forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 01, 2025 1:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:21 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
celeronhater написа:
Математик е Черепа

:?

Тука математиците са приети за педерасти.

Верно приличаше на педераст на това интервю дето му гледах :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:27 pm 
Аватар

Вече наистина говорите простотии :ohmygod2 Педали са биолозите и фармацевтите :smt006 Математиците и физиците не ебат, за да станат педерасти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:27 pm 
Мъри е много добър треньор, направи максимума, за да се случи този пробив в ЕКТ и ако Бащицата беше развързал малко кесията за добри играчи, можеше и да не си останем с този един гол на Огнянов в ШЛ. Но напълно го разбирам Мъри, че не му се идва в тоя подвижен цирк, какъвто направиха любимия ни отбор. Ще видим.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:33 pm 
В Астана с големия пробив в ШЛ докара пари, които са едва 35% от бюджета им. Като сме почнали - я кажете колко милиона потроши Мъри в Ботев и какво постигна? Щото аз помня как накрая не можеха да вкарат гол 5-6 мача, че даже имаха и такива без удар във вратата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:46 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Ferio написа:
.....
А опцията да се разбрали с Мъри от лятото да дойде, ако се случат едни неща ( не вълка), а дотогава да бъде Дерменджиев ( близък на Мъри) :?:

Е мене точно това "АКО" винаги ме е притеснявало и за съжаление нещата винаги са се сговнясвали :( Но квото такова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 8:48 pm 

0 tolerance написа:
K-1 написа:
0 tolerance написа:
Със сигурност парите са много повече от посочените :smt006 Съкращавам, както ми харесва. Ако не ти харесва, се пЕри :strkstrk

45 милиона долара бюджет на сезон.

https://www.theguardian.com/world/2015/ ... kazakhstan

http://www.espn.com/soccer/uefa-champio ... kazakhstan

Кажи го на spurs :bigok Според него не се харчат много пари в Казахстан, даже са свили бЬоджета :loser2

Само да вметна, че Казахстан е 9-ата по големина страна в света, 27 пъти колкото България, кажи-речи колкото цяла Западна Европа. Поради това клубовете имат и големи транспортни разходи, защото ползват самолет. И второ, бюджетите са "надути", защото поради географската изолираност, никой не иска да идва да играе там, освен ако не взема едни добри пари. Важи за играчи и треньори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 9:01 pm 
Аватар

Сериозно, няма толкова кладенци в България, колкото вие ползвате да донесете вода за да полеете пред божествената фигура на Мъри. За мен истината е проста, много добър треньор за България, но очевидно Левски не му е приоритет.
Първо искаше само със Сираков. После не искаше с определен собственик. Сега се оказа, че клубът не му отговаря на класата (не е готов за него). Когато клубът вдигне класата, най-вероятно ще можем лесно да намерим треньор на неговото ниво, или дори по-добър. Пък и защо да не оставим тези които са вдигнали класата (ако се случи)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 9:06 pm 
Аватар

Явно го е заслужил по някакъв начин. А причините да не се е върнал до момента, може да си ги знае само той и тези, които са преговаряли с него. Другото са лични и журналистически интерпретации и спекулации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 9:19 pm 
Аватар

Честно казано съм против това Мъри да идва лятото. Вече имаме треньор и е редно да се остави да работи. Ако Мъри искаше да дойде, сега няма отбор, и можеше спокойно да го направи. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 9:21 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Ferio написа:
Някой изгледа ли интервютата на Дерменджиев и Павел Колев от летището?
На въпрос на журналист (цитирам):

Журналист: - Имахте ли други опции освен г-н Дерменджиев или той беше единствения ви вариант, защото много се спекулира с вечната тема дали Станнимир Стоилов ще се върне в Левски?
Павел Колев: - Левски няма как да остане без опции за треньор. Сериозни разговори сме водили само с г-н Дерменджиев, това е истината.
Журналист: - Ако Станимир Стоилов сега каже пак, че не са го потърсили Левски когато е бил свободен, как бихте му отговорили?
Павел Колев: - Няма да е вярно, защото аз съм разговарял с него.

Журналист: - Какво си казахте?
Павел Колев: - Това си остава между нас какво сме си казали.
Журналист: - Той ви отказа ли де факто?
Павел Колев: - Това си остава между нас какво сме си казали!

https://img2.sportal.bg/uploads/video/2 ... 1_720p.mp4

Спрете с тоя Мъри вече! За добро или не, не вярвам да дойде в Левски в близките години. И логично.

А опцията да се разбрали с Мъри от лятото да дойде, ако се случат едни неща ( не вълка), а дотогава да бъде Дерменджиев ( близък на Мъри) :?:

Братле, на пръв поглед е само едно “ако”, но де факто са повече от едно за да се случи това и поради това не вярвам да са се спазарили така като малки деца. “Ако това” и “ако онова”, “то значи, тогава евентуално...” и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Общо взето и аз мисля така. Защо ще назначаваме добър (уж) треньор и ще го разкраме след 5-6 месеца?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

С кой собственик да преговаря? С тоя, неебателния? Или с озъбения неадекватник? Нали тези същите боклуци го съдят за 70 хиляди, негови, честно спечелени пари?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 10:05 pm 

New Order написа:
Сериозно, няма толкова кладенци в България, колкото вие ползвате да донесете вода за да полеете пред божествената фигура на Мъри. За мен истината е проста, много добър треньор за България, но очевидно Левски не му е приоритет.
Първо искаше само със Сираков. После не искаше с определен собственик. Сега се оказа, че клубът не му отговаря на класата (не е готов за него). Когато клубът вдигне класата, най-вероятно ще можем лесно да намерим треньор на неговото ниво, или дори по-добър. Пък и защо да не оставим тези които са вдигнали класата (ако се случи)?

Аз точно за това отворих тема за кладенците в раздел Антифутбол :bigok

Последна промяна SZ_FEN на Пон Яну 21, 2019 10:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 10:08 pm 

За да ме рзбереш правилно искам да уточня, че чисто професионално погледнато Мъри е най-добрия кандидат за треньор. Проблема е че този човек непрекъснато прави някви странни неща които не се харесват на хората и винаги остава недоразбран. Никой не го съди Мъри, просто се отлага едно плащане, а това можеше да бъде избегнато от самия Мъри ако не беше се опитал за пореден път да прави някви безмисленни глупости които не са от полза за никой.

То е ясно, че Мъри не желае да работи в Левски с хора, които утре ще го направят на маймуна. Ама да излезе и да го каже един път с прости думи. Не да се мъчи да каже нещо ама някакси да се разбере от контекста защото не му се получава, а не му се получава защото не е ходил на училище.

Аз бих посъветвал Мъри много да мисли преди да говори, защото ако му извадим изказванията, човек ще помисли, че страда от раздвоение на личността.

Мисля, че винаги трябва да е добре дошъл ако някой смята, че може да помогне, но цирковете на Мъри определено идват в повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 10:32 pm 

shalala написа:
Явно го е заслужил по някакъв начин. А причините да не се е върнал до момента, може да си ги знае само той и тези, които са преговаряли с него. Другото са лични и журналистически интерпретации и спекулации.
Именно. И най-важното - заслужил си го е с нещата, които е направил в Левски, а не в Лацио, Звезда, Рапид Букурещ или Катандзаро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 10:45 pm 
Аватар

Какви треньори, стратегии, пробиви в Европа обсъждате, като за пореден път ни се назначават собственици, които явно да развъртят едни пари, просто защото Падишаха така е казал. Жепеецът ли не се кълнеше, че разбрал какво е Левски, шофьорчето ли не си "застана с името" и хората му налапаха хоята, Универсиадата ли не баломасваше половин България месеци наред? Сега дойде време на поредните щастливци от колелото на късмета. И какво очаквате - поредните обещания как Левски ще се самоиздържа, как строим стадион, развиваме школа и т.н. Титли, купи, пробиви в Европа. Павел Колев може да е страхотен ръководител, но все пак си има шефове, които ще му кажат до къде може да се развива клубът. После по познатата схема ще го принудят да си тръгне и да дойде поредният бушон. И защо мълча за новите собственици - то е ясно, че ще ги видим на 6-ти март. А до тогава кой плаща масрафа в клуба? Как така в петък чичо Скрудж беше собсветник, а след седмица сдаде клуба без дори едно интервю или официално съобщение?

Аз лично, ако съм играч, звъня веднага на мениджъра ми, да ми намира друг отбор на секундата. Няма такова нещо в уж стабилен клуб като смяна на цялото ръководство и треньор в средата на подготовката. Кой ще носи отговорността за подготовката? Нали предният треньор е имал някакъв план какво и кога трябва да се случва на нея. Сега, ако футболистите не си получат януарските заплати на кого да звънят - на ПК или на пернишкия ебач на чалга певици?

А за треньор какво да говорим - на такива голи обещания, би се вързал единствено някой безработен, гол като пушка. Разговорът сигурно е бил 1 минута. "Господин Дерменджиев, случайно попаднах на вашия телефон номер. Искате ли да сте треньор на Левски? Честито, от утре почвате."

Който се товари от сега с някакви очаквания, че този полусезон ще покажем игра и резултати, по - добре да намали видеоигрите и филмите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:02 pm 
Аватар

Така си е. Лайна ни се поднасят за шоколад.
Сменя се треньорът(всъщност правилно) по нощите, на другия ден заминава новият, с новия директор, който преди седмица обиколи всички сайтове да каже, че няма да работи в Левски.Някакви интервюта на летището, играчите реват, няма пресконференция да се каже кво що, да се обяви нещо официално... Тотален цирк, пълна подигравка с Левски. Краят се очертава доста ужасен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:04 pm 

Аз избирам да бъда оптимист, защото както знаем... няма как да е по-зле! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:06 pm 
Аватар

И аз съм оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 11:08 pm 
Аватар

Мислех, че вече няма оптимисти сред нас. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:32 am 

hixxtam написа:
Niki4a написа:
Нещата стават трагикомични.

В ПФК Левски играеха футболни колоси като - Коприваров, Домофона, Емил Ангелов, Борко Стойчев, Ст. Ангелов, Жиката, Ричи, Букарев, Джайоба и тн. Континентални звезди прибиращи колосални заплати от порядъка 3 - 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА! Да не забравяме и Топузаков, Петков, Вагнер, Йовов, Боримиров (с най-висока заплата от 10к рева).

Ама Мъри имал страшен отбор. Направо върховен!

Никич, как си със склерозата? spurs и ти?
Сезон 2007-2008г. И.Томашич, Н.Димитров, Г. Петков, Д. Тасевски, Ж. Миланов, Ю.Рабех, Д. Боримиров, Г. Сърмов, М. Иванов, Зе Суареш, Д. Телкийсаки, В. Домовчийски, С. Бардон, Л. Вагнер, Х. Йовов, Жоазиньо, Ж. Карлош, Р. Еромоигбе, М. Огнянов, Л. Балтанов, Ш. Бензукан, Е. Топузаков, Е. Джаейоба, Б. Митрев, И. Иса, В. Генев, Б. Стойчев, А. Киров, Е. Зизов, М. Коприваров. С тези играчи под ръководството на Станимир Стоилов завършихме на 16 точки след четрибуквието. За мен най-позорната страница в историята ни и то, след като сме били в групите на шампионската лига една година преди това.

Значи ако за теб това е най-позорната страница в историята, то очевидно проблемите със склерозата не са при мен и Никича.

И да, смяната на поколенията започна точно този сезон, така че дори и това не помниш - от изброените само Урсула, Томашич, Боримиров и Живко Миланов бяха основни играчи по време на приказката и през този сезон. Мечо, Йовов, Топчо, Бардон, Домовчийски, Ричард играха малко и бяха продадени на полусезона. Същевременно бяха привлечени доста нови играчи, като почти всички бяха млади, с голяма перспектива и възможност да се продадат за много пари (Мъри изрично е казвал, че това се е гледало и мислело) - тримата бразилци, двамата мароканци, Дарко. Бразилците при това дойдоха през зимата и предвид че бяха млади и за пръв път излизаха извън Бразилия естествено че нямаше как да се адаптират веднага, а им трябваше време. Така че втория полусезон беше преходен и най-нормалното нещо беше резултатите да не са добри. Следващата година се видя, че (може би за последен път досега) съставът се е градил с мисъл, и с добавянето на Георги Христов и естествено на Гонзо, станахме шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:38 am 
Аватар

Да се отрича Мъри е безумие.

Да се смята, че Левски може да просперира само с Мъри - също е безумие.

Мъри е много добър треньор, но не е единственият много добър треньор. И понеже направи големи неща преди 11-12 години е нормално да иска да има условия (дали финансови, дали чисто организационни) за да ги повтори. Защото да не се лъжем, че когато (ако) се върне всички ще очакваме да сме шампиони, хегемони, и в ШЛ. Което не е никак лесно и няма да става по-лесно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:41 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Ferio написа:
Някой изгледа ли интервютата на Дерменджиев и Павел Колев от летището?
На въпрос на журналист (цитирам):

Журналист: - Имахте ли други опции освен г-н Дерменджиев или той беше единствения ви вариант, защото много се спекулира с вечната тема дали Станнимир Стоилов ще се върне в Левски?
Павел Колев: - Левски няма как да остане без опции за треньор. Сериозни разговори сме водили само с г-н Дерменджиев, това е истината.
Журналист: - Ако Станимир Стоилов сега каже пак, че не са го потърсили Левски когато е бил свободен, как бихте му отговорили?
Павел Колев: - Няма да е вярно, защото аз съм разговарял с него.

Журналист: - Какво си казахте?
Павел Колев: - Това си остава между нас какво сме си казали.
Журналист: - Той ви отказа ли де факто?
Павел Колев: - Това си остава между нас какво сме си казали!

https://img2.sportal.bg/uploads/video/2 ... 1_720p.mp4

Спрете с тоя Мъри вече! За добро или не, не вярвам да дойде в Левски в близките години. И логично.

Не знам какво си опитал да ми напишеш, но ти отговорих вече. Виж по-назад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:46 am 

0 tolerance написа:
До колкото можах да се справя :smt031 Общо 25 милиона лева. Нищо пари :bigok

Не ми е много ясно какво точно показва тая таблица, ама ако са някакви оценки не знам какво доказваш с нея, аз казах че не съм чул да купуват футболисти за милиони. По принцип нямам много наблюдения над тоя трансфермаркт и не знам доколко им е точна информацията, но погледнах какво пише за трансферите на Астана за периода, в който Мъри беше треньор, т.е. 2014 - 2018. Ta според тоя сайт, през въпросния период Астана са купили един играч за 2 милиона (Максимович, веднага след като назначават Мъри), един за 700 хиляди, един за 400 хиляди, един за 180 хиляди и един за 100 хиляди, всичко друго е свободни трансфери. За сравнение за същия период Лудогорец има Ангуло за 1,5 милиона, Анисе за 600 хиляди, Хамза за 500 хиляди, Кафу за 2,2 милиона, Натанаел за 1,34 милиона, Кешерю за 1 милион, Лукоки за 1 милион, Сисиньо за 900 хиляди, Пластун за 500 хиляди, Жоао Пауло за 200 хиляди, Горалски за 1,5 милиона, Рафаел за 1,2 милиона, Швиерчок за 850 хиляди. Сами си направете сравнението.

А за намаляването на бюджета го беше казал Мъри и ставаше дума за последния му сезон доколкото си спомням, няма да му търся сега интервюто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:57 am 
Аватар

Ебати дискусията за Мъри. :bigok Вече и аз съм раздвоен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 1:03 am 
Аватар

https://www.facebook.com/sportal.bg/vid ... 373726226/

Пича от Спортал почти се разрева и той, че си тръгва Славиша... Явно е имало страшен колектив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 1:33 am 
Аватар

Страшен. Просто нямам думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 2:45 am 
Аватар

10 страници анализи за и против Мъри, който дори не се знае дали някога ще работи пак при нас изобщо. :lol:

Иначе аз го харесвах още като футболист, а като треньор донесе едни от най-незабравимите ми спомени като фен на Левски, за което винаги ще му бъда безкрайно благодарен.
Че не е треньор от някакво недостижимо световно и европейско ниво също е ясно, но не знам защо изобщо се води такава дискусия.

Ако искате, може на следващите 15 страници да обсъдим колко значим за Левски е Гонзо, защото макар да има рекордните 15 гола срещу свинете и да ни донесе няколко титли, не направи кариера в чужбина и националния, а освен това се провали като треньор и шефче.

Според мен по-добре да се съсредоточим върху актуалните теми за Левски, а не върху хипотетичните такива. Да беше станал Мъри треньор на Левски, да го обсъждаме подробно, ама сега вече не виждам смисъл от цялата тази дискусия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 3:56 am 
Аватар

А на мене ми се върти една мисъл в главата и няма общо с Мъри, колкото и да е невероятно :)
Новото ни ръководство, като е решило, да прави силни ходове и иска да залага на български играчи - какъв е шанса П.К. да привлече Бербатов при нас, особено, имайки предвид, че именно по времето на Божков го продадоха? :) Може би с цел да порита за последно и да помага след това с know-how ? :) Просто тая идея от едно известно време ми се е Убола в главта :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 8:09 am 
Аватар

Какъв Бербатов бре, нали ще го събечат веднага, защото е чорбар. А и с какво той може да ми помогне?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]