forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1033 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:38 pm 
Аватар

Няма как да е по-зле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

gosh написа:
Тва къде ги четете тия неща за приходите и разходите?
Е какви са ни приходите?

П.п. пише ги в г.о.

Върнете се в началото
 Профил  

Site Admin
Аватар

Оптималния вариант е дори с намален наполовина бюджет да успеем да задържим третото място и след спечелен бараж отново :bigok да се класираме за Европа.Само,че от видяното ми се струва,че и чорбое и жълтите имат доста големи шансове да ни изместят.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:39 pm 
Аватар

Само тенекета са ви в главите... А идеалите...? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:43 pm 

И за кво трябва да сме трети? Първият възможен отбор да ни тресне...нямаме нужда от още такива срамни събития. С българчетата е най-добре едно арсеналско място и да си щадим нервите лятото.

Последна промяна PNB на Сря Яну 30, 2019 3:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:43 pm 
Аватар

Bellamy написа:
danislav90 написа:
Да питам и тук, радват ли ви българчетата? :bigok

Илия Димитров се включи много добре, не разбирам защо му се отказва шанс. Не си спомням да е бил слаб като е влизал от пейката.

Найденов беше доста по-ок от Цвятко.

Единственият за който съм съгласен да му се дава шанс е Илия Димитров. Но лично аз бих приключил до него с млеката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:44 pm 
Аватар

Спонсорски договори, тв права, реклами по стадиона, трансфери, спас.. Много ме съмнява достоверността на годишните отчети

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:44 pm 
Аватар

jordanofff написа:

Има, има.... :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:45 pm 
Аватар

Някой не отчита факта, че без калсиране за европа няма да има публика и приходите от нея, както и спонсорски договори, както и евентуални приходи от евротурнирите. Може да се окаже, че с млеката наистина ще е много страшно без да са се направили точни сметки. Дано не е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:47 pm 
Аватар

В момента класиране за ЕКТ ни трябва най-малкото, за да ни минава наказанието (публика няма да има, ама поне да отметнем). Отделно са приходите.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:47 pm 
Аватар

Ние сме наказани за 2 мача в Европа, каква публика :bigok ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:48 pm 
Аватар

Мое се паднем с некои чужди млека, които да са по-слаби от нашите. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:49 pm 
Аватар

Да не играем в Европа ще е поредната стъпка към славизацията :smt006 Аз все се надявам новото ръководство да знае какво прави, то друго не ни и остава...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:50 pm 

danislav90 написа:
Bellamy написа:
danislav90 написа:
Да питам и тук, радват ли ви българчетата? :bigok

Илия Димитров се включи много добре, не разбирам защо му се отказва шанс. Не си спомням да е бил слаб като е влизал от пейката.

Найденов беше доста по-ок от Цвятко.

Единственият за който съм съгласен да му се дава шанс е Илия Димитров. Но лично аз бих приключил до него с млеката.

От всичките млека, той е единствения с изтичащ договор, така че спокойно можеш да не го броиш.

Има ли шанс Нашименто да дойде в Кипър, а Белмонт да лети за София, а от там за втора френска?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:52 pm 

Росен написа:
Да не играем в Европа ще е поредната стъпка към славизацията :smt006 Аз все се надявам новото ръководство да знае какво прави, то друго не ни и остава...

В момента славизация не звучи никак зле. За последните 3 години Славия има купа и 2 участия в ЛЕ, където се представя толкова добре колкото и ние (един елиминиран отбор, едно отпадане с разменени победи и едно отпадане с две минимални загуби от Хайдук)

Последна промяна SZ_FEN на Сря Яну 30, 2019 3:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:52 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Бахта в песимиста :bigok
Толкова малко доверие ли имаш в г-н Павел Колев и новите собственици?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 3:54 pm 
Аватар

Живко написа:
Някой не отчита факта, че без калсиране за европа няма да има публика и приходите от нея, както и спонсорски договори, както и евентуални приходи от евротурнирите. Може да се окаже, че с млеката наистина ще е много страшно без да са се направили точни сметки. Дано не е.

Другата сметка не излезе по-добра - с Обертан, Гомез, Мариани, Кабрал, Яблонски, Цветкович, Белмонт, Паулиньо..
Доколкото си спомням не играхме в Европа, обаче се набихме доволно с разходи за тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:00 pm 
Аватар

Няма лошо да се намалят разходите, но това изобщо не означава подход "ми то с чужденците не стана, дай да оставим тия, дето ги имаме - некадърни са, ама евтини...". Тоя подход може да се оправдае в Септември, не при нас....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:02 pm 
Аватар

Някакъв конструктивен халф трябва да вземем спешно отнякъде, за да можем да скалъпим поне заветното трето място.

Мариани/Васчук ми изглеждат слабички дори за БГ, Юруков/Станислав Иванов няма нужда дори да ги коментираме.

По-важно за мен е да видим какви организационни промени ще се направят. Надявам се да не са пак отчитане на дейност и прах в очите.

Като резултати е важно да се класираме за Европа, че да изтекат там разни наказания и глупости. Тъпото е, че точно това си говорихме при идването на Спас и около баража с Верея - след 2.5 години пак сме на същата позиция, а в много отношения и по-зле. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:02 pm 
Аватар

И аз така мисля. Ако има някои с фрапиращи заплати, да се продадат или предоговорят ако може. Обаче да остане едно ядро от добри играчи и покрай тях да се налагат тези, които не играеха толкова и взимат къси пари. Поне докато можем да си позволим друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:06 pm 
Аватар

Гледах последните 20 минути на мача и си казах 'е ок загуба от Висла Краков,не е зле, гледам и гол сме вкарали, цъкат йоношките, не е болка за умиране'.
Влизам във форума чета, че сме играли срещу Висла ПЛОЦК?!(13тия във временното класиране на Полша), които не само ни биха, но и след кратка ретроспекция забелязвам, че ние просто сме гледали мача от близо и не знам колко им е в края подготовката при положение, че нашия първи официален мач е само 7 дни след техния.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:07 pm 
Аватар

Много важно. :bigok

Все пак трябва да бъдем позитивни. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:11 pm 
Аватар

Доста ще е смешно ако започнем с победа полусезона и тука всичко рязко се обърне на 180 градуса.

Още по-смешно ще е ако някое мляко избухне с ебати мачовете и тука рязко пак се обърне всичко на 180 градуса по темата юношки.

Да видим ще си платиме ли дълга от 2мил. който е най-належащ. От там нататък следва другото.

Проблемите се степенуват и се решават един по един. По-добре да има Левски на 6-то място, отколкото Левски-София на 1-во. :smt006

Последна промяна Bellamy на Сря Яну 30, 2019 4:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:11 pm 

По принцип сме зле,обаче чак толкова ме съмнява да сме.Ако е вярно че има забавяне на заплати плюс,че има постоянно промени от един месец насам,си дават отражение.То си им личи в тия контроли,всеки си играе някаква игра,пасовете са мираж,и само се чака да мине контролата.Според мен има много голямо напрежение в отбора,никой не знае дали ще остане или ще му посочат вратата след няколко дни,времето си минава,а ние сме скандални във всяка една зона.

Последна промяна БялоСини на Сря Яну 30, 2019 4:19 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:13 pm 
Аватар

Третото място е под въпрос, чичо гошо добре почва!]Всяка подготовка едни и също, загуба след загуба. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:17 pm 
Аватар

gosh написа:
Живко написа:

Другата сметка не излезе по-добра - с Обертан, Гомез, Мариани, Кабрал, Яблонски, Цветкович, Белмонт, Паулиньо..
Доколкото си спомням не играхме в Европа, обаче се набихме доволно с разходи за тях

Набихме се защото на някой не му хрумна, че тоя отбор има нужда от вратар. Не че щяхме да стигнем до групи, но тия от Лихтенщайн ги минавахме без 3-те вратарски гола. Никой не е казва, че двете крайности са правилното решение, ама като гледам отново залитаме към другата в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:20 pm 
Аватар

LargeD1914 написа:
Гледах последните 20 минути на мача и си казах 'е ок загуба от Висла Краков,не е зле, гледам и гол сме вкарали, цъкат йоношките, не е болка за умиране'.
Влизам във форума чета, че сме играли срещу Висла ПЛОЦК?!(13тия във временното класиране на Полша), които не само ни биха, но и след кратка ретроспекция забелязвам, че ние просто сме гледали мача от близо и не знам колко им е в края подготовката при положение, че нашия първи официален мач е само 7 дни след техния.

:shock: :shock: И аз чак сега осъзнах, че сме играли срещу Висла ПЛОЦК, 13-ти в полското първенство и имащи само 4 победи и втора на-слаба защита в цяла Полша!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:28 pm 

УЖАС!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:28 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Доста ще е смешно ако започнем с победа полусезона и тука всичко рязко се обърне на 180 градуса.

Още по-смешно ще е ако някое мляко избухне с ебати мачовете и тука рязко пак се обърне всичко на 180 градуса по темата юношки.

Да видим ще си платиме ли дълга от 2мил. който е най-належащ. От там нататък следва другото.

Проблемите се степенуват и се решават един по един. По-добре да има Левски на 6-то място, отколкото Левски-София на 1-во. :smt006

Това е абсолютно възможно, че даже и да изнесат добри мачове. Аз вярвам в някои от тия момчета. Но не е сериозно само с такива играчи, ние да се целим много високо. Двама може да издържат психически, другите в никакъв случай, и това е съвсем нормалното. Относно тирето, разбира се. За мен е недостойно да искаме да ни сложат тиренце, само и само да има титли и купи. Ако искаме това, можем да се преориентираме към един друг отбор.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2019 4:41 pm 
Аватар

Цитат:
"В един мач винаги има и хубави, и лоши страни. Като резултат не е добре, но мисля, че отборът малко от малко придобива такъв облик, какъвто искам да виждам. Някой може да си помисли, че е загуба и говоря празни приказки, но не е така. Мисля, че нещата ще се стабилизират.

Има малко по-добро владеене на топката и малко по-бързо темпо. За мен головете станаха след индивидуални грешки. Поляците играят по-твърд футбол, виждате как е. Това е. Нямаме оправдание, но мисля, че отборът ще набере скорост.

Трансферът е желание на Обертан и мениджъра му. Той беше основен футболист, имаше добри мачове, но вървим напред, ще се опитаме да компенсираме. Ще се справим. Принципно създаваме трудно голови ситуации, може да има определени притеснения. Кабрал има мускулни проблеми, но не са сериозни. В следващите контроли ще влезе. Отборът ще бъде в пълен състав.

Загубите могат да натоварят психически футболистите. Сега Левски е в преходен период, има голямо психологическо напрежение и го разбирам, но не искам да го коментирам. Когато дойде времето отборът да се успокои, ще бъде много по-различно. В Левски ще играят футболисти, които ние ги одобрим, и тези, които искат да играят за отбора", каза Дерменджиев.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1033 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]