forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 29, 2025 8:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2019 11:16 pm 
Аватар

Извинявай, нямах предвид теб, а новака.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2019 11:57 pm 
Аватар

Rocco_Siffredi написа:
Предлагам тези новите Блу Мания, Симпу и т.н първо да изчетат НекОлтурната тема, а след това да бъдат допускани да пишат във форума... Аз, докато не ги видя да искат шимейли, и джОджета духащи на клошари не мога да ги приема за нещо различно от оранжеви шпиони и провокатири. :smt006

Като Краси Иванов, не пуска хора на стадиона :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 1:46 pm 
Аватар

Финягата, нещо не му се продава Левски ли :smt017Иска да цака домуса за нова тв.

Последна промяна привърженик 1914 на Пет Яну 25, 2019 2:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 1:49 pm 
Аватар

Сигурно, като всеки почтен бизнесмен получил предприятие през 90-те се цигани за пари с новите господари и се надява за нещо в повече. Ако продадем Костов може и да е, като на изпроводяк за гориво на яхтата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 7:12 pm 
Аватар

привърженик 1914 написа:
Финягата, нещо не му се продава Левски ли :smt017Иска да цака домуса за нова тв.

Много ще го пита някой, както не го питаха дали иска да купи клуба.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 7:16 pm 
Аватар

Vendome написа:
привърженик 1914 написа:

По-скоро са го питали иска ли Виваком или не. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 8:49 pm 
Аватар

Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович даде интервю пред "Дарик". Ето какво разкри специалистът, който ще продължи кариерата си в националния отбор на Латвия:

Раздялата беше доста емоционална с вашите футболисти. Тази тяхна реакция какво означава за вас?

- Имал съм много отбори и много пъти съм се разделял с хората, но никога не е било толкова емоционално. Видях играчите и отбора в тотално друга светлина. Никога не съм си представял, че могат да са толкова емоционални. Сега ми е още по-криво, че не мога да работя с тази група от хора. Беше трудно да го преглътнем всички ние, но успяхме да прекараме един ден и една нощ след всичко това заедно. На другия ден си тръгнах.
Много съжалявам, че не свърших работата в Левски. Неприятно ми е, но трябва да уважим решението на новия собственик. Пожелавам всичко най-добро през втория дял на отбора и през следващия сезон. Имам още няколко срещи в София с клубното ръководство. Ние вербално сме се договорили вече, но трябва да направим добре и документацията. Ние трябва да направим всичко, което зависи от наша страна.

Ще Ви помоля чрез вас да отворим съблекалнята на Левски, доколкото позволите, разбира се. Вие познавате играчите добре. Първият ми подобен въпрос е, кой беше най-големият професионалист в отбора?

- Имах доста големи професионалисти в отбора. Не обичам да изтъквам, но един ще го отбележа. Той в дълъг период беше контузен, но показа голям професионализъм точно в най-трудните моменти. Говоря за Деян Иванов. Невероятно желание за игра. Имаше момент, когато всичко го боли, направо се разпадаше, но продължаваше да тренира здраво. Никога не каза "аз не мога". Всеки път беше първи на тренировка. Винаги отиваше при лекарския екип, за да прави всичко, което е важно за неговото възстановяване. Страшен професионалист е и Обертан, който имаше някакъв свой поглед за нещата. Работата му във фитнеса се превърна като фолклор в отбора. Много впечатляващо работеше. Много от юношите са на прав път да стана добри професионалисти. Харесваше ми работната етика на Цветкович, а и на капитана Горанов, но не съм се оплаквал и от останалите.

Кой от футболистите имаше най-приятно чувство за хумор и го пренасяше в съблекалнята?

- Много футболисти го имаха това приятно чувство за хумор, но един палеше фитила на съблекалнята. Става дума за Кабрал, който е едно изключително интелигентно момче. Има страхотна реакция във всяка ситуация и вербално е невероятен. Много добре му се получаваше, а най-често "грабваше" Буш. Влизаше му директно за "първа топка", а Серджиу винаги се подхлъзваше...Мога да поставя след това и Цвеле (така нарича Цветкович), който умее да се шегува много приятно. Милош беше господар за Яблонски. Правеше невероятни майтапи с него. Обаче сега искам да се върна на предния ви въпрос, защото забравих един изключителен професионалист. Нуно Рейш е невероятен. В началото не влизаше още в плановете, но не личеше по нищо. Работеше все едно е твърд титуляр. Има нещо много интересно при него. Той постоянно пие чай, но не е просто чай. Той има цяла гарнитура от чайове. Не знам какво точно забърква, но е впечатляващо и не тръгва никъде без тия работи. Невероятно внимателен е какво яде и как тренира.

Кои играчи имаха проблеми с дисциплината, кои бяха непокорните в отбора?

- Нямаше непослушни футболисти или такива без дисциплина. Аз естествено трябваше да работя с различни характери, което е нормални и да се нагаждам с тези различия. Някои просто имат специфични характери. Тук пак стигаме до Обертан, който е особняк. Белаид също беше с особен характер. Белмонт понякога беше много наивен, което е част от младостта. Способен беше за кратко време да направи някоя глупост. Това е въпрос и на психология. Всички са работили добре, а и никой не е бил проблемен играч.

Сигурно пак ще стигнем до Обертан с въпроса за най-талантливия в Левски като футболист?

- За Обертан това е ясно на всички, но е ясно и за Жерсон Кабрал. Паулиньо също е такъв. Тези тримата, ако са във форма винаги могат да направят разликата във всеки мач. Екстра класа имат тези тримата и много ме е яд, че Паулиньо имаше проблеми. Той работеше максимално, но просто не беше готов. На своята позиция Тиам е невероятен. Цветкович също, не искам да пропусна някой от силните играчи, но искам друго да ви кажа. Не трябва да се пропускат младите футболисти. Те са перспективата на Левски! Тези, които изброих трябва да ги вкараш във форма, няма какво толкова да ги научиш. Юношите са друга работа. Това е съкровището на Левски. Говоря за Илия Юруков и нападателят Мартин Петков. Те имат и физиката за всичко това. Могат спокойно да работят с мъжете. Могат да тичат наравно с тях, да влизат наравно в дуелите по терена. Томи Папазов и другият Мартин Петков също имат качества, но трябва да заякнат физически.

Допуснахте ли близки отношения с футболистите? Когато си тръгнахте кои бяха най-тъжни?

- Честно да ви кажа беше ми много трудно в този момент. Стремих се да минат бързо нещата, да не гледам много в очите, защото емоциите щяха да ме грабнат, а не исках да става така. Усетих голяма енергия, но е нормално да има и футболисти, които да са щастливи, че съм си тръгнал.

Вие си тръгвате от тук след няколко дни. Какво бъдеще виждате в този отбор на Левски? Има ново ръководство, а вие се познавате с новия директор Павел Колев?

- Не мога да имам генерална преценка, защото не съм запознат с новите собственици, но няколко пъти се срещах с господин Павел Колев. Той е правилният човек за тази работа. Много съжалявам, че няма да работим заедно, защото имахме сходна философия. Пожелавам късмет на всички. Трябва всички да работят за това, че Левски да се върне, където му е мястото.

Оставате ли с чувството, че си тръгвате без да сте си свършили работата? Ако някога Левски ви покани, ще се върнете ли на "Герена"?

- Ако получа такова обаждане, ще се надявам да бъда свободен в този момент и да нямам никакви бариери и пречки, за да се върна в Левски. Надявам се да бъда свободен, ако някога се отвори такава възможност веднага се качвам на самолета или ако съм някъде на близо на автомобила. Ако нямам такъв шанс, ще помагам на Левски от трибуните като верен фен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 8:59 pm 
Аватар

За Стаси или добро, или нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 11:45 pm 
Аватар

Goviado написа:
Vendome написа:
привърженик 1914 написа:

По-скоро са го питали иска ли Виваком или не. ;)

И за нея не го питаха.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2019 11:48 pm 
Аватар

Като всеки сърбин, лицемерен. Ако толкова му пукаше за Левски, нямаше да търси начин да се чупи.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 12:07 am 
Аватар

Разбираш ги нещата. И в бизнеса и във професионалните заимоотношения. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 2:59 am 
Аватар

От това научих, че Кабрал е забавен и че Славиша би се върнал още утре :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 4:25 am 
Аватар

Нищо няма да ме учуди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 10:32 am 
Аватар

Цитат:
Той разкри и интересно суеверие, което се надява да помогне на Левски да спечели титлата, въпреки изоставането от върха. Мариани е започнал да си пуска брада за постигането на тази цел, подобно на някои от звездите в НХЛ.
:pastor :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 11:05 am 

https://www.uefa.com/insideuefa/discipl ... index.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 12:49 pm 
Аватар

Какво гледаме тук? Седи документа от 6-ти декември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 1:12 pm 
Аватар

Според мен тиретата са хакнали сайта на УЕФА и са сложили това наказание само за да разбунят духовете в левскарската общност и да свалят успешното управление на Краси и Спас. Мирише ми на преврат.
Другия вариант е човека, който попълва данните в сайта да е заклет припознавач и да го е качил.

Не виждам друга възможност :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 1:28 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 3:09 pm 
Аватар

IN HOC SIGNO VINCES написа:
https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/club-financial-controlling-body/cases/index.html

Може ли сбит преразказ за нас мързеливите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 3:18 pm 
Аватар

Aко до края на месеца не платим някакви кинти (май около 1.5 милиона лева) ще ни изхвърлят от Европа за 2 години. Нещо, което го знаем от преди :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 3:20 pm 
Аватар

За едно от класиранията ни през следващите две години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 4:31 pm 
Аватар

Не е до края на месеца, а до края на февруари. Освен това ни вдигат мониторинга.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 5:52 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Затаете дъх :bigok

Дъхът е затаен ,все още,само малко изпускам изодзадзе. Скоро ли ще падат боНбите , защото не знам още колко мога да се затаявам :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 6:16 pm 
Аватар

Внимавай само да не се ЗАМОГЛАВАЯШ. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 10:08 pm 
Аватар

Питам се как функционира клуба без Краси Усмивката и Вангелов? Толкова ли е бездарен Краси в очите на Павел Колев, че втория му тегли шута отзад още на втория ден? :slap :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2019 10:18 pm 
Аватар

Усмивката нямаше търпение да се разкара. И той като Спас беше насила в отбора и с ''работата'' си всеки ден го показваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2019 2:26 pm 
Аватар

Г-н Черепа кога се очаква да се покаже официално със синият шал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2019 2:33 pm 
Site Admin
Аватар

6 март

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2019 9:22 pm 
Аватар

ИлИл:
Цитат:
“Не искам да използваме думата “легенда”. Злоупотребява се с тази дума. Ситуацията в Левски съм я коментирал много пъти. Всяка моя дума се интерпретира по различен начин. Надявам се, че след последните промени клубът ще тръгне напред. Последните години идват нови хора и слушат феновете кой трябва да е треньор и кой футболист им харесва. Българският национален отбор има бъдеще, но трябва да сме дисциплинирани. Трябва да имаме и късмет, за да играем на голям форум”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2019 11:21 pm 
Аватар

Респект за него-става и ляга с мисълта за Левски.:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]