forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 4:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 7:58 pm 
Аватар

Чета мненията и как сме изгонили звездите и ми се струва че всички май забравихте как тия "звезди" съвсем очевидно НЕ ЖЕЛАЕХА да играят за Левски. Като се почне от тампере и се продължи целия есенен полусезон. За мене Йовов Телкийски и Бардон умишлено не играеха. Когато се разбере защо (ако изобщо се разбере) едва тогава ще разберем каква е играта на Батков, Сираков и Стоилов.
И още нещо. Спокойно, не е дошъл края на света. Бил съм свидетел на къде къде по-тежки моменти за Левски. Бил съм свидетел на загуба от Хебър на Герена. Бил съм свидетел как унгарски ботушари (Ференцварош) ни размазват пак на Герена. Но след всяко падане следва издигане. Може пък всичко да е за добро, горе главите !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:29 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Чета мненията и как сме изгонили звездите и ми се струва че всички май забравихте как тия "звезди" съвсем очевидно НЕ ЖЕЛАЕХА да играят за Левски. Като се почне от тампере и се продължи целия есенен полусезон. За мене Йовов Телкийски и Бардон умишлено не играеха. Когато се разбере защо (ако изобщо се разбере) едва тогава ще разберем каква е играта на Батков, Сираков и Стоилов.
И още нещо. Спокойно, не е дошъл края на света. Бил съм свидетел на къде къде по-тежки моменти за Левски. Бил съм свидетел на загуба от Хебър на Герена. Бил съм свидетел как унгарски ботушари (Ференцварош) ни размазват пак на Герена. Но след всяко падане следва издигане. Може пък всичко да е за добро, горе главите !

То вече се знае защо не са играли (изчакай до вторник), обаче тва е друга тема. Никой не е коментирал дали са си тръгнали по собствено желание или са били изгонени.. Факт е, че е смешно и нелепо да си ги връщаме... Можеш да върнеш играч след като е играл няколко сезона в друг отбор. Пр. сега да върнем кривия не би било странно.. Но след един полусезон?! Баткоффф- КУРВО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:52 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news10167.html
Значи за Вуцан може, за Мъри не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:57 pm 
Аватар

"Батков ми обеща, че ще ми отпусне нужните пари за привличането на исканите от мен футболисти. Аз държа Левски да привлече нападателя на Ботев Пд Георги Христов, както и доскорошните играчи на сините Седрик Бардон, Христо Йовов и Валери Домовчийски. Ще направим всичко възможно да задържим в редиците на тима Гошо Петков и Игор Томашич, тъй като несъмнено те ще помогнат за доброто бъдеще на Левски“, заяви Вуцов."

Какво може? За абсолютно никой от "исканите" няма да се плати трансферна сума. Само за Георги Христов минималната сума, която е отбелязана в аналогична на тази на Пелето клауза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:58 pm 
Аватар

Трансферът на Валери Домовчийски от Херта ще е доволно корав :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:35 pm 

Батков: "Ако феновете имат морал и обичат Левски, нека осъществят контакт с мен. Аз няма да предприема пръв тази стъпка. Въобще не знам какво искат. Да им се моля ли? Пари ли да им давам? В края на краищата сме свободна страна. Никой не може да ме отклони от пътя. Както се казва съм момче от улицата, тръгнал съм от нулата.
Така че ако не беше сегашното ми положение, щях да реша проблема по друг начин", заяви босът на сините, като не пожела да уточни какво има предвид."

Май ние сме на ход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 11:42 pm 
Аватар

Boyo написа:
Еле па той и Кривие заедно на терена , за какво става дума... :)

Леко ше пукаме гума след 70-та минута :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:18 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Батков: "Ако феновете имат морал и обичат Левски, нека осъществят контакт с мен. Аз няма да предприема пръв тази стъпка. Въобще не знам какво искат. Да им се моля ли? Пари ли да им давам? В края на краищата сме свободна страна. Никой не може да ме отклони от пътя. Както се казва съм момче от улицата, тръгнал съм от нулата.
Така че ако не беше сегашното ми положение, щях да реша проблема по друг начин", заяви босът на сините, като не пожела да уточни какво има предвид."

Май ние сме на ход.

Айде, айде ... хим не знае какво искаме :? . Мъри и по-сериозна сума за селекция, не квото може да мине със свободен трансфер - това. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 1:57 am 
Аватар

Аз ще се радвам да взимаме при мъжете всичко, което става от школата, но от друга страна ще е хубаво малко да намалее тази истерия по малките. Видно е, че доста голям процент от тях реално не става, когато влязат в истинските мачове, а ние няма смисъл да живееме с убеждението че школата ни едва ли не е втората най-добра в Европа след тази на Аякс.

Един-двама .. максимум трима, аз не виждам по-добри перспективи за следващата 1-2 години. Не виждам смисъл тия момчета да ги чакаме по 3-4 години да излезе нещо от тях, и накрая да си оставаме с чакането, докато те си спретват купончета в Ботунец и не знам си още къде.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 8:28 am 

thegboy написа:
SZ_FEN написа:

Май ние сме на ход.

Айде, айде ... хим не знае какво искаме :? . Мъри и по-сериозна сума за селекция, не квото може да мине със свободен трансфер - това. :?

вижте не знам кое как става.. нито тука му е мястото доколкото знам тука има и юристи..дайте да напраим една подписка кяото изразява мнението на феновете..половин месец в фенклубовете из страната ще се подписваме и ще я връчим на мустакатия да разбере какво искаме(пари и мъри или поне ТОЙ ДА ПРОДАДЕ ОТБОРА И ДА СЕ МАХА!!!)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 8:44 am 
Аватар

Абе миналата година Ганя май доста парички свали. Рабе, Бензукан пък и за двата от бразилците си се плати кеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 8:51 am 

shalala написа:
"Батков ми обеща, че ще ми отпусне нужните пари за привличането на исканите от мен футболисти. Аз държа Левски да привлече нападателя на Ботев Пд Георги Христов, както и доскорошните играчи на сините Седрик Бардон, Христо Йовов и Валери Домовчийски. Ще направим всичко възможно да задържим в редиците на тима Гошо Петков и Игор Томашич, тъй като несъмнено те ще помогнат за доброто бъдеще на Левски“, заяви Вуцов."

Онзи ден, на мача на старшата с чорбата, Мъри каза, че Гошо Христов имал договор с Левски още преди месец и половина!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 9:51 am 
Аватар

:smt045 :smt069

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:23 pm 
Аватар

CGY написа:
shalala написа:

Онзи ден, на мача на старшата с чорбата, Мъри каза, че Гошо Христов имал договор с Левски още преди месец и половина!

Е, нали всички от форума го искате (за мен все още си остава спорна нуждата от привличането му)? Това би трябвало да е добра новина, или греша? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 1:03 pm 
Аватар

За мен трансферът на Г. Христов е напълно резонен, като се има в предвид острата ни нужда от нападатели. Дали ще се докаже или ще се превърне в поредното разочарование зависи само и единствено от него. Нещо ми подсказва, че в това момче има много хляб и само времето ще покаже дали съм прав...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 1:11 pm 
Аватар

Според Мъри може да вкара 30 гола на сезон и съм съгласен. (ще ме прощавате че все него цитирам :wink: )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 1:32 pm 

Kryten написа:
(ще ме прощавате че все него цитирам :wink: )

Нещо си се влюбил в него след срещата :smt055 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 1:33 pm 
Аватар

Много искрен ми се стори, наистина бях впечатлен. Рядко публична личност в България би бил толкова откровен и с висок морал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 2:04 pm 

Въпроса е да не стане като със всички останали,дето само се говори,че идват на Герена и накрая "еми не се споразумяхме" ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 2:33 pm 
Аватар

Явно макар и в тренировките, все пак показва нещо. Проблема идва от там, че отбор, под средата на таблицата в Германия за един от най-перспективните ни млади футболисти не може да се навие да даде 500 000 евро, за да го купи, а иска още 1 година, за да се увери дали си струва да се платят тези пари... Смятайте на какво ниво са ни младите... Вярно, доста време беше контузен, но все пак... Както и да е, успех му желая на Валери, любимец ми е и винаги ми е харесвал! :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 2:40 pm 

И като не искат да ни го върнат поне да го пускат да играе бе деба... Пуснаха го веднъж за 10 мин и лаааал ... Искат го,ми да правят нещо с него!! Те за красота ли го привлякоха :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 3:02 pm 
Аватар

Домо или да се връща или да го закупят стига с та под наем :x

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:24 pm 

Някой ако знае руски да превежда!!!

лит(*кс-етрополе усилит болгарский Роналдиньо
Руководители лит(*кс-етрополе положили глаз на перспективного 20-летнего нападающего болгарского «Левски» Николая Димитрова

Николай является основным игроком атакующей линии своего клуба и считается среди специалистов одним из самых талантливых игроков болгарского футбола. На родине Димитров получил прозвище «болгарский Роналдиньо». Болгарин так же, как и звезда «Барселоны», быстр, техничен и может сыграть на разных позициях - как центрального, так и крайнего нападающего. Кроме того, при необходимости Николай часто выходит на поле в качестве левого полузащитника.

Димитров – воспитанник «Левски», в составе которого, несмотря на юный возраст, провел 87 матчей и забил 18 голов. Кроме того, в феврале нынешнего года он дебютировал в национальной сборной в матче против Северной Ирландии (1:0).

«Арсенал»

Стоит отметить, что кроме лит(*кс-етрополе интерес к молодому форварду проявлял лондонский «Арсенал», что не может не говорить о квалификации игрока. Наставник английского суперклуба Арсен Венгер славится именно тем, что, как никакой другой тренер в мировом футболе, умеет находить будущих звезд по всему миру.

Тем не менее шансы на переход Димитрова в стан московского коллектива очень высоки, так как ведущий форвард красно-синих бразилец Жо покинет состав армейцев в летнее трансферное окно.

http://www.tden.ru/articles/sport/030533/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:51 pm 

Един измежду Рабех или Томашич задължително ще остане.В противен случай нали ви е ясно кво става :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:51 pm 
Аватар

levskarqd написа:
В противен случай нали ви е ясно кво става :oops:

Батков става богат? Не забравяй, че си имаме достойни заместници в лицата на Генев и Бензукан - доказано сработена двойка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:55 pm 

Рабех кога го взехме,кога ще го шитнем :roll:
Въпроса не е Батков да си напълни джоба с милионите... Въпроса е да има отбор,които да играе..
Ебати действията честно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 5:01 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Kryten написа:
(ще ме прощавате че все него цитирам :wink: )

Нещо си се влюбил в него след срещата :smt055 :wink:

Трябваше да се види с каква мъка и същевременно с каква любов говори тоя човек за Левски. Нямам предвид дори за нещата които каза, а за начина по който го направи. Пък после бил слаб мотиватор, вижте нас как добре ни мотивира само за една среща :wink:

...и малко по темата. Да го духат немските-турци с техните пазарлъци и номера! Виждат, че един играч е голяма надежда и се искат много пари за него, взимат го за някаква смешна сума под наем за един полусезон благодарение на собственика ни идиот, оставят го резерва и сега едва ли не трябва да приемаме като подаяние предложението за наем за още една година! Да си идва и ако може факсът отговор на предложение на немците да се ичерпва с " :smt097 ".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 5:02 pm 

Недопустимо е да продадат Рабех,който е може би най-успешният ни трансфер от 4-5 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 5:18 pm 
Аватар

е ако си заминат и рабех и томашич то кво става :smt104

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 5:45 pm 

1. Левски е бизнес и е нормално Батков да си прави тънката сметка, да иска максимални постижения с минимални инвестиции и дори да разпродаде звездите на отбора преди да си тръгне (Рабе, Зе Соареш, Жеан Карлуш).

2. Смяната на Мъри не е проблема. Проблема е, че ни идва треньор за вътрешна консумация и който според мен няма качествата за да постигне нещо значимо в ЕКТ. От къде знам това ли:
- клана Вуцов е силен в БГ футбол и спечелването на титла или купа на страната няма да е проблем независимо от уменията и опита на Вили
- Вили няма никакъв опит в ЕКТ.

Изхождайки от това, мисля, че ни очаква още едно Тампере. Именно това настройва много левскари срещу Вили. Никой не се съмнява, че Вили е един от нас. Смешно е дори да си го помисли човек след като той е потомствен левскар.

Има и шанс на теория да ни подмине унижението в ЕКТ, но това ще стане само ако:
- Вили не пипа схемата на игра и остави инерцията от стила на Мъри (а футболистите ни с изключение на новите са били изложени на него) да ни води в ЕКТ.
- Батков купи на Вили играчите, които той иска (Жоро Христов, Бардон, Хидиует, а Томашич и Гошо да останат и т.н.), а както всички знаем с правилните играчи на правилните постове и "чичо Митко" може да стане 4-ти в света.

3. Това което кара много хора за застанат твърдо зад Мъри е начина по който Батков извърши смяната му с Вили. Тук едва ли има хора, които да плачат, че Наско си е тръгнал. Мъри е част от историята ни за винаги и няма какво повече да се доказва, но и той започна да се изчерпа. Не се съмнявам, че един ден ще се завърне при нас и че ще има нови неща, които да даде на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]