forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 9:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 10:33 pm 

Mr.Smith написа:
Дзаферович , май не може да играе през пролетния полусезон в Локомотив, така че споко :wink:

След пролетния сезон пък Томашич вече няма да играе за нас така, че "oh, shit".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 10:57 pm 

Един бърз въпрос. Някой знае ли дали Фиданин е все още наша собственост или вече го продадохме на Черноморец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 11:04 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
ми може и да стане футболист от него, кой знае... Въпроса е защо се прехласват някои без дори да са го гледали...

Моя работа ли е да го гледам?
Канен на проби в Монако, повикан юношеският национален отбор, добри игри в Черно Море. Всичко това е достатъчно, Саидчо да хване самолета за морето и да му запише пет мача с камерката. Повтарям да запише пет мача, не да го купуваме! Пък после нека седнат Мъри, Наско и Батков и преценят, трябва ли ни, не ни ли трябва, заслужава ли си парите и т.н.
Kryten написа:
По въпроса с талантите, нали стана въпрос, че в момента ни трябва повече един опитен играч да поведе младите, а не да трупаме още хора на по 18 години. Нали затова взехме любимецът на хитлеристите и другите такива нападателчета

Да трябват ни опитни футболисти, но не виждам нещо лошо да се оглежадме за млади и перспективни
играчи в цяла България (и не само). Сърмов го взехме по същия начин. Седя две години резрева, и сега всички му се кефиме. А и не смятам, че ще искат повече от 200-300 хил. лева - никакви пари за отбор с нашите претенции.

The Eraser написа:
Black Jack написа:

До кога ще съм скаут без комисионна?

Според мен не трябва да търсим таланти на други отбори,а трябва да гледаме нашата школа.През години е доказала,че по-добра от нея няма.Защо трябва да се дават пари за знайни и незнайни футболисти,а нищо не се влага в школата.През последните години около школата се всига много шум за почти нищо.Освен Валери Домовчийски и донякъде Ники Димитров,(който обаче засега не е изнесъл важен мач на гърба си) в последните години друг от тази школа не е излязъл.Така,че е време там да започне да се работи сериозно(но не сериозно както сега,защото резултатите са на лице). :wink:

Видя се, че само със собствено производство няма да стане. Просто защото не можем да произведем толкова много равностойни играчи. То и в Европа такова нещо няма, само Динамо К. и Аякс са изключение, ама и техните школи напоследък западнаха.
Елементарно е: Милан що купуват Пато, а в школата им тренират хиляди деца - при далеч по-добри, терени, бази и треньори от нашите? Ми щото сред тия хиляди не могат да намерят такъв, като Пато и затова си го "внасят".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 1:24 am 
Аватар

The Eraser написа:
Освен Валери Домовчийски и донякъде Ники Димитров,(който обаче засега не е изнесъл важен мач на гърба си) в последните години друг от тази школа не е излязъл.Така,че е време там да започне да се работи сериозно(но не сериозно както сега,защото резултатите са на лице). :wink:

Според мен ако се огледаш половината играчи в А и Б група са излезнали от нашата школа, така че не си много прав. Проблема при юношите е че не могат да направят прехода от млад талант до играч. И Валери, и Хичо - и Табаков натам отива. Но това е проблем на цялата страна..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 9:31 am 

tprodanov написа:
Според мен ако се огледаш половината играчи в А и Б група са излезнали от нашата школа, така че не си много прав. Проблема при юношите е че не могат да направят прехода от млад талант до играч. И Валери, и Хичо - и Табаков натам отива. Но това е проблем на цялата страна..

Тук си прав.Но според мен основен приоритет на школата трябва да е прави играчи за първия отбор.Фактът,че в първия отбор липсват юноши от школата и отиват в най-различни тимчета от А група,според трньорите значи,че те няма достатъчно потенциал да играят в първия отбор.А че нямат,проблема идва някъде в школата,поне според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 9:58 am 
Аватар

Имате една основна грешка повечето,много разбирате от футбол :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 10:00 am 

Ivan63 написа:

Абсолютно, тук какви разсъждения летят след всеки мач, Капело и Сър Алекс ще си глътнат договорите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 12:25 pm 

исками се тези две нови попълнения за които се говори,които ще„довършат пъзела“ да са български играчи,а не както се тиражира за словаци и австриици,манталитетът си е нещо много важно,а всеки бг знае какво е левски за фенове и за футбола у нас, от нашите които играят в родното първенство за мен в левски имат място дафчев-има физика,пас,точен удар....е малко е напред с годинките,което може и да не е„малко“..., друго се сещам и за кривия,т.нар алекс,който прави супер сезон в черно море и си е one man team,защо да не завърши кариерата си в левски,истината е обаче че и той си е на възраст,а мъри нали все търси млади и перспективни,за второто обаче гаранция франция няма

С= Сила+Смелост+Святост
К= Красота+Колос+Класа
И= Истина+Идеал+Икона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 12:57 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Не е това грешката, грешката е че едни други хора не разбират от футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 2:30 pm 
Аватар

По-здрав припомни си най-здравите уроци от училище и ще забележиш,че има едно по-здраво малко л и едно най-здраво голямо Л и още малко като се понапънеш,ще се сетиш,сигурен съм,че Левски се пише с така нареченото най-здраво голямо Л.
По-здрав и от мен :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:20 pm 
Аватар

Георги Христов, 2-ма ръстови защитници от типа на Пламен Марков в Латекса, поне 1 градивен халф и 2 крила - дясно и ляво, като дясното е задължително. Тва мисля, че ни трябва за момента. И дено вратарче и ше мачкаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:42 pm 

направо да беше наяисал какво имаме и какво да остане,повече усилия щеше да ти коства....то цял нов отбор според теб трябва да се вземе :?

С= Сила+Смелост+Святост
К= Красота+Колос+Класа
И= Истина+Идеал+Икона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:03 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Георги Христов, 2-ма ръстови защитници от типа на Пламен Марков в Латекса, поне 1 градивен халф и 2 крила - дясно и ляво, като дясното е задължително. Тва мисля, че ни трябва за момента. И дено вратарче и ше мачкаме.

Стигат ни мишки в националния! Не ги щем и в Левски! :lol:

Корецкия: Пламен Николов ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:10 pm 

Французинът Седрик Бардон обяви в интервю за Дарик, че ако има възможност, би се завърнал в Левски.

„Моят отбор на 95 процента ще изпадне. При това положение аз няма да изпълня договора си, който е за още една година. При всички положения ще сменя отбора”, отсече французинът.

„Засега не съм говорил с никой от Левски. Ако има възможност, защо да не се върна в Левски? Аз прекарах страхотен период в Левски и ми харесва да бъда там. Във футбола всичко е възможно”, отбеляза халфът. „Ако от Левски има интерес към мен, ако поискат да се върна и намерим общ език, защо да не дойда да помогна”, заяви Седрик Бардон.

„Следя всичко, което се случва с отбора. Малко ми е гадничко, че тимът няма да спечели нищо през тази година. Имам доверие на всеки в клуба, и на Мъри и на Сираков. Левски иска да прави отбор с младежите, това е най-добрият път, когато тимът няма много големи възможности с парите”, отбеляза още един от любимците на „сините” запалянковци.

„Ако трябва да се върна в Левски, ще направя всичко, за да помогна на младите футболисти да станат големи играчи. На младите им трябва увереност, за да вървят във футбола”, продължи Бардон.

„Поддържам връзка с Гошо Петков, Игор и Борето. Получавам новини от Сашо Касабов и чета българските сайтове. Не съм забравил и българския”, допълни полузащитникът. „

Ако Тодор Батков или Мъри ми се обадят, ще приема обаждането. Аз съм в добри отношения с тях и с радост ще се чуем”, завърши Бардон.

С= Сила+Смелост+Святост
К= Красота+Колос+Класа
И= Истина+Идеал+Икона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:18 pm 
Аватар

аз ще бъда много доволен ако стане!!
незнам дали има някои деруг тука които мисли така но аз
бях за това бардон да не и тръгва! вярно е че не всеки мач беше на ниво
но определено в това положение което сме сега ще ни е много от полза !!
ДАНО ДА СТНЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:19 pm 
Аватар

Ако играе както играеше срещу Киево... взимам го ;) :lol:

Но няма шанс да се върне..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:20 pm 

Ето коментара на един мой приятел. Това мнение е негово. Кажете какво мислите.

Много баби - хилава селекция

Кой е отговорен за селекцията в Левски? Батков, Сираков, Стоилов, Ибраимов? Никой не знае и никой не иска да поеме отговорност за явния провал.

Доста играчи напуснаха Левски и макар и да не знаем пълния потенциал на новите играчи, имаме добра идея за концепцията или поне за липсата на такава. И на децата е ясна схемата 4-3-3, която Мъри предпочита да използва. Единствената разлика е дали ще са два или един опорните халфове. Нека да сравним отбора с този преди две години:

Георги Петков. Пак си е той, само че с повече грешки. Дали поради липсата на каквато и да е алтернатива или заради необичайната медиийна и фенска закрила, но Гошо вратарчето е един приличен, но не и отличен вратар тази година. Как не се намери един да каже истината в очите - гола на Ду Бала е основно вратарски. Левашки изби топката, не си нареди защитата правилно и нямаше човек на задната греда. Да беше веднъж ама този сезон той има вина за головете на Темпере, лит(*кс-етрополе, Локо Пд, Спартак Вн и т.н.
Живко Миланов също си е пак в отбора. Особено развитие не се забелязва. Не смее да покаже лидерски качества и да се развика на колегите си отзад както го правеше Топузаков.
Рабе вместо Топузаков. Единственото попълнение в селекцията и то играе на неправилен пост. Реабе има техника, пас, удар и поглед върху играта. Точно той изглежда да е липсващата фигура в средната линия ама дали заради контузиите или заради недоглеждане това не става. А момчето е играло много пъти в средната линия. Като защитник няма нито скоростта, нито отскока на Топчо, най-малко пък веднага може да се очаква че ще поеме лидерската палка.
Игор Томашич - един от малкото постоянни играчи, но след него е потоп.
Лусио Вагнер. Пак е той ама по-стар и контузен. Най-добриаят ляв бек по БГ терени в последните поне 20-на години. Без него левият фланг и на Левски и на национала веднага издиша. Гледайте Мартин Петров в дует със Занев и открийте 100-те разлики. Не случайно Мартин стана най-добрият в национала точно след налагането на Вагнер и най-слабите му мачове са когато бразилеца отсъства.
Минев вместо Ст Ангелов. Сравненията са ясни и не са в полза на Веско. Просто няма смисыл Минев да остава в отбора - само с хъс не става. Поне физика да имаше. Един Фиданин да си бяхме запазили нямаше да е по-зле и щеше да има перспектива.
Сърмов вместо Ричард. Напред добре ама позицията е дефанзивен халф. Сърмов не може да направи шпагат с ляв крак ако ще да му дават милиони. Чака да го надбягат, да се обърне с лице към вратата и да атакува с десния си крак. В момента в които вече бягаш към вратата си, битката е наполовина загубена. Няма ли отнети топки в средата на терена няма и контра-атаки. Противника се е окопал вече и с джуджетата напред е много трудно.
Зе Соарес вместо Телкийски. Доживяхме да си спомняме за физиката на Мечо с умиление. Соарес е трагичнен в борбата за първа топка и в дефанзивен план. Има някаква техика ама няма нито виждане, нито удар, нито центриране. Да се чака огромна разлика в потенциала на 24 годишен играч е доста смешно. Като се плати сериозна сума трябва да очакваме готов играч. Абсолютната дупка в селекциата.
Боримиров. Дядо Боре е отличен играч за 30минути на мач. Идеалната роля за него беше както миналия май да влезе в 60-та минута на мача с Литекс и да обырне нещата срещу поуморения противник. Абсурдно е да чакаме да изкара цял мач, камо ли цял сезон
Тасевски бе мъчен в тази роля ама и той както цялата ни нова средна линия е скаран със защитата. Ако ставаше само с ярост Роби Савидж щеше да е в Барса, а не в Дарби Каунти.
Жеан Карлос вместо Емил Ангелов. Единият вкара един куп важни гола и струваше жълти стотинки, другият "таран" 5 мача не може да уцели противниковата врата с глава. Ако е контузен да не играе, така нито играта върви, нито той ще се развие. И той е на 24 и струва много пари. При това положение трябваше да се очаква готов играч, а не потенциал. За потенциал на 24 се дават 100-200К, а не милион.
Жоазиньо вместо Бардон. Какво да си говорим - Бардон печелеше адски много топки и на двата етажа. Джобниа плаймайкър е само на 19, има добра техника, но по никакъв начин не става за схемата на Мъри. В комбинацията с Миро Иванов, Зе Соарес и Ники Димитров единственото сигурно е че Левски няма аболютно никакъв шанс да вземе балонните топки отзад, било те нарочни или на сляпо изчистени.
Тук уж чакахме да играе Тасевски ама така и не сме го видели в тази роля.
Ники Димитров вместо Йовов. Ники е новият барометър за отбора. Всичко интерестно в Левски сега се дължи на него. Но му липсва опита и поливалентността на Бижутера. Йовов беше и неоценен, но отличен за крило дефанзивен играч, докато Хичо е стойка. След пробите в Арсенал обаче Ники е неузнаваемо слаб. Дано да си върне формата скоро.

Жокера:

Миро Иванов вместо Станислав Ангелов. Сравенията са безмилостни към шуменския Деко. На тези години и с тази физика няма как да очакваме, че изведнъж ще стане чудо.
Резервите:

Кръстовчев вместо Домовчийски. По-стар и вече трудно обучаем, но пък на ръст няма треньор дето да може да те научи. Изпусна цялата подготовка и се налага във важни мачове Мъри да открива, че за ляво крило не го бива. Плюс в селекциата, но това стана най-вече с късмет, а не по план.
Букарев - опитен дефанзивен халф - абсолютно никаква алтернатива в сегашния ни състав. Балтанов е като муха до Янкович или Сандриньо.
Коприваров - и той няма алтернатива в сегашната селекция. Може би Огнянов, но и при 8 контузени пак не го пуснаха срещу Литех. Ако в нулевата година не играе - то кога???
Бензукан вместо Борко Стойчев. Много по-скъп, малко по-стар и малко по-нисък, ама за сметка на това прави не по-малко грешки и прекарва застрашително време в лазарета.

Какъв е извода - новата гвардия е далеч по-скъпа, но пък много по-слабо пригодена за идеите на Мъри. Оценка 3 и то само заради Рабе.

Според мен спешно ни трябват един или два дефанзивни халфа на мястото на Ричард и Боримиров. Мисля си че Рабе може достойно да смени Боримиров така че един стига, но трябва и резерви да има.
Спешно трябват 2ма централни защиника с приличен ръст и скорост, явно Томашич си тръгва и на Рабе не му е това силата.
Абсолютно спешно трябва дясно крило, може и две за конкуренция.
Новия Бардон - дали това може да е Карлос или Тасевски трябва да стане ясно до края на сезона, ако не да се търси човека.
Резервно ляво крило, а не набеден по принуда като Жоазиньо, Миро Иванов, Балтанов, Кръстовчев, Домо и кой ли не.
Петков трябва да почине няколко мача и да се съсредоточи в играта си, а не в приказките си.

Най-вече трябва генерален мениджър. ЕДИН отговорен за селекцията, край на колективната (без)отговорност. Левски трябва да е номер 1 в БГ, а не да изостава от отбори като лит(*кс-етрополе и Литекс. Каквото и да си говорим Неи е по-евтин, по-едър и по-качествен от Жеан Карлос, Маркиньос отнема повече топки от тримата ни полузащитници, Бударен играе по-добре от Бензукан, Попето или Том в дясно биха забили Зе Соареш на пейката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:24 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Shakespirt написа:

Стигат ни мишки в националния! Не ги щем и в Левски! :lol:

Корецкия: Пламен Николов ;)

Така де. Постоянно ги бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:24 pm 
Аватар

Върнете Седрик - спасете Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:27 pm 
Аватар

Ако има такъв вариант мустакатия тъпак пътека трябва да направи до Бардон и обратно, за да го върне!
Изчерпан бил, на Мъри пък му трябвал Бардо нацяло, а не наполовина...
Абе ще ви....айде да не казвам, тоя и на осмина да дойде пак е пъти отгоре над цял Миро Иванов, да речем!
И какво сега - зор да ги разкараме, пък после ще ги връщаме, а? Е оти ручахме тия жабета?
Пък и гледайте и манталитет, и възпитание бе, хора! Една лоша дума, един намек нямяаот тоя човек ни срещу Мъри, ни срещу Наско, ни срещу Мустакатия, ни срещу отбор или съотборници! А като го търсеха за интервюта по чужбина говореше за историята на отбора и за това кой е бил Левски по - добре от нашите юноши!
Но не вярвам да се върне. То ще излезе, че шефовете си плюят в мутрите при такъв вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:28 pm 

Мъри поиска Гонзо
18 март 2008 16:47
Автор: Иван Тепавичаров

Георги Иванов става трансферна цел № 1 на Левски, Топчо също е сред вариантите
Георги Иванов е нужен на Левски, независимо от възрастта си, признал Мъри пред собственика на клуба Тодор Батков. Ако Гонзо беше в отбора щяхме да бием и лит(*кс-етрополе и Литекс. В съблекялната той е лидерът на отбора и всеки от играчите се съобразява с това,допълнил Стоилов. Това е накарало мениджърският екип на сините да предприеме спешна операция за завръщането на Георги, чийто контракт с Риека изтича в края на календарната година. Мъри е променил своето мнение за Гонзо, след като станало ясно, че това май е последния състезателен сезон за другия син лидер Дани Боримиров.

"Имам нужда от мъжкар, като Гонзо", отсякъл наставникът на Левски.
Иначе след серията от контузии тази пролет видинчанинът сериозно се е замислил да сложи край на кариерата си в края на първенството. Резервен вариант пред Мъри е Елин Топузаков. Връщането на Топчо в Левски ще стане факт само, ако Игор Томашич не се договори с Левски и напусне клуба. През лятото Станимир Стоилов ще търси поне четири нови попълнения във всяка линия, разбра db. Мениджърския екип към клуба начело със Саид Ибраимов следи няколко набелязани футболисти, но със сигурност Бразилия вече не влиза в предпочитаните дестинациите на сините разузнавачи. Причината е, че адаптацията на новопривлеченото трио Жеан Карлос, Зе Соареш и Жоазиньо върви доста трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
...Мениджърския екип към клуба начело със Саид Ибраимов следи няколко набелязани футболисти...

Дотука...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:32 pm 
Аватар

Майкооо, SZ_FEN, колко глупости на-пейства :shock:
Просто е прекалено дълго да го коментирам, но с две думи:
- Твоят приятел може да смени отбора.
- Тва с Гонзо ме съмнява, дори само защото е от DB (КУР ЗА ДБ)
- А тва с 4-ма нови във всяка линия.... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:38 pm 
Аватар

Цитат:
СЕДРИК БАРДОН: АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ, ЩЕ СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ
Бившият ас на Левски Седрик Бардон заяви в интервю за Гонг, че при възможност би се върнал на „Герена”. „Моят отбор на 95 процента ще изпадне. При това положение аз няма да изпълня договора си, който е за още една година. При всички положения ще сменя отбора”, отсече французинът.

„Засега не съм говорил с никой от Левски. Ако има възможност, защо да не се върна в Левски? Аз прекарах страхотен период в Левски и ми харесва да бъда там. Във футбола всичко е възможно”, отбеляза халфът.

„Ако от Левски има интерес към мен, ако поискат да се върна и намерим общ език, защо да не дойда да помогна”, заяви Седрик Бардон пред Гонг.

„Следя всичко, което се случва с отбора. Малко ми е гадничко, че тимът няма да спечели нищо през тази година. Имам доверие на всеки в клуба, и на Мъри и на Сираков. Левски иска да прави отбор с младежите, това е най-добрият път, когато тимът няма много големи възможности с парите”, отбеляза още един от любимците на „сините” запалянковци.

„Ако трябва да се върна в Левски, ще направя всичко, за да помогна на младите футболисти да станат големи играчи. На младите им трябва увереност, за да вървят във футбола”, продължи Бардон.

„Поддържам връзка с Гошо Петков, Игор и Борето. Получавам новини от Сашо Касабов и чета българските сайтове. Не съм забравил и българския”, допълни полузащитникът.

„Ако Тодор Батков или Мъри ми се обадят, ще приема обаждането. Аз съм в добри отношения с тях и с радост ще се чуем”, завърши Бардон интервюто си за Гонг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:39 pm 

acrimonious написа:

Въпрос на мнение бе човек. Нали за това е форума :D .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:42 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
acrimonious написа:

Да бе, така е, брат. Прав си :drinkb
Въпросът е, че твоят приятел е от пичовете, дето са готини като мразят. Дори Гошето, които за мен няма НИКАКВА вина за гола (повечето вратари няма да мръднат при такова остро центриране и просто отклоняване с глава), той го е нахранил добре (да си почива, да си мисли, не знам кво си). На много места е сравнил младежи с хора на по 31 и очаква да са същите и т.н. А дон балон си е печатница за простотия и туй то :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 8:04 pm 

acrimonious написа:
SZ_FEN написа:
acrimonious написа:

Да бе, така е, брат. Прав си :drinkb
Въпросът е, че твоят приятел е от пичовете, дето са готини като мразят. Дори Гошето, които за мен няма НИКАКВА вина за гола (повечето вратари няма да мръднат при такова остро центриране и просто отклоняване с глава), той го е нахранил добре (да си почива, да си мисли, не знам кво си). На много места е сравнил младежи с хора на по 31 и очаква да са същите и т.н. А дон балон си е печатница за простотия и туй то :D

Разбирам много добре какво казваш. Човека така ги вижда нещата и така ги пише. Лошо няма. От време на време имаме нужда и от такива статии защото дори и 25% от тях да са верни (Бог да ни е на помощ ако моя приятел е 100% прав) то би ни дало повод да се вгледаме в потенциалния проблем и да намерим решение.

Прав е моя човек като казва, че Рабе е идеалният заместник на Дядо Боре (играе повече от дясно иначе щеше да е идеален и за позицията на Ричи). Прав е и за това, че Топчо не трябваше да го изпускаме. Дано да е истина, че е само преотстъпен, а не продаден (Дон Балон да духат супата ако това е лъжа). Аз също съжалявам и за Гонзо. В него има поне още 2 години футбол на високо ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 8:43 pm 
Аватар

"Винаги съм казвал, че ако се върна в България ще играя само в Левски и никъде другаде. Левски е отборът на сърцето ми и винаги съм готов да играя със синята фланелка, призна пред db Георги Иванов.
Идолът на синята агитка, който открихме на път с тима си Риека за мач с Шибеник не скри, че е готов по всяко време да се върне в Левски, но подчерта, че това нищо не значи.

"Все пак аз имам действащ договор с Риека, който изтича в края на календарната година, пък и никой от ръководството на Левски не е разговарял с мен и не ми е предлагал, каквито и да е оферти. Това че съм говорил с Мъри не значи нищо, тъй като с него сме бивши съотборници, а след това ми беше и треньор", допълни Гонзо.

Сигурен съм, че хората, които сега са начело на клуба знаят как да да се оправят в ситуацията, в която е попаднал отбора. Не съм съгласен, че в двата мача Литекс ни е надиграл, както чета и слушам по медиите. Гледах и двете срещи, и мога да кажа, със сигурност че в тях Левски просто нямаше шанс. Първият мач за купата беше съвсем равностоен, докато във втория направо ги смачкахме, но липсата на шанс си каза думата. Така е във футбола, като не ти върви, каквото и да правиш спортното щастие отива при съперника", завърши Иванов."

тва е от DB. Горе ако има малко истина, най-много ми хареса следното:
"Не съм съгласен, че в двата мача Литекс ни е надиграл" Така го е казал все едно той е играл на мача и все едно никога не е бил далеч от Левски. Такива играчи ни трябват. Дето обичат отбора повече от Арсенал...
Може да не е онзи нападател, който беше, но е мъж и е лидер и никога няма да се скрие като пу**а и да не бие дузпа...Нзн що ама искам да си дойде и ако може да направи и една подготовка с нас.
Дето се вика поклон. Гонзо, донесъл си ми толкова радост, колкото чорбата нивга няма да имат

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 9:13 pm 
Аватар

Мястото на Гонзо, Топчо и останалите сини любимци е в Левски, НО не и на терена! Все някаква длъжност е редно да им се намери, ако толкова искат да се върнат, но не и да бъдат футболисти! Срамота е Топчо едва ли не го изгонихме, сега си играе нелошо в новия отбор и изведнъж да си го връщаме. А винаги съм бил против, когато сме връщали Гонзо - едно дето вече е на възраст и второ - тук само му се дава известен тласък на кариерата и после търси предизвикателства в чужбина. Към евентуално завръщане на Бардон съм раздвоен - от една страна само за него съжалявам че ни напусна, от друга - щом веднъж си е тръгнал от Левски (при това би могло да се каже със скандал) може да се върне, но не и само защото неговият отбор е сигурен изпадащ, както той сам признава (в смисъл, ако се спасят не го бърка да остане, но ако изпаднат да се предложи на Левски, щото знае че ситуацията при нас не е розова и вероятно веднага ще го вземат). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 9:23 pm 
Аватар

Изображение

Изображение

Това пак ли е някаква тъпа спекулация, базирана на някой лаф или наистина има шанс да се върне и той и Бардон ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]