forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 1:14 pm 
Аватар

И после великият мениджър Лъчо Танев го трансферира в последния в Кипър, Израел или в Баламурия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 1:21 pm 

Boyo написа:
е те тея от "западна европа" дето са в Литекс са големите играчи нема що.

и аз съм съгласен, че неколко научени футболисти играли в големите първенства ще донесат голяма разлика, но тея в литекс въобще не са такива, най-малкото ако беха ловеч немаше да се представят толкова зле :)

а такива като Бардон, дето да дойдат за малко пари, ей така за едното нищо , не са много. единственото, което можем да направим е да вземем некой защитник тип Ингълс или Томашич в по-ново време. Те не са чак толкова скъпи и като трансфери и като заплати. Което всъщност не е лоша идея , още повече че Томашич ще се маха и той скоро.

Колко зле се представя Литекс? Ти ако си в някъв селски отбор без история ще играеш ли? Но когато дойде някой "гранд" особено ако е Левски и тогава играят, нали? Ейго идва мача с тях, гледайте си как не могат да бият берое и си се надявайте че щом не могат да бият слабаците значи ние трябва да ги отнесем. Да ама не. От 2 години не съм гледал мач Левски - Литекс , в който да сме ги надиграли. Дори и при 6:2 бяхме равностойни до червения картон. Едно нещо е сигурно и то е че в момента не сме по-добър отбор от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 1:36 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Колко зле се представя Литекс? Ти ако си в някъв селски отбор без история ще играеш ли? Но когато дойде някой "гранд" особено ако е Левски и тогава играят, нали? Ейго идва мача с тях, гледайте си как не могат да бият берое и си се надявайте че щом не могат да бият слабаците значи ние трябва да ги отнесем. Да ама не. От 2 години не съм гледал мач Левски - Литекс , в който да сме ги надиграли. Дори и при 6:2 бяхме равностойни до червения картон. Едно нещо е сигурно и то е че в момента не сме по-добър отбор от тях.

Логиката ти е малко бамбашка.. Единият път всички били наемници и т.н., другия "Ти ако си в някъв селски отбор ще играеш ли?".. Силните отбори не се познават по това, че правят по един добър мач срещу нас или свинете, а по това, че показват постоянство... Каквото латекс определено не показват. А за чужденците е все тая дали играят в Левски или ловяч... За тях нашата история им е безразлична. За мен е факт е, че добрите играчи, минали през, латекс не са европейци... А че за мен са отборът, като цяло с най- добри покупки е друг въпрос... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 2:48 pm 

Хидъне, логиката ти никаква я няма. Не ми се занимава много, затова ще ти напиша само, че може от две години да са ни равностойни, но погледни малко статистиката им с щека-сигурно от 5 години не са ги били. Много едностранно гледаш на нещата и това не е добре-сигурно и сам го знаеш. acrimonious ти понаписа и той някои нещенца-дано ги осмислиш. Интересно латексО защо са по-зле от нас и в първенството, и в евротурнирите последните години с тая правилна трансферна политика-туй е насочено и към горното мнение. Може да не им се играе със слабите отбори, пък то в евротурнирите все такива им се падат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 3:00 pm 

pe3ucTop написа:
никой от тоя отбор не играе заради красивите ни сини очи... всички играят за пари! Всички са наемници(професионалисти, интересно как се използват двата термина като взаимозаместими според личното отнешение на човека)!

Ричард бе един от най-качествените ни играчи през миналите 3 години и особено при пробива в УЕФА. Който иска да го обича, който иска да го мрази. Това няма да промени фактите. Разбирам реакция в стил - прав му път, ама да се ругае и "тежък път" да му се пожелава... ей това не го разбирам. Неблагодарно племе сме!

:x то и бабангида не бе лош,но с него как се подиграпа чак не мога да си обясня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 3:33 pm 

Как се подиграха? Емо не иска да играе за Левски, а трябва да заема мястото на някой в разширения състав-така ли. Или не-трябваше да го пускаме титуляр цяла есен, нищо че не иска да играе за Левски. Или не-трябваше да го продадем на реал м, нищо че те не са го искали-насила ще ги накараме да го вземат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:18 pm 
Аватар

Как реши, че не иска да игра за Левски? За мен си беше добра алтернатива на Валери, много по-добра отколкото ДжедайО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:29 pm 

Ми като не иска да преподпише какво означава-че за тея пари не иска да играе в Левски или... ти нещо друго ли мислиш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:30 pm 
Аватар

Не поиска да преподпише след като Мъри го извади от отбора преди мача с финландците. Тогава го пращаха в Китай и след като не се уреди там го пратиха при юношите. Драмата с подписването стана след това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:33 pm 
Аватар

За мене беше изгъзица, че не искаха да му вдигнат парите, при положение, че той ни беше основен голмайстор в УЕФА и повечето селски мачове, щото е ръгач. Не може до вчера да си бил основен футболист, а да си с една от най-ниските заплати. И въпроса не е в парите, а е принципен. Мене лично много ме е яд, че го отебаха така, просто щото наитина беше от малкото хора, които играеха на едно постоянно ниво... вярно е, че не беше кой знае какво ниво, ама поне беше постоянно и вкарваше почти във всеки мач, в който играеше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:39 pm 

Kryten написа:
Не поиска да преподпише след като Мъри го извади от отбора преди мача с финландците. Тогава го пращаха в Китай и след като не се уреди там го пратиха при юношите. Драмата с подписването стана след това

Ахъм, и причината за да ги прати при юношите е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:41 pm 
Аватар

...че не му трябва на Мъри в отбора. След като ги пратиха при юношите отказаха да подпишат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:55 pm 

Така, доколкото знам казва емо ангелов, а дали е така незнам. Доколкото си спомням мъри каза, че не разчита на тях, защото не преподписват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:56 pm 
Аватар

Така каза Мъри след като вече ги беше пратил при юношите, а на Левски изведнъж му притрябваха играчи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 4:58 pm 

Дай ми некви факти, защото аз не се сещам.
Ето интервюто:
Цитат:
Наставникът на Левски сподели, че освобождаването на Емил Ангелов, Коприваров и Борко Стойчев е само началото на чистката, която предстои в тима. "Няма да търпя футболисти, които играят без желание за Левски. Ангелов е само началото. Ще има още изгонени от клуба. Тук не е приют. Имаше хора, които само преживяваха в отбора. Всеки, който не иска да поднови договора си с нас ще го пращаме при юношите. Така няма да успее да осъществи бягство след изтичане на неговия контракт", заяви Мъри пред журналисти малко преди днешната тренировка на българския шампион.

дата, когато са го цитирали: 27-08-2007, т.е. преди първия мач с тампере

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 5:52 pm 

acrimonious написа:

Логиката ти е малко бамбашка.. Единият път всички били наемници и т.н., другия "Ти ако си в някъв селски отбор ще играеш ли?".. Силните отбори не се познават по това, че правят по един добър мач срещу нас или свинете, а по това, че показват постоянство... Каквото латекс определено не показват. А за чужденците е все тая дали играят в Левски или ловяч... За тях нашата история им е безразлична. За мен е факт е, че добрите играчи, минали през, латекс не са европейци... А че за мен са отборът, като цяло с най- добри покупки е друг въпрос... :smt006

Аз само търся причина защо не можем да ги надиграем вече няколко години и за мен отговора е - не сме по-добър отбор. В България все още няма отбор, който да е само от наемници така че всички фактори важат, няма един път-втори път. Освен това наистина не виждам как и Меси да дойде в Ловеч ще играе всеки мач на ниво на стадион за 5000 човека с посещаемост 500 в град с население 30000 и с 2 магазина на главната, за отбор, който няма цели освен класиране за европа, няма камери, няма нонстоп в устата на журналистите, няма традиция, история и т.н.. Виж, ако един чужденец дойде в София и играе пред 10000, по-имашанс да не си каже още на първия ден "Къде попаднах" . Мне, определено не мога да се съглася че на чужденците им е все едно дали са в Левски или Ловеч, ако и от двете места им дават едни и същи пари. Вземете Драгич, Бардон, Симонович, как ги виждате в Литекс? Дали Драгич щеше да идва от сърбия да гледа мач в агитката на лофяч? Дали Бардон щеше да се възроди в града на люляците? Как е сега Симонович в славия, далече от онова което показваше при нас... А що се отнася до Латекс, за мен най-добрите им играчи са имено европейци. Новакович, Йеленкович, Жан-Филип Кайе, французите които играят сега при тях също не са никак зле.
parvanoff написа:
Хидъне, логиката ти никаква я няма. Не ми се занимава много, затова ще ти напиша само, че може от две години да са ни равностойни, но погледни малко статистиката им с щека-сигурно от 5 години не са ги били. Много едностранно гледаш на нещата и това не е добре-сигурно и сам го знаеш. acrimonious ти понаписа и той някои нещенца-дано ги осмислиш. Интересно латексО защо са по-зле от нас и в първенството, и в евротурнирите последните години с тая правилна трансферна политика-туй е насочено и към горното мнение. Може да не им се играе със слабите отбори, пък то в евротурнирите все такива им се падат

На Хидън никога логиката не му е убягвала. Това за статистиките отдавна съм го казал. Последните години и Ловяч, и Пирин, и Берое, и Славия, И Локо (сф) постигат много по-добри резултати срещу нас, отколкото срещу чорбата. По твоята логика това би трябвало да означава че чорбата са по-добри опт нас, но за беда последните 2 години ние сме шампиони и ги бием в директния двубой, без последния мач. Така че това по-слабо представяне на Литекс срещу чорбата се дължи не на факта че са по-слаби, а на съвсем други неща. Същите неща поради които президента на Пирин след равен с нас се дави в собствената си слюнка а след загуба от чорбата е кротък като скопена свиня. Относно европа напоследък Литекс не се представят кой знае колко по-зле от нас. Ние имахгме един проблясък в УЕФА и това беше. Тази същата година ако вместо страстбург им се беше паднала артмедия може би щяха да продължат и те. То ние и от чорбата се представихме по-добре но това не значи че се га сме по-силни от тях. И няма проблем да отговарям поотделно на всяко нещо което напишете но идеята беше друга, идеята е че на нас ни трябват още футболисти и според мен трябва да са от западна или централна европа. Примера с Литекс го дадох не защото техните са супер класа, а защото наще ръководители много обичат да изтъкват как е почти невъзможно да се намерят такива играчи и да се докарат в Бг, а Литекс го правят. Ще кажеш, да, ама за Левски тяхната класа не е достатъчна. Да, несъмнено Ники Николов, Цветан Матев и всякви такива взети от хасково-прасково и натирени след 2 седмици в друг гранд от Б група са по-класни :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:03 pm 
Аватар

Това със Цветан Матев си беше жива гавра, кой знае колко е ревало момчето. Тъкмо почна да мечтае за кариера в големият отбор, в големият град и изведнъж какво? Обратно в прованса! :lol: Между другото, някой по-запознат със футбола в отборите извън първата тройка (отбори извън първата тройка не следя и не коментирам :lol: ) да ми каже става ли нещо от тоя Еньо Кръстовчев, че на попълнения, взети на пожар много-много нямам вяра. И само да вметна - Исмаил Иса се представя доста добре в контролите, а Мъри обеща да залага в домакинствата на слабаците на юноши и младежи, та срещу Вихрен ми се струва, че двамата с Огнянов ще бъдат титулярите напред. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:07 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Примера с Литекс го дадох не защото техните са супер класа, а защото наще ръководители много обичат да изтъкват как е почти невъзможно да се намерят такива играчи и да се докарат в Бг, а Литекс го правят. Ще кажеш, да, ама за Левски тяхната класа не е достатъчна. Да, несъмнено Ники Николов, Цветан Матев и всякви такива взети от хасково-прасково и натирени след 2 седмици в друг гранд от Б група са по-класни :lol: :lol: :lol:

Ами да ти кажа, аз съм за транферна политика насочена към българските таланти. А за Ловяч от гореспоменатите съм съгласен за Новакович (който обаче го взеха от такова място, че наистина късметът с него граничи на нашия с Бардон), Йеленкович не е на такова ниво, че да го предпочета пред млад български талант. Французите дето играят в Латекс мога само да им се смея... А ръководството в момента дава ниски заплати и са прави, че трудно може да се намери талант. Аз не оправдавам това, че са стиснати в гъза, но ако приемем парите, които дават за константа, то наистина за тези пари не искам европейци.. Освен ако не са наистина сполучливи, като Бардон :smt006

ЕДИТ: Към air_j- Да, след Г. Христов Еньо е следващия играч, който се надявах да вземем. Играе с много хъс и е добър с глава..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:16 pm 

acrimonious написа:
Да, след Г. Христов Еньо е следващия играч, който се надявах да вземем. Играе с много хъс и е добър с глава..

Да, но във втори мач пропуска сам срещу вратаря... поне за сега с нищо не е по-добър от Дайо и Бабангида...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:40 pm 
Аватар

air_J написа:
Това със Цветан Матев си беше жива гавра, кой знае колко е ревало момчето. Тъкмо почна да мечтае за кариера в големият отбор, в големият град и изведнъж какво? Обратно в прованса! :lol: Между другото, някой по-запознат със футбола в отборите извън първата тройка (отбори извън първата тройка не следя и не коментирам :lol: ) да ми каже става ли нещо от тоя Еньо Кръстовчев, че на попълнения, взети на пожар много-много нямам вяра. И само да вметна - Исмаил Иса се представя доста добре в контролите, а Мъри обеща да залага в домакинствата на слабаците на юноши и младежи, та срещу Вихрен ми се струва, че двамата с Огнянов ще бъдат титулярите напред. :smt006

Е голЕмата звезда на Марек :D - то той вече ни донесе една титла :lol: . Че има потенциал - има, ама колко ще го развие е друг въпрос. При всички положения от него може да стане много качествен нападател и да бележи здраво ... може и да пропадне :mrgreen: Нищо са незнае, но надежда определено има :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 6:44 pm 

Хидъне, разбрах ти мисълта, но и аз като тъпите ръководители не смятам, че е лесно намирането на втори бардон дори, па камо ли за повече. На латекса капутите, които там играят титуляри много неумесно ги сравни с момчета, които, както ти каза acrimonious, са взети за без пари и ако не станат играчи, титулярно място ще видят на кукуво лято. Не ми казвай, че ти е такава логиката, защото по нея излиза, че нема смисъл въобще да вземаме момчета за школата :shock: За да ти е точно сравнението ги сравнявай с томашич, бардон, ричард, вагнер, дайо, рабе, бензукан, жеан карлуш, зе суарес, жоазиньо, тасевски и т.н.-дадох ти достатъчно материал за сравнение-не е като да нямаш, за да ги сравняваш с некви лапета, взети за без пари и с тенденция да станат играчи.
Относно горното ти мнение-ще ти задам конкретно въпроса, че не ми се рови в статистиката-значи според теб латексО са се представяли по-добре в евротурнирите последните 3-4 години-така ли ? И като са се уговаряли с щека дай доказателства-и аз така мисля, но мисля, че в някои мачове и късмета отърва щека от загуби, но си падат и това е факта, а не некви разсъждения на тема корупцията в българския футбол и късмета на щека в мачовете с латексО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:11 pm 

parvanoff написа:
Относно горното ти мнение-ще ти задам конкретно въпроса, че не ми се рови в статистиката-значи според теб латексО са се представяли по-добре в евротурнирите последните 3-4 години-така ли ?
И като са се уговаряли с щека дай доказателства-и аз така мисля, но мисля, че в някои мачове и късмета отърва щека от загуби, но си падат и това е факта, а не некви разсъждения на тема корупцията в българския футбол и късмета на щека в мачовете с латексО.

1) Не съм казал че са се представили по-добре от нас, а че се представиха не кой знае колко по-зле. И че ако вместо на нас на тях им се беше паднала артмедия щяха да продължат. Евроизявите ни есента на 2006 не ги смятам за особено успешни с изключение на 2 мача.
2) Не съм казвал или намеквал за уговорки. Единствено твърдя че срещу нас се играе много по-здраво отколкото срещу щека. Нас ни мразят.
Относно нашите чужденци, с изключение на Бардон и Томашич другите не са направили нещо запомнящо се. Вагнер не е по-добър от Тиаго Силва и играта му е безкрайно еднообразна. В България има и други не по-лоши бекове. За новодошлите няма какво да се говори. Рабех си личи че е играч от класа но останалите не мога да кажа че са нещо невиждано в бг. Нито Бензукан е повече от Сичеро, нито Суарес от Том, нито Карлош от ловешкия Жоазиньо ако го помните, игра преди 2 години там, или пък Новакович и т.н. Тасевски пък има още много хляб да яде... абе изобщо да ми даваш за пример чужденците в Левски е ... неуместно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:18 pm 
Аватар

Същия Том дето ни напрви смешни есента. Новакович за един сезон вкара толкова голове, колкото Валери за цялата си кариера. Хаджи, Хидиуед и Албан Буши също бяха много добри футболисти. А Тиаго Силва, е най-добрият бек който съм виждал в България - не напразно беше на проби в Рома.
Забавник от чорбата също беше изключителен футболист за родните стандарти.
Чужди играчи, които искат да играят в Левски има. Но както стотици пъти съм писал, някой трябва да ги намери, а друг да им предложи добър договор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:23 pm 

Всеки си има мнение, хидъне. Аз ти давам за пример чужденците на Левски, защото е еднозначно с чужденците на латексО, а не с някакви юноши, които ти е ясно, че не ги вземаме за титуляри. Лично моето мнение, че от латексО само том бих желал да играе в Левски.
пп: блек джек, ако тези футболисти бяха много добри нямаше да играят на местата, където са в момента-за всичките се отнася...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:27 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Е чакай сега, ти по какво тогава съдиш, че тея чужденци в Литекс са добри играчи? Аз казвам, че щом немат една важна победа от неколко години, един силен мач, значи са слаби играчи. Определено имаха преди години и добри футболисти, макар не задължително чужденци, но последните два сезона са смешка. Мачовете на Литекс срещу Левски са по-специални - за техното ръководство това е мачо на сезона и се прави всичко възможно да не се загуби - от огромни премии за футболистите (в което нема лошо) до съдии, защитна тактика и т.н. И пак - в целата история има само ЕДИН мач, в който ТЕ са ни надиграли - като ни отупаха яко за купата преди години. Махни мачовете с нас - виж им с другите силни отбори. Локото ги праска редовно. Славия също. С чорбата въртят равни. В пловдив губят точки редовно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:30 pm 
Аватар

Забавник - чешки национал и титуляр в Спарта П.
Хидиуед - Втора Бундеслига, далеч по-добре от Химки, Израел и Кипър
Тиаго Силва - някъде в Швейцария, далеч по-добре от Химки, Израел и Кипър
Хаджи и Албан Буши вече са към края на кариерата си, но и те бяха Албански национали
Новакович - Втора Бундеслига, с доста оферти от по-класни немски отбори, но въпреки това далеч по-добре от Химки, Израел и Кипър

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:32 pm 
Аватар

Само да те поправя Забавник е в Терек /Грозни/ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:41 pm 

Е тея от втора бундеслига с какво са по-добри от станислав ангелов и рангелов, които си играят в първа, че да купуваме чужденци :smt005
За чехия, швейцария-как разбра, че е по-добре от израел и русия :?: -актуална класация на уефа 2007/2008
6 Russia 4 teams
11 Switzerland 4 teams
15 Czech Republic 4 teams
26 Israel 4 teams
само да вметна
4 Turkey 4 teams :!: :!: :!: -па нека дето ги трансферираме там да е кофти :smt006
за справка италия засега са пети

2007
10 Russia 4 teams
14 Israel 4 teams
15 Czech Republic 4 teams
19 Switzerland 5 teams
16 Bulgaria 4 teams :!: :!: :!:
Тия албанците не заслужават да ги коментирам.
Така де, вие си говорете...

пп: за забавник и аз така знам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:51 pm 
Аватар

аз да добавя Тодор Колев в Алемания - доказано некадърен за Левски , без проблем разцъква във втора бундеслига :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 7:59 pm 
Аватар

Неговото май беше сиракова некадърност :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]