Да ме няма няколко дена и вие веднага да оплескате нещата.
Почвам ви по ред на номерата:
thegboy написа:
2 000 000 за защитник ?

Малко по-сериозно, далеч не сме клуб, който може да си го позволи. За Ивелин Попов да дадем още 2 - мислите ли че си струва ?
Като оставим това - Сашо Тунчев нивгаш няма да дойде в Левски

ИВелин Попов - не, поне докато начело е Наско Сираков. По принцип това са играчи, които се готвят за чужбина, не можем да си позволим, а не си и струва да им плащаме заплатите, които ще получават навън. А пък Попето се готви и без друго за сериозен трансфер, така че още повече се изключва възможността.
Тия трансфери просто можете да ги забравите, при тях дори 1 % възможност е много.
Това което ще отговоря на Резистор се отнася и за теб.
t0p4o написа:
Боже...хвала, че не ти ни правиш трансферите. Просто по-малоумно предложение от това да броиме на чорбата 2 млн. евро за Тунчев...Че ние за толкова взехме Рабех и Жеан Карлош пакет... За толкова пари лятото си взимаме и централен защитник+дефанзивен халф.
Много обичате така да говорите. "За толкова пари халф и защитник". Ми кажи кои са де. Щото аз казах - тоя толкова пари, оня толкова пари. Ама нали разбираш, че говорим за класни футболисти не за бездарници от Хасково - много хубав град впрочем.
pe3ucTop написа:
2 милиона за защитник... за защитник от чорбата... ае стегнете се малко... ни един от мароканците не е по-слаб от Тунчев.
2 милиона за Ивелин Попов от Ловеч... които за последните 10 години са ни продали точно ... НУЛА играчи.
вие наистина ли ги мислите тея неща сериозно? Не знам дали осъзнавате за по 2 милиона какви играчи можем да вземем при положение че скаутирането ни си свърши работата? Рабех е под милион, само това ще ви кажа...
Абсолютно сериозно ги мисля тия неща. Казваш два милиона за защитник от чорбата, сравнявайки го с Рабех. Да съгласен съм, че Рабех е по-качествен, дори бих казал най-добрия в нешето първенство. И наистина го взехме за два пъти по-малко пари, но това е така защото играе в анонимна държава, в анонимен отбор. Каквото и да си говорим, български футболист от лит(*кс-етрополе винаги ще се котира повече от марокански футболист от ФАР Рабат (не съм сигурен, че от този отбор го взехме). Ако Рабех, беше нигериец, камерунец, египтянин със сигурност щеше да струва поне 3-4 пъти по толкова. А и Тунчев напълно заслужава да се дадът два милиона за него. Най-добрият български защитник в момента. И ако някой оспорва това, просто спирам да говоря с него за футбол. И тука има един друг тънък момент, който го отбеляза Сталкер малко по-назад - като не можем да дадем 100 000 лв. за пет човека от Локо Плд., сега ще даваме 2 000 000 за един от лит(*кс-етрополе.
А по въпроса за Ивелин, наистина в последните 10 години са ни продали нула играчи. И в следващите десет ще е така, ако не опитаме. То е лесно да си седя,т и да си викат "Тия нема да го дадът". Ама трудно човек да си размърда мозъка, особено когато липсва такъв. Варианти хиляди - Емил Ангелов + Х пари и 10% от бъдещ трансфер, Копи, Ангелов и Миро Иванов + Х пари....и т.н. и т.н, ама както казах - трябва да се мисли и то навреме.
Почвам да мисля, че покрай Батковщината на някой левскари им се разваля акъла, и като чуят два милиона се стряскат. Ако искаме да бъдем европейски клуб, то трябва да се съобразяваме с европейските тенденции. Това изречение, лятото го написах около 10 хил. пъти, ама явно има хора които още не са го осъзнали. А "европейските тенденции" са такива, че два милиона за играч, е нещо свъсем нормално. Целта оправдава средствата. С трасфери от по 100-200 хил. целта, ще е прескачане на отбор тип "Тампере" и то с много зор, и дотам. С повечко пари, по-високи цели.
И още нещо трябва да осъзнате. Това, че сме били в ШЛ, това че сме стигнали 1/4 финал в УЕФА е минало. В момента сме на дъното. Долу в тинята. Същата тиня от която се измъквахме седем-осем години. И сега не Тунчев, ами селекция за 50 милиона да направим, кура ще е същия. Падана ни се Арсенал в третия кръг и край. И така няколко поредни трети кръга - справка Бешикташ, Галатасарай, Динамо. И за да съкратим тия седем-осем години лутане от пусто в празно, ни трябва качествена селекция. И смятам, че тази селекция трябва да почнем да я градим от двойката централни защитници Тунчев Рабех.