forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 374  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 1:29 pm 
Аватар

Panzerfaust написа:
New Order написа:
Честно казано не разбирам как е по-добре да сме рязани от мастията, а не от жожето, след като все сме в ролята на порязаните. Моля някой да го обясни.

В момента не сме в състояние да диктуваме нещата. Няма да сме ние, ще е някой друг. Този друг са двама души - Жоже и Гел. Гела рано или късно ще се наиграе, в статистиката ще остане, че е подобрил (много вероятно) рекорда на покойниците, направил е третия по успехи отбор в България и пр. Ако обаче е Жожето, като гледам как се припознава, титлите му ще ги пишат на сметката на покойниците, припознавачите ще се мобилизират до безкрай, туморът ще избухне.
Съжалявам, но при избор Гелосана мастия/Помашка мастия, избирам (с отвращение) Гелосаната мастия. Такива са реалностите в момента. Така е прагматично.
Някой цитира Левски и идеалите му. Апропо, Васил Левски също е бил прагматик. Гелосаната мастия е вредно явление за българския футбол, но по-вредно е уродът от Микре+пасмината припознавачи. Нека умрат окончателно, а за това е нужно да нямат успехи. А нашият ред ще дойде, рано или късно.
Значи жожето бил голям тумор, защото прави мръсотии от 25 години, а мастията е малък тумор, защото прави мръсотии от 10 години. Щял бил да се наиграе. Кога? Този е толкова самовлюбен, че сигурно лъска на собствена снимка, а нищо чудно и да си е направил операция за удължаване на микроскопичното пишленце, че да може сам да си посяга. Набийте си в главите, че няма как да е по-добре да сме рязани от мастията, а не от жожето, след като все сме в ролята на порязаните. Не знам за каква прагматичност ми говориш, ако изборът е чума или холера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 1:43 pm 
Аватар

Естествено, че няма никакво значение кой ни реже, след като ни режат. Все тая е, и ние страдаме от това.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 1:53 pm 
Аватар

Кур за Люпко Петрович. Дори след като си тръгна два часа преди мач, продължавах да го уважавам. Това вече преля чашата. Кур за тоя сръбски нещастник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:02 pm 
Аватар

По темата с резането, не знам какво значение виждате от кой е? Това, че тия ще си припишат успехите на чорбата ли? Какво? Да си ебат путката майчина, тия не са сесека, никога не са били, няма и да бъдат. Ако искат да си припишат каквото щат.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:30 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Много сме единодушни сега, ама когато Братко Ганчевич - Треньорът, който избяга на полувремето - ни пя, само аз, Картмана, Дюсито и още двама-трима му сипвахме с големия черпак, докато църковната инквизиция ни разпъваше на кръст и плашеше с банове. :smt006 Спас бил виновен, Пелето бил виновен, Марадона и Гаринча... Те ви сега "разбиращ КУР"! :blass Нищо добро не се ражда на запад от Калотина и Тимок, там е земята на Греха. СМЪРТ от шиптърски ятаган да бъде! :pastor

п.п: И бъдете сигурни, че още срещу Бахчето ще си го играе треньор като пич, докато ребрандираната карикатура развява сакото отстрани и си взима заплатката.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:43 pm 
Аватар

Абе разликата от рязането произтича само и единствено от един факт.

Всеки член на този форум предпчита шампион да е гората, а не тирето.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:44 pm 
Аватар

На мен ми е абсолютно все тая кой е, щом не сме ние :smt017
Говорих и с припок, който предпочита да сме ние, само да не са агите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:52 pm 
Аватар

Това, че предпочитам като няма да сме ние, да е гората, а не тирето, не значи, че ми пука кой ни реже. Щом ни режат, значи ни пречат, не ми дреме ако ще да е и Септември виновен...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 2:54 pm 
Аватар

И аз бях бесен, като се направи на булката-беглец, но и в клуба го улесниха при хващането на пътя. През 2 дена излизаха "новини" с пряка реч, че го махаме, 9 поредни победи направихме и пак беше отровна атмосферата. Пелето, тоя смешник, му действаше зад гърба, досущ като дедо Боре с Делио Роси. Докара Гауин и Мицански, без никой да ги е искал. Как да се работи така. Разбира се, много вероятно е и стимул от джуджето да е ускорил изстрелването посока Виетнам. Сърбин е все пак, знаем ги какви са курви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 3:27 pm 
Site Admin
Аватар

Ако Делио Роси и Славиша нямаха/нямат условия за работа,Люпко хептен нямаше. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 3:29 pm 
Аватар

е да ; сега ще има чудни условия ... все пак ще работи при брат си :mikre-fun :smt006
боклук нещастен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 3:37 pm 
Аватар

"Нико" Петров на гости при диемаджиите. :D Бях го позабравил тоя кавал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:08 pm 

Тука голяма драма, че Сръбският пияница решил да заработи някой лев за пенсия и ракия. В крайна сметка, ЛюБко си е един наемник в България. Аз мога да имам претенции към него само за престоите му в "Левски". Такива нямам, дори за последния път, защото атмосферата беше отровена напълно, а Пелето подливаше вода и нямаше как да се работи. Нямам претенции и за изваждането на "Литекс", защото е ясно, че Пияницата нямаше думата, дори Гърмяния нямаше думата, там нищо не става без да го реши Жожето. Не мога да му се сърдя и че е близък с Жожето, защото вероятно Жожето наистина е точен и разбран с него. Пак повтарям - наемник, който дори не научи български като хората. Дано обаче захлебва само като съветник, а не стане истински треньор, защото и на тези години, има какво да покаже и ще стане зле работата.
А и си държи на думата - каза, че в България ще работи само за "Левски" и "Литекс". :bigok Къде е драмата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:13 pm 
Аватар

+1 :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:15 pm 
Аватар

е хем "ще стане зле работата"
хем "къде е драмата" ?!

:loser2

да се оправят бе .. деба и селско-сръбскта дружба :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:30 pm 
Аватар

И аз това питам, къде е драмата в това да има хора които да не приемаме поведението на Петрович при напускането за нормално? Виж, припознаването на литекс и слугуването на жужето е повече от логично, така, че тук наистина няма изненада, а една следваща логиката последователност от действия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:34 pm 
Аватар

Няма проблем, що да има. Напускането не беше нормално, това е повече от ясно. Виж, по причините, вероятно може да се спори....ама няма смисъл.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:43 pm 
Аватар

Ужас! Не вярвах, че дъртака може да направи такова предателство. Само като си помисля, че го защитавах ... :ohmygod :ohmygod2 Колко наивен съм бил. Батката беше напълно прав за него! Дано скоро цирозата си свърши работа. За пореден път се потвърждава правилото, че на сърбеж не може да се вярва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 4:54 pm 
Аватар

Vladislav написа:
И аз това питам, къде е драмата в това да има хора които да не приемаме поведението на Петрович при напускането за нормално? Виж, припознаването на литекс и слугуването на жужето е повече от логично, така, че тук наистина няма изненада, а една следваща логиката последователност от действия.

Лично за мен драмата е в това, че синият фен изгради не секта, не църква, ами цяла катедрала на тая курва, без да взима под внимание поведението му в последните му мачове, докато водеше латекса срещу нас. И не стига това, ами даже беше защитаван, след като ни заеба по средата на сезона. Реално още, като го назначиха заслужаваше посрещане тип Петев, заради участието си в цирка на века, както и за обясненията си в любов към дришата.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:11 pm 

mi11er написа:
е хем "ще стане зле работата"
хем "къде е драмата" ?!

:loser2

да се оправят бе .. деба и селско-сръбскта дружба :bigok

Говорим за различни неща. Тука хората си скубят косите заради морални принципи, затова е драмата, а аз се притеснявам, да не вземе да стане треньор, чисто от спортна гледна точка.
Морал от наемник не чакам. Човекът си работи за пари. Ако Спас му беше предложил работа и той беше отказал заради Жожето - да му се сърдя. Явно харчи повече за сръбска скара и му трябват пари, очевидно в България му харесва, а само Жожето го наема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:29 pm 
Аватар

преименувания треньор нарече ребрандираните "Фрозиноне" на балканите /а не реал-мадрид/ и май жужи се нацупи :smt005
та му натриса пияница-/тире/ консултант ... нещо като предупреждение за возене в багажник на китайска "лимузина"

ясно ни е за кви консултации ще става въпрос скоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:31 pm 
Аватар

Това не се е случило от днес за утре. Ходът с пияницата е обмислян отдавна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:35 pm 
Аватар

Още когато участваше в най-голямата схема в историята на българския футбол, макар и да нямаше глас тогава - започнах да гледам на него с други очи.

Когато ни заеба час преди мача - тогава тотално го зачеркнах от групата футболисти и треньори чужденци останали Левскари.

Сегашната му постъпка е само поредно затвърждаващо доказателство, че е просто една сръбска курва. Да, разбира много от футбол и няма да е добре за нас да бъде треньор на тирето, но дори и да стане това няма да промени същността му.

Сбогом КуроЛюбко Ганчевич! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:42 pm 
Аватар

Къде е драмата ще видите съвсем скоро, защото тоя тайни във футбола няма и с ебати смешния отбор ни държа на първо място. Много педалска постъпка е да се върне в литекс, тоя трябва да бъде псуван повече и от Урсула на следващия ни мач, защото аз нямам съмнения, че Маестро скоро е чаЛ щом му го слагат тоя за консултант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:50 pm 
Аватар

Panzerfaust написа:
Говорим за различни неща. Тука хората си скубят косите заради морални принципи, затова е драмата, а аз се притеснявам, да не вземе да стане треньор, чисто от спортна гледна точка.
Морал от наемник не чакам. Човекът си работи за пари. Ако Спас му беше предложил работа и той беше отказал заради Жожето - да му се сърдя. Явно харчи повече за сръбска скара и му трябват пари, очевидно в България му харесва, а само Жожето го наема.

Подкрепям. Всъщност не бих му се сърдил ако беше отказал и на Спас заради Жожето - за кой ще работи е негова си работа. Истинския проблем е, че разбира материята, но тайно и силно се надявам съвсем да е изкуфял :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:56 pm 

celeronhater написа:
Къде е драмата ще видите съвсем скоро, защото тоя тайни във футбола няма и с ебати смешния отбор ни държа на първо място. Много педалска постъпка е да се върне в литекс, тоя трябва да бъде псуван повече и от Урсула на следващия ни мач, защото аз нямам съмнения, че Маестро скоро е чаЛ щом му го слагат тоя за консултант.

Аз наистина не разбирам, защо трябва да се сърдим на някого, който е бил в "Левски", че сега играе против "Левски", че и да го псуваме за това? Не сме 1920 г., футболът е професионален, тия хора си изкарват парите от това. Да псувам Урсула, че спасил положения. Ами че това му е работата. Мога да го псувам за курвенските му изпълнения, но да го псувам, че е спасил гол... Или Стивън Петков, че вкарал, Божинката и т.н. Сега и Пияницата да го псувам, че разбирал от футбол и ще стане тежко. Еми, не...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 5:57 pm 
Аватар

Ще го псувам, че е сръбска курва, а не че е голям специалист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 6:15 pm 

БФС са изкарали инфо за минетите, които са правили на жожето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 6:23 pm 
Аватар

Тва припока е много нагло и същевременно тъпо същество. Толкова ли не чаткат, че ако ГФС-то "изпрати" информация на УЕФА, ония пак ще им кажат "опааа, чакай бе, нали бяхте литекс-ребрандиран....ооо, май не сте, я да вземете да платите нещичко, а?"...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2018 6:43 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Сини_шампиони_1914 написа:
Ужас! Не вярвах, че дъртака може да направи такова предателство. Само като си помисля, че го защитавах ... :ohmygod :ohmygod2 Колко наивен съм бил. Батката беше напълно прав за него! Дано скоро цирозата си свърши работа. За пореден път се потвърждава правилото, че на сърбеж не може да се вярва.

Да, сега се сещам, че ти беше един от архиепископите, да не казвам Патриархът, на Св. Шлюпковата черква. Всички сме грешни, чадо мое, помози ти Бог! :smt056 :pastor

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 374  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]