ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛЕВСКАРИ! Такова нещо не ни се е случвало от 5 мача и направо си е повод за радост! За мача: Пълно надмощие на ЛЕВСКИ с изключение на последните 20 минути, в които дали от умора, дали от това, че си бяхме решили мача дадохме инициативата на един много слаб пирин! Каквото и да си говорим подкрепата от трибуните даваше криле на нашите футболисти и навярно са усетили каква е разликата да играеш без публиката на ЛЕВСКИ! През първото полувреме надмощието беше категорично в наша полза и ако не бяха пропуските на Гари и Генков седмицата от преди седмица щеше да се повтори! Мисля че двамата образуват стабилен синхрон въпреки проблемите помежду си! Играхме в схема 4-1-4-1, но особенно през първото полувреме всички изпълнители така си разменяха местата, че това според мен е много общо казано! Единственно, единственния ни опорния халф ( Димов, най-после заигра на титулярната си позиция ) не си сменяше мястото с никой! Това ми хареса, разбира се! За първи път от 7, 8 години насам не бяхме предсказуеми и ми се струва, че намерихме треньор, който заслужава да ни е такъв! На пресконференцията преди мача Йока каза нещо, на което медиите не обърнаха никакво внимание, но то според мен бе много важно и си пролича, че върху него е работено! А именно, че ЛЕВСКИ играе добре до 20-ия метър пред противниковата врата и от там нантатък играчите не знаят, как да я превземат! И че трябва да се научат, как да навлизат до 8, 7 , 6-тия метър и така по-лесно да стигат до гол! Мисля, че това нещо в малка степен се получи днес! И затова имахме толкова много голови ситуации! Ако това се подобрява за в бъдеще, смятам, че ще вкарваме много голове! В защита обаче проблемите си остават! При малкото ситуации на пирин и особенно при центриранията им, паниката сред нашата защита отново беше голяма и върху това трябва да се работи, макар да смятам, че защитниците ни трябва да са други! Хареса ми обаче, че Тигърчето отново започна да излиза и да боксира в малкото наказателно поле и да внимава при изстрели извън пеналтерията! Не трябва да се главозамайваме, защото Гоцето са слаб отбор, но все трябва да се започне от някъде! Най-добри от нашите бяха Родригес ( играч на мача ), Генков, Велев и Димов, а най-слаби Бру, Везалов и Старокин! Отлепихме дъното и дано да достигнем върха! САМО ЛЕВСКИ!