acrimonious написа:
Логиката ти е малко бамбашка.. Единият път всички били наемници и т.н., другия "Ти ако си в някъв селски отбор ще играеш ли?".. Силните отбори не се познават по това, че правят по един добър мач срещу нас или свинете, а по това, че показват постоянство... Каквото латекс определено не показват. А за чужденците е все тая дали играят в Левски или ловяч... За тях нашата история им е безразлична. За мен е факт е, че добрите играчи, минали през, латекс не са европейци... А че за мен са отборът, като цяло с най- добри покупки е друг въпрос...

Аз само търся причина защо не можем да ги надиграем вече няколко години и за мен отговора е - не сме по-добър отбор. В България все още няма отбор, който да е само от наемници така че всички фактори важат, няма един път-втори път. Освен това наистина не виждам как и Меси да дойде в Ловеч ще играе всеки мач на ниво на стадион за 5000 човека с посещаемост 500 в град с население 30000 и с 2 магазина на главната, за отбор, който няма цели освен класиране за европа, няма камери, няма нонстоп в устата на журналистите, няма традиция, история и т.н.. Виж, ако един чужденец дойде в София и играе пред 10000, по-имашанс да не си каже още на първия ден "Къде попаднах" . Мне, определено не мога да се съглася че на чужденците им е все едно дали са в Левски или Ловеч, ако и от двете места им дават едни и същи пари. Вземете Драгич, Бардон, Симонович, как ги виждате в Литекс? Дали Драгич щеше да идва от сърбия да гледа мач в агитката на лофяч? Дали Бардон щеше да се възроди в града на люляците? Как е сега Симонович в славия, далече от онова което показваше при нас... А що се отнася до Латекс, за мен най-добрите им играчи са имено европейци. Новакович, Йеленкович, Жан-Филип Кайе, французите които играят сега при тях също не са никак зле.
parvanoff написа:
Хидъне, логиката ти никаква я няма. Не ми се занимава много, затова ще ти напиша само, че може от две години да са ни равностойни, но погледни малко статистиката им с щека-сигурно от 5 години не са ги били. Много едностранно гледаш на нещата и това не е добре-сигурно и сам го знаеш. acrimonious ти понаписа и той някои нещенца-дано ги осмислиш. Интересно латексО защо са по-зле от нас и в първенството, и в евротурнирите последните години с тая правилна трансферна политика-туй е насочено и към горното мнение. Може да не им се играе със слабите отбори, пък то в евротурнирите все такива им се падат
На Хидън никога логиката не му е убягвала. Това за статистиките отдавна съм го казал. Последните години и Ловяч, и Пирин, и Берое, и Славия, И Локо (сф) постигат много по-добри резултати срещу нас, отколкото срещу чорбата. По твоята логика това би трябвало да означава че чорбата са по-добри опт нас, но за беда последните 2 години ние сме шампиони и ги бием в директния двубой, без последния мач. Така че това по-слабо представяне на Литекс срещу чорбата се дължи не на факта че са по-слаби, а на съвсем други неща. Същите неща поради които президента на Пирин след равен с нас се дави в собствената си слюнка а след загуба от чорбата е кротък като скопена свиня. Относно европа напоследък Литекс не се представят кой знае колко по-зле от нас. Ние имахгме един проблясък в УЕФА и това беше. Тази същата година ако вместо страстбург им се беше паднала артмедия може би щяха да продължат и те. То ние и от чорбата се представихме по-добре но това не значи че се га сме по-силни от тях. И няма проблем да отговарям поотделно на всяко нещо което напишете но идеята беше друга, идеята е че на нас ни трябват още футболисти и според мен трябва да са от западна или централна европа. Примера с Литекс го дадох не защото техните са супер класа, а защото наще ръководители много обичат да изтъкват как е почти невъзможно да се намерят такива играчи и да се докарат в Бг, а Литекс го правят. Ще кажеш, да, ама за Левски тяхната класа не е достатъчна. Да, несъмнено Ники Николов, Цветан Матев и всякви такива взети от хасково-прасково и натирени след 2 седмици в друг гранд от Б група са по-класни