forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 10, 2024 10:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:31 am 
Аватар

Това за роналдиньо го беше измислил някой фен в YouTube. Смятайте как се разпространяват новините тези дни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 10:31 am 
Аватар

Той тоя фен едва ли е предполагал къв успех ще пожъне с това :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 12:58 pm 

аз го виждам така.... Хичо си отива за 1.5 млн. евро даречем това лято...(дано преуспее навън) а батков дава тия пари за нови(стари) и е доволен... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 2:37 pm 
Аватар

Почна се. След Хичо и Рабех сега и Живко
http://www.sportal.bg/news.php?id=105238

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 3:11 pm 

Айде наново да си сменим отбора.Айде пак да пръснем сичко за без пари и да не купим нищо.Айде пак Коледа да настъпи по-рано и на Герена пак да стане като чувала на дядо Коледа :roll: :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 3:12 pm 
Аватар

Цитат:
Новият треньор на Левски Велислав Вуцов категорично заяви, че мароканецът Юсеф Рабех не се продава. Както още вчера Гонг съобщи, защитникът е искан от френския Ница, като тимът от Лига 1 предлага 1.5 милиона евро за него.

Специалистът, който води „сините” от няколко дни смята, че Петков и Томашич дават индикации да останат на стадион „Георги Аспарухов” и през следващия сезон.

„Какво да направим, ако Рабех, Томашич и Петков си тръгнат? Да се откажем от първенството ли?! Ще търсим нови хора, но аз се надявам да са тук. Не мисля такъв вариант, колкото до Рабех - той не се продава. Вчера говорих с ръководството по този въпрос. Който мисли за продажба на Рабех, да забрави. Кой каквото и да предлага, Рабех не се продава”, отсече Велислав Вуцов.

„Спрямо Николай Димитров има сериозен интерес. Клубът не е само един. Ще говорим с ръководството. Сигурно ще се върне Валери Домовчийски. Ако Херта плати за трансфер, отива там, но ново преотстъпване няма да има”, продължи треньорът на бившите шампиони от Левски.

„Петков и Игор са ни първи приоритет. Ще водя и аз индивидуален разговор с тях. Ще говорят и с ръководството. Има индикации, че ще останат”, отбеляза Вуцов-младши.

„Преговаряме с трима-четирима футболисти. Един вече е уреден, но няма да ви кажа кой е”, загадъчно каза Вуцов.

Треньорът на Левски смята, че предстоящата среща със Славия е от голямо значение. Велислав Вуцов иска победа, за да се вдигне самочувствието на отбора. „Нямаме победа в столично дерби този сезон, трябва да бием Славия. Разликата е 16 точки и ни отписват и за следващия сезон. Аз обаче не ги виждам нещата по този начин”, закани се новият треньор на сините от „Герена”.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=45190

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 3:21 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:

„Спрямо Николай Димитров има сериозен интерес. Клубът не е само един. Ще говорим с ръководството. Сигурно ще се върне Валери Домовчийски. Ако Херта плати за трансфер, отива там, но ново преотстъпване няма да има”, продължи треньорът на бившите шампиони от Левски.

Да те от Херта ги събират по дърветата парите и ще се набутат току ей така. Валери да си остане там, видяхме го колко му се играе в България за Левски. Щом искат да му дадат шанс защо да го спираме ?

„Преговаряме с трима-четирима футболисти. Един вече е уреден, но няма да ви кажа кой е”, загадъчно каза Вуцов.

А така - по-добре недей го казва, дане се сърди Митьо Селския :mrgreen:

Всъщнст - надявам се, че е така, защото да не е някой, незабелязан от останалите, калиакренски талант :roll:

Треньорът на Левски смята, че предстоящата среща със Славия е от голямо значение. Велислав Вуцов иска победа, за да се вдигне самочувствието на отбора. „Нямаме победа в столично дерби този сезон, трябва да бием Славия. Разликата е 16 точки и ни отписват и за следващия сезон. Аз обаче не ги виждам нещата по този начин”, закани се новият треньор на сините от „Герена”.

За пръв път чувам, че някой ни е отписал от първенството за следващия сезон :shock:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=45190

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 3:28 pm 

Любимецът на "синята" агитка Георги Иванов може за пореден път да се завърне на "Герена". Треньорът Велислав Вуцов изрази преди дни желанието си да го има в отбора.

Това може да стане обаче само при едно условие - Гонзо иска да му бъде гарантирано титулярно място в Левски.

В момента нападателят играе в хърватския Риека, който обаче не успя да се пребори за класиране в евротурнирите, след като кръг преди края бе на второ място в класирането.

Тимът на Златко Далич обаче загуби с катастрофалното 0:5 от шампиона Динамо (Загреб) в последния кръг и се срина в подреждането.

При предишния си престой на „Герена" Георги рядко получаваше шанс за изява, тъй като в тима упорито се налагаше Валери Домовчийски и след само шест месеца в Левски той напусна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 4:52 pm 
Аватар

"Оставам в Бней Йехуда. Имам договор за още една година, а освен това съм щастлив в Израел", това заяви специално в интервю за db бившият халф на Левски Седрик Бардон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 4:57 pm 
Аватар

Левски крие ново попълнение, Домо се връща от Херта

Наставникът на Левски Велислав Вуцов призна, че Левски вече си е осигурил услугите на едно ново попълнение, но не пожела да съобщи името му. "Преговаряме с 3-4 човека. С единия имаме вече договорка, но няма да кажа с кой. С другите напредваме", обясни новият наставник на "сините".
Левски има интерес към Георги Христов, за когото най-вероятно става дума и Седрик Бардон. "След като привлечем тези, за които говорим, ще преценим дали ни трябва още някой. В никакъв случай не очаквайте на "Герена" на 23 юни да има 10 или 15 футболисти. Бройката на новите ще бъде не повече от 4-5 човека, класни играчи, които първо да повдигнат нивото, второ да подобрят конкуренцията и трето да има възможност за някаква взаимозаменяемост. На последния ни мач на пейката имаше само млади и неопитни момчета и вкарването на някой от тях в такъв тежък момент щеше да бъде доста рисково", допълни той.
Основна задача обаче остава да бъдат убедени Игор Томашич и Георги Петков да не напускат отбора.
"Приоритет първо за мен е да убедим Георги Петков и Игор Томашич да останат. До края на тази седмица ще се опитам и аз в индивидуални разговори с тях и ръководството да уточним нещата. Мисля, че те подават индикации, че има някаква възможност за евентуално оставане. Ако обаче те напуснат, няма да се откажем от първенството. Ще търсим нови хора", каза той.
Вуцов потвърди, че Валери Домовчийски по всяка вероятност ще се завърне на "Герена".
Нападателят беше преотстъпен на германския Херта през пролетта, а берлинчани искат да го вземат под наем за още един сезон, което е неприемливо за Левски.
"Валери Домовчийски сигурно ще се върне. След мача на Херта с Байерн тази събота ще е ясно. Ако те искат да го купят, добре, но ново преотстъпване няма да има", категоричен е Вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 5:21 pm 
Аватар

Цитат:
Заберски: На Томашич ще му бъде предложено в Левски това, което го устройва
Вто, 2008-05-13 16:25

Агентът на Игор Томашич Петьо Заберски сподели, че ръководството на Левски е готово да предложи почти същите условия на Игор Томашич, като тези, които хърватинът може да вземе и в друг клуб, предава Дарик.

Договорът на защитника изтича след края на сезона, но Велислав Вуцов желае да задържи лидера на синята отбрана.

„Новият треньор много иска Игор да остане в Левски. Собственикът ще му предложи това, което горе-долу му предлагат на всички други места. Основно нещата зависят от него. Вие контактувате с него, питайте го. Томашич е разколебан, преди той беше почти сигурен, че си тръгва, но сега не е така”, заяви футболният агент.

„Сигурен съм, че Левски ще направи всичко възможно да си върне и Седрик Бардон. Трябва първо да се види какви са отношенията му с отбора на Бней Йехуда. Той го каза и пред ваши колеги журналисти, че това е една сериозна възможност да се върне в Левски. Нещата зависят и от двете страни. Все още нищо не е сигурно на сто процента”, продължи Петьо Заберски.

Мениджърът направи силен ход преди време, когато докара на стадион „Георги Аспарухов” Седрик Бардон и Игор Томашич. Двамата хванаха окото на тогавашния треньор Станимир Стоилов, а с течение на времето се превърнаха в две от звездите на Левски. Последният удар на Заберски бе Юсеф Рабех. Мароканецът дойде в Левски след отпадането от Тампере, а в момента е сред най-конвертируемите футболисти на сините. Импресариото работи и с другия мароканец в съблекалнята на „Герена” Шакиб Бензукан. Младокът прекара кошмарен сезон, след като претърпя няколко травми, но в началото на сезона загатна сериозни качества и потенциал.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:10 pm 
Аватар

не знаех, че тоя е довел Бардон и Томашич

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:22 pm 
Аватар

Левски взима Данчо Минев
13 май 2008 18:53 | Видяна: 239
Автор: Иван Тепавичаров
Вуцов ще гради нова защита с двамата братя в нея

Новият треньор на Левски Вили Вуцов ще привлече в тима си универсалния футболист на Ботев Пловдив Йордан Минев. След като Георги Христов със сигурност ще акостира на стадион “Георги Аспарухов” през лятото той може да дойде в комплект със своя съотборник.

Лично Данчо Минев е присъствал на днешната трениоровка на Левски, като това е сигурен знак за идването му при сините. "Вече три години играя в Ботев време е за промяна. Отбора на жълто-черните е голямо име във футбола, но имам добри оферти от други български отбори", коментира Минев.

Преди две години Станимир Стоилов взе другия от двамата близнаци Веско Минев, а сега новия старши треньор на Левски Вуцов ще привлече брат му. По този начин той ще има в състава си подобен играч на Станислав Ангелов, който може да бъде използван, като ляв бек, ляв халф и опорен халф. Това ще бъде от изключителна полза на сините с оглед на непостоянните футболисти подвизаващи се на тези постове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:24 pm 

Тая година нещо модерно е да взимаме/продаваме в пакети/комплекти май :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:25 pm 
Аватар

олеле, тва последното дано не е вярно. От двамата близнака имаме по-добрия, а качествата не са му съвсем убедителни, за кво ни е Данчо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:34 pm 

Данчо Минев... еми да дойде, кво толкова, по-добре от нищо. Едва ли ще е по-слаб от Вагнер. Пък нали знаете, близнаците страдат като са разделени. Може като се съберат и да станат некви много добри и двамата. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:36 pm 
Аватар

Хидъна започна да става оптимист, аз се чувствам дезориентиран :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:37 pm 

Teodora написа:
Тая година нещо модерно е да взимаме/продаваме в пакети/комплекти май :roll:

А дано продадем и контролния пакет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:37 pm 
Аватар

Ми аз като гледах мача в Пловдив тая година останах с впечатлението, че сме взели по кьопавия близнак, ама ... а бе да дойде, пък ще го видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:39 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Любимецът на "синята" агитка Георги Иванов може за пореден път да се завърне на "Герена". Треньорът Велислав Вуцов изрази преди дни желанието си да го има в отбора.

Това може да стане обаче само при едно условие - Гонзо иска да му бъде гарантирано титулярно място в Левски.

В момента нападателят играе в хърватския Риека, който обаче не успя да се пребори за класиране в евротурнирите, след като кръг преди края бе на второ място в класирането.

Тимът на Златко Далич обаче загуби с катастрофалното 0:5 от шампиона Динамо (Загреб) в последния кръг и се срина в подреждането.

При предишния си престой на „Герена" Георги рядко получаваше шанс за изява, тъй като в тима упорито се налагаше Валери Домовчийски и след само шест месеца в Левски той напусна.

Взимаме го за опорен хлаф, да замества Борето :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:47 pm 
Аватар

А бе Гонзо си има договор там за още една година, не ми се вярва да дойде тука. Бардон днеска е казал, че и той няма да се връща.

Не виждам за какво да връщаме футболисти на по 100 години. Единствено за Бардон донякъде се колебая.Гонзо, Йовов, Мечо, Топчо и т.н.- просто нямат място на терена към тоя момент. За какво са ни ? Кажете ми реално - каква работа могат да свършат ? Те каквото можаха - дадоха, много ги обичаме всички, но до тук. От тук на татък трябва нов отбор - млад, перспективен, нахъсан, готов да играе футбол. И на там се беше запътил Мъри и имах надежда, обаче ЦЪ ! В булгаристан никой не чака :(

Вили досега съм го чувал само якакви пенсии да иска или футболисти "за вътрешна употреба" - а това го правехме години наред и реултата го знаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:56 pm 

Той Вили Вуцов може да иска доста играчи, но важно е Батков дали иска :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:01 pm 

thegboy написа:
А бе Гонзо си има договор там за още една година, не ми се вярва да дойде тука. Бардон днеска е казал, че и той няма да се връща.

Не виждам за какво да връщаме футболисти на по 100 години. Единствено за Бардон донякъде се колебая.Гонзо, Йовов, Мечо, Топчо и т.н.- просто нямат място на терена към тоя момент. За какво са ни ? Кажете ми реално - каква работа могат да свършат ? Те каквото можаха - дадоха, много ги обичаме всички, но до тук. От тук на татък трябва нов отбор - млад, перспективен, нахъсан, готов да играе футбол. И на там се беше запътил Мъри и имах надежда, обаче ЦЪ ! В булгаристан никой не чака :(

Вили досега съм го чувал само якакви пенсии да иска или футболисти "за вътрешна употреба" - а това го правехме години наред и реултата го знаем.

Виж зависи какво имаш предвид под млад.. според мен с 19 20 годишни момчета трудно ще пробием някаде..(говоря за групите на УЕФА)...виж 1 2 20 21 годишни момчета подплатени с 1 2-ма на 25 26 години.. мисля, че ще е правилният избор за скорощни успехи...!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:03 pm 
Аватар

На Гонзо май му свършва договора.
Но ако вземем някой от Гонзо, Бардон, Йовов, Кривия + Христов, то Вуцов и Батков са разкрити моментално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:10 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
thegboy написа:

Виж зависи какво имаш предвид под млад.. според мен с 19 20 годишни момчета трудно ще пробием някаде..(говоря за групите на УЕФА)...виж 1 2 20 21 годишни момчета подплатени с 1 2-ма на 25 26 години.. мисля, че ще е правилният избор за скорощни успехи...!

Еми в момента аз съм доволен от годините на повечето футболисти - Зе-то е млад, Жоазиньо е едва на 18, Жеан и той е малък, мароканците са малки и те, Жиката е на 24, Еньо и той там някъде, Дарко и той е млад , Сърмов е млад, Иса и Зизов са малки и те - той не случайно Мъри каза, че оставя Левски на прав път - имаме двама трима опитни - Борето, Томашич и Петков, трябва да се вземат няколко класни попълнения - няма как, те и Мъри и Наско си го казаха хората и спокойно можехме да очакваме догодина и по-догодина нов тим, който да жъне евроуспехи и прочее. Сега, то не че не можеха да се преебат нещата - това винаги го има като риск, но става въпрос, че имаше предпоставки за добър отбор.

Аз не съм очаквал Левски да е с непрестанен дрийм тим - нормално е след една две силни години да има и няколко спад.

Kryten написа:
На Гонзо май му свършва договора.

Още една година има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:22 pm 
Аватар

В случая истината буквално е по средата. :smt002 Аз доколкото знам договора на Гонзо е до нова година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:41 pm 

inzaghi написа:
Левски взима Данчо Минев
13 май 2008 18:53 | Видяна: 239
Автор: Иван Тепавичаров
Вуцов ще гради нова защита с двамата братя в нея

Новият треньор на Левски Вили Вуцов ще привлече в тима си универсалния футболист на Ботев Пловдив Йордан Минев. След като Георги Христов със сигурност ще акостира на стадион “Георги Аспарухов” през лятото той може да дойде в комплект със своя съотборник.

Лично Данчо Минев е присъствал на днешната трениоровка на Левски, като това е сигурен знак за идването му при сините. "Вече три години играя в Ботев време е за промяна. Отбора на жълто-черните е голямо име във футбола, но имам добри оферти от други български отбори", коментира Минев.

Преди две години Станимир Стоилов взе другия от двамата близнаци Веско Минев, а сега новия старши треньор на Левски Вуцов ще привлече брат му. По този начин той ще има в състава си подобен играч на Станислав Ангелов, който може да бъде използван, като ляв бек, ляв халф и опорен халф. Това ще бъде от изключителна полза на сините с оглед на непостоянните футболисти подвизаващи се на тези постове.

Абе може и да греша ама Данчо Минев не беше ли десен бек, централен защитник и дефанзивен халф? Ние именно за това взехме брат му първо защото той играе от ляво, а нямахме заместник на Лусио. Може и да греша разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 8:43 pm 

STALKER написа:
SZ_FEN написа:

Взимаме го за опорен хлаф, да замества Борето :smt006

И аз мисля, че довороа му е или до нова година или за още 1 година. Интересно е обаче, че Гонзо е преквалифициран на дефанзивен халф. Никога не съм си го представял на тази позиция въпреки, че има физическите данни, а вече и опита да игра е там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:11 pm 
Аватар

тов вили вуцов, да му имам трансферната политика... той иска всички ебати... бардон, йовов, христов, камбуров, тошко колев, гонзо, кривия... той отбор ли прави ебати, или златен тим на легендите от псоледнтие 10 години? имам чувството че утре ще поиска иванков, мариян христов и илиян илиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 9:13 pm 

Един ден може да се присети ,че иска да "ограбва" западноевропейските отбори :wink: И от там да купува на пакети/комплекти :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]