forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 12:41 pm 
Аватар

boji86 ще вкара стил в нашите редици! Дали ще е стил на игра, на обличане, на ядене, на ебане.. нЕма значение :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 1:32 pm 
Аватар

boji86 така като го гледам, 100% е бил и от другата страна на хуя, при това нееднократно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 1:33 pm 
Аватар

Вие се ебавате с boji86 ама накрая да не излезе боК в сравнение с genko84 и mack'ri84 :loser2 :smt005 :smt005

А иначе, не знам ква селекция ше праим, ама както е тръгнало двама от Вагито, Вутов и Гарито ше от литнат на паузата, та даже както нема кинти мое и тримцата! И като знам каква селекция праим по-принцип :ohmygod пролетният сезон ше се окаже за чудо и приказ, таман за 100 годишнината! И сегашният отбор ше ни се струва като Реал И ПарЦа взети заедно! :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Смърт бе Тодоре, умри гнидо неПомашка! :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 1:47 pm 
Аватар

Божито е пълен олигофрен, ще вкара един гол на любимец и после цяла година чики-рики. Ега опърди кочана на бат Ларсен Туре и на братовчед му Яя :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 1:51 pm 
Аватар

Ако Търговище се ебава за ГП, или ако по някаква причина нещата не станат и не намерим спешно кинти отнякъде, тия дръвца ще ни се видят песен, в сравнение със зимната "селекция".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 2:09 pm 
Аватар

От къде да знае Търговище какво ще става с Газпром ? Той цитира руски медии, които се позовават на нашите и т.н. Аз лично не вярвам Газпром да дойдат, дори и да е имало някаква идея, то отдавна това се е разсъхнало след смяната на властта в държавата, а мръсния непомак се окопа още по-дълбоко и не иска да се махне без бой. Така,че не липсата на селекция е основния ни проблем, а апатията обхванала левскарската общност и докато е така, Мустака ще си живурка спокойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 2:17 pm 
Аватар

Само смяна на Батков - това е пътя от тук нататък !!! И колкото по-бързо го разберем всички - толкова по-бързо ще се върне нашия ЛЕВСКИ!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:03 pm 
Бахти, как са убедени обаче всички, че като се махне Батков и Левски тръгва нагоре моментално :lol: И веднага ми изниква в съзнанието чорбата, Локо Пловдив, жълтурците :smt006 Дано да видим де, но съм тотално убеден, че след няколко месеца, в които Левски няма да спечели КЕШ и няма да заиграе по-добре, същите хора ще имат катарзис в мненията. :smt006 И така до безкрай. Същият принцип както за треньорите, но приложен за президента. Разбира се след Батков ще дойде честния бизнесмен, а не някое поставено лице на някого :smt006

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Дек 02, 2013 3:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:05 pm 
Аватар

Щото сега нижем КЕШ след КЕШ с него начело :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:07 pm 
С него имаме най-големите успехи и най-големите позори в съвременната си история. Със следващото поставено лице ще е същото. :smt115
Разбира се все още има огромна бройка диемаджии, които са сигурни, че феновете може да издържат отбора в България или ще ни вземе група честни бизнесмени с любов към играта.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:08 pm 
Аватар

Ти виждаш в бъдещето :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:10 pm 
Кой ще вземе Левски след Батков? Каква е твоята информация?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:11 pm 
Аватар

След Батков няма Левски! Това е единствения 1000% факт! Всичко друго е чешене на езици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:14 pm 
Айде да си говорим разумно и ако може конкретно или по-сериозно?
Кой взе Цура след ТИТАН, при все, че в България чорбарските и червени бизнесмени са в ПЪТИ повече от сините, левскарски. Кой ги взе, приятелю? Лупи и сър Джейсън Лоуръдсън, които буквално им скриват шапката с измамата на десетилетието :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:14 pm 
Аватар

Аз мисля, че няма никакво значение кой е човекО, а КАК управлява. И съм убеден, че ако ние успеем да създадем такива условия, че мустака да предпочете да си тръгне, тогава следващият собственик ще управлява клуба по-добре.
А кура за батков остава завинаги, ако ще да дойде и Чекатило за собственик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз мисля, че няма никакво значение кой е човекО, а КАК управлява. И съм убеден, че ако ние успеем да създадем такива условия, че мустака да предпочете да си тръгне, тогава следващият собственик ще управлява клуба по-добре.

Интересно как караш някой да си тръгне в тази ситуация, предполагам бомби, глоби, събличания и т.н.? Тия работи със сигурност ще мотивират съвестен и кадърен човек, за да дойде и да си дава парите. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:20 pm 
Аватар

Македония, споделям ти моето виждане.
Ние вървим по пътя на цура 1 към 1! Никой не иска да ги вземе защото не иска да покрива "задължения" към свързани фирми със стария собственик. Батков обяви че е дал заеми в размер на 40 милиона, кой според теб ще вземе отбора и ще му покрие дълговете?!?!? НИКОЙ! За това и домуса отиде в рязанград да започне на чисто, и се видя за 2 години до къде стигнаха. След още 2-3 години Батков може да изкара, че вече ПФК Левски АД му дължи не 40, а 90 милиона и тогава никаква надежда няма да има! Вече трябва да съм му благодарен за това че стои и "си дава парите" за да го има Левски :ohmygod Левски ще се влачи още доста години в диапазона 6-8 място, но ние ще сме благодарни на Тара, защото без него няма Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:23 pm 
Аватар

Как ги хвърляте тия милиони, все едно храните птиците в парка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:25 pm 
Аватар

Батков е абсолютен некадърник като мениджър и ръководител! На вързано куче хлеб не мое да даде!!! И проблема при него не е толкова в това, че няма достатъчно пари да управлява Левски! А, че няма достатъчно акъл за тая работа, просто е един прост човек, спечелил парите благодарение на партията майка и нищо повече!

Всеки нормален собственик на клуб с малко повече акъл от на едно канарче, с нашият сегашен бюджет щеше да ни е превърнал в един истински и нормален европейски отбор!

Но с ганя това никога няма да стане, щото той винаги търси келипир и поставя интереса на клубът, зад своят! Но и това не му е най-големият проблем, най-големият му проблем е, че не разбира и на 1-на стотна от футбол но иска да командва и да казва кво да става и да се прави! И за да постигне това нещо настройва всеки срещу всеки, както са правили римляните преди 18 и 19 века!

Докато този типичен комунистически екземпляр е начело на Левски, този клуб бял ден няма да види и само ще потъва! Което си е факт вече 5 години от както взе реалното управление на клубът от ръцете на Наско и клубът се сгромоляса тотално до сегашният си селски вид!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:25 pm 
Аватар

Тука ретардите нараствам с всяко мнение и по-бързо от тия в чорбарския форум :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:26 pm 
Аватар

Alek написа:
tprodanov написа:

Интересно как караш някой да си тръгне в тази ситуация, предполагам бомби, глоби, събличания и т.н.? Тия работи със сигурност ще мотивират съвестен и кадърен човек, за да дойде и да си дава парите. :smt003

Чета си мнението вече за десети път и не видях да съм споменал нещо за бомби и тн.
Иначе, за да накараш някой да си тръгне, първо трябва да разбереш какво го държи тук. Така по-добре ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:27 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/01/04/ ... al_sum_32/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:29 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Alek написа:
tprodanov написа:

Чета си мнението вече за десети път и не видях да съм споменал нещо за бомби и тн.
Иначе, за да накараш някой да си тръгне, първо трябва да разбереш какво го държи тук. Така по-добре ли е?

Е ти какво мислиш, че го държи Борат тук - светлината на прожекторите, вниманието, срещите по чужбината с тоя-оня, кефа да вмъкнеш "бе моя отбор това-онова" в разговор с партньори, да намежш от някой трансфер.....тия неща го държат, какво друго?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:33 pm 
Аватар

Аз имам друго мнение относно светлината на прожекторите и тези позитиви, които се приписват, но все тая. Ми ако е светлината на прожекторите и кефа да каже - аз го доведох, то това означава, че ние като фенове просто трябва да покажем публично, че Мустакът е възможно най-провалената личност начело на Левски и всяка негова поява да предизвиква негатизивъм спрямо него, а не някакви имиджови дивиденти. Ако това го държи, това и ще го изгони. Друг е въпросът дали това го държи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:34 pm 
Аватар

Старокин бе избран за футболист №1 на 18-и кръг
Докъде я докарахме, Орлинчо Старокин - футболист на кръга. Че и в мача с Черно Море беше най-добрия от нашият отбор :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:45 pm 
Аватар

Цитат:
18.03.2010, 13:15 (обновена 19.03.2010, 20:07)

За Казанската афера

Разбирате ли, че Левски е трън в очите, бе, момчета! Аз си плащам всичко. Не нося като боклукчиите торбите да се отчитам тук и там и парите, които имам, които са бели и чисти, ги давам в Левски. И затова ме окепазиха! Какво да обясня повече!

За отношенията си с феновете

Искам да ви помоля нещо. Аз съм на 52 години. Живял съм честно. Християнин съм. Не съм взел живота на никого. Не съм откраднал един лев. Имам деца, имам близки, имам майка, която е болна... Просто много ме болят тези истории. Всичко съм го правил в името на Левски, за доброто на Левски. Може да съм бъркал.

Имаме уникалния шанс след един тежък първи полусезон и неуспешна игра в Европа да докажем на всички, че ние сме над всички и да станем шампиони. Дайте да се обединиме. Така или иначе отборът има нагласа, има настроение във всеки мач да бъдат по-добре. Излизаме във всеки мач за победа, имаме всички шансове да спечелим тая година титлата. Вие го искате така, както и аз го искам. Дайте подкрепа, продължавайте да ходите по мачове!

Само един плакат ме засегна - че съм бил прасе. Аз може да съм дебел, ама не съм чорбар! Ако искате, продължавайте с тия плакати, пишете си плакатите, но подкрепяйте футболистите. Но аз не съм направил нищо лошо на Левски.

За бизнеса си и за финансовото състояние на Левски

Преди Левски имах процъфтяващ адвокатски бизнес, завод в Канада, изнасях вино за Русия, но ето че кризата дойде... Какво да се прави! Имам около 40 милиона евро в недвижими имоти, от които 30 са мои, другите са заеми от банки. Не мога да развържа нищо. Имам пари да осигуря до края на годината покриването на месечния дефицит. Имам и надежди, че ще има и допълнителни приходи.

Не е тайна, че клубът има кредит, който сега изплаща. 600 000 евро е кредитът. Договорил съм се с банката да вземеме пак кредит, ако не мога да осигуря аз пари, да вземем допълнителна сума около милион евро, който да е за селекция и за участие в евротурнирите. Ще го направя това.

Макар че това веднъж го правих. Рабех с неговите 750 000 евро, аз ли съм го намерил? Бензукан - 450 000 евро. Аз ли съм го намерил? За тия двамата плюс бразилците дадохме 3 200 000 евро. И Дарко Тасевски още 200 000 евро. 3 400 000 за една година - това не е ли селекция? Аз ли ги избирам футболистите?

Спонсорството и приходите от телевизионни права, билети и абонаментни карти са 2 - 2,5 милиона на година. Ако не бях човек с чувство за отговорност, отборът щеше да трябва да се издържа с 200 000 лв месечно. А такива са бюджетите на половината клубове в "А" група, за ваше сведение. С изключение на Черноморец, Литекс, лит(*кс-етрополе и доскоро Черно море.

Но Черно море намалиха с 30% бюджета си. Някой да е чул за това? Там им се казва и всички подписват. А в Левски, който е отборът на народа, на някой да намалиш заплатата и става национален проблем.

Ами аз спокойно мога да кажа: свърших парите. Всички звезди да ги освободя, да вземем нови футболисти и няма да бъдем две години шампиони. Но, слава Богу, все още имам приходи, с които покривам. За ужас на жена ми!

За пускането на акции на Левски на фондовата борса

Имам намерение до края на годината да извадя Левски на борсата. Имаме специалисти, най-добрият екип консултанти за публично изваждане на дружеството на борсата, и те са ми обещали до три месеца да имаме боен план - както пакет акции да се извади (поне 30%), включително и на чужди борси, така и облигационен заем за стадион "Раковски".

Очаквам до три месеца да бъде готов проспектът и да има PR план, в който трябва да се инвестира шест месеца, това не е проста работа. И някъде към края на 2010 Левски да бъде на борсата. Провел съм си разговорите, събрал съм екипа.

Това, от една страна, ще ни даде сигурност, и от друга, ще ни даде възможност да отидеме и да кажем: "Дайте ни ст. "Раковски". В момента, в който го вземем, ние трябва да имаме готовност - първо, второ, трето, пето... Защото иначе ще гръмне скандал. Левски, както половин България го обича, така половин България не го обича. Сега и да го взема, нямаме капацитет.

За стадион "Раковски"

И това е за мен спасението - изваждането на борсата. Всички пари, които влязат, те ще бъдат в Левски. Това е подготовка за кандидатстването за стадион "Раковски".

Аз им се чудя на акъла на боклукчиите на фона на какво водят некви разговори като не са си платили наема, не са си платили данъците, не са платили заплати на футболисти, не са това, не са онова... А ние плащаме данъци като луди, такси, полицейска охрана, всичко. Не може правилата уж да важат за всички, а на практика едните да са бели, другите да са черни. Скъсаха ме от ревизии и един кусур не можаха да ни намерят! За едни може, за други не може.

Ако вземем стадион "Раковски", може да се продаде името на стадиона. Защо да не се казва "Газпром Арена" или "РосАтом Арена", ако дават 3 млн. евро на година за това. Аз се моля на руснаци да ни станат спонсори. Казвам: "Ако вие ни гарантирате за десет години бюджета с банкова гаранция, аз ще ви подаря 51% от акциите. Не ща даже да съм президент". Аз искам сигурност за тоя клуб. Дет се казва, утре може да се случи нещо с мене и после кво става. Викам: "Вие искате Белене, искате Южен поток, Северен поток. Не може без да дадете нищо, бе! По-голяма подкрепа от отбора на народа и хората да с вас, няма! Харчите некви стотинки!"

Това от 2010, и колко от нещата които е обещал е изпълнил :smt017

Последна промяна G0nzi на Пон Дек 02, 2013 3:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:52 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Това го бех забравил! :strkstrk

Голем е Бататюрк не мое да му отрече тва! Верно еба ни путката майчина, наебани как си му требе у гъзеца, ама си остава гОлем! :smt026

Жив и здрав тодоре да живееш поне още един час максимум! А дано! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 3:56 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Това го бех забравил! :strkstrk

Голем е Бататюрк не мое да му отрече тва! Верно еба ни путката майчина, наебани как си му требе у гъзеца, ама си остава гОлем! :smt026

Жив и здрав тодоре да живееш поне още един час максимум! А дано! :bigok

:bigok :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 4:05 pm 
Аватар

Бащицата е абсолютно БЕЗАЛТЕРНАТИВЕН, той е началото, средата и края, той е изгрева и залеза, той е житото в хляба, той е млякото в сиренето, той е сиренето в баницата. За това и ще продължи да ни обгрижва, а ние да го обичаме.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 02, 2013 4:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Бащицата е абсолютно БЕЗАЛТЕРНАТИВЕН, той е началото, средата и края, той е изгрева и залеза, той е житото в хляба, той е млякото в сиренето, той е сиренето в баницата. За това и ще продължи да ни обгрижва, а ние да го обичаме.....

Забрви само, Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]