forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 1:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 9:33 am 

Точно това си мислех и аз. Ако наистина е Черепа, честитките рязко ще престанат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 10:18 am 

Херо и Мъри си имат таван,доста под амбициите и възможностите им , сигурно ще вземем купа , ще бием чорбата в някой от превъплъщенията ,ще има геройски мач за влизане в групите(ха дано ШЛ ),точки срещу резервите на някой от топ първенствата...българи юнаци и всенародни тържества но като манталитет ще си останем на това ниво . Предпочитам някой с досег до големия футбол , да се мъчи следващия Роси - италианско,френско или немско менте , пропастта между двата свята е огромна , като се почне от това , че футболистите в Италия не се чупят след лятна подготовка а тук Паулиньовци , с въздух за 3 мача и 2 полувремена на сезон се боготворят...ако не се търси промяна никога и няма да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 10:36 am 
Аватар

Такава промяна няма как да стане тук. Това ще рече тотална подмяна на всички в клуба включително на сигурно 90% играчи от всички отбори. Предвид, че не само екипа на Роси откри, че тукашните играчи не могат да се натоварват, като тамошните ще рече сигурно най-вероятно ще трябва да се вкара и нова наука и методи при селекцията непознати за нас. По-вероятно е след две години или по-рано многоуважаемия скул да си бие камшика и те така. Докато Боко е замесен в нещо няма как да стане, като хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:26 pm 
Аватар

Опитах се да проследя цялото разтърсване от вчера, но може и да съм пропуснал нещо.
Не ми стана ясно как решихте, че Херо ще се върне, камо ли Мъри? Откъде получихте индикации за това или само защото са свободни?
Вълци, титли, програми и тн. сте избълнували набързо, но някой чу ли Павел Колев да каже и думичка за това назначение?
Разбра ли се какви гаранции за бъдещето са му липсвали, че първоначално публично отказа, а сега ги е получил и се е съгласил?
Обяви ли програма за развитие някъде, че толкова сте убедени, че точно това ще се случи?

Аз лично казах назад в темата, че назначение на Павел Колев ще е показателно за много неща, стига да се случи.
Това беше преди да откаже. А сега без да каже нито думичка няколко дена след публичния му отказ се озовава в УС и определен за директор.
И на мен ми се иска всичко да е розово и от сега да започне синия хегемон да мачка, но уви - грам не мисля, че сме близо до това.
Ще се радвам да бъда опроверган, както и синята публика да бъде това което беше - силна, обичаща и критична.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:43 pm 
Аватар

Сигурен съм, че ще говори по темата следващата седмица. Не го беси :bigok Аз съм скептично наастроен и към него, и към Херовци и Мърита, но ще видим кво ще стане. Най-добрият вариант е този, който сработи. Дано уцелим веднтж и ние, пък които и да са имената (без вълчо кур за него)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:46 pm 
Аватар

О, не! Далеч съм от мисълта да беся някой си, особено когато до момента нямам причина да го правя.
Просто задавам въпроси, защото за мен са неясни хипотезите които се въртят тук от къде идват.
Както и какво толкова се промени за 3 дена, че от "нямам гаранции" се стигна до председател на УС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:48 pm 
Аватар

Сега пък Роси бил по-добър треньор от Мъри :bigok

Абе, вие тотално сте изплискали легените. Каквото Мъри постигна през последните 4-5 години (купи, ШЛ, Уефа, лиги и тн. ние само може да си мечтаем. Вие осъзнавате ли, че с един Мъри за треньор, Херо/Раев за спортен директор, Колев за изп. директор, то ние ще имаме (най-после) подходящите хора за да измъкнат ПФК Левски от блатото на некадърността и да спрат заличаването ни. Нима има левскар, който да не иска тези хора да работят за Левски?

П.п. Раев и Херо може да са всякакви, но ги предпочитам милион пъти пред някакви Букита, Мукита, чужденци и всякаква друга паплач. Защото може да направят някаква глупост, но ще свършат и работа. А в това ПФК, в момента, има нужда от ра-бо-та. Работа и пак работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:53 pm 
Аватар

Аз съм левскар и не искам Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 12:55 pm 
Аватар

Аз също не съм му фен на Раев, но го предпочитам пред опцията чужденец, Буки, Бижутера и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:06 pm 
Аватар

Niki4a написа:

Това към мен ли беше? Никъде не съм твърдял подобна глупост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:08 pm 
Аватар

Не бре. Някъде от горе беше сътворено това. Не ми се търси къде точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:25 pm 
Аватар

Абсолютно споделям мнението на Niki4a !!!! Не съм адвокат на Сираков или пък Херо,но от техния престой в Левски си спомням много положителни емоции и мигове. Нека тези които категорично не ги искат да се обосноват защо? И на мене не ми харесват близките му връзки с гнусния микренски исполин и други оранжеви изроди,но АКО дойде при нас съм сигурен ,че това по никакъв начин няма да му влияе
П.С. За Мъри изобщо няма да коментирам! Тези които не го искат в Левски,не искат силен отбор,а посредствен такъв,само за да си хейтят с кеф!Това не е левскарско!!!!!! Успех на всички нови лица и дано най-накрая слънцето изгрее и на нашата уличка :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:27 pm 
Аватар

Раев ако дойде ще съм спокоен за клуба, защото ще знам, че има лев. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:29 pm 
Аватар

martata1 написа:
Нека тези които категорично не ги искат да се обосноват защо?

Не искам Левски да печели трофеи по втория начин, респективно не искам Раев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:45 pm 
Аватар

Без Херо и Сираков. За всичко друго съм съгласен с Никича.
Назначаване на Мъри би било стъпка в правилна посока, ако е съпроводено с няколко други неща:
1. Програма за намаляване на задължения;
2. Предварително определен бюджет за първия отбор който да се харчи със съгласието на треньора;
3. Програма за инвестиции в базата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 1:53 pm 

Niki4a написа:

Абе, вие тотално сте изплискали легените. Каквото Мъри постигна през последните 4-5 години (купи, ШЛ, Уефа, лиги и тн. ние само може да си мечтаем. Вие осъзнавате ли, че с един Мъри за треньор, Херо/Раев за спортен директор, Колев за изп. директор, то ние ще имаме (най-после) подходящите хора за да измъкнат ПФК Левски от блатото на некадърността и да спрат заличаването ни. Нима има левскар, който да не иска тези хора да работят за Левски?

П.п. Раев и Херо може да са всякакви, но ги предпочитам милион пъти пред някакви Букита, Мукита, чужденци и всякаква друга паплач. Защото може да направят някаква глупост, но ще свършат и работа. А в това ПФК, в момента, има нужда от ра-бо-та. Работа и пак работа.
Много рядко съм съгласен с теб, ама в случая сме 100% на едно мнение.

А глупостта за Мъри и Роси естествено я написа Адепта по-горе с аргумента че Мъри никога няма да води Лацио... Само дето най-лесно може да ги сравним по постиженията им с един и същи отбор - единия със селекция за никакви пари записа най-успешния сезон в историята на Левски, а другия се провали тотално с Обертан, Жорди, Холмар и т.н. Може и в евротурнирите да погледнем всъщност, където Мъри с Левски и Астана има значително по-добри постижения от Роси с Лацио и Палермо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 2:08 pm 
Аватар

Мъри има оферта от Китай и ако се навие да работи в Левски, значи ще се изгражда нещо голямо :smt006
Но винаги ще има недоволни заради Херо, Дерменджиев или Наско...
Офтопик: за маркетинговия не е 100 %, но май ще има ново пресаташе :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 2:08 pm 
Аватар

Как бе, Лацио е невероятен гранд в Италия. За 120 години съществуване имат цели 2 шампионски титли и около 5-6 купи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 2:18 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Само чист снежец и НИКОГА ПОВЕЧЕ ХЕРО :!:

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 2:28 pm 
Аватар

blue heart написа:
martata1 написа:
Нека тези които категорично не ги искат да се обосноват защо?

Не искам Левски да печели трофеи по втория начин, респективно не искам Раев.

Аз също не искам,но в нашето първенство и Клоп да дойде,ако няма типаж тип Сираков ,нищо няма да направи.И като казвам тип Сираков,имам впредвид не да урежда мачове,а да не позволява нас да ни режат!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:03 pm 
Аватар

Пак ли опростихме Сираков :ohmygod2
Заслужаваме си съдбата.
AtomuS написа:
Adepta написа:
Пожелавам му на Мъри да тренира отбор от класата на Лацио, ама надали.

Мен не ме интересува кой какво е тренирал или ще тренира, а това какво се случва докато са в Левски. Тея секти не се правят по визитки, а по резултатите с нашия отбор. А такива от Западна Европа се изредиха няколко и не си спомням никой да е бил успешен - Роси, Катуци, тоя преименувания на преименуваните.

Мда, няма никаква връзка, че треньорите от Запад и особено Роси беше плют безподобно от уж левскари още преди да са изтекли 3 месеца от престоя му. Няма връзка с вътрешната опозиция в клуба срещу чужденци или "чужди". Вярвайте си, че нашите са най-добри. Само дето нещо не ги взимат в стойностните клубове, най-много по Азия и Африка да митарстват.
Иначе резултати има и Гошо Шубата. Това не прави Лайноходец клуб, който няма да фалира в секундата, в която падне самолета на Домуса.
jdt написа:
Херо и Мъри си имат таван,доста под амбициите и възможностите им , сигурно ще вземем купа , ще бием чорбата в някой от превъплъщенията ,ще има геройски мач за влизане в групите(ха дано ШЛ ),точки срещу резервите на някой от топ първенствата...българи юнаци и всенародни тържества но като манталитет ще си останем на това ниво . Предпочитам някой с досег до големия футбол , да се мъчи следващия Роси - италианско,френско или немско менте , пропастта между двата свята е огромна , като се почне от това , че футболистите в Италия не се чупят след лятна подготовка а тук Паулиньовци , с въздух за 3 мача и 2 полувремена на сезон се боготворят...ако не се търси промяна никога и няма да се случи.

Не е православно това мнение. Сектата ще те изяде. Роси се бил провалил, проблема не е в ръководство и прочее. Славиша и той се провали. Само Мъри няма да се провали защото е мега треньор и няма да има уредени тенекета :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:13 pm 
Аватар

Мъри е мега треньор и трябва да си пълен идиот (и припознавач) , че да твърдиш нещо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:18 pm 
Аватар

Да се сравняват Изкуфелио Роси и Мъри е просто абсурдно,Мъри е хиляди пъти по треньор от изкуфелио!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:21 pm 

И двамата си имат плюсове и минуси,какво толкова го захванахте тоя разговор ебаси? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:27 pm 
Аватар

Мъри е най-подходящ в момента за Левски. Да наричаш Роси “изкуфелио” е супер адекватно.
Според тъпспорт, човекът с алдито вече няма да е шефче на школата.
Едит: пак там пише, ч Кирчо Вангелов ще е чал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:35 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Един от най-богатите българи - Васил Божков, и собствениците на Националната лотария - братята Димитър и Милен Ганеви, може да се каже, че от вчера официално влязоха в управлението на Левски, показа бърза проверка на Sportal.bg.

Както е известно, тримата бизнесмени са спрягани за нови собственици на сините.

Както се случи вчера?

Левски, чрез своя официален сайт, уведоми, че на заседание на Надзорния съвет от 18 януари 2019 г. е взето решение да бъде освободен настоящия управителен съвет на клуба.

Малко по-късно бе избран нов УС в състав: Павел Колев, Ели Шопова и Найден Димитров.

Освен Павел Колев, който до този момент бе зам. изпълнителен директор на БФС, имената на другите двама нови членове не говорят нищо на футболна България, но именно те са основната индикация за готвените големи промени в клуба на най-високо ниво.

Sportal.bg научи, че Ели Шопова попада в УС като представител на Васил Божков. Найден Димитров пък е там, тъй като представлява Националната лотария и по-конкретно братята Димитър и Милен Ганеви.

Очакванията са, че именно тримата бизнесмени ще осигурят спешно 2 млн. лева, с които Левски да плати част от дълговете си и да си осигури безпроблемен лиценз за Европа през следващия сезон.

Тази проверка май се извършва точно тук :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:49 pm 
В никакъв случай не искам да омаловажа успехите на Мъри в Казахстан, но Астана е държавен отбор в буквалния смисъл на думата и по едно време имаха бюджет от 45 милиона долара на година. Националната кауза, която трябва да представя и рекламира Казахстан и по-конкретно новата столица Астана.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 3:54 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Мъри е мега треньор и трябва да си пълен идиот (и припознавач) , че да твърдиш нещо друго.

Тва да си го окачите някъде на видно място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 4:01 pm 
Аватар

Станимир Стоилов не е водил и никога няма да води ГРАНДЕ Лацио, следователно е по-добре да се върне Делио Роси :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2019 4:05 pm 
Аватар

Да се прати писмо до клуба, че форумът си иска Роси!1!11!!!!

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]