forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 4:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 11:06 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Трябва много да се внимава, Батков да не е пиян , че по грешка ще вземе Георги Какалов , вместо Георги Христов :oops:

Той още не е научил имената на бразилчетата, завалията... :lol: После ше каже на Мъри - нали искаше Жоро от Ботев, водим ти тука един рус :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 11:20 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Има и още един Жоро Христов :boisw

Цитат:
Georgi Hristov or Gjorgji Hristov (Macedonian: Ѓорѓи Христов) (born January 30, 1976 in Bitola, Yugoslavia) is a football striker from the Republic of Macedonia who currently plays for FC Den Bosch.

Hristov was playing for Partizan Belgrade when English team Barnsley signed him during summer 1997 for £1.5 million, a club record fee. Following the relegation of Barnsley from the FA Premier League that same season (1997/98), Hristov moved to NEC Nijmegen in the Netherlands. Having trouble with injuries, he moved to Scottish club Dunfermline Athletic in January 2005, playing there for six months before leaving for Debrecen (Hungary). In January 2007 he moved to Cypriot football club Olympiakos Nicosia for six months.

Hristov is the Republic of Macedonia national football team's all-time leading scorer, with 16 goals.

Тоя щехме да го взимаме преди години, ама не помня що се разсъхна работата, сигурно са искали пари :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 3:06 am 
Аватар

Boyo написа:
Тоя щехме да го взимаме преди години, ама не помня що се разсъхна работата, сигурно са искали пари :lol:

А в нашата трансферна политика това е строго забранено :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 9:58 am 
Аватар

Цитат:
"Жалко, че не успяхме да се противопоставим на Левски, но ние бяхме съсипани от загубата ни в Ловеч за купата", заяви нападателят на Ботев Георги Христов.

"Не крия, че имам огромното желание да играя в чужбина, но трябва да изчакам още малко време. Преди това искам да облека екипа на наш отбор, който редовно участва в европейските клубни турнири", добави пред репортер на "Топспорт" голаджията на "А" група.

Превод: Преди това искам да облека екипа на Левски... То друг отбор с редовно участие нЕма.. Освен един, който участва спорадично за да пише история- "Кой сега е номер 5?" :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 1:08 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=101297

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 5:47 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
Трябва много да се внимава, Батков да не е пиян , че по грешка ще вземе Георги Какалов , вместо Георги Христов :oops:

Той още не е научил имената на бразилчетата, завалията... :lol: После ше каже на Мъри - нали искаше Жоро от Ботев, водим ти тука един рус :mrgreen:

После ще има " Ко стана бре Танасе ! " :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 5:55 pm 

Прекалено много се шуми около Георги Христов, обърнах внимание че не е постоянен в играта си,но пък е много по-добър от Жеан Карлос :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 7:46 pm 

Гледате ли РингТВ .. ааа Жоре уелкъм .. усещам , че ще стане един от големите любимци на сектор Б .. !! Плюс това е много добър играч .. абе много съм обнадежден !! Айде Жореееее .. и Батков да внимава много !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 8:51 pm 
Аватар

И на мен Жорката ми направи много добро впечатление :smt006 Чекаме го :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 10:39 pm 
Аватар

BlueMan написа:
Гледате ли РингТВ .. ааа Жоре уелкъм .. усещам , че ще стане един от големите любимци на сектор Б .. !! Плюс това е много добър играч .. абе много съм обнадежден !! Айде Жореееее .. и Батков да внимава много !!

Не гледаме Ринг ТВ...Кво било?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 10:47 pm 
Аватар

НОВ БРАЗИЛЕЦ, ГАБРИЕЛ ВАГНЕР, НА ПРОБИ В ЛЕВСКИ :smt006
http://gong.bg/view_article.php?article_id=43398

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 10:50 pm 
Аватар

тези от гонг някога ще пишат и кога на Зе племеника е ходил до тоалетната...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 12:51 am 
Аватар

има ли го некъде записано тва по ринг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 10:33 am 
Аватар

STALKER написа:
BlueMan написа:

Не гледаме Ринг ТВ...Кво било?

Кажете верно с две думи кво каза..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 12:50 pm 
Аватар

Йовов иска да се завърне в Левски
Нападателят на Арис (Лимасол) Христо Йовов сподели, че би се чувствал отлично, ако се завърне в бившия си клуб Левски. „Всичко зависи от много неща. Разбира се, че ако се върна, ще е супер. Ще съм си в България. Трябва да имам предложение, за да направя своя избор", сподели Бижутера пред „Гонг".

„Постоянно се чувам с хора от „Герена". С удоволствие бих играл в Левски по всяко време, но нещата не зависят само от мен", продължи Йовов. Нападателят не скри, че той и семейството му се чувстват отлично в Кипър, но Арис по всяка вероятност няма да се спаси от изпадане. „Имаме някакви минимални шансове, но едва ли ще се получи.

Валери Домовчийски ще напусне Херта през лятото. Информацията даде журналистът от в. "Берлинер Моргенпост" Кристиан Пуч пред "7 дни спорт". Валери премина в Херта през зимата, но влезе само веднъж като резерва и изигра 12 минути.
- Слуховете са, че той ще си тръгне, след като изтече срокът за наема му. Почти не играе, беше контузен и не получи шанс да се докаже. Конкретно никой от шефовете не се е изказвал за бъдещето му, но не вярвам да остане. Валери не говори почти с никого тук. Не се справя нито с немския, нито с английския. Това не му позволява да общува нито с репортерите, нито със съотборниците си - обясни Пуч.
- Договорът на Валери с клуба е до лятото. За момента от Херта не са обявили намеренията си. Не зная за интерес към Домовчийски от други клубове - коментира мениджърът на играча Илиян Божинов.

Май наесен ще се събере отново дриим тима. За Бардон се говореше, че щял да се връща, Бижутера (дано е вярно, че откакто те с Вагнер не играят левия фланг е в зимен сън) Валерката си идва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 12:51 pm 
Аватар

Нямаме нужда от тях. Факт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 12:57 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:

Ако визираш и 3-мата...имаме си нужда и то крещяща.
На позицията на Бардон няма кой да играе този сезон. Мъри върти Еньо, ромчето и Деко, които 3-мата заедно не могат да бъдат толкова полезни колкото Бардон. Йовов ми е един от 3-мата любимци от стария отбор, и имайки предвид че на левия фланг сме гола вода мисля, че може да порита още 1-2 сезона с нас.
За Валери...абе не че кой знае колко искам да си дойде, но така и така Гошо Христов само на снимка ще го видиме, по-добре да си дойде Валери, отколкото некоя Перла от Гана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 2:06 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Let There Be Rock написа:

Ако визираш и 3-мата...имаме си нужда и то крещяща.
На позицията на Бардон няма кой да играе този сезон. Мъри върти Еньо, ромчето и Деко, които 3-мата заедно не могат да бъдат толкова полезни колкото Бардон. Йовов ми е един от 3-мата любимци от стария отбор, и имайки предвид че на левия фланг сме гола вода мисля, че може да порита още 1-2 сезона с нас.
За Валери...абе не че кой знае колко искам да си дойде, но така и така Гошо Христов само на снимка ще го видиме, по-добре да си дойде Валери, отколкото некоя Перла от Гана.

А защо да идват каквито и да е нападатели, включително Христов? Актуалните навлизат във форма и са внушителна бройка, ако можем да се доверим на официалния сайт. И както казах в една друга тема - отбора тъкмо започна да играе стабилно, изясниха се титулярите, сработиха се и сега изведнъж да си връщаме стари играчи не ми се вижда добро решение. Само за Бардон съм съгласен, че има място, защото винаги съм твърдял, че той е играч, който придава европейски облик на Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 2:19 pm 
Аватар

Точно централен като Христов ни трябва. Карлош явно не става за централен. Остава само Еньо и младите, като Киров е по-скоро крило, значи Табаков и Иса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 2:41 pm 
Аватар

То така какво излиза? Че младите не стават за нищо, а уж се броят за огромни надежди. Не става така, трябва да им се дават шансове, а не да са на пансион в Левски. А как ще им се дава шанс ако сe привлече нов нападател? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 2:45 pm 
Аватар

Искате или не, Жорето Христов идва. Това поведение от последните дни ме навежда на една мисъл, а именно, че подписи са положени там, където е нужно. :mrgreen:

Последна промяна Morning Glory на Вто Апр 22, 2008 2:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 2:45 pm 
Аватар

Еми ясно се вижда, че не са готови за първия отбор. Ще играят в дубъла + 20,30 мин в някой официален мач. Ники и Огнянов колко години бяха резерви, а сега са почти винаги титуляри или по-редовни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 3:17 pm 
Аватар

Вчера Жорето си го каза в прав текст, че има клауза в договора за 200 хиляди евра и е свободен... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 4:59 pm 
Аватар

Стига с тия младоци...за Мъри всичко що е на 18-20 години е умопомрачителен талант само трябва да натрупа нужното самочувствие. Айде стига моля ви се! От сегашните "надежди" дори артилеристо не е готов за първия отбор па камо ли ти Генев, Матераци, Киров, Табаков, Иса и т.н. Лъчо и Ромчо също са много далеко от титулярите. Че отбора заигра по-стабилно съм съгласен, но трябва да се гледа трезво. От километър се вижда, че Веско Минев си е селско бекче, за Ботеф може да е екстра, срещу Видима и Беласица става и за Левски, обаче за сериозните мачове в БГ и в Европа? Да да...На същото дередже е Деко..Отделно Дарко с нищо не впечатлява, за надежди броя само Хичо и Сърмов, като първия трябва да се събуди, а втория да поиграе 10-15 мача заедно с Боримиров в средата на терена. Сравнете само двойката Йовов/Вагнер какво правеха миналия сезон и Хичо/Веско тоя сезон. Срещу сериозен отбор трябва да се види как стоят нещата - остават ни 5 мача, от които 3 могат да се имат за трудни. (срещу 3-те софииски отбора).
Жорето нека дойде, не че нямаме нападатели, но просто за тези пари не си заслужава да го изпуснем. Ама като си дойде и Валерката какво ще ги правиме и четримата? Алеле ако ни върнат и Джедая? :boisw Нали и той беше преотстъпен :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 5:15 pm 

http://donbalon.eu/news8367.html
:boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 5:37 pm 
Аватар

Научете се да пишете правилно имената на отборите, стига с тия чорбарщини :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 5:40 pm 
Аватар

Отново цитиран дословно разговорът между двамата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 5:43 pm 
Аватар

PNB написа:

Те каквото изречение са му вкарали в устата на Христолов :lol: :lol: :lol: Тоя човек толкова думи посмъртно не може да върже :smt044

Споко, Жоре, идвай ! Ще върнеме и Дайо ще си се прибирате заедно - той ще те пази ... много дето се опитаха да го бият вече плакаха :8)

------------------------------------------------------

А за старите дето щели дасе върнат - за кво са ни ? Забравихте ли какво беше първия полусезон ? Ицо, Бардон, Валери и Мечо нямаха нищо общо с ония хора дето играеха в Европа и мачкаха всичко наред у нас. Йовов едно спускане не можеше да направи катохората, Мечо спинкаше, Валери на повече от два метра и като хората, не на празна врата, вкара веднъж и те му го отмениха гола, а Бардон пипнеше ли я топката я губеше ... не в криза бехме, ми незнам в какво.

Затова, че са големи имена и т.н. - ми той и Павел Панов е голямо име - да го върнеме да играе ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 6:05 pm 

thegboy написа:
PNB написа:

Те каквото изречение са му вкарали в устата на Христолов :lol: :lol: :lol: Тоя човек толкова думи посмъртно не може да върже :smt044

Споко, Жоре, идвай ! Ще върнеме и Дайо ще си се прибирате заедно - той ще те пази ... много дето се опитаха да го бият вече плакаха :8)

------------------------------------------------------

А за старите дето щели дасе върнат - за кво са ни ? Забравихте ли какво беше първия полусезон ? Ицо, Бардон, Валери и Мечо нямаха нищо общо с ония хора дето играеха в Европа и мачкаха всичко наред у нас. Йовов едно спускане не можеше да направи катохората, Мечо спинкаше, Валери на повече от два метра и като хората, не на празна врата, вкара веднъж и те му го отмениха гола, а Бардон пипнеше ли я топката я губеше ... не в криза бехме, ми незнам в какво.

Затова, че са големи имена и т.н. - ми той и Павел Панов е голямо име - да го върнеме да играе ли ?

И аз това се мъча да припомня на хората, но очевидно много бързо забравихме 0:1 и 0:1 с Тампере, 1:2 с Литекс, 0:1 с ЦЕЦИТУ, 0:0 с Локо Сф. и Славия. Тези същите резултати можем да си ги правим и без старите. За Валери може би няма да имаме избор и той ще се върне, но останалите да си останат в графата в ечно сини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 7:45 pm 
Аватар

Бразилецът Лусио Вагнер е напълно възстановен от контузията си и дори може да играе срещу Пирин Благоевград в петък.

Левият защитник тренира наравно с останалите футболисти на Станимир Стоилов и е възможно да запише минути игра срещу „орлетата” на „Герена”.

YEEEEEEEEEEEEEEESSS

П.С.
Някой следни ли как се представя Джедая в новото си клубче, че и той е преотстъпен, да не ни го върнат на лято? Пу, тъкмо се отървахме :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]