forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 5:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:08 pm 
Аватар

Цитат:
Полузащитникът Христо Златински, който бе отстранен от „Лудогорец“, може да не играе следващата една година. Това ще стане факт, ако той не успее да се разбере с ръководството на разградчани, с които има договор за още една година. Юношата на „Пирин“ Благоевград не иска да разтрогне с шампионите, освен ако не му бъдат изплатени заплатите до края на договора
Понеже много хора страдат за Златински и се пляскат по челата защо не сме го привлекли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:10 pm 
Аватар

Юношите са пълен ташак, не знам кой реши, че Краев и Орачев я могат тази игра. На Краев 90 процента от отиграванията му са все едно играе на дансинга в Мега Денс Център. Курдов май го мернах веднъж,дваж да праща кожения овал в открит космос. Но от хора, които днес са се запознали толкова. За съжаление, кое е наред в тоя клуб, че отбора да върви. Пари няма,собственост неясна, спортно-технически капацитет нулев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:12 pm 
Аватар

New Order написа:
Цитат:
Полузащитникът Христо Златински, който бе отстранен от „Лудогорец“, може да не играе следващата една година. Това ще стане факт, ако той не успее да се разбере с ръководството на разградчани, с които има договор за още една година. Юношата на „Пирин“ Благоевград не иска да разтрогне с шампионите, освен ако не му бъдат изплатени заплатите до края на договора
Понеже много хора страдат за Златински и се пляскат по челата защо не сме го привлекли

естествено, че няма да иска... :wink:
кой бяга от 15 000 лева на месец.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:15 pm 
Аватар

targovishte написа:
New Order написа:
Цитат:

естествено, че няма да иска... :wink:
кой бяга от 15 000 лева на месец.... :smt006
Не знам кой бяга, но тук през 3 поста се обяснява какви тъпаци са Гонзо и СС, че не го вземат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:18 pm 
Аватар

New Order, разбрахме вече, супер са. А, днес е просто случайно фиаското. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:24 pm 
Аватар

Шпаня написа:
hixxtam написа:
Левски не е привлекателен и за футболисти от нашето първенство и основна вина не е финансовото състояние, а СТД, който сключва двугодишни договори, а след това гони играчите на втория, третия месец, като иска да постъпват мъжки и да нямат претенции към клуба и обърни внимание това е тенденция. И друго което не е маловажно - неспазване на собствените си ангажименти, на собствената си дума дадена пред обществото - това също отблъсква. Вреден е за Левски и да ме извинят поддръжниците му, но аз съм Левскар, а не Гонзовист и за мен той е прашинка, нищо незначеща прашинка, спрямо величието на ФК Левски.

:smt018

Искаш да кажеш, че той е по голям от Левски? Левски е над всичко и всички и ако някога е правил нещо за Левски, то Левски не е длъжен, докато се пенсионира да осигурява някакъв пост за реализация на невъзможните му амбиции.
Искам да попитам - колко години той е ръководител(СТД или треньор) и какви успехи под негово ръководство има Левски. Да ти кажа ли - постигна най-лошите резултати в цялата сто годишна история на клуба. Това са фактите и никакви оправдания не ги променят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:25 pm 
Аватар

Гонзо ще ни докара до "Б" група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:25 pm 

:lol:
оф, браДя, чак ми е жал...
но няма друг начин, наистина. Трябва да се махне....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:26 pm 
Аватар

Добре поне, че са се сетили да направят контролите с отборчета от нашата черга- Монтана, Волга, Пирин. Представете си какви щяха да са коментарите, ако бяхме играли срещу отбори, които ще се борят за ЕКТ този сезон и резултати 5-6 на 0 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:36 pm 
Аватар

Другата седмица ли почва първенството верно :smt005 ? Баси, кога мина времето :oops: . И малко повод за "оптимизъм" -
СС написа:
"Видя се, че чужденците не са готови. Те започнаха от вчера сериозни тренировки. Времето е прекалено малко и нещата трябва някъде да се форсират. Не изглеждат добре нещата, допуснахме доста брак в действията си, само разигравахме. Опитахме се малко повече да контролираме топката, но пред гола бяхме ялови.

Търсим нападател, говорим с нападатели. Курдов е прекалено малко като опция, надявам се да стане. Търсим и един флангови футболист, но засега не можем да намерим, докато нападател сме намерили, но не искам да коментирам името му", заяви Стойчо Стоев.

"Има няколко моменти, които ме притесняват. Първото е неподготвеността на чужденците. Вижда се, че физически не са в това състояние, което ни се иска. Те започнаха сериозни тренировки едва вчера. Този месец, в който работим ние, те са го изпуснали. Лошото е, че времето ни притиска. До началото на шампионата ще са в по-добро състояние, но не в това, което трябва да бъдат.

Déjà vu?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:48 pm 
Аватар

Това за непознаването на отбора и безпаричието е едно от най-малоумните твърдения, просто защото Тройчо ги събираше 3 дни преди първия мач и не му пречеше да ни бие 7 пъти подред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:49 pm 
Аватар

Паднали сме от Пирин в някаква тъпа и безсмислена контрола.
Все още не разбирам за какво е цялата драма тук.

Иначе верно, ако не докараме още защитници и що-годе добър резервен вратар, то положението ще е тежко...

Пропадането на трансфера на Венци Христов е дабра новина :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:52 pm 
Аватар

Ами не е нормално, поне за мен, ЛЕВСКИ да пада от отборче като македонска слава с два гола разлика, ако ще да е за плейстейшън къп. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:53 pm 
Аватар

Действително ни трябва поне един вратар :lol: . Още не мога да си обясня мега таланта Любенов какво направи при гола и защо е беше с дълъг ръкав :smt005 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:14 am 
Аватар

По-зле сме от прасетата. :smt005 :smt005 КОНТРОЛА Е ТОВА със сума ти и играчи, които са дошли преди 2 дена максимум и тук вече се обеснява как ще ходим в Б група. Прасетата като биха Локомотив Москва, някакъв турски гранд и не знам си още какво да не би да станаха шампиони нея година.До вчера се обесняваше какъв некадърни е Гонзо за където съди по играчите от 4-5 мача, а тука вече се обявиха за некадърници голяма част от играчите от 1 мач даже не и мач ами контрола. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:22 am 
Аватар

Проблема изобщо не е, че сме паднали. Проблема е, че играем без никаква идея, а юношите на които толкова се надяваме са поне 2 класи надолу от хората, които изгонихме/избягаха... Дано новите поне малко вдигнат класата на отбора и дойдат възможно най-скоро, иначе приключваме със секса преди да е започнал. За пореден път. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:24 am 
Аватар

Не знам какво сте гледали от мача като в 1/2 от времето мача не се виждаше и по какво съдите от тоя мач освен от резултата? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:28 am 
Аватар

Нямахме нито едно голово положение :smt006 А Курдов засега с нищо не е доказал, че се различава по нещо от Варели :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:35 am 

Кур за контролите. Искам отново 0-3 срещу жълтата сган. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:52 am 
Аватар

Абе пичуи и аз съм на мнение че контролите не са решаващи ама да паднеш от пирин сс,пирин сс с 0:2 си е ташак работа,пък ако ще да са играли човечета от Лего в сини екипи :smt006 Тия сега като ни бият в контрола нали на официалния мач ше излезнат надъхани и верващи си че пак могат да ни бият,ей в тва е целата работа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:52 am 
Аватар

Днес най-добрият ми приятел, огромен левскар, ми говореше с апатия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 12:56 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Днес най-добрият ми приятел, огромен левскар, ми говореше с апатия :smt006

Апатията в много от хоратa, прeмина в откровен неприязън...... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:02 am 
Аватар

Седнах да гледам мача с огромен ентусиазъм, а в 60тата минута бях ядосван, все едно падаме от Литекс на Герена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:07 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Ще бъдете обляни всичките :smt006

Никой няма да бъде облян. :smt006

Трябват ни още поне 3 трансфера, всички нови да са във форма, да се сработени и да играят на ниво. Колкото до юноши - Краев да сяда на пейката, много му надуха балона. Цоневи на тоя етап изглеждат доста по-ок. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:13 am 
Аватар

За мен единствения проблем на Краев е скоростта и по-скоро липсата на такава. Иначе е умен футболист, но умните футболисти без скорост са атакуващи халфове, не крила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:14 am 
Аватар

Или се раждаш със скорост или не. Краев е бавен, тва е очевидно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:19 am 
Аватар

Аз не мисля, че може да се каже нещо повече. :smt012

Просто цялата история вече е толкова позната, че направо ми е втръснало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:25 am 
Аватар

Проблемът не е в това, че паднахме от Пирин. По-скоро е там, че смешната ни защита от миналата година се запази, като единствено заменихме Борко Стойчев с някакъв нечуван австриец. Определено не изглежда окомплектована. В нападение ще се оправим, ама кел файда, при положение, че пак ще ни вкарват малоумни голове...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:33 am 
Аватар

За да имаме стабилна защита, ни трябва стабилен ДХ. Това го повтарям нон стоп и докато не се сдобием с качествено ренде пред защитата, просто няма да стане. Напомням, че Даниел Димов ни извади не един или два мача, когато си играеше на позицията пред защитата (мачовете в които ни закопа, играеше ЦЗ.) . Специално се сещам за една победа срещу цецека в която на ония не им се верваше, Димов им еба майката. Въпреки малоумната ни защита, се спасихме от голове. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 09, 2015 1:45 am 
Аватар

Не е задължително да е ренде. Един Грийн ни вършеше невероятна работа. Въпреки, че не беше някакъв исполин, със скромните си 178 см се позиционираше невероятно добре, а за прецизното и светкавично изнасяне на топката Вагинал само можеше да мечтае.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]