защитници са ни най-най-последната грижа...

Ми то в повечето случаи за да центрира футболиста, първо трябва да се освободи, освен ако не играем срещу Ч-ц мало конаре... :smt006

Пп: иначе си прав, съвремения футбол е комплексна игра и наистина футболиста трябва да може да въплащава във себе си всички постове... Примерно центрялния нападател задължително трябва да може да играе като централен защитник при статични положения и центрирания, трябва да може да пази чове... бековете трябва да имат същите офанзивни качества като крилата, за да може да има взаимозаменяемост и припокриване... кво обяснявам всъщност, заеби

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]