forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 6:49 pm 

никой от тоя отбор не играе заради красивите ни сини очи... всички играят за пари! Всички са наемници(професионалисти, интересно как се използват двата термина като взаимозаместими според личното отнешение на човека)!

Ричард бе един от най-качествените ни играчи през миналите 3 години и особено при пробива в УЕФА. Който иска да го обича, който иска да го мрази. Това няма да промени фактите. Разбирам реакция в стил - прав му път, ама да се ругае и "тежък път" да му се пожелава... ей това не го разбирам. Неблагодарно племе сме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 6:57 pm 
Аватар

http://www.gong.bg/uploads/photos_more/ ... h_1091.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:04 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
никой от тоя отбор не играе заради красивите ни сини очи... всички играят за пари! Всички са наемници(професионалисти, интересно как се използват двата термина като взаимозаместими според личното отнешение на човека)!

Ричард бе един от най-качествените ни играчи през миналите 3 години и особено при пробива в УЕФА. Който иска да го обича, който иска да го мрази. Това няма да промени фактите. Разбирам реакция в стил - прав му път, ама да се ругае и "тежък път" да му се пожелава... ей това не го разбирам. Неблагодарно племе сме!

:!:
единственият от напусналите,за който ме е яд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:09 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:

Ок.МОже би с това прекалих,но не всеки харесваше Ричард и каквото и да се каже,никой не може да ми промени мнението за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:11 pm 

Ричи е отличен играч и направи много за Левски, тези които казват, че не заслужава адмираций за това което е направил в Левски са глупаци и го съдят само защото е негър. Не знам дали хилядите бразилци дето ги взехме ще се справят толкова добре в защита.... на подготовката както и в последния мач се видя, че защитата ни е пълна трагедия без него, нече с него беше кой знае какво, но си беше друго...също така той е един от малкото играчи на които формата не спадна в последния полусезон

Неблагодарно племе сме :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:22 pm 
Аватар

Лусио защо никой не го иска? Владивосток и Нижни Новгород кво чакат? :smt006 Аре, че много време го търпиме вече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:41 pm 

И мен никога Ричката не ме е радвал - нито с игра, нито с нищо. Един Лусио, дето всички го плюете, за мен е много повече играч...

Но както и да е - жив и здрав, беше ми приятно, чао.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:45 pm 

Scaramouche написа:
Дано и брат му шитнем някъде!

сигурно и него не го харесваш не щото е негър, а щото си му гледал около 100 мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 7:53 pm 
Аватар

Абе Ричката поне се бореше за първа топка, са че не му вървеха пасовете над 2 метра е друг въпрос :oops: :lol: ма за опорен халф важи...Лусио Балерината обаче един шпагат не съм му видял да направи за 5 години! Вече и Йовов го нема, да се шматкат заедно по крилото, нема кво да седи повече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 8:36 pm 

такъв дефанзивен халф като Ричи нема да намерим :roll: Жал ми е да го кажа,ама Дарко(с показаното до момента) не може и на малкия пръст да му стъпи :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 8:40 pm 

И мен много ме е яд че продаваме Ричи. За мен който твърди, че той не е добър играч не гледа реално на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:02 pm 
Аватар

Не беше лош футболист, даже ни беше основен играч. Но и неговото време дойде. И хубавото е, че има кой да го замести - Сърмов. Лошото, е че парите от трансфера на Ричи, ще отидат за нов сайт, а не за нови играчи.
Томашич, Лусио и АртилеристО - и на тях им е време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:27 pm 
Аватар

Аз съм раздвоен. От една страна и на него вече не му се играеше тук и есента беше с три класи под това, което играеше преди година-две.

От друга страна обаче постът, на който играе е ключов, а нямаме никакъв заместник и това ще ни мъчи цяла пролет. Може би трябваше да му дадем повече пари, но да остане до лятото и да ни помогне да вземем поне купата. Плюс това Ричи заслужава да играе в далеч по-силен отбор от Химки. Да, руснаците наливат ужасно много пари сега, ще ни платят доволно и заплатата му ще е огромна. Но руското първенство си е руско първенство. А Ричи със сигурност има качества да играе в някое от четирите големи първенства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:41 pm 

Именно за това ме е яд най-много,че можеше да играе в по-добър отбор(дори и в Висшата Лига на Англия) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 9:45 pm 
Аватар

Каква Висша лига ви гони с два мача за националния на Нигерия :smt006 На запад освен да се ритат дефанзивните халфове трябва да подават, стрелят и вкарват голове . Кое от последните три правеше Ричард :?: Благодарим му и довиждане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:17 pm 
Аватар

Кръчмите в Студентски град вече нема да са същите...В Джоузеф ни е надеждата...Сбогом Ричка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:23 pm 

Че Ричи не е футболист от високо европейско ниво съм съгласен ,ама ако играе на 100% е един от най-добрите в първенството.Като цяло надявам се че са го махнали с идеята ,че просто няма да има мотивация...щото няма кой да го замести на тоя етап...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:26 pm 

aquadark написа:
И мен никога Ричката не ме е радвал - нито с игра, нито с нищо. Един Лусио, дето всички го плюете, за мен е много повече играч...

Но както и да е - жив и здрав, беше ми приятно, чао.

И аз така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:30 pm 
Аватар

Дано да съм лош пророк, но скоро няма да намерим толкова добър дефанзивен халф като Ричард.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:34 pm 
Аватар

Намира този който търси :idea:
А нашия "търсач" се казва Саид :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 10:49 pm 
Аватар

Гиго написа:
Дано да съм лош пророк, но скоро няма да намерим толкова добър дефанзивен халф като Ричард.

Африка е пълна. Казвам го без капка расизъм. Който ме познава, знае, че не съм расист или поне не от най-радикалните. Става въпрос, че всеки африкански футболист от средна класа отговаря на способностите на Ричард.

Мен ме притеснява, че трудно можем да намерим интелигентен и мислещ футболист като Бардон или поне такъв беше пичът, докато не му писна от българската свинщина и не откри чалгата, курвите и белото. За него ревете, не за Ричард.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:48 pm 

Западна Европа е пълна! Всеки средностатистически футболист от лигата на Франция, Холандия, Дания, дори Швейцария и португалия отговаря на тези изисквания. Иска се само лека промяна на трансферната политика на отбора и малко повече гъвкава мисъл. На Левски не му трябват само млади и переспективни футболисти. На Левски му трябват 3-4ма играчи от Западна Европа на по 27-28 години със футболен интелект и здрава физика. Не е нужно да са супер талантливи. Таланта си го имаме, трябва някой да внесе интелект и професионализъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:53 pm 
Аватар

и по възможност бели :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 26, 2008 11:54 pm 

hidden767 написа:
Западна Европа е пълна! Всеки средностатистически футболист от лигата на Франция, Холандия, Дания, дори Швейцария и португалия отговаря на тези изисквания. Иска се само лека промяна на трансферната политика на отбора и малко повече гъвкава мисъл. На Левски не му трябват само млади и переспективни футболисти. На Левски му трябват 3-4ма играчи от Западна Европа на по 27-28 години със футболен интелект и здрава физика. Не е нужно да са супер талантливи. Таланта си го имаме, трябва някой да внесе интелект и професионализъм.

Това е ясно че е така, ама със заплатите какво правим :?:
Тия 3-4 хиляди евро дето ги дава Батко ги взимат стругарите в Западна Европа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 12:06 am 

Не знам какво правим, но щом Литекс могат да плащат на 3-ма французи, холандец и не знам кви още, значи и ние трябва да можем, да му еба майката, или пък да престанем да искаме да сме първи, втори, да играем добре в Европа и т.н.. Да се примирим че ще сме някаква версия на Локо и Славия, но с повече публика и толко. Ако искаме нещо сериозно да постигнем не трябва да изоставаме поне от конкурентите в Бг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 12:34 am 
Аватар

е те тея от "западна европа" дето са в Литекс са големите играчи нема що.

и аз съм съгласен, че неколко научени футболисти играли в големите първенства ще донесат голяма разлика, но тея в литекс въобще не са такива, най-малкото ако беха ловеч немаше да се представят толкова зле :)

а такива като Бардон, дето да дойдат за малко пари, ей така за едното нищо , не са много. единственото, което можем да направим е да вземем некой защитник тип Ингълс или Томашич в по-ново време. Те не са чак толкова скъпи и като трансфери и като заплати. Което всъщност не е лоша идея , още повече че Томашич ще се маха и той скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 12:12 pm 
Аватар

Божеееее, как може да кажете, че Ричи е слаб играч... Да, пасовете му не бяха от най- добрите, ударите му бяха трагични, но страстта с която играеше и влизаше във всяко единоборство... Ще липсва на отбора със сигурност... Сърмов (определено откъм изстрел е бая по- добре) и Дарко (откъм техника, пас и т.н.) макар и перспективни, засега за мен са далеч по- зле от Ричи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 12:59 pm 
Аватар

Цитат:
Нападателят Еньо Кръстовчев официално е футболист на шампионите, след като ръководствата на ПФК Левски и Марек подписаха договор за трансфер на футболиста на „Герена". От своя страна, състезателят подписа личния си контракт със сините, който е за срок от 2,5 години.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 1:08 pm 
Аватар

Цитат:
срок от 2,5 години.

Дали не беше по-разумно за 1.5 години, та ако се окаже Любчо Любенов 2, да може по-бързо да го разкараме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2008 1:12 pm 
Аватар

Тогава пък ако се окаже добър, ше трябва да му дигат заплатата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]