forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 01, 2025 5:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:05 pm 
Аватар

В Ботев говоря за школата и това е факт. Пишеш лъжи, че е уволнен за слаби резултати, пак ти казвам.

Не съм сектант, безразличен ми е Мъри в такъв смисъл, че не го защитавам, нито го плюя. Благодарен съм му за всичко, не му държа сметка защо идва/не идва в Левски. Аз лично го разбирам защо не иска да дойде.

Цитат:
То и Яската отстрани шампиона на Швеция с нас, ама работи на майната си в Китай. Дерменджиев влезна 2 пъти в ШЛ с далеч по-нисък бюджет със селски отбор. Голям праз.

Ще се повторя, но можеше просто да напишеш : "И аз да бях, и аз щях да влезна в ШЛ 2 пъти. Голям праз."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:07 pm 
Аватар

При поемането на националния отбор на Казахстан, имаше информация за договора м/у двете страни. 2 млн. евра за 2 години. Някъде някой писа заплатата на шубата. Който иска да смята разликата.Човека е професионалист,работи за пари.
Просто когато го питат за Левски да отговаря с "без коментар". Ние си знаем какъв ни е батака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:10 pm 

Стига сте плюли по Мъри бе . Как не ви е срам? Не е казал лоша дума за Левски, нито за привържениците му. Храни ръководството както и всички ние. В случай че сте забравили, "Несантименталния" направи с Левски ето това - https://www.youtube.com/watch?v=YMQh76UTROo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:11 pm 
Аватар

Много се забравя в този форум, много. Мъри беше освободен от Левски, въпреки постигнатите огромни успехи преди две години. Помните ли монотонната и беззъба игра преди да бъде освободен? Аз не разбирам от имиджи и не зная неговия колко е висок, че да го е страх да се развали, но зная какво постигна след това - една титла с Ловеч купена от джуджето, а в Астана с много, много пари и власт. Мъри и Херо явно изпитват няква скрита неприязън към Левски или се страхуват от провали, което не говори добре за самите тях. А може би се смятат за по-велики великия клуб Левски и искат да им се молият непрекъснато? Както виждате не плюя по него, а правя един безпристрастен анализ на неговата кариера, като умишлено не споменавам другите му дестинации като треньор, защото в тях не е постигнал нищо. Хайде да бъдем малко по-трезви и да гледаме малко по-безпристрастно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:16 pm 
Аватар

#10yearchalange viewtopic.php?f=37&t=6719&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD+%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:17 pm 

Имаше много добри играчи в Левски по времето на Мъри, без Боримиров шансовете за какъвто и да е успех силно намаляваха. Даже аз бих казал, че Боримиров свърши огромна работа на терена не само като един от футболистите на терена, а като лидер какъвто не сме имали от тогава. Тези приказки дето Мъри бил направил от нищо нещо са пълна глупост. Единстено вярно е, че го направи без да харчи пари, но това не е негова заслуга :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:21 pm 
Аватар

Аз пък не разбирам защо продължава да се обсъжда Мъри, на фона на това,
че освен НЖ никой друг дори не споменава възможността той да дойде.
Самия той отказа. Какво го дъвчете повече?

Не е ли по-важното каква е стратегията на Павел Колев и новите собственици които и да са те?
Не са ли важните самите те какви са, от къде са, отново ли са спуснати отнякъде и ако да, то кой и защо ги спуска и тн.

Не е ли по-важно да се разбере дали ще се покриват разходите и борчовете за да го има въобще Левски?
Вие продължавате да си дъвчете за Мъри все едно на малко дете са му взели близалката.... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:27 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
В Ботев говоря за школата и това е факт. Пишеш лъжи, че е уволнен за слаби резултати, пак ти казвам.

Не съм сектант, безразличен ми е Мъри в такъв смисъл, че не го защитавам, нито го плюя. Благодарен съм му за всичко, не му държа сметка защо идва/не идва в Левски. Аз лично го разбирам защо не иска да дойде.

За колко време направи тази магия със школата на папагалите та още държи? Защото в школата на Левски му отне 4 години, обаче само шит излиза :blass
Цитат:
Станимир Стоилов вече не е селекционер на националния отбор на Казахстан. Той разтрогна с местната федерация по искане на футболната централа.

Не е уволнен :lol:
Никой не му държи сметка - ако ще да идва. Проблема е идолизирането му.
АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Цитат:
То и Яската отстрани шампиона на Швеция с нас, ама работи на майната си в Китай. Дерменджиев влезна 2 пъти в ШЛ с далеч по-нисък бюджет със селски отбор. Голям праз.

Ще се повторя, но можеше просто да напишеш : "И аз да бях, и аз щях да влезна в ШЛ 2 пъти. Голям праз."

Значи единия бил добър щото го е направил, за втория обаче не важи? А за Шубата?
hixxtam написа:
....Аз не разбирам от имиджи и не зная неговия колко е висок, че да го е страх да се развали, но зная какво постигна след това - една титла с Ловеч купена от джуджето, а в Астана с много, много пари и власт....

И школата на Ботев не забравяй :strkstrk :strkstrk :strkstrk
luko написа:
Имаше много добри играчи в Левски по времето на Мъри, без Боримиров шансовете за какъвто и да е успех силно намаляваха. Даже аз бих казал, че Боримиров свърши огромна работа на терена не само като един от футболистите на терена, а като лидер какъвто не сме имали от тогава. Тези приказки дето Мъри бил направил от нищо нещо са пълна глупост. Единстено вярно е, че го направи без да харчи пари, но това не е негова заслуга :)

Бих добавил с играчи, които нямаше какво да губят. И един феноменален спринт на Ицката, заради който спринт не игра цял месец.
И леко се забравя, че тогава се влизаше с 4 мача и излязохме с 6 точки от групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:29 pm 
Аватар

Вярно е, че имаше много добри играчи в Левски по времето на Мъри Стоилов. Само дето той си ги "направи". Без него половината щяха да са приключили с футбола, а другата половина въобще нямаше да започнат с футбола. Точно както се случва с 90% от футболистите минали през Левски след Мъри и стрували, в повечето случаи, в пъти повече от това, което струваха добрите играчи на Мъри преди Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:33 pm 
Аватар

Adepta написа:
...

"Не е уволнен за слаби резултати". Прави впечатление, че си изключителен дървен философ, а за да защитиш тезата си изопачаваш думите на другите. А, да опонираш точно на горния потребител за школата на Ботев е супер забавно, ще го оставя сам да каже защо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:37 pm 
Аватар

Нека бе, забавно е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:43 pm 
Аватар

Нещата стават трагикомични.

В ПФК Левски играеха футболни колоси като - Коприваров, Домофона, Емил Ангелов, Борко Стойчев, Ст. Ангелов, Жиката, Ричи, Букарев, Джайоба и тн. Континентални звезди прибиращи колосални заплати от порядъка 3 - 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА! Да не забравяме и Топузаков, Петков, Вагнер, Йовов, Боримиров (с най-висока заплата от 10к рева).

Ама Мъри имал страшен отбор. Направо върховен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:49 pm 
Аватар

Точно пък ти нали обясняваше, че Жиката, Хичо и тн. тия били невероятни играчи и направили солидна кариера в чужбина. Последно кое - иронично футболни колоси или невероятни играчи са били?
Четвъртите в света колко взимаха в Левски? Егати и сравненията, честно.
Макарона написа:
Adepta написа:
...

"Не е уволнен за слаби резултати". Прави впечатление, че си изключителен дървен философ, а за да защитиш тезата си изопачаваш думите на другите. А, да опонираш точно на горния потребител за школата на Ботев е супер забавно, ще го оставя сам да каже защо :smt005

Не е, разкаран е защото е постигнал страхотни резултати :lol: .
Чакам горния потребител да каже невероятното заклинание на Мъри върху школата на Ботев което държи толкова години. Но пък в Левски не е хванало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:56 pm 
Аватар

Niki4a написа:

В ПФК Левски играеха футболни колоси като - Коприваров, Домофона, Емил Ангелов, Борко Стойчев, Ст. Ангелов, Жиката, Ричи, Букарев, Джайоба и тн. Континентални звезди прибиращи колосални заплати от порядъка 3 - 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА! Да не забравяме и Топузаков, Петков, Вагнер, Йовов, Боримиров (с най-висока заплата от 10к рева).

Е факт е, че отбора беше страшен.. Футболистите бяха ташак, поне някаква част от тях де. Има разлика между нивото на футболистите и нивото на отбора като цяло. Не мисля, че някой се съмнява, че в момента в Левски играят по-добри футболисти от онези, които бяха при Мъри. Лошото е, че отбора е по-слаб :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 5:59 pm 
Аватар

Споко, сега ще изгоним половината и всичко ще е наред. Има едно нещо в концепцията на Павел Колев, което не ми е ясно : откъде ще ги намери тия български играчи, с които да върне Левски там, където винаги е бил ? Освен Жоро Костадинов, Райнов и Ивелин Попов след 2-3 сезона, не се сещам кой друг ще вземем и ще вдигне нивото на състава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:01 pm 
Аватар

@Noctis това не е ли доказателство, че треньорът е много добър. Със по-слаби футболисти да направи по-добър отбор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:02 pm 

hixxtam написа:
Много се забравя в този форум, много. Мъри беше освободен от Левски, въпреки постигнатите огромни успехи преди две години. Помните ли монотонната и беззъба игра преди да бъде освободен? Аз не разбирам от имиджи и не зная неговия колко е висок, че да го е страх да се развали, но зная какво постигна след това - една титла с Ловеч купена от джуджето, а в Астана с много, много пари и власт. Мъри и Херо явно изпитват няква скрита неприязън към Левски или се страхуват от провали, което не говори добре за самите тях. А може би се смятат за по-велики великия клуб Левски и искат да им се молият непрекъснато? Както виждате не плюя по него, а правя един безпристрастен анализ на неговата кариера, като умишлено не споменавам другите му дестинации като треньор, защото в тях не е постигнал нищо. Хайде да бъдем малко по-трезви и да гледаме малко по-безпристрастно.

По-скоро ти забравяш. "Монотонната и беззъба игра преди да бъде освободен" се дължеше на това, че тогава правеше смяна на поколенията, защото играчите от Приказката вече бяха приключили и той беше започнал да изгражда нов отбор. Може и да не помниш, ама гръбнакът на така изградения от него нов отбор, донесе титлата през 2009 г., която и до днес е последната ни. За съжаление Батков не го остави да си довърши работата, та вместо нов доминиращ отбор (за което разбира се няма гаранция че щеше да стане де), взехме една титла на доизживяване и с това си останахме.

Титла в Ловеч не е печелил, взе купата. А въпросната "Астана с много, много пари и власт" не беше ставала шампион преди Мъри, и само година по-рано същия Мъри докато се проваляше тотално с Ботев (според форумните специалисти) я разби с 5:0. Явно много изведнъж са се изляли тия много, много пари и власт. И още по-между другото, не знам Астана да е привличала някакви звезди и да е правила трансфери за милиони тип Натанаел и Кафу, даже в последните години бяха свили бюджета доколкото знам.

Та така с трезвостта и обективността, не разбира защо някои хора толкова мразите Мъри ама е жалко. За Адепта ми е ясно, мрази го защото е българин, ама на останалите не знам какво ви е направил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:03 pm 

Noctis написа:
Niki4a написа:

Е факт е, че отбора беше страшен.. Футболистите бяха ташак, поне някаква част от тях де. Има разлика между нивото на футболистите и нивото на отбора като цяло. Не мисля, че някой се съмнява, че в момента в Левски играят по-добри футболисти от онези, които бяха при Мъри. Лошото е, че отбора е по-слаб :(

Еми точно това казва и Никича де. Че със слаби футболисти Мъри направи страшен отбор, и сега тука някакви обясняват как той нищо не бил направил, а просто бил имал късмета да има супер футболисти :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:09 pm 
Аватар

Niki4a написа:

Никич, как си със склерозата? spurs и ти?
Сезон 2007-2008г. И.Томашич, Н.Димитров, Г. Петков, Д. Тасевски, Ж. Миланов, Ю.Рабех, Д. Боримиров, Г. Сърмов, М. Иванов, Зе Суареш, Д. Телкийсаки, В. Домовчийски, С. Бардон, Л. Вагнер, Х. Йовов, Жоазиньо, Ж. Карлош, Р. Еромоигбе, М. Огнянов, Л. Балтанов, Ш. Бензукан, Е. Топузаков, Е. Джаейоба, Б. Митрев, И. Иса, В. Генев, Б. Стойчев, А. Киров, Е. Зизов, М. Коприваров. С тези играчи под ръководството на Станимир Стоилов завършихме на 16 точки след четрибуквието. За мен най-позорната страница в историята ни и то, след като сме били в групите на шампионската лига една година преди това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:14 pm 
Аватар

AtomuS написа:
@Noctis това не е ли доказателство, че треньорът е много добър. Със по-слаби футболисти да направи по-добър отбор?

Естествено, че треньорът е много добър.

Не е нужно пак да даваме пример Гърция с какъв състав станаха ЕШ в Португалия. Или Португалия без най-голямата си звезда победиха пълния със "звезди" отбор на Франция. Добър треньор може да постигне нещо и без кой знае какви футболисти. Обратното е много по-трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:14 pm 
Аватар

Явно не съм зле. Това беше сезона когато се сменяше отбора и когато Батков уволни Мъри (И той си призна, че е сбъркал). И?

Когато играехме в Лигата (или както се казваше) + ШЛ тия изброените от мен бяха играчите.

После (с огромно закъснение заради Батков) бяха привлечени мароканците + бразилците).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:19 pm 
Аватар

Говорим за Мъри, Никич. За треньора с големия имидж - 16 точки след четрибуквието с милионна селекция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:21 pm 
Аватар

Кой треньор в модерната история на Левски има по-голям имидж?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:28 pm 
Аватар

Какво значи имидж, shalala. Постигна най големия успех в историята на клуба, след което се провали.
Състава който цитирах по горе е от сезон 2007-2008 г. Мъри беше уволнен на 7 май 2008, след приключване на сезона. Проста статистика.

Последна промяна hixxtam на Пон Яну 21, 2019 6:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:28 pm 
Аватар

Би трябвало да знаеш, че живота е цикличен. Това, че бяхме зад чорбата беше нормално след като няколко години ги правехме луди*. Сменяхме поколенията. Падахме, играехме слабо, трудно, бавно.

НО, точно това неразбиране, незнание, бързане, мрънкане ни докара следващите 10+ години.

Каквото и да си говорим, след Мъри, не е имало постоянно слънце на нашата улица. Това са фактите.

*П.п. Не забравяй, че тогава започна и пътя на фалит за чорбата с 12те чужди футболиста, Тройчо и Лупи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:35 pm 
Аватар

Виж, през цялото време поддържам една теза - Мъри не е незаменим и не трябва да му се кланяме като на икона. Смяната на поколенията започна след гореспоменатия сезон и масова разпродажба на безценица, но това е друга тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:36 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Какво значи имидж, shalala. Постигна най големия успех в историята на клуба, след което се провали.
Състава който цитирах по горе е от сезон 2007-2008 г. Мъри беше уволнен на 7 май 2008, след приключване на сезона. Проста статистика.
Е ти уж гледаш футбол отпреди да съм се родил буквално.

Би трябвало да си забелязал ,че когато обстановката в един клуб се сговняса, няма сила на света, която да оправи настроението без смяна на треньора. То не бяха сафарита, не бяха демонстрации.

Дали Ганьо се е полакомил за милионите които дойдоха от УЕФА или Педерстко и Мъри, няма как точно да знаем и преценим, но там е заровено кучето и там си еба майката в този клуб.

Не е нито от поколенията, нито от спортнотехническите умения на треньора.

За кариерата на Мъри след това съм съгласен. Мен лично не ме впечатлява това в Казахстан, въпреки че не им следя точно нещата такм, но въпреки това на клубно, междунардно ниво може би само Шубата е по-успял в България от него. Това са фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:45 pm 
Аватар

До колкото можах да се справя :smt031 Общо 25 милиона лева. Нищо пари :bigok

Прикачени файлове:
Untitled-1.png
Untitled-1.png [ 231.2 KiB | Прегледано 3613 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:49 pm 
Аватар

С м. се съкращават метри, та не знам какво точно имаш предвид :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2019 6:49 pm 
Аватар

Много несериозно е да правиш какъвто и да било анализ на базата на оценки в трансфермаркт. Ако е било много лесно, нямаше Мъри да е първият треньор вкарал казахстански азиатци в ШЛ.

Последна промяна celeronhater на Пон Яну 21, 2019 6:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]