forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:14 pm 

Наско каза, че ще се опитат да вземат някакви точки в следващия кръг! :ohmygod То оставаше пак да паднем! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:16 pm 

Нещата няма да минат без нови играчи. Идването на Йока е важно, но недостатъчно решение на проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:16 pm 
Аватар

Ma3xNeo написа:
Синя Варна написа:
баткOFF

Това пък ни е най-големият проблем. Свинята като я изгоним най-много да цъфне някои като лупи или аптекаря... Тогава ептен ще цъфнем и ще вържем като свинете...

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:17 pm 

Е, в крайна сметка без подготовка и с със тари к*рви - толкоз. Дано Йоканович остане до зимата и проведе продготовка. Ако изобщо му издържат нервите.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:17 pm 

Kryten написа:
Не виждам никакъв смисъл да правим крайни коментари за този мач. Нищо не променя нито мачът, нито резултатът. Както паднахме с 3 удара и два гола срещу 15 и нито един, така можехме и да бием. Трябва да оставим треньорът да работи. За мен днешните викове 'всички вън' бяха тотална простотия. Как точно ще изгонят всички не ми е ясно. И как изведнъж всичко ще стане розово.

Аз пък не виждам смисъл да правим същото, което сме правили 5 години и не ни е носило успех - а именно да сме търпеливи, да сме толерантни, да сме на стадиона и да да седим и да чакаме и да се надяваме нещо да се промени, новият треньор дали ще се окаже читав, да търсим защиници всеки трансферен прозорец, да търпим гаджев да го връщат 2 дни след като са го изгонили, ми то следващия път като го изгонят даже и вестниците няма да пишат, щото е ясно че до няколко часа ще е пак титуляр, "вече" да взимаме само класни играчи или "вече" да не взимаме играчи с пари, щото не ставало и с тях...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:18 pm 
Кви глорихънтъри, кви жълти турци, бе, бати Божидаре? Ако някой друг отбор в България е губил от толкова и такива отбори като нас за 5 години и беше изтървал титли и купи по такива начини, въпросните отбори щяха да останат с по 200 човека публика... Ние с Иртиш се събрахме 10 000. Кви глорихънтъри, мислете малко.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:18 pm 
Аватар

Чорбарите и да се радват и да четат,Левскари пак ще ги ебат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:19 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Чорбарите и да се радват и да четат,Левскари пак ще ги ебат

Силно включване както винаги, Бай Иване, мощен кур за чорбарите! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:20 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Аз пък не виждам смисъл да правим същото, което сме правили 5 години и не ни е носило успех - а именно да сме търпеливи, да сме толерантни, да сме на стадиона и да да седим и да чакаме и да се надяваме нещо да се промени, новият треньор дали ще се окаже читав, да търсим защиници всеки трансферен прозорец, да търпим гаджев да го връщат 2 дни след като са го изгонили, ми то следващия път като го изгонят даже и вестниците няма да пишат, щото е ясно че до няколко часа ще е пак титуляр, "вече" да взимаме само класни играчи или "вече" да не взимаме играчи с пари, щото не ставало и с тях...
За Гаджев съм 100% съгласен, ама ние друга работа освен да сме на стадиона нямаме. Всеки сам си решава, на мен ми доставя удоволствие да ходя да гледам Левски и ще го правя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:21 pm 
За мача: :shock:
Най-слабия...засега.

Los Zetas написа:
За транспарант на следващия мач
IMATE PARE, IMATE KURVETINE, A IGRATE KAT PICHKETINE! :smt006

Тоя транспарант го предложи на розовите. Те ще го направят със сигурност :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:23 pm 

Бай Иване, да се захващаш пак с темите, че отидохме на кино! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Levskar67: балерините отдавна му преебаха късмета на Бай Иван, отече работата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

hidden767 написа:
Македония написа:
Сълзи ми излязоха от очите след този мач, спонтанно, нищо особено не стана и този мач, просто спонтанно. От болка и от гняв. След всеки мач съм като парцал, изхабен и употребен, емоционално, психически. А се предполага, че това трябва да те развлича и да ти носи удовлетворение.
Не мога повече. Всичко, което обичам в тази държава и самата тя, е убито, подменено, разбито и умъртвено и се радвам, че след един месец се махам оттук. На 24 години съм с бели коси и лошо настроение всеки уикенд, което рефлектира и вреди и на околните ми хора.
Завинаги от Левски, с фланелката на Левски и със спомените за Левски.

Ето затова мненията ми във форума последните години са такива, каквито са. Ето затова много пъти съм ви казвал да спорите с мен, когато станете на моите години и гледате същия филм толкова пъти, колкото съм го гледал и аз.
Който си вземе поука - добре. който не - то си е за негова сметка.

7/67 или 76/7 ? :)
Помня много по-слаби години и формации,излишно е да се правят драми , има си треньор,работи,ще видим дали ще има резултати а и 'водещите' отбори са един дол дренки,миналия сезон бяхме отчайващи а играхме мач за титлата...и какво ако бяхме шампиони,само излишни заблуди . Единствения шанс да имаме приличен отбор при нашия бюджет е да случим на треньор,очевадно е ,че за 300-500к класен футболист е луд късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:24 pm 
Аватар

Поне нямаме дългове :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Хайдене,извинявай пич,ама ти си ебати цирея.Винаги,ама винаги се появяваш когато нещата са лоши,а иначе с месеци може да те няма.Не е трудно да кажеш,е видЕхте ли.Иначе бойкота май ще се окаже един мирен протест

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
Е, в крайна сметка без подготовка и с със тари к*рви - толкоз. Дано Йоканович остане до зимата и проведе продготовка. Ако изобщо му издържат нервите.

Що без подготовка...в Правец и в Австрия на екскурзия ли бяха? И доколкото си спомням...ти беше на мнение, че Митов много добре се справя и трябва да бъде дълго оставен да работи? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:27 pm 
Чудя се как намерих сили да пиша дори? :ohmygod
Всички отбори изпадат в момента криза, загубили сме първите 2 мача - ок, ама то ние от 2 години сме в криза бате.
Чистката трябва да се почне отгоре - разни шефчета, палячовци и секви комунистически утайки. Те са реалния проблем на Левски. Естествено смърт и за повечето боклуци на терена. Ама явно момчетата толкова си могат.
Въпреки всичко вярвам в Йоканович. Много трудно ще му е, но смятам, че ще се справи.

Ебало си е майката, вчера се пребих с един мотор, сега съм на легло и днес не можах да дойда на стадиона, а сега ме боли още повече. Боли ме да гледам този жалък Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:28 pm 

От двата мача дотук си мисля, че без да пеем тия долу са хептен зле. Днес бях в Б и ми беше много тъпо и някак неуместно. Според мен трябва да започнем да подкрепяме отбора, иначе ще берем много срам. Знам, че може би мнението звучи тъпо, но това си мисля....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:28 pm 

Този техния треньор, чорбарина, съвсем се оля! Заслужавали победата повече! :ohmygod Ние не играхме нищо, ама те с какво я заслужаваха повече!? Че минаха три пъти центъра, биха един фал и един корнер ли? Биха ни, факт, но този се взе много насериозно! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:29 pm 
Аватар

Минутките на Хидъна :bigok

Иначе, ето това е мнението!
Рафе Клинче написа:
Кво трябва да стане, за да се разбере, че дори Венсан Компани да дойде в тоя отбор за нема и месец ще се превърне в новото данчо милиев... Проблемите са много, ама много сериозни и далеч не са в играчите, които привличаме. Кура ми да ги убие всички, които съсипват отбора вече толкова години. Смърт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:29 pm 
Аватар

Нашият треньор нечорбарин каза същото. Аз съм съгласен с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Както паднахме с 3 удара и два гола срещу 15 и нито един, така можехме и да бием.
Не.Когато в тоя отбор няма идея как да се направи атака освен с някво безумно центриране,няма как да очакваме да се печелят мачове,няма логика.И 99% владение на топката да имахме,пак нямаше да е достатъчно.След четири официални мача с иртиш,жълтите и столипиново ние сме вкарали 2 гола,и двата плод на индивидуални отигравания на Родригез и Генков,в единия случай пробив и удар,в другия-преборване и засичане на обречено центриране между двама защитници.Комбинации и разигравания няма,добра атака почти няма,а отзад ни вкарват 2 гола от 3 удара и без 100%-во пложение.

Иначе е вярно,че трябва да се остави да работи треньора и след толкова време сране не може да се оправим за един ден.Дали изобщо може да успее е загадка,проблемите са толкова много,че е трудно да се почне от някъде.Нашата най-голяма грешка като фенове е,че спряхме кампанията срещу Мустака и го бетонирахме в Левски и сега не се знае още колко години ще го духаме заради това.Много е лошо човек да забравя толкова бързо.След като лайното изгони Мъри и Голия гъз бях сигурен,че ще го духаме много,но чак такова нещо не бях очаквал,когато спря кампанията срещу него умрях от яд,но чак такова нещо,като последвалото,не бях очаквал,вече ме е страх и да си помисля кво предстои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:31 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Не знам, защо го храните Гаджев точно за този мач! Единственно Гаджев, Генков и донякъде Вутов играха добре от нашите в този мач!

Аха, явно всички мислиш, че играч който задържаше ненужно топката и се въртеше като муа без главъ е играл добре само щото търча малко повече от обикновено :smt006 .
Kryten написа:
Не виждам никакъв смисъл да правим крайни коментари за този мач. Нищо не променя нито мачът, нито резултатът. Както паднахме с 3 удара и два гола срещу 15 и нито един, така можехме и да бием. Трябва да оставим треньорът да работи. За мен днешните викове 'всички вън' бяха тотална простотия. Как точно ще изгонят всички не ми е ясно. И как изведнъж всичко ще стане розово.

Абсолютно, да не забравяме че не дадоха дузпа на Генков при 0:0, при вкарана си биехме с 2-3 гола и тогава какви дитирамби щяха да са тук, какви възхвали, "аз казах ли ви", "Наско оправи отбора" и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:31 pm 

targovishte написа:
incheto_1914 написа:

Що без подготовка...в Правец и в Австрия на екскурзия ли бяха? И доколкото си спомням...ти беше на мнение, че Митов много добре се справя и трябва да бъде дълго оставен да работи? :smt017

Извади ми такова мое мнение. Айде извади ми, понеже все много знаеш. Но понеже не можеш, ще ти извадя аз:
incheto_1914 написа:
Припомних си защо не исках да им ходя на награждаването, дори да вземат кирливата тенекиена титла...
Тая есен в Европа ще е пак срам и позор до шията. Промени няма да има, щото "той Ники Митов ни направи шампиони, за какво да го сменяме" (казвам го при все, че ми стана АДСКИ симпатичен, но само със симпатии не става). Ще си гледаме Тополи до безкрай.

incheto_1914 написа:
За съжаление и аз съм доста скептична дали Ники Митов ще успее да сглоби отбор за Европа. Това, разбира се, далеч не означава, че трябва да го махнат. Напротив - нека му се даде шанс и дано ме опровергае! Все пак някога и с Мъри експериментирахме :wink:

incheto_1914 написа:
Адски готин пич! Просто не става за треньор на Левски. Благодарим му за всичко!
Всички, които го псуват, са завършени олигофрени!

Къде под: "да му се даде шанс" ти разбра "много добре се справя, да бъде оставен дълго да работи"?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:33 pm 
Аватар

Adepta написа:
Абсолютно, да не забравяме че не дадоха дузпа на Генков при 0:0, при вкарана си биехме с 2-3 гола и тогава какви дитирамби щяха да са тук, какви възхвали, "аз казах ли ви", "Наско оправи отбора" и тн.

:smt005 Не са ни дали дузпа,ей богу!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:35 pm 
Аватар

Кво се случва?! Май тупалките треа да играят, а? Крайно време е.... :ohmygod2

Тва ли е Левски? Левски, на 100 годишния си юбилей? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:35 pm 

Аз дори смятам, че ни отмениха редовен гол в продължението на първата част заради несъществуваща засада, но не е там въпроса?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:36 pm 
Аватар

Ако бяхме били случайно нямаше да е дъното, нямаше да са драми.... Някои хора все едно гледат от една година футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:37 pm 

Ние не играхме добре, но ако бяхме спечелили, нямаше да е незаслужено!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 28, 2013 11:37 pm 
Аватар

[az] написа:
Kryten написа:
Както паднахме с 3 удара и два гола срещу 15 и нито един, така можехме и да бием.
Не.Когато в тоя отбор няма идея как да се направи атака освен с някво безумно центриране,няма как да очакваме да се печелят мачове,няма логика.И 99% владение на топката да имахме,пак нямаше да е достатъчно.След четири официални мача с иртиш,жълтите и столипиново ние сме вкарали 2 гола,и двата плод на индивидуални отигравания на Родригез и Генков,в единия случай пробив и удар,в другия-преборване и засичане на обречено центриране между двама защитници.Комбинации и разигравания няма,добра атака почти няма,а отзад ни вкарват 2 гола от 3 удара и без 100%-во пложение.

Иначе е вярно,че трябва да се остави да работи треньора и след толкова време сране не може да се оправим за един ден.Дали изобщо може да успее е загадка,проблемите са толкова много,че е трудно да се почне от някъде.Нашата най-голяма грешка като фенове е,че спряхме кампанията срещу Мустака и го бетонирахме в Левски и сега не се знае още колко години ще го духаме заради това.Много е лошо човек да забравя толкова бързо.След като лайното изгони Мъри и Голия гъз бях сигурен,че ще го духаме много,но чак такова нещо не бях очаквал,когато спря кампанията срещу него умрях от яд,но чак такова нещо,като последвалото,не бях очаквал,вече ме е страх и да си помисля кво предстои.

Tочно така, главният виновник, заради когото една година не стъпих на стадиона все още си е там. Нищо не постигнах... Локото имаха повече идея какво да правят и затова спечелиха. Знаеха, че ще имат 2-3 шанса и трябва да ги уползотворят, а нашите нищо не знаеха освен назад към вратаря, напред към крилата и балонно към Генков. Тоя "правилен" футбол няма да стане. При Мъри може да е ставал, обаче се изредиха 100 човека след него, които даже и не помислиха за смяна на постройката и различен тип тактика и игра...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Нед Юли 28, 2013 11:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]