forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 6:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 11:57 am 
Аватар

Тоя Бандаловски е най-големият бездарник , навсякъде където е бил го изгониха по некадърност, дори и в Ловеч. Тоя сигурно ще влезе в рекордите на Гинес - футболист уволнен заради некадърност :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 12:34 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
Относно титлите им - не съм съвсем сигурен дали са купени, поне като единици имаха доста качествени играчи на всички постове (сплав от млади и опитни футболисти), по-скоро си мисля, че тогава Гришата е давал и по-сериозни суми за селекция, в школата се е работело на ниво, а и е имало огромен апетит за успехи.

Че имаха играчи - имаха. Но повечето им мачове в провинцията бяха откровена гавра, особено в Перник. Това са двете най-мръсни титли в цялата история на първенството ни, за мен.

"в школата се е работело на ниво" - тая техна школа и до ден днешен не е вкарала нито един в първия отбор :)
иначе сега са навзели таланти от къде ли не и се представят добре в първенствата, но тогава не знам дали въобще са имали ДЮШ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm 

Абе майка му деаба на баткоФФФ.. Томашич заслужава много повече от голяма заплата :smt097

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 4:22 pm 

Za kvo zaslujava Tomasic golema zaplata? Za tva che cel polusezon zashtitata ni e kato razgraden dvor i koito ne poiska toi ne ni vkara,zatova li?

Ebal sum go v hurvatina,kato iska poveche pari,da pali kum varteks varazdin....i toi kato maimuna vagner kara na stara slava ot macha s udinese...

na 31 godini e,da izchezva,Levski ne e starcheskia dom milan :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 5:15 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Za kvo zaslujava Tomasic golema zaplata? Za tva che cel polusezon zashtitata ni e kato razgraden dvor i koito ne poiska toi ne ni vkara,zatova li?

Ebal sum go v hurvatina,kato iska poveche pari,da pali kum varteks varazdin....i toi kato maimuna vagner kara na stara slava ot macha s udinese...

na 31 godini e,da izchezva,Levski ne e starcheskia dom milan :smt006

А , недей го обижда.
Българче е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 7:28 pm 

А така!ИВе сигурно не бачкате за пари,а за благодото на народа и света! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 7:45 pm 

Sichki bachkame za pari,ama treat su gledat i usloviata v koito bachkash...i az iskam po 15hilki na mesec,ama poluchvam tolko kolkoto davat...kato otida pri shefo i mu kaja digni mi zaplatata che iskam seka sedmica da iam v new york i sum putnik...

Taka e i s Tomasic...31godishen igrach,po-dobur i mlad nema stane...s nego ili bez nego shampioni nema stanem....zatva do vidanje ili kakto e tam na hrvatski :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 8:10 pm 
Аватар

СТОИЛОВ НЯМА ДА ЗАМРАЗЯВА ТОМАШИЧ

Стефан Стоянов | 29 февруари 2008 17:02

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че ще разчита на Игор Томашич до края на сезона, въпреки че хърватинът не иска да продължи договора си с клуба.

„По този въпрос съм говорил с Игор още преди Нова година. Отдавна съм казал, че ще разчитам на него до края. Мисля, че Левски направи всичко възможно да го задържи, но Томашич си решава. Не знам дали ще има други разговори, това не зависи от мен”, категоричен бе треньорът на Левски.

Станимир Стоилов се надява в най-скоро време Шакиб Бензукан да се завърне в игра за „сините”.

„Най-важното е Бензукан да оздравее и да видим, каква му е спортната форма. Тогава ще решаваме на кого да разчитаме. Надявам се в края на идната седмица Бензукан да е готов за игра”, отбеляза специалистът.

Треньорът на Левски сподели, че не го вълнува, как ще завърши утрешната среща между лидера лит(*кс-етрополе и Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 29, 2008 8:28 pm 

Вярно,че е дал на клуба,но това прилагане на двоен стандарт от ръководството,и по-конкретно Мъри,никак не ми се нрави :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 11:29 am 
Аватар

Томашич също е един от играчите от златното ни поколение, което ни донесе толкова много радост.. Не мога да кажа и една лоша дума за него. Ако иска повече пари- нека да поиграе другаде. Така и така подмладяваме отбора.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 4:16 pm 

БанчанинО написа:
Вярно,че е дал на клуба,но това прилагане на двоен стандарт от ръководството,и по-конкретно Мъри,никак не ми се нрави :?

Мъри е на мнение, че е необходим в момента-какво му е двойното на стандарта. Или пак някой друг се мъчи да преценява вместо него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 4:34 pm 
Аватар

...

Последна промяна Kryten на Съб Мар 01, 2008 4:35 pm, променена общо 1 път
абсолютно несвързано с темата или изобщо с форума

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 01, 2008 4:38 pm 
Аватар

Аз доколкото знам, чужденците се ползваха с по-специални протекции от УЕФА и ФИФА, така че Томашич трудно би могъл да бъде пратен да гледа видео или да тренира с юношите, за разлика от българските футболисти, които сами се сещате че няма как да разчитат на БФС за няква помощ по обективни причини.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 2:24 pm 
Аватар

не е наш трансфер...но все пак....

ЛОКОМОТИВ ВЗИМА ПАЖИН

Цитат:
Отборът на Локомотив (Мездра) е на път да се подсили с централният защитник Предраг Пажин, съобщиха от втородивизионния клуб.

Бившият български национал е роден на 14 март 1973 г. в Босна (Сърбия) и трябва да пристигне в понеделник. Пажин иска да запише треньорска школа. Той е играл е за отборите на Единство (Биело поле), Рудар (Плевя) и Партизан (Белград).

Две години игра в Левски(София), като записа 43 мача и 3 гола със синята фланелка. Шампион на България и носител на Купата на България за 2000-та година. През 2001-ва преминава в турския Коджаелиспор, като за двата сезона прекарани в клуба има 31 мача и 6 гола.

Следва завръщане в България, има 9 мача с екипа на Спартак (Плевен). През 2002-а следва трансфер в китайския Гуоан и печели бронзовия медал в първенството на Китай.

Последвалият трансфер в Шахтьор (Донецк) не се оказва особено успешен въпреки прекараните три сезона. Завръща се в Китай и подсилва друг местен тим, където играе до миналата година.

През 2000-та година получава българско гражданство и записва 32 мача с екипа на „трикольорите”. Играе на Европейското първенство в Португалия през 2004-та.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 6:25 pm 

Майко, само се надявам Братя Диневи да им дойде акъла в главата и да се занимават с някакви по-сериозни отбори, че само Локо Мездра ни липсва в А-Група...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 5:25 pm 

Най много съжалявам че не прибрахме Георги Христов, тоя е новия Гонзо баце.
Надявам се лятото да преразледаме представянето му и да си го приберем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 6:16 pm 

Пичове, смущаваме ме факта, че нямаме достатъчно дефанзивни халфове. Без Ричи и с 2 години по-стар Дядо Боре нещата няма да вървят. Сърмов изглежда да се справя добре, но кой друг може да играе там? Мъри нали смяташе да използва Балтанов на този пост, а и чува ли се, че има намерение (и право заради многото чужденци в отбора) да използва и Джоузеф Еромоигбе?

Знам, че Рабе има опит като дефанзивен халф именно поради това не разбрах смисъла на продажбата на Топчо и некупуването на Дзаферович. Покупката (или непродавката :D ) на един добър централен защиник би освободилa Рабе да играе на мястото на Ричи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:24 am 

SZ_FEN написа:
Пичове, смущаваме ме факта, че нямаме достатъчно дефанзивни халфове. Без Ричи и с 2 години по-стар Дядо Боре нещата няма да вървят. Сърмов изглежда да се справя добре, но кой друг може да играе там? Мъри нали смяташе да използва Балтанов на този пост, а и чува ли се, че има намерение (и право заради многото чужденци в отбора) да използва и Джоузеф Еромоигбе?

Знам, че Рабе има опит като дефанзивен халф именно поради това не разбрах смисъла на продажбата на Топчо и некупуването на Дзаферович. Покупката (или непродавката :D ) на един добър централен защиник би освободилa Рабе да играе на мястото на Ричи.

Ами Иво Иванов от Локо София също е много подходящ за този пост. Даже повече от Ваня, защото е млад и перспективен (нали уж тва ни е политиката). Но чаааакай, той ще струва над 100 000 евро... мустакатият ще получи инфаркт. Що се отнася до Георги Христов, той трябваше да бъде взет още от Марица, когато стана голмайстор на Б група. Но явно дори Митьо селския е по в час от нашите главанаци...

Последна промяна Smirnoff на Вто Мар 04, 2008 12:31 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:33 am 

Smirnoff написа:
SZ_FEN написа:

Ами Иво Иванов от Локо София също е много подходящ за този пост. Даже повече от Ваня, защото е млад и перспективен (нали уж тва ни е политиката). Но чаааакай, той ще струва над 100 000 евро... мустакатият ще получи инфаркт. Що се отнася до Георги Христов, той трябваше да бъде взет още от Марица, когато стана голмайстор на Б група. Но явно дори Митьо селския е по в час от нашите главанаци...

Ебаси, :smt017 как така си мултиплицирах съобщението?! И не се трие

Това ми е пределно ясно, но Иво Иванов не е за продан в България (поне според Гигов), докато Ваня Дзаферович го даваха по 5 лева метъра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:05 pm 
Аватар

Една лека теория.....

Взехме милион и половина за Ричард. Към тях добавяме още 500 000 и взимаме Сашо Тунчев. Томшич си тръгва и ни трябва добър защитник. Лупи за 2 000 000 би продал и майка си. И е хубаво сделката да стане още сега, а не лятото, защото чорбата могат да имат нов собственик.
Ако Херта се излъжат да вземат Валери, и дадът още милион. Към него добавяме 500 000 и взимаме Ивелин Попов.
Така се получава почти перфектен отбор: В атака един универсален футболист - Ивелин може да играе, като крило, центрълен нападател или атакуващ халф. В средата двама унверсални футболисти- Дарко и Сърмов - Дарко атакуващ, ляв или десен халф. Сърмов, дефанизвен или атакуващ халф. В защита един универсален футболист Рабех - центрълен защитник, бек и дефанизвен халф.
Няма чужденци, няма турци, няма негри, няма цигани, а двама българи, единият от които наш юноша.
И така с около един милион правим един доста добър отбор, на който трябва да му се даде време за сработване. Тоест - първата година не трябва да имаме никави претенции, само класиране за евротурнирите.

Разибра се, повечето от вас, ще кажат че Тунчев не ни трябва защото е слаб, че е по-добре да задържим Томшич, че Гриша Ганчев по-скоро ще умре от колкото да ни продаде футболист и т.н., и т.н.
Но както казах, една лека теория....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:15 pm 
Аватар

Тунчев не виждам как някой ще го определи слаб като от две години носи чорбата на раменете си - защита, нападение... Но силно ме съмнява самият той да се навие пък и лупи колкото и да е продажен няма ей така да настрои всички прасета срещу себе си с един такъв ход. Относно Попов също има много фактори, които биха създали проблем. Най-малкото и Сираков и Ганчев трябва да превъзмогнат гордостта си, а това е малко вероятно.
В крайна сметка, обаче, пак се оказва, че сме без отбор. По крилата става сложно, в защита също, все не ни достигат хора. Липсва и сериозната конкуренция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 12:26 pm 
Аватар

Е ако лятото не вземем някои по-скъп от 100 000 Батков по-добре да се маха хиляда футболисти продаде като само ричи е 1 млн евро...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 6:55 pm 

2 милиона за защитник... за защитник от чорбата... ае стегнете се малко... ни един от мароканците не е по-слаб от Тунчев.

2 милиона за Ивелин Попов от Ловеч... които за последните 10 години са ни продали точно ... НУЛА играчи.

вие наистина ли ги мислите тея неща сериозно? Не знам дали осъзнавате за по 2 милиона какви играчи можем да вземем при положение че скаутирането ни си свърши работата? Рабех е под милион, само това ще ви кажа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 6:56 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Една лека теория.....

Взехме милион и половина за Ричард. Към тях добавяме още 500 000 и взимаме Сашо Тунчев. Томшич си тръгва и ни трябва добър защитник. Лупи за 2 000 000 би продал и майка си. И е хубаво сделката да стане още сега, а не лятото, защото чорбата могат да имат нов собственик.

Боже...хвала, че не ти ни правиш трансферите. Просто по-малоумно предложение от това да броиме на чорбата 2 млн. евро за Тунчев...Че ние за толкова взехме Рабех и Жеан Карлош пакет... За толкова пари лятото си взимаме и централен защитник+дефанзивен халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 7:33 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
2 милиона за защитник... за защитник от чорбата... ае стегнете се малко... ни един от мароканците не е по-слаб от Тунчев.

2 милиона за Ивелин Попов от Ловеч... които за последните 10 години са ни продали точно ... НУЛА играчи.

вие наистина ли ги мислите тея неща сериозно? Не знам дали осъзнавате за по 2 милиона какви играчи можем да вземем при положение че скаутирането ни си свърши работата? Рабех е под милион, само това ще ви кажа...

Саид Ибраимов - президент! :smt006 По темата - от резултатите от контролите и първите два мача и с просто око се вижда, че сме жалки в нападение и в създаването на положения. Да, има голяма конкуренция, особено в нападение, но малко голове, а във футбола именно те се броят. И докато за нападателите все пак съм известен оптимист, че търпят сериозно развитие (макар да звучи извратено, но вярвам в таланта на Огнянов), то същото не може да се каже за Сърмов, Тасевски, Миро Иванов и вечният Боримиров (който откакто дойде в Левски неизменно ни е най-добрият играч, ама не е вечен и лятото се пенсионира). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 7:57 pm 
Аватар

2 000 000 за защитник ? :shock: Малко по-сериозно, далеч не сме клуб, който може да си го позволи. За Ивелин Попов да дадем още 2 - мислите ли че си струва ?

Като оставим това - Сашо Тунчев нивгаш няма да дойде в Левски :wink: ИВелин Попов - не, поне докато начело е Наско Сираков. По принцип това са играчи, които се готвят за чужбина, не можем да си позволим, а не си и струва да им плащаме заплатите, които ще получават навън. А пък Попето се готви и без друго за сериозен трансфер, така че още повече се изключва възможността.

Тия трансфери просто можете да ги забравите, при тях дори 1 % възможност е много.

------------------------------------------------------------------------------------------

Доста по сериозно е възможността да вземем Георги Христов от Ботев и според мен тая работа трябваше по отдавна някой да се сети за нея. Оня ден гледах какви отигравания е правил за Ботев - има много футбол в това момче и ако някой се беше сетил по отрано за него сега можеше да бележи здраво на Герена - пък и доколкото знам в Марица е имал страхотни изяви в Б грепа, не е да е изкочил изведнъж.

Понякога наистина се чудя що за скаути имаме. :|

Последна промяна thegboy на Сря Мар 05, 2008 12:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 8:08 pm 
Аватар

Тунчев е добър защитник, но не мисля, че цената му е чаак 2 млн.. А че Батков няма да даде за защитник от Б-я сигурно и 100000 евро, тва е др. въпрос..

Попето- харесвам го, но освен, че няма как да дойде при нас по гореизброените причини, аз и не съм сигурен дали искам да идва. Едно от нещата, които ми харесва при нас е, че футболистите са научени да кротуват. Няма ги тези унизителни изцепки като пингвините с джобчетата при свинята, а Батков сам каза, че е изплатил премиите за ШЛ с много месеци закъснение. Ако вземем Попето едва ли не това би означавало, че всеки може да си прави квото си иска.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 11:45 pm 

абеееее всички сте на кафевООООо

кви пунчеви кви 2 млн теа пари отиват за изграждането на нови седалки на спортния клуб и ремонтиране на всички "боклуци" на Герена.. каде се размечтахте за трансфери

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 04, 2008 11:46 pm 
Аватар

Тютюнчев требваше да им го вземем преди реваншО със Зулу из Кулу, вече нема смисъл :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 12:00 am 

thegboy написа:
2 000 000 000 за защитник ? :shock:

Цялата Премиършип не струва толкова :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]