forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 26, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:41 pm 
Аватар

BlaueZoneDüsseldorf написа:
Гредите да ги режем ли, или да изчакаме няколко мача? :smt006

Само гредите в спортно-техническото ръководство, другите са си добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:46 pm 
Аватар

Без да проверявате в Интернет искам да ви питам един въпрос. 3а кой път Гонзо е начело на Левски в последните 6 години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:48 pm 
Аватар

Добре де, да се иска оставката на Гонзо и да се приключва. Този рев и псуване по идола на младото поколение Левскари трябва да приключи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:49 pm 
Аватар

За трети ако не се лъжа... Интересно ми е какъв е изводът?

Гонзо е идолът на поколението от около 82-90. Младото поколение идол нямат. За което Гонзо не е виновен.

Определено обаче носи вина, че поколението, което сега е на около 12-15 нямат идол.

Последна промяна RIR на Пет Юли 10, 2015 12:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:50 pm 
Аватар

Сезона не е почнал а тука хората реват.Жалко, много жалко. Елате на проклетия стадион 2-3 мача вижте отбора, вижте загубите от Хасково и тн и след това правете бойкоти. Такъв пораженчески дух не е витаел никога в публиката на Левски. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:52 pm 
Аватар

Изводът е, че като правиш една грешка 20 пъти или не ставаш, или си неук, или и 2-те.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:54 pm 
Аватар

SPARKLE написа:
Сезона не е почнал а тука хората реват.Жалко, много жалко. Елате на проклетия стадион 2-3 мача вижте отбора, вижте загубите от Хасково и тн и след това правете бойкоти. Такъв пораженчески дух не е витаел никога в публиката на Левски. :ohmygod

Явно разликата между част от нас и Гонзо е, че ние тоя филм го гледаме за пореден път и знаем какво ще стане. Затова "ревем" преди мачовете да са почнали.

Айде спирам се, че много се размрънках и ще се самонакажа. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:55 pm 
Аватар

Неходенето не е решение, ама познавам една камара хора, които спряха да ходят, защото смятат, че срещу парите си за билет получават ебавка.
Иначе тук някои хора май не осъзнавате, че Гонзо като СТД носи отговорност. А фактите говорят, че под негово ръководство преживяхме сериозно количество срам. Освен това не виждам никой да го псува. Всички левскари обичаме Гонзо, на мен лично по-голяма радост никой футболист не ми е носил в живота. Ама не е редно да си затваряме очите за някои неща.
Мисля, че не е нужно да почва сезона, че да ревем, че нямаме играчи на половината постове. И че смешната ни защита от миналата година е претърпяла една единствена промяна - Борко Стойчев си отиде, а дойде някакъв съмнителен австриец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:58 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Не ви разбирам тъпите подмятания, все едно сме на пазара и искате да гледате сеир. Пълни глупости са "да носим въжетата" и "да режем гредите". На вас харесва ли ви положението?

Не обръщай внимание. На тях им харесва Гонзо и не могат все още да направят разлика между футболиста и управленеца, а на всички трябва да е ясно, че с футболни умения не се управлява бизнес.
Относно "прашинката", за тези които четат евангелието като дявола - да, казах го и пак ще го повторя - Гонзо е прашинка(както и всеки един футболист играл някога в този клуб) спрямо величието на Левски. Той не е и никога няма да бъде(както и всеки друг) по-велик и голям от ФК Левски София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 12:59 pm 
Аватар

И аз знам какво ще стане, и аз очаквам това, но това е ЛЕВСКИ, заслужава да отидеш на стадиона, заслужава за пореден път да преглътнеш поредната спрема, просто защото е ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:03 pm 
Аватар

Малко са хората, които имат желание да ходят на мач при слаби игри, резили и т.н. И това си личи по посещаемостта ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:05 pm 
Аватар

SPARKLE написа:

Аз ходя на почти всички мачове на Левски (вкл. контроли) и ще продължавам да го правя. Това не ми пречи да искам да спре разрухата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:06 pm 
Аватар

Росене, отиват си двама ЦЗ, а идва един неизвестен, с меко казано неясна ориентация, но пък ако започне публиката да го псува, може и да му хареса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:07 pm 
Аватар

Интересно ми е дали някой от вас има опит като мениджър на екип от 20-50 човека, които не са си получавали заплатите няколко месеца ? Аз не съм бил поставян в подобна ситуация, но ако ми се случи, едва ли ще се справя толкова добре, колкото Гонзо го направи миналия полусезон. Нека не изброяваме само негативите от работата на един човек, който дава всички от себе си за Левски. Пак казвам, да му се иска оставката, но срането му Царя не е необходимо. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:08 pm 
Аватар

Аз визирам началото на сезона, да дойдат да видят как е играта, резултата, атмосферата.Няма го мустакис, имаме треньор изкарал 2 подготовки, има някакви предпоставки да дадеш шанс в началото на сезона. Всеки очаква поредния провал, така ни научиха.Много се надявам да биеме металик за да имаме добра посещаемост срещу микре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:08 pm 
Аватар

Росен написа:
Иначе тук някои хора май не осъзнавате, че Гонзо като СТД носи отговорност.

Под носене на отговорност разбирам, че след победата над рязаните като си
поставил за цел борба за титлата и си финиширал във втората шестица,
то със осъзната отговорност, най-отговорно си напиши оставката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:12 pm 
Аватар

Kryten написа:
SPARKLE написа:

Аз ходя на почти всички мачове на Левски (вкл. контроли) и ще продължавам да го правя. Това не ми пречи да искам да спре разрухата.

Такива хора са ясни, аз визирах хората отказващи се преди дори да е почнал официалния сезон, отказващи се на фона на селекцията и заради загубата от Пирин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:16 pm 
Аватар

Тъпо е, но ги разбирам хората щото и аз от седмица не съм на себе си от яд към ставащото в клуба. То бива да чупиш тъпомера ама чак толкова :shock: Хем без пари, хем без грам план, идея, концепция или възможности. За 2-3-4 поредна година?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:18 pm 
Аватар

Сега нали уж ше играят юнУшите, пък пак никой нема да стъпи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:19 pm 
Аватар

Никой не се е отказал от нищо, просто гледаме реално на нещата. Нямаме отбор и ни чака нов сезон на неприятни емоции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:20 pm 
Аватар

Никой не прави бойкоти, никой не мрънка! Всеки от нас си изказва притеснението от хаоса в отбора.

Нима, ако не ми пукаше, щях се включвам във всяка една инициатива свързана Левски? А може би, нямаше да ми е по-лесно да отида и да си купя сезонна карта на Селтик. Ей го на, стадиона ми е на една пряка. Ама не го правя, защото си обичам моя си Левски. Левски на дядовците ми, на баща ми, на цялото ми семейство.

И заради всичко това, имам право да критикувам, когато се налага. А сега е точно такъв момент.

Апропо, сега имаме представители в УС на Левски. Няма нужда от обиди и псувни по наши легенди, a от едно цивилизовано гласуване и освобождаване от длъжност :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:25 pm 
Аватар

Аз ще си подновя картата и никой да не вземем, но не мога да повярвам, че във форума се притесняваме повече за отбора... Това е скандалното. Аз съм против оставка на Гонзо, защото нищо няма да се промени с нея, но трябва да се работи по-добре! Уж гледаха играчи от пролетта, а сме без селекция ... Еби му путката майна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:34 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Аз ще си подновя картата и никой да не вземем, но не мога да повярвам, че във форума се притесняваме повече за отбора... Това е скандалното. Аз съм против оставка на Гонзо, защото нищо няма да се промени с нея, но трябва да се работи по-добре! Уж гледаха играчи от пролетта, а сме без селекция ... Еби му путката майна.

Нека остане, ще подготви и ще направи същия тип селекция и през зимната пауза. Това се повтаря със и без пари години наред и резултатите с всяка година са все по-плачевни. Явно и на Левски ще се наложи да мине през чистилището, борейки се да не изпадне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:35 pm 
Аватар

Не разбрахте ли, че се говори общо, а не за един-двама? Още на първото домакинство ще се разбере какво, защо и кой ще застане зад отбора, но като гледам как пораженчески се мисли тук, ми става ясно, че нещата ще са по старому! Дано да греша, дано всички да ме облеят, дано ама надали... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:40 pm 
Аватар

Има реализъм, не пораженство. Все пак сме нормални хора и виждаме какво се случва. На база на какво да съм оптимист? Единственото положително нещо в тоя клуб е треньорският щаб, но се притеснявам, че точно те ще го отнесат още до 3-4 кръг. На народа ще му писне и ще викне оставка, но лошото е, че в такива случаи се приема, че се иска оставката на треньора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:43 pm 

Пак не разбрах защо трябва да се излагаме и да сме по-малко от Славия на Овча купел и свинете във "В" група. Като не си "бием главата в стената", какво да правим? Да сме гости в София на жълтури, марули и всяква сган. Това по какъв начин спира кризата в клуба или променя трансферната политика?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:43 pm 
Аватар

Попринцип нормалното развитие при нас би било играчите да са набелязани още преди края на сезона и когато свърши да се вземат.Но уви тъй като чакаме свободни агенти при които не се знае кога напускат,дали няма да преподпишат и тн.Получава се така че чакаме до последно и за това винаги селекцията е закъсняла.Гонзо предполагам че взима играчите които са се съгласили от тези които са му предложени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:54 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Има реализъм, не пораженство. Все пак сме нормални хора и виждаме какво се случва. На база на какво да съм оптимист? Единственото положително нещо в тоя клуб е треньорският щаб, но се притеснявам, че точно те ще го отнесат още до 3-4 кръг. На народа ще му писне и ще викне оставка, но лошото е, че в такива случаи се приема, че се иска оставката на треньора

Добре бе, човек.. твоята любов към Левски ли е или към резултатите му?? Защо така ни се промени мисленето, да му е*а майката? Ако вземем та изпаднем, какво ще стане? Ще станем като прасетата ли? Ще режем вени? Левски винаги и преди всичко се е славил с публиката си, а не с тенекиите и полуфинали, четвъртфинали и такива лайна! Не ти харесва случващото се? Ела на стадиона (не говоря конкретно за теб, а общо) и покажи преди всичко защо си левскар!

ЛЮБОВТА НЕ ТЪРПИ ОКОВИ!

Нашата любов трябва да бъде изразявана на едно мясно и това е стадиона.. не форуми, не пред телевизора, не в кръчмите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 1:58 pm 
Аватар

Левски не е титли и купи, но Левски е достойно поведение. Вижда ли някой от вас такова?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 2:03 pm 
Аватар

Alek написа:
Левски не е титли и купи, но Левски е достойно поведение. Вижда ли някой от вас такова?

А къде е нашето достойно поведение когато стадиона е празен? Като не е купи и титли, защо 10-12 000 пътувахме по 500 километра до Бургас, а не можем да съберем и 5 000 за мачовете от първенство?
Пак да попитам.. защо така ни се промени мисленето???

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]