forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 12:03 am 
Аватар

Цитат:
2 000 000 000 за защитник ? :?

Не мисля, че батко има 2 милиарда :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 12:14 am 
Аватар

Леле,какви сте Саидовци,никой не ни трябва повече.Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 12:44 pm 
Аватар

Опа, попрекалил съм с нулите :mrgreen: , гутоо е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 8:31 pm 
Аватар

Абе един малко тъп въпрос- кво става с Домо? Нищо не се чува за него... Тази вечер ще има Борусия (Д)- Херта... Той ще играе ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 8:36 pm 

Ще играе резерва или извън групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 8:49 pm 
Аватар

Домо като Генков :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 8:56 pm 

Но за сметка на това пък Йовов вкара за Арис Лимасол миналата събота :D .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 07, 2008 9:00 pm 
Аватар

домо е контузен затова не играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 12:21 am 
Аватар

Kryten написа:

Да не се е контузил докато им е носил водата на тренировка? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 2:43 am 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:

Да не се е контузил докато им е носил водата на тренировка? :roll:

Темата с контузиите на Домовчийски хич не ми се вижда смешна! Най-малкото, не стига че едва ли ще го продадем, ами и ще се върне при нас без никаква игрова подготовка. Накрая или ще се наложи свръхбързо да наваксва, или ще стегне багажа в посока .......спор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 1:31 pm 
Аватар

Е Домовчийски сам си е виновен, да се оправя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 1:49 pm 
Аватар

air_J написа:
ще стегне багажа в посока .......спор. :smt006

Рилски спор...тист :lol: Само Юри Галев му требе на Валето, да го направи...мъж :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 4:07 pm 
Аватар

Почвам да се притеснявам, че Батков може би няма да успее да спазари 5-те млн. за него :roll:

:smt005 :smt005 :smt005

Хичо от са го виждам, как и той в тая посока го е подкарал :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 4:36 pm 
Аватар

thegboy написа:
Почвам да се притеснявам, че Батков може би няма да успее да спазари 5-те млн. за него :roll:

И Уолкът отсега го виждам как и той в тая посока го е подкарал.

Любезно те съветвам да си даваш мненията само по въпросите около Арсенал. Все пак, да не забравяме, че вие сте лондонските крале.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 8:45 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
thegboy написа:

И Уолкът отсега го виждам как и той в тая посока го е подкарал.

Любезно те съветвам да си даваш мненията само по въпросите около Арсенал. Все пак, да не забравяме, че вие сте лондонските крале.

Pennywise, ти ли си ?

Иначе любезно благодаря за съвета и далеч не дотам любезното заяждано, но смятам на този етап да продължа да изказвам мнението си наравно с останалите в този форум, без да го смятам за миродавно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 8:53 pm 
Аватар

Не, не, не ти е интересно. Лондонските крале имат по-класен форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 9:12 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Нямаше ли едно "Не се мъчи" преди малко :lol: . Като гледам май че баш си си ти - още като бях гимназията те питах очи в очи - проблем ли имаш с мене - "не, бе, не, бе", сега ти пратих лично "Поблем ли имаш с мене някъф" - отговор не получавам, но пък в темата си съумял да отговориш. Та айде и тука ще те питам - какъв ти е проблема с мене ?

А това къде ще си пиша - сам ще си преценя :? , то те Арсенал и по-класен футбол играят, ма това не ми пречи да си гледам Левски. Никой не карам да симпатизира на Арсенал нали ? Сори,че не споделям възгледите на някой хора, че от Левски натам нищо не гледат, но имам право на това - свободна страна сме си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 10:25 pm 
Аватар

thegboy написа:
Morning Glory написа:

Нямаше ли едно "Не се мъчи" преди малко :lol: . Като гледам май че баш си си ти - още като бях гимназията те питах очи в очи - проблем ли имаш с мене - "не, бе, не, бе", сега ти пратих лично "Поблем ли имаш с мене някъф" - отговор не получавам, но пък в темата си съумял да отговориш. Та айде и тука ще те питам - какъв ти е проблема с мене ?

А това къде ще си пиша - сам ще си преценя :? , то те Арсенал и по-класен футбол играят, ма това не ми пречи да си гледам Левски. Никой не карам да симпатизира на Арсенал нали ? Сори,че не споделям възгледите на някой хора, че от Левски натам нищо не гледат, но имам право на това - свободна страна сме си.

Мислех да не ти отговарям, мухльо, но не знам защо усилено си го търсиш.

„Не се мъчи“ имаше, но прецених, че е прекалено библейско, за да го включвам в съвет към теб.

Какви питания в гимназията те гонят? Ти мен си ме питал нещо?! :smt003 И не заблуждавай хората с това „те питах очи в очи“, щото ще си помислят, че си некой главорез и аз съм измишкувал. Нека интернет не ти дава неподозирани способности :smt003 На малоумни лични съобщения не отговарям, затова отговор нема и да дочакаш.

Знам, че ти се ще да имам проблем с теб, както ти се изразяваш, но кофти работа. Не мога да имам проблем с теб пак поради горните причини - в реалния живот не съществуват неподозирани интернет качества.

И нещо за край на кретенския задочен диалог - симпатизирането на хубав футбол или някой друг отбор е нещо нормално. Но ти си от филмираните, задълбали типове, които използват местоимения от 1 л., мн. ч., когато става дума за чужди отбори, които зяпат събота и неделя по Диемите. Това не е симпатизиране и мен ме дразни. Свободна страна не сме - това е „довод“, до който инфантилни, аполитични типове като теб прибягват, за да обосноват глупостта си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 10:31 pm 
Аватар

:smt003

МНОГО ГОЛЯМ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 10:53 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Мислех да не ти отговарям, мухльо, но не знам защо усилено си го търсиш.

„Не се мъчи“ имаше, но прецених, че е прекалено библейско, за да го включвам в съвет към теб.

Какви питания в гимназията те гонят? Ти мен си ме питал нещо?! :smt003 И не заблуждавай хората с това „те питах очи в очи“, щото ще си помислят, че си некой главорез и аз съм измишкувал. Нека интернет не ти дава неподозирани способности :smt003 На малоумни лични съобщения не отговарям, затова отговор нема и да дочакаш.

Знам, че ти се ще да имам проблем с теб, както ти се изразяваш, но кофти работа. Не мога да имам проблем с теб пак поради горните причини - в реалния живот не съществуват неподозирани интернет качества.

И нещо за край на кретенския задочен диалог - симпатизирането на хубав футбол или някой друг отбор е нещо нормално. Но ти си от филмираните, задълбали типове, които използват местоимения от 1 л., мн. ч., когато става дума за чужди отбори, които зяпат събота и неделя по Диемите. Това не е симпатизиране и мен ме дразни. Свободна страна не сме - това е „довод“, до който инфантилни, аполитични типове като теб прибягват, за да обосноват глупостта си.

Незнам кво ти станА ? Наистина. Да питах те - преди две или три години не помня вече, имаше момент даже сайтче провехме заедно тогава с теб и с Алек от тука, сичко О.К., в един момент ей така от нищото почна да ме подминаваш като БМВ катаджия, питах те тогава - обиден ли си ми, кво, що - да се разбереме като хора. Ти тогава хмънкаше - нищо немало и толкоз. О.К. - така си си решил - така си си направил. А това "не го помня" - хубаво не го помни. Аз обаче ясно помня, че тогава не ме нарече "мухльо" :oops:

Що се отнася до това какъв съм главорез :smt044 - едва ли тука някой ще си го помисли.

Като нямаш проблем с моя милост кво си трагнал да се заяждаш през два форума с мене. :smt044

То стана лична драма еби му мамата :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 11:08 pm 
Аватар

Тъп, но упорит. Какво изписа и какво каза всъщност? Обясняваш се като путка. Стегни се, за да печелиш уважение. Не разваляй имиджа с неподозираните интернет способности :mrgreen:

„Заяждам се“ използвахме в началното училище. Аз не се заяждам, а директно те обиждам, щото не ме кефиш в дадения момент. И отсега нататък ми спестявай тоя роботски хумор (пак от началното училище) с БМВ-то и катаджията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 11:31 pm 
Аватар

Гбой тик так :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 6:12 pm 
Аватар

Какво съм направил? Глупости никога не пиша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 9:12 pm 
Аватар

Цитат:
Младият нападател на Левски Исмаил Иса получи наказание от треньорския щаб на „сините”. Бившият играч на Хасково си навлече гнева на Станимир Стоилов, след като не се изяви в играта на малки вратички. След края на напеченото мачле Иса бе „командирован” да завърти десет обиколки на терена. Останалите участници в двубоя се прибраха в съблекалнята, а нападателят се потеше самостоятелно.

Мъри-новият фюрер :bashta

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 6:37 pm 
Аватар

Да ме няма няколко дена и вие веднага да оплескате нещата.
Почвам ви по ред на номерата:

thegboy написа:
2 000 000 за защитник ? :shock: Малко по-сериозно, далеч не сме клуб, който може да си го позволи. За Ивелин Попов да дадем още 2 - мислите ли че си струва ?

Като оставим това - Сашо Тунчев нивгаш няма да дойде в Левски :wink: ИВелин Попов - не, поне докато начело е Наско Сираков. По принцип това са играчи, които се готвят за чужбина, не можем да си позволим, а не си и струва да им плащаме заплатите, които ще получават навън. А пък Попето се готви и без друго за сериозен трансфер, така че още повече се изключва възможността.

Тия трансфери просто можете да ги забравите, при тях дори 1 % възможност е много.

Това което ще отговоря на Резистор се отнася и за теб.

t0p4o написа:
Боже...хвала, че не ти ни правиш трансферите. Просто по-малоумно предложение от това да броиме на чорбата 2 млн. евро за Тунчев...Че ние за толкова взехме Рабех и Жеан Карлош пакет... За толкова пари лятото си взимаме и централен защитник+дефанзивен халф.

Много обичате така да говорите. "За толкова пари халф и защитник". Ми кажи кои са де. Щото аз казах - тоя толкова пари, оня толкова пари. Ама нали разбираш, че говорим за класни футболисти не за бездарници от Хасково - много хубав град впрочем.
pe3ucTop написа:
2 милиона за защитник... за защитник от чорбата... ае стегнете се малко... ни един от мароканците не е по-слаб от Тунчев.

2 милиона за Ивелин Попов от Ловеч... които за последните 10 години са ни продали точно ... НУЛА играчи.

вие наистина ли ги мислите тея неща сериозно? Не знам дали осъзнавате за по 2 милиона какви играчи можем да вземем при положение че скаутирането ни си свърши работата? Рабех е под милион, само това ще ви кажа...

Абсолютно сериозно ги мисля тия неща. Казваш два милиона за защитник от чорбата, сравнявайки го с Рабех. Да съгласен съм, че Рабех е по-качествен, дори бих казал най-добрия в нешето първенство. И наистина го взехме за два пъти по-малко пари, но това е така защото играе в анонимна държава, в анонимен отбор. Каквото и да си говорим, български футболист от лит(*кс-етрополе винаги ще се котира повече от марокански футболист от ФАР Рабат (не съм сигурен, че от този отбор го взехме). Ако Рабех, беше нигериец, камерунец, египтянин със сигурност щеше да струва поне 3-4 пъти по толкова. А и Тунчев напълно заслужава да се дадът два милиона за него. Най-добрият български защитник в момента. И ако някой оспорва това, просто спирам да говоря с него за футбол. И тука има един друг тънък момент, който го отбеляза Сталкер малко по-назад - като не можем да дадем 100 000 лв. за пет човека от Локо Плд., сега ще даваме 2 000 000 за един от лит(*кс-етрополе.
А по въпроса за Ивелин, наистина в последните 10 години са ни продали нула играчи. И в следващите десет ще е така, ако не опитаме. То е лесно да си седя,т и да си викат "Тия нема да го дадът". Ама трудно човек да си размърда мозъка, особено когато липсва такъв. Варианти хиляди - Емил Ангелов + Х пари и 10% от бъдещ трансфер, Копи, Ангелов и Миро Иванов + Х пари....и т.н. и т.н, ама както казах - трябва да се мисли и то навреме.
Почвам да мисля, че покрай Батковщината на някой левскари им се разваля акъла, и като чуят два милиона се стряскат. Ако искаме да бъдем европейски клуб, то трябва да се съобразяваме с европейските тенденции. Това изречение, лятото го написах около 10 хил. пъти, ама явно има хора които още не са го осъзнали. А "европейските тенденции" са такива, че два милиона за играч, е нещо свъсем нормално. Целта оправдава средствата. С трасфери от по 100-200 хил. целта, ще е прескачане на отбор тип "Тампере" и то с много зор, и дотам. С повечко пари, по-високи цели.
И още нещо трябва да осъзнате. Това, че сме били в ШЛ, това че сме стигнали 1/4 финал в УЕФА е минало. В момента сме на дъното. Долу в тинята. Същата тиня от която се измъквахме седем-осем години. И сега не Тунчев, ами селекция за 50 милиона да направим, кура ще е същия. Падана ни се Арсенал в третия кръг и край. И така няколко поредни трети кръга - справка Бешикташ, Галатасарай, Динамо. И за да съкратим тия седем-осем години лутане от пусто в празно, ни трябва качествена селекция. И смятам, че тази селекция трябва да почнем да я градим от двойката централни защитници Тунчев Рабех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 7:22 pm 
Аватар

Цитат:
Левски чака Барса на "Герена"
09.03.2008 11:39

Левски ще докара отново Роналдиньо и останалите звезди на Барселона, както стори това през есента на 2006 година в участието си в Шампионската лига, пише "Стандарт".

Каталунците ще гостуват на "сините" за бенефисен мач. Той ще бъде в чест на продадените от началото на годината Христо Йовов, Седрик Бардон, Димитър Телкийски и Ричард Еромоигбе, които бяха в основата на пробива в Европа.

"В момента водим разговор за условията, които трябва да предоставим на Барселона. Разделих се болезнено с тези играчи. Те бяха като десетте ми пръста на ръцете", заяви Стоилов на срещата с феновете на тима в Стара Загора.

Той призна пред тях, че "сините" следят четирима играчи от България и чужбина. "Имам нужда от халф и нападател", обяви Мъри.

Ето, че Мъри чудесно е разбрал, че със сегашните артисти, трудно може да очаква грандиозни спектакли. И докато в защита не мога да кажа, че сме кой знае колко зле (стига да намерим подходящ заместник на Томашич) и харченето на 2 милиона за защитник не ми се виждат оправдани, то за халф и нападател съм с две ръце "ЗА" да се дадат 2 милиона. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 7:23 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Почвам да мисля, че покрай Батковщината на някой левскари им се разваля акъла, и като чуят два милиона се стряскат. Ако искаме да бъдем европейски клуб, то трябва да се съобразяваме с европейските тенденции. Това изречение, лятото го написах около 10 хил. пъти, ама явно има хора които още не са го осъзнали. А "европейските тенденции" са такива, че два милиона за играч, е нещо свъсем нормално. Целта оправдава средствата.

Ми естествено е да се стряскаме. Като чуя, че английски отбор са купили играч за 7-8 млн. ПАУНДА, това ми се вижда нормално. Да чуя обаче, че Батко е купил играч за 2 млн евро... ?! Просто фактът е, че Батко не дава пари и за това трябва да се оправяме както можем. Зурлестите биха си срязали гредите, ако не им се направи селекция от 11 "перли" (без футболни качества, но задължително скъпи). Ние не сме такива. Ние си обичаме отбора и ще го подкрепя. За момента- пАри нема.. Ако някой от нас можеше да купи Левски и да дава повече пари- щеше.. Засега Батко е главнокомандващ, той определя тоягата, а ние скачаме по нея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 7:24 pm 
Аватар

air_J написа:
Цитат:
Левски чака Барса на "Герена"
09.03.2008 11:39

Левски ще докара отново Роналдиньо и останалите звезди на Барселона, както стори това през есента на 2006 година в участието си в Шампионската лига, пише "Стандарт".

Каталунците ще гостуват на "сините" за бенефисен мач. Той ще бъде в чест на продадените от началото на годината Христо Йовов, Седрик Бардон, Димитър Телкийски и Ричард Еромоигбе, които бяха в основата на пробива в Европа.

"В момента водим разговор за условията, които трябва да предоставим на Барселона. Разделих се болезнено с тези играчи. Те бяха като десетте ми пръста на ръцете", заяви Стоилов на срещата с феновете на тима в Стара Загора.

Той призна пред тях, че "сините" следят четирима играчи от България и чужбина. "Имам нужда от халф и нападател", обяви Мъри.

Ето, че Мъри чудесно е разбрал, че със сегашните артисти, трудно може да очаква грандиозни спектакли. И докато в защита не мога да кажа, че сме кой знае колко зле (стига да намерим подходящ заместник на Томашич) и харченето на 2 милиона за защитник не ми се виждат оправдани, то за халф и нападател съм с две ръце "ЗА" да се дадат 2 милиона. :smt006

След подредбата за мача с Бирои и тази статия за нападателя и халфа, окончателно вече се убедих, че Мъри чете форума :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 7:50 pm 
Аватар

абе кви 2 милиона за тунчев бе хахахахаха, за 2 милиона може да се купят трима на неговото ниво, вие го изкарахте извънземен тоя

да не говорим, че лупи ще го даде и за половин милион, той като види пари и му потича пяна от устата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 2:03 am 
Аватар

@Black Jack По принцип съм съгласен с теб, че 2 млн. не е някаква колосална сума за отбор с нашите претенции. Да така е. Не казвам, че нямаш право в това, което говориш, имах в предвид, че в момента нещата са такива, че за нашите отбори, колкото и жалко да е, 2 млн. са ужасно голяма сума. Второ - Сашо Тунчев не вярвам да облече синята фланелка в този момент. Все пак от лит(*кс-етрополе е и не е кой да е. Трето - не вярвам от лит(*кс-етрополе да ни го продадат навън може и за половината пари да го харизят, но на нас - все пак сме им основен конкурент в България, а тука става въпрос и за основен играч, а и нали публиката им ще ги изяде с парцалите.

Така че да се разберем - не, че нямаш право, просто на този етап този (а и другите изброени) трансфер е неосъществим.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]