forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 5:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:52 am 
Аватар

Аз още не мога да си обясня защо го изгонихме по този нелеп начин. Много ме е яд че не ги продадохме с Дъстлито

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 2:00 am 
Аватар

Нещо все да писва всеки трансферен прозорец да слушаме само закъсняла селекция и не обиграни футболисти. Втръсна ми винаги да се оправдават с първите 10 кръга, че не сме обиграни и затова ни бият по селските стадиони. Някой от по-възрастните ще потвърди, но не знам дали се е случвало преди селяните да ни скачат и да ни взимат точка дори насред Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 2:10 am 
Аватар

1914 Докрай написа:
Нещо все да писва всеки трансферен прозорец да слушаме само закъсняла селекция и не обиграни футболисти. Втръсна ми винаги да се оправдават с първите 10 кръга, че не сме обиграни и затова ни бият по селските стадиони. Някой от по-възрастните ще потвърди, но не знам дали се е случвало преди селяните да ни скачат и да ни взимат точка дори насред Герена.

Дъстли е свободен агент сега!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 2:12 am 
Аватар

Истината е, че след онзи( :ohmygod ) мач със Славия сме в пълен нокаут и като публика и като футбол. За съжаление само някаква силна финансова инжекция би могла да ни вдигне на крака. Тия смени на треньори, стд-тата, футболисти са все тая, докато касата е все така празна ще сме пълен ташак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 2:24 am 
Аватар

Хора, както споменах преди, тея никой не знаеше дали могат да играят и какви са като цяло. Вие какво очаквахте, задължително да са добри ли? Дано стане нешо, ама ще продължаваме напред май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 5:44 am 

От Гонзо като резултати отдавна нищо не очаквам :lol:
Очаквам да е тотално импотентен да привлече и един читав футболист, свободен агент, от вътрешното първенство, иначе за такива като Курдов и Варели, които никой друг не ги иска, е цар :lol:
И не е до пари, щото после тея отиват я в локо, я в черну, я в Славия, я във В група :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 6:23 am 
Аватар

Тук едни и същи хора ни обясняват всяко лято едно и също- "контролитр не са важни"... Важни да истинските мачове... Ще мачкаме... И след три месеца "леле кво станА...". И продължават да вярват, че правейки едно и също ще постигнеш различни резултати. :loser2

И аз смятах, че е безсмислено Гонзо да си ходи 1 седмица преди старта на сезона, но явно колкото по- скоро- толкова по- добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 6:53 am 
Аватар

Мен повече ме притеснява, че на Баждечето вече съвсем са му развързани ръцете да коли и беси. А това, както знаем от доклада на Тръста, не е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 7:27 am 
Аватар

От шест години сме обливани, не е проблем още една да изтърпим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 7:57 am 
Аватар

antonatan написа:
Мен повече ме притеснява, че на Баждечето вече съвсем са му развързани ръцете да коли и беси. А това, както знаем от доклада на Тръста, не е добре.

За да коли и беси безотговорно, трябва някой да стои зад него или да става с одобрението на новите собственици, т. е. да има картбланш за това.
Да имаш обаче един единствен удар в ръцете на вратаря за цял мач и то срещу Пирин, не е ли притеснително? Това е падение. Било контрола. Гледал съм такива контроли преди години, когато Левски се забавляваше и спаринг партньорите отнасяха понякога двуцифрени резултати. Това, което успях да видя вчера бе безцелно дъвчене на топката, игра която никога не е давала резултат. Дори да предположим, че новите ще заиграят по-добре, как мислите, дали поне 6 от 10 те отбора в прословутата А група няма да играят с по 5-6 в защита срещу нас? Една, две добри контри и мача приключва. Кел файда, че имаме 2 централни нападатели и 6-7 полузащитници-крила. Можем да ги ползваме единствено, за да отлетим при немирните. Самонадеяността - "Ние сме Левски", "Ние сме най добрите" в днешното състояние, е просто отживелица останала далеч в миналото. Станахме един посредствен, дори бих казал, под средното ниво в спортно техническо отношение клуб и ако не е публиката, която всеотдайно стои зад отбора, бъдеще не виждам с това ръководство.
Боли ме, рядко изпускам така нервите си, но вече е нетърпимо. За мен единствената вина за това състояние е на СТД. Преди беше виновен Батков. Добре, вече го няма. Каква е разликата между тази и предните селекции? Да не успееш да задържиш най-добрия си състезател, този който цял сезон влачеше отбора, който правеше играта - това е некадърност, неспособност в чисто човешки план. Липса на способност за комуникация. Изтекъл му бил договора. Кой подписва договор с 29 годишен футболист за 1 година? Да беше подписал за два кръга - поне щеше да е за Гинес. Имахме един два мача без него миналия сезон. Хайде изгледайте ги. Прави ли ви впечатление, че играта тогава и от вчерашната контрола, по нищо не се различава? Мачкане на топката без всякаква мисъл. Това е. Няма организация. Няма кой да организира в средата. Близнаците били добри. Не знам, но за мен са под нивото на Левски. Единични проблясъци на съвсем случаен принцип. Няма извеждащи пасове, няма поглед, чувство за пласиране.
Трагични сме. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 8:16 am 

Тая година ще се бетонираме на дъното,ако се разпаднем и като публика,край.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 9:12 am 
Аватар

Aз го написах преди 2 седмици тук, Гонзо е пътник и ако изкара до зимната пауза ще е цяло чудо! Вече никой няма нерви да търпи тия негови глупости. Няма как да правиш винаги едно и също, но да чакаш различен резултат накрая. Толкова пък да не искаш да си вземеш поука от грешките ти, не мога да го разбера. За пореден път закъсняла селекция, за пореден път дисбаланс в състава на някои постове и безумно заместване на дупки с непривични за дадения пост играчи. И така нито на новия пост имаш сигурен изпълнител, нито на оригиналния му качествена конкуренция! :ohmygod

Общо взето Гонзо се върти в един омагьосан кръг от действия, които обаче при липсата на тодАр в Левски вече никой няма да му ги прощава вече. Не стане ли чудо и този отбор не тръгне ли добре този полусезон Гонзо ще бъде освободен на 100% (най-малкото за да се отпуши голяма част от хорското недоволство) и той дълго време няма да получи такава възможност отново при нас.

Всички обичаме Гонзо, но повече обичаме Левски и реално този омагьосан кръг в спортната дейност на клубът трябва да бъде му се сложи край. Така не може да продължаваме повече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 9:16 am 
Аватар

Както каза някой по-нагоре, след загубата на титлата през 2013-та сме в тежък нокаут и не можем да виним никой. Този мач реши футболната карта на България поне за следващите 5-10 години. Лудогорец нямаше да ги има, а ние щяхме да атакуваме втора титла след финансовото освежаване, което щеше да ни донесе първото място. Сега парЕ няма, цели няма, капацитет няма, школа няма, публика няма и отбора крета в стил Славия на изкуствено дишане - сбъдваме детски мечти на деца със съмнителни, откровено отсъстващи футболни качества, привличаме безплатни роми и клошари, които стават за всичко друго, но не и за футбол и т.н. За мен има два варианта за изход. Единият е новите собственици да намерят солидни спонсори и да завъртят пари в клуба. Другият е случаен пробив до първите места/купата, който да ни инжектира финансово, но както вече видяхме, това е почти невъзможно, в момента този отбор е руина и е абсолютно несъстоятелен. Също така според мен е жизнено важно да се направи равносметка кой каква работа върши и има ли капацитет да я върши. Длъжността СТД нужна ли е, ако да - да се заеме от човек, който има нужния капацитет. Ако не - закриване и предаване на цялата спортна власт в треньора. И стига с тези левскари - да,хората, които са дали много на Левски трябва да бъдат оценени, но не непременно поставяни на длъжности, за които нямат капацитет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 9:24 am 
Аватар

Самият факт, че аз дето от 25 години Герена ми е втори дом и си взимам абонаментна карта откакто съществуват съм на ръба да отеба всичко, говори колко ми е писнало и колко вече нямам никакво желание да давам шанс на доказани некадърници. :smt012
В крайна сметка човек предпочита позитивните емоции. Не може нещо с години да ти носи само негативи и ти като някой мазохист да продължаваш, щото тябвало.
Вече Батков го няма и ако това недоведе до МОМЕНТАЛНА промяна съм сигурен, че много левскари ще са в същите размисли като мен.
Съжалявам, но времето за експерименти и повторния на грешки свърши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 9:51 am 
Аватар

Смятам, че вече и на малките деца стана ясно, че Гонзо не става, но аз все още не мога да проумея следното:

Цял сезон си имал 1 десен бек, имал си 3-ма ЦЗ, от които сега си махнал 2ма, а третият е под въпрос, а привличаш само 1 ЦЗ и Гонзо казва, че защитата е готова. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 9:53 am 
Аватар

Гонзо сектата все по-малка става :smt006
Мисля, че сега Стоев е виновен. Той е искал тези играчи да му привлекат. После, след като го уволнят, ще е виновен пак, че е взел тези некадърници. След това, Иво Тонев и останалите двама сладури ще са виновни, че не са дали пари. След това може би Баждечето. Аз знам едно, кой няма да е виновен.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:05 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Смятам, че вече и на малките деца стана ясно, че Гонзо не става, но аз все още не мога да проумея следното:

Цял сезон си имал 1 десен бек, имал си 3-ма ЦЗ, от които сега си махнал 2ма, а третият е под въпрос, а привличаш само 1 ЦЗ и Гонзо казва, че защитата е готова. :smt017

Ти не можеш да го проумееш все още, а Гонзо хиляди други неща :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:09 am 
Аватар

Абе нищо, после Гонзо ще излезе и ще каже 'тоя, тоя и тоя ми провалиха сезона' и ще дойде в кафето и ще заключи 'ей, какво нещо е това Левски, ден след като ни биха като тъпани (за пореден път), можем да се съберем 20 човека и да си приказваме [широка усмивка]' :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:15 am 
Аватар

Suum cuique написа:

Снимай се с него

Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:17 am 
Аватар

Не знам дали ви прави впечатление, но в момента текат съкращения на служители, поради липса на пари. Не знам за каква селекция говорите, като не може да се платят 1000 лева на Кирил Ивков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:19 am 
Аватар

Вратари:
- Йоргачевич, Любенов.
(Според мен е идеално. Опитен + млад. Ако бяха двама опитни, Любенов нямаше да помирише терен.

Защитници:- Белаид, Максимилиан, Деан Иванов
(Белаид е ок. Ако и австриеца е добър, което за жалост ме съмнява, няма да имаме проблеми. Мисля, че е хубаво, че ще се дава шанс да един юноша с качества. Яд ме е, че няма още един юноша като Иванов. Тъпо е да преквалифицираме Минев или Прохазка...)

Бекове:
- Минев, Алвеш, Орачев + Прохазка
(Минев е ок. Алвеша показва сериозно израстване. Орачев е ужасен, но и Живко Миланов много го псуваха на времето :wink: . Прохазка не ми се иска да е бек, но все пак си е вариант.)

Халфове:- Костадинов, Прохазка, Б.Цонев, Р.Цонев, Бедоя, Дж. Де Нойер. + некви юношки.
(От към бройка сме супер. Костадинов според мен много ще пасне. Прохазка е ясен. Цоневите ми се струват подготвени да започнат шампионата, докато Де Нойер влезе в час. Лично аз съм оптимист. Може би ни липсва офанизвен халф - ще мъчим Бедоя и явно Махмуда.)

Крила:Махмудов, Краев, Мисяка...
(Дано забравям някой, ама положението е ужас. Краев, за мене не става за титуляр. Мисяка ми е най-противния от целия отбор, а Махмудов свършва въздуха в 15-тата минута, за сега...)

Нападетели:Курдов, Илия Димитров.
(Курдов мисля, че се представя добре. Много високи топки обира, а предвид лиспата на идея, не можем да очакваме да вкарва. Илия Димитров си мисля, че твърдо не става.)

ИЗВОД СЕЛЕКЦИЯ: Трябват ни ДВЕ крила + нападател. Защитник също няма да е излишен.

Ако играехме с "Ботев", в събота, щях да ги наредя така:

Йоргачевич - Минев, Белаид, Иванов, Александров - Прохазка (десен халф) Костадинов, Б. Цонев, Р. Цонев (ляв халлф) - Курдов и Махмудов.
Като нямаш крила, по-доборе е да затвориш с играчи като Цонев и Прохазка и да играеш с двама нападатели. Мисля, че Махмуда става за тая работа. Така играехме края на по-миналия сезон, с Генков и Божинов. Чак тогава имаше наченки на игра...

ТОВА Е :smt006 :smt006 :smt006

Евала, за който ми прочете анализа. :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:23 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
...
Дълги анализи нье читем, исками си саму Гонзу ван.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:28 am 
Аватар

Кога идва вълчето... Надуши ли парата вече или кур пара? :strkstrk Стоев махаме ли го и него, дейба и спокойното побелело чиче? :strkstrk
Отляво, какво става, важно ми е? А, отдясно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:53 am 
Аватар

jordanofff написа:
Кога идва вълчето... Надуши ли парата вече или кур пара? :strkstrk Стоев махаме ли го и него, дейба и спокойното побелело чиче? :strkstrk
Отляво, какво става, важно ми е? А, отдясно?

Как е Гонзо, че ме интересува? Окомплектовал ли е защитата, че ми е важно? :smt007

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:55 am 
Аватар

Няма доказателства.. Като видя нотариално заверена бележка ще ти кажа, иначе - слабо. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 10:56 am 
Аватар

konvoec написа:
Гонзо сектата все по-малка става :smt006
Мисля, че сега Стоев е виновен. Той е искал тези играчи да му привлекат. После, след като го уволнят, ще е виновен пак, че е взел тези некадърници. След това, Иво Тонев и останалите двама сладури ще са виновни, че не са дали пари. След това може би Баждечето. Аз знам едно, кой няма да е виновен.

Че то това си важи до голяма степен и в обратната посока. В момента Гонзо е виновен за абсолютно всичко в отбора. От съкращението на персонал, до селекцията, през подготовката, вероятно има и хора, които го обвиняват и за тренировките. Всяка дума на Гонзо се следи под лупа, всичко, което той каже, се иронизира и подхвърля все едно го е казал турчо. Аз лично се присъединявам не с две, ами с двеста ръце Гонзо да се махне, да видим после кой ще е виновен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:01 am 
Аватар

Е, как кой.. Естествено, че пак Гонзо ще е виновен. Тежко наследство а у, 3-4-5-10 години, докато се изчисти това и т.н. :bigok
Онзи дето вече знае какво е Левски нищо, че лъже като дърта циганка пред ушев не е интересен. Той е строителЯТ! Амин! :strkstrk

Последна промяна jordanofff на Чет Юли 09, 2015 11:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:02 am 
Аватар

Йоргачевич - Алвеша/Кармер/Белайд/Минев - Костадинов/Нойер/Бедоя/Краев/Махмдов - Курдов

Прикачени файлове:
KOMPELKT.jpg
KOMPELKT.jpg [ 73.98 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:07 am 
Аватар

Прохазка ще е десния бек, то е ясно. А тия 2-мцата - арабела и кончита вурст ще заформят такава двойка в центъра, че ми се приплаква от сега... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 11:08 am 
Аватар

Абсолютно безсмислено е да се правят някакви трагедии от вчерашния мач. Трагедията се случи много по-рано, а сега само ще се "наслаждаваме" на плодовете ѝ. Някъде към октомври може и да имаме някакво подобие на състав, който да започне да играе футбол, с уговорката, че новодошлите имат някакви качества и, разбира се, дотогава не са вече окончателно забити на пейката и не се преговаря с тях да си ходят зимата, както и ако не сменим треньора, естествено.

Също така, очевидно се пропуска и факта, че нямаме никакви пари, ако ще да сме собственост на Шиши, Доган, Бойко, Станишев, Бареков, Цецоу и Мишата взети заедно.....очевидно няма и да имаме някакви смислени пари.

Извод - бъдете готови за много, много мъка и много, много нови "рекорди", ако не се случи някакво чудо.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]