forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 2:51 pm 
Аватар

нали много единни бяхме... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 2:56 pm 
Аватар

MCMXIV написа:
Седем:Едно написа:
Всеки нормален човек се съобразява и прави това, което мнозинството смята за редно.

В този случай обаче мнозинството се съобразява и примирява с обявения вече БОЙКОт... Както и да е, всички заедно до края!

Мнозинството са тези, които са в Сектора всеки мач, а не тези, които идват само за дербита и то които са им удобни като дестинация. Който е бил срещу Миньор, Гоце Делчев и Монтана, той може да се смята за фактор. Когато шепа хора правят всичко в този Сектор, лишавайки се от свободното си време, ощетявайки семейство и приятели, те имат право и да взимат решения вместо онези, които само цъкат с език, шерват клипчета или най-гнусното - само изискват и критикуват. Твай :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:01 pm 

borgy написа:
нали много единни бяхме... :smt006

Кво единни когато дадени хора си взимат решение без да ги интересува мнението на други хора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:02 pm 
Аватар

Те мнението на други хора са потърсили, но теб не са питали да дадеш последната дума, тва е проблемът.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:02 pm 
Само ми е интересно как се случва технически събирането на всички и взимането на единодушно решение!? Моля за отговори.
Събираме се на площад Батенберг всички левскари и всеки казва нещо и ако се появят поне трима със същото мнение го гласуваме, или как?
detective, ти какво конкретно предлагаш, за да се промени нещо в Левски?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:04 pm 

Kryten написа:
Те мнението на други хора са потърсили, но теб не са питали да дадеш последната дума, тва е проблемът.

Бе не е само до мене... не съм единствения недоволен.Примерно ние сме 20-30 човека които ходим на всеки мач и са заради тия няма да може да отидем в Пловдив или поне без да станат проблеми около стадиона.

Македония написа:
Само ми е интересно как се случва технически събирането на всички и взимането на единодушно решение!? Моля за отговори.
Събираме се на площад Батенберг всички левскари и всеки казва нещо и ако се появят поне трима със същото мнение го гласуваме, или как?

Със бойкот ще се промени ли ? Мислиш ли, че на тия тъпи путки на терена им дреме дали сме там или не ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:05 pm 
Aбе питам те как трябва да се направи, не само да ми фъфлиш какво щяло да стане. Чаткаш ли разликата, мрънкач?
Никой не предлага нищо насреща, само ти обяснява как тва не може да стане, няма смисъл, няма начин, няма нищо...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:07 pm 
Аватар

detective написа:
...Мислиш ли, че на тия тъпи путки на терена им дреме дали сме там или не ?
Именно! Точно поради това какъв ще ти е проблема, ако пропуснеш този път ?...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:10 pm 
MCMXIV написа:
Всеки нормален човек се съобразява и прави това, което мнозинството смята за редно.

В този случай обаче мнозинството се съобразява и примирява с обявения вече БОЙКОт... Както и да е, всички заедно до края!

Мнозинството са тези, които са в Сектора всеки мач, а не тези, които идват само за дербита и то които са им удобни като дестинация. Който е бил срещу Миньор, Гоце Делчев и Монтана, той може да се смята за фактор. Когато шепа хора правят всичко в този Сектор, лишавайки се от свободното си време, ощетявайки семейство и приятели, те имат право и да взимат решения вместо онези, които само цъкат с език, шерват клипчета или най-гнусното - само изискват и критикуват. Твай :!:

Нали разбираш, че и без тази "шепа" хора Левски пак ще има публика. С такива действия може накрая да си останат само шепата в тоя сектор, както беше напът да се случи преди няколко години.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

MCMXIV написа:

Недей да слагаш мненията на всички, във вече споменатото мнозинство, под един знаменател. Наистина вярвам, че всички Левскари бойкотираме този вид управление на клуба, но не това е правилният начин. За да "пораснем" обаче, се изисква единство! Това ще бъде първият ни тест!

Последна промяна MCMXIV на Вто Юли 16, 2013 3:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

borgy написа:
detective написа:
...Мислиш ли, че на тия тъпи путки на терена им дреме дали сме там или не ?
Именно! Точно поради това какъв ще ти е проблема, ако пропуснеш този път ?...

Проблема ми е, че искам да отида а заради дадени хора като отидем ще стане проблем около стадиона което е безмислено.

Македония написа:
Aбе питам те как трябва да се направи, не само да ми фъфлиш какво щяло да стане. Чаткаш ли разликата, мрънкач?
Никой не предлага нищо насреща, само ти обяснява как тва не може да стане, няма смисъл, няма начин, няма нищо...

Чаткам разликата бе. Ама съм 100% сигурен, че хората дето са измислили тая тъпанарщина също не са сигурни, че ще има ефект.

Последна промяна detective на Вто Юли 16, 2013 3:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:12 pm 
Аватар

detective написа:
Kryten написа:

Бе не е само до мене... не съм единствения недоволен.Примерно ние сме 20-30 човека които ходим на всеки мач и са заради тия няма да може да отидем в Пловдив или поне без да станат проблеми около стадиона.

Македония написа:

Със бойкот ще се промени ли ? Мислиш ли, че на тия тъпи путки на терена им дреме дали сме там или не ?

И какво точно ще стане като не отидете в Пловдив на мача, на който никой няма да ходи, защото се протестира?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:12 pm 
Македония написа:

Решението е взето и така ще бъде! Точно сега, обаче се чува другото мнение. Не е ли така?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:14 pm 

Wildkid написа:
detective написа:
Kryten написа:

Македония написа:

И какво точно ще стане като не отидете в Пловдив на мача, на който никой няма да ходи, защото се протестира?

Нищо няма да стане ама не е там въпроса. Позволяват си едва ли не да нареждат на адски много хора какво да правят.
И не е казано, че няма да отидем...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:16 pm 
Аватар

Явно нямаш никакво понятие какво се случва и какво се опитват да постигнат малкото хора, които се борят за нещо.....жалко.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:16 pm 
Аватар

според мен е грешно разбрана и формулирана декларацията

значи - сектора остава празен и се охранява !
ако някой иска да отиде на мач, да отиде в друг сектор !

къФ е проблема ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:17 pm 
Аватар

@ detective: ти си противоречиш с всяка втора дума, човече... Първо били путки, ама видите ли много искал да отиде да ги гледа. Еее добре, щом не си виждал путки, отивай... :mrgreen:

И верно я заключете, че страстите станаха в повечко май...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:18 pm 
Аватар

Ама се кефиш на Звезда и Партизан......но лидери не щеш....интересно.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Детектив, като си толкова обиден и огорчен, взимаш си 20-те приятели и отивате в НКП, в СЗ и в СД и им казвате мнението си. Аргументирате се и обяснявате. Тук няма голям смисъл да мрънкаш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Явно цецо се е нацупил на бащицата за липсата на приходи от билети, та сега и той се цупи.
Подкрепям бойкота на 100%, браво на нкп. Обаче се надявям на празните трибуни, тапети освен за манекените и СТР да има нещо и за бащицата. Засслужил е.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:19 pm 
Аватар

къде виждаш страсти ?
както има правила в сектора така има и във форума - основното е, че няма как да има псувни, обиди и нападки тука

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:19 pm 
Отивай където си искаш, даже специално за теб ще видя да говоря с някой да те пуснат вътре, да си гледаш мача ...модерирано.... на празния сектор, докато всички те псуват и ти се смеят и след 5 мача да има "йееееееее, ква пиротехникааааааа" или ако някъде бият наши да питаш "къде са наще хора, що не скочиха". Щото всички тия, дето ти правят кефя на мач и дето бранят честта на сектора, са едни и същи хора. Те правят и бойкота. Те са си извоювали правото да са лидери на този сектор, явно има защо...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:20 pm 

borgy написа:
@ detective: ти си противоречиш с всяка втора дума, човече... Първо били путки, ама видите ли много искал да отиде да ги гледа. Еее добре, щом не си виждал путки, отивай... :mrgreen:

И верно я заключете, че страстите станаха в повечко май...

Не си противореча. Аз не искам да ходя да ги гледам. Аз като съм на мач не гледам въобще какво става на терена. Отивам да си крещя и да се забавлявам па ебал съм ги тия на терена. Въпроса е, че някакви хора се опитват да отнемат кефа на други :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:21 pm 

Ти си некъв много странен :smt005
Не гледал мача...
Що дразниш тука половин форум, не разбирам. Написа си позицията вече.

@ Кosjo - добре, сори, ама тия зверски изнервят. Няма оправия с такъв народ. Никога.

Последна промяна basma на Вто Юли 16, 2013 3:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:21 pm 
Аватар

detective написа:
Въпроса е, че някакви хора се опитват да отнемат кефа на други :)

Абе ти за една милисекунда няма ли да вкараш малко мисловна дейност бе.
Да, точно това е целта, да ти развалят кефа :ohmygod2 Ебаси хората

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:27 pm 
kosyo написа:
според мен е грешно разбрана и формулирана декларацията

:smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:35 pm 
Аватар

Всъщност, такъв бойкот има смисъл единствено ако е цялостен. Ако ще и един човек да влезе, бойкотът не е успешен.

Дедектив, виждам, че пишеш за права - да, разбира се, такива права имаш и чисто законово в рамките на българското общество никой не може да те спре да отидеш там. За теб не знам, но аз лично се чувствам и част от едно друго общество - левскарското. Това индентифициране с такова общество ме кара да се чувствам отговорен и към него и да се съобразявам с него. И считам, че щом това общество иска да пробва този начин, аз не съм длъжен, но искам да се съобразя с него, защото знам, че имаме общи цели. Може и това да е грешен ход, но хората, които го искат имат пълното право на моето доверие в този случай, и то е заслужено нееднократно.
Нали не си мислиш, че на мен не ми се ходи на мач?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:36 pm 
Аватар

Обаче как изведнъж на доста народ им се приходи на мач. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:37 pm 
Аватар

antonatan написа:
Обаче как изведнъж на доста народ им се приходи на мач. :smt042

нали ?
1ви кръг, след успехи в Европа, не е лято, никой не е на море, и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 3:41 pm 

tprodanov написа:
Всъщност, такъв бойкот има смисъл единствено ако е цялостен. Ако ще и един човек да влезе, бойкотът не е успешен.

Дедектив, виждам, че пишеш за права - да, разбира се, такива права имаш и чисто законово в рамките на българското общество никой не може да те спре да отидеш там. За теб не знам, но аз лично се чувствам и част от едно друго общество - левскарското. Това индентифициране с такова общество ме кара да се чувствам отговорен и към него и да се съобразявам с него. И считам, че щом това общество иска да пробва този начин, аз не съм длъжен, но искам да се съобразя с него, защото знам, че имаме общи цели. Може и това да е грешен ход, но хората, които го искат имат пълното право на моето доверие в този случай, и то е заслужено нееднократно.
Нали не си мислиш, че на мен не ми се ходи на мач?

Да решават други вместо теб и още много други хора обаче не е редно както и да го погледнеш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]