forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 5:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:22 pm 
Аватар

А Гонзо колко пъти го преглъщахме? Сираков има предостатъчно титли като директор, така че сравнението е смехотворно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:24 pm 
Аватар

С тия пари, които Сираков имаше и гъза ми да беше директор щеше да стане шампион. 2 милиона за чиликов...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:26 pm 
Аватар

Спри да се излагаш :smt006 В предния си престой Гонзо имаше всичките му необходими пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:27 pm 
Аватар

Абе вие още ли вярвате, че са платили два милиона за Чиликов.... :smt005 :smt005 :smt005
Тогава всичко беше схеми и кражби.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:28 pm 
Аватар

А бе да я премахват най-накрая тази шибана длъжност СТД и точка. Треньорът сам си избира играчите и след това сам носи отговорност. След месец ще махнат СС, Гонзо ще излезне и ще каже, че ако той бил треньор от началото на сезона сме щели да бъдем 38 точки пред лудокорец. И така всяка година докато клуба зависи от интелигентно недостатъчни индивиди с преплитащи се функции. Не мога вече да му слушам глупавите изявления на Гонзо, а като гледам и СС почва да бълва простотии :ohmygod :ohmygod

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:29 pm 
Аватар

Два милиона и половина :wink:
Гонзо не е върхът на аматьорщината, той е част от аматьорщината :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:32 pm 
Аватар

Сравнението е смехотворно според мен, тъй като няма особено много допирни точки покрай условията, в които работеше Сираков, и в които работи Гонзо, Би било то финансови, чисто психологически, и т.н.
Естествено, няма как да се успори, че Сираков е с доста по-добри управленски качества. Но все пак горе изброените променливи доста спомагат за усъвършенстването му като директор.

Естествено, фактът че не спира да сере по Левски, когато няма някаква облага, не се споменава. Но си мисля, че тук в момента и турчо ще се поиска за спортно техничестки директор, стига да не е Гонзо.

Kryten написа:
Спри да се излагаш :smt006 В предния си престой Гонзо имаше всичките му необходими пари.

Периодът с Ясен и Гарата ли имаш предвид? Вярно е, че не станахме шампиони, но пък играхме в Лига Европа, и само една глава ни попречи да играем в елиминационната фаза. Проблемът тогава беше, че Гонзо беше страшно неопитен и допусна доста грешки, да. Не мисля обаче, че ако тези пари си ги имаше сега, щяхме да сме на това дередже.
Уви, можем само да гадаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:33 pm 
Аватар

Бла, бла, бла. Какво наследство остави после - разруха като сега :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:35 pm 
Аватар

Ти не беше ли писал същите неща срещу Ил. Илиев или за тях е била виновна разрухата, оставена от Гонзо :loser2
Kryten написа:

Престои ли ще им броим на Сираков и Гонзо? И откога не стана важно че единия си показа гъзъ на нас и направи куп други неща, та ще му хвалим купените титли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
Бла, бла, бла. Какво наследство остави после - разруха като сега :smt006

ОК. Спирам да пиша по темата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:37 pm 
Аватар

Трябва да вземем тая пекча от Йелгава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:38 pm 
Аватар

dyankov написа:
.
Периодът с Ясен и Гарата ли имаш предвид? Вярно е, че не станахме шампиони, но пък играхме в Лига Европа, и само една глава ни попречи да играем в елиминационната фаза. Проблемът тогава беше, че Гонзо беше страшно неопитен и допусна доста грешки, да. Не мисля обаче, че ако тези пари си ги имаше сега, щяхме да сме на това дередже....

Удобно се забравя, че тогава имаше 2 пъти по-класен отбор и по-лесна за минаване група 3/5 отбора :wink:
Ама не, Гонзо е виновен. То и със сърбежа Останич играхме в групите на УЕФА, ама :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:39 pm 
Аватар

От 2007 насам за мен най-успешната ни година беше тая с Ясен и Гарата. Гонзо тогава имаше пари и условия. Ако не беше ГГ да бута съдии и в БФС сезона можеше да е различен. Не знам как реши, че Гонзо няма успехи. :bigok Видяхме го и Сираков като се върна какви ги направи. Бая време му брахме плодовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:41 pm 
Аватар

Цял полусезон, направо неудържими и неповторими! Заради тези 4-5 месеца Гонзо заслужава доживотно да е директор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:42 pm 

Колко па пари да е имал при положение, че трябваше да продаде Жо, за да върже бюджета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:42 pm 
Аватар

Adepta написа:
dyankov написа:
.
Периодът с Ясен и Гарата ли имаш предвид? Вярно е, че не станахме шампиони, но пък играхме в Лига Европа, и само една глава ни попречи да играем в елиминационната фаза. Проблемът тогава беше, че Гонзо беше страшно неопитен и допусна доста грешки, да. Не мисля обаче, че ако тези пари си ги имаше сега, щяхме да сме на това дередже....

Удобно се забравя, че тогава имаше 2 пъти по-класен отбор и по-лесна за минаване група 3/5 отбора :wink:
Ама не, Гонзо е виновен. То и със сърбежа Останич играхме в групите на УЕФА, ама :?

А при Кратко Останич....кой беше СТД....питам...кой? :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:47 pm 
Аватар

СТД-то беше зает да потушава бунта на играчите срещу треньора. И после бихме Лацио :bigok
Дай предложение за СТД :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:52 pm 
Аватар

Хахах точно срещу треньора беше бунтът, а следващата пролет като треньор стана неискащият да е треньор, май срещу друг беше недоволството :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:56 pm 
Аватар

Добре, Гонзо са искали да махнат, сигурно на Достанич се е пречкал :smt006
Не разбрах само, на Ил. Илиев Гонзо ли му беше виновен :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:59 pm 

Adepta написа:
Ти не беше ли писал същите неща срещу Ил. Илиев или за тях е била виновна разрухата, оставена от Гонзо :loser2
Kryten написа:

Престои ли ще им броим на Сираков и Гонзо? И откога не стана важно че единия си показа гъзъ на нас и направи куп други неща, та ще му хвалим купените титли?

купени титли ? излагате се вече , единия си свалил гащите , другия , Гонзо се договори с Батков зад гърба на Кокала и Боримиров, много мъжкарско, не му правите услуга с това идолизиране , след като е СТД да си носи и отговорността за слабите резултати , за миналия сезон няма никакво оправдание

би ли сме били Лацио ( резерви ) , в някакъв безсмислен мач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:02 pm 
Аватар

jdt написа:

И агент Ставрий ака ГА така каза

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:03 pm 
Аватар

Бай Хуй, ти радва ли се като бихме Лацио или не :smt006 или може би си правил вуду магия, Йовов да изиграе онова положение по обичайния си начин - право в облаците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:05 pm 
Аватар

jdt написа:
Adepta написа:
Kryten написа:

купени титли ? излагате се вече , единия си свалил гащите , другия , Гонзо се договори с Батков зад гърба на Кокала и Боримиров, много мъжкарско, не му правите услуга с това идолизиране , след като е СТД да си носи и отговорността за слабите резултати , за миналия сезон няма никакво оправдание

Значи, свалените гащи ги видяхме всички, а вероятната договорка не знам кой :?:
И да, на Сираков титлите са купени. Факт. Чорнье кинти. Дори Батков си призна по телевизията за "намеса" по онова време. Изключвам 2007-ма.
А безмислеността на победата над Лацио не знам как да я коментирам. Победите ни в ЕКТ като гост се броят на пръсти. Буквално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:05 pm 
Аватар

Adepta написа:
DirtyDog написа:
Левски има нужда (спешна) от професионалисти, не от левскари. Ще ме извиняват хората, защитаващи тезата за левскарите, но.......

Никой не казва, че Гонзо трябва да седи щото е левскар. Просто не ми харесват алтернативите като ментето Херо. Друга не съм видял предложена. При тази огранизация (собственици, шефове) няма да дойде по-добър или да се промени нещо изначално в клуба. Батков, Гонзо и тн. върви с статута на Левски, ако мога така да се изразя. А статута на Левски се формира от привържениците. При положение, че преглътнахме няколко пъти Наско Сираков, за чий се оплюва толкова Гонзо?
Да не говорим, че половината мрънкат що не кажел на треньора какъв играч да търсим, другата пък кълне защо пък казвал какви постове ни трябвали :lol:

Мнението ми няма общо с Гонзо, Херо, Сираков и т.н. Мнението ми е изцяло продиктувано от спора- задължително ли левскари трябва да работят в клуба. :wink:

dyankov написа:

Периодът с Ясен и Гарата ли имаш предвид? Вярно е, че не станахме шампиони, но пък играхме в Лига Европа, и само една глава ни попречи да играем в елиминационната фаза. Проблемът тогава беше, че Гонзо беше страшно неопитен и допусна доста грешки, да. Не мисля обаче, че ако тези пари си ги имаше сега, щяхме да сме на това дередже.

От онзи момент до сега Гонзо не само не се развива и не се учи от глупостите си, а сътворява нови и нови. И най-вече в изказванията си, които за директор в Левски са обидни.
Аз съм на мнение, че като треньор Гонзо е далеч по-сполучлив (дори доста приличен), отколкото като директор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:06 pm 

Ебаси разбирачите. Ебаси неадекватниците в тоя форум напоследък :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:10 pm 
Аватар

Да се коментира дали Гонзо става за СТД е все едно да се коментира дали аз ставам за танкист или космонавт с моите 190 см. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:11 pm 
Аватар

Безмислена победа над Лацио... :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Следващия път ще е над барЦилоната за да е по-смислена.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:14 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Мнението ми няма общо с Гонзо, Херо, Сираков и т.н. Мнението ми е изцяло продиктувано от спора- задължително ли левскари трябва да работят в клуба. :wink:

Задължително - не. Но като максималисти е добре да са най-кадърните възможни и да са левскари.
Но алтернативи няма дори на Гонзо. Както и няма желаещи да играят в отбора, освен ако не мислим сериозно, че не искат заради Гонзо.
DirtyDog написа:
dyankov написа:

От онзи момент до сега Гонзо не само не се развива и не се учи от глупостите си, а сътворява нови и нови. И най-вече в изказванията си, които за директор в Левски са обидни.
Аз съм на мнение, че като треньор Гонзо е далеч по-сполучлив (дори доста приличен), отколкото като директор.

Гонзо върви в пакет с нивото на управниците на клуба. Адекватен собственик/работещ УС не би го взел и първият път, най-малкото поради липса на опит.
rkk написа:
Да се коментира дали Гонзо става за СТД е все едно да се коментира дали аз ставам за танкист или космонавт с моите 190 см. :smt006

Можеш да го разгледаш от друга гледна точка - като няма танкисти, и 190 сантиметровите са танкисти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:15 pm 

New Order написа:
jdt написа:

И агент Ставрий ака ГА така каза

и си е така , втория отбор,без никаква мотивация , да отбият времето... мачовете с Гент,Лил , супер,футбол,емоции, още веднъж браво...но да споменеш мача с Лацио за най-големия му успех...

Въпреки злощастния край с Лил , този мач ме зареди и зарадва много повече отколкото с Лацио , това за гОсподина , и той голям мъжкар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:15 pm 
Аватар

Безсмислената победа над Лацио, купените титли при Чорни... къде попаднах, ебаси :shock:
А Гонзо, че е, заради всичко което е дал на клуба няма да използвам по-тежки думи, несъстоятелен на заеманата от него длъжност, е ясно и на децата. Лошото е, че и да се махне, по-добър надали ще дойде. Най-добре е тая длъжност да се премахне и цялата спортно-техническа работа да се върши от треньора и екипа му.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]