forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 9:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 7:47 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Дреме ми на кура за умрелите :smt006 Според мен всичко, което каза е така :smt006
ПС: А за Сираков, колкото и голям боклук да е, си остава най-успешния ръководител на Левски и голмайстор на отбора за всички времена, така че наистина може да си пие кафето с който си поиска :smt006

Прав си за всичко. Най-успешния ръководител е. Но това не значи, че трябва да се връща. Работа в Левски повече няма, и Спас е прав поне за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:01 pm 

Единственото което трябва да направим е да се стабилизираме финансово,че както е тръгнало няма да преговаряме за никой в скоро време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:08 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Дреме ми на кура за умрелите :smt006 Според мен всичко, което каза е така :smt006
ПС: А за Сираков, колкото и голям боклук да е, си остава най-успешния ръководител на Левски и голмайстор на отбора за всички времена, така че наистина може да си пие кафето с който си поиска :smt006

Така де, живеем в минало време. Някога някой си бил направил нещо си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:17 pm 
Аватар

Единствено за Мъри съм съгласен да се върне. Той се доказа извън Левски и без г-н Сираков. За г-н Сираков в никакъв случай не мога да твърдя същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:25 pm 
Аватар

Аз май не съм от фен групата на несантименталния

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:35 pm 
Аватар

Наско Сираков никога в Левски! :pastor Да си бЕга в Чорбарско Село и да си върти схемичките с курвата Стойне! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 8:50 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
significantone написа:
Бе то и Батков е най-успешния собственик на Левски, просто щото се реши да остави Мъри (първия път). Така и Наско е най-успешния ръководител на Левски понеже застана зад гърба на Мъри. ОБАЧЕ, никой от тях двамата нямаше да е успешен на въпросните позиции ако не беше Мъри.

Та да си дойдем на думата. Наско бих го търпял в Левски САМО ако се върне заедно с Мъри (и пак бих си имал едно наум).

Ако Сираков го нямаше, Мъри беше чао още след Беверен :smt006

Това, което исках да кажа е, че Мъри е успешен в това с което се занимава дори и сам, докато Наско вече го видяхме как се справи без Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 9:01 pm 
Аватар

Абе Николай не натегаше ли за Спас, и че той бил ЧовекО.....?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 9:04 pm 

Интересно според многоуважаемия форум, който е доказал, че разбира типично по нашенски от всичко :loser2 - кой трябва да влезе в управата и да го играе спортен директор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 9:07 pm 
Аватар

За предпочитане - някой, който е бил такъв, има контакти, и може да планира и поема отговорност, както и да мисли за повече от 1 месец напред.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 9:12 pm 
Аватар

Насьо бе. Да идва в комплект с Люпко и Дришата. Нали много се обичат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:11 pm 
Аватар

Георги Марков е жалко човече с комунистическо сърце и душа. Това някой титулуващ се левскар да призовава Падишаха-премиер да кадрува в Левски е нечувана мерзост, която е присъща за умрялото отроче на комунистическия режим. Трябва реакция и на тоя нещастник да му се затвори устата, защото петни името на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:21 pm 
Аватар

Изчетох много мнения и оставам с впечатлението, че някой хора не разбират позора и петното, което ни лепва агент Николай. Не е проблем за никого, че иска Мъри и Наско в Левски, страшното и отвратително е, че призовава министър-председателя да се намеси в ежедневните дела в Левски! Все едно някой навремето да призовеше в Работническо дело Тодор Живков да назначи треньора на Левски!
Моралните щети от изказването на комуниста са огромни! Но ще постигне обратен ефект, ще консолидират общостта на истинските носителни на Левскарския дух в сърцата си.
Без Левски в “Любовни игри”!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:23 pm 
Аватар

The End написа:
Георги Марков е жалко човече с комунистическо сърце и душа. Това някой титулуващ се левскар да призовава Падишаха-премиер да кадрува в Левски е нечувана мерзост, която е присъща за умрялото отроче на комунистическия режим. Трябва реакция и на тоя нещастник да му се затвори устата, защото петни името на Левски.
Абсолютно точно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:30 pm 
Аватар

The End написа:

Навремето, когато царят не е можел да каже нещо, го е казвал шута. Ситуацията ми се струва точно такава. Тоя излиза и казва нещо в ефир, после собственика на Левски магически се сменя :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:46 pm 
Аватар

Дантелата лиже на Падишаха за "благото" на Левски?!?!? Гнусотия. А за половината левскари това е нормално?!? Народе????? Заслужаваме си съдбата :cry: На Дантелата и подобни, пожелавам букети от обратната страна да миришат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 10:51 pm 

gosh написа:
Как се казваше оня дето му викат Ефбета?

Цветомир Найденов, но е върл чорбар и нищо общо с Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2019 11:06 pm 
Аватар

Ефбета е Емо певицата. Сега е станал много сладък хипстър... С едни палави очила, една брадичка. Само за генг бенг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 12:01 am 

Цецо Ефбета е шефът на числото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 12:57 am 
Аватар

немлад написа:
Аз май не съм от фен групата на несантименталния

Станахме двама. Иначе шанса да се върне е голям, тъй като на Запад надали ще отиде сигурно защото е доказал се треньор :roll: . Но има ли парички в Левски ще дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 1:34 am 
Аватар

Аз имам някои резерви към Мъри, но не за професионалните му качества. И ако има разумно ръководство и приличен бюджет, май предпочитам той да ръководи спортната част.

Последна промяна New Order на Пет Яну 04, 2019 7:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 1:40 am 
Аватар

Мъри никога няма да дойде, докато няма и 1% шанс да излезем от кенефната си същност в която тънем вече 12 години. Не съм оптимист, че това ще се случи някога...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 9:05 am 

Wildkid написа:
За предпочитане - някой, който е бил такъв, има контакти, и може да планира и поема отговорност, както и да мисли за повече от 1 месец напред.

Забрави и да е чист като сълза :bigok .

Ами то такъв българин има ли въобще, както го описа?

Другият вариант е чужденец, ама колко ще "вирее" такъв и то като спортен директор в нашата държава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 9:18 am 
Аватар

Никой не иска да е чист като сълза. Но е за предпочитане да не си е бъркал по дупките с жоже, перука, венци корема, стойнета, кюрди и всякакви други подобни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 9:25 am 
Аватар

Аз против Мъри нямам нищо, имам против гусин Вълк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 10:58 am 
Аватар

Цитат:
Членът на надзорния съвет на Левски Кирил Ивков заяви, че няма никакви притеснения относно лиценза на "сините". Той коментира и най-актуалните теми на "Герена" в момента.

Истината е, че ни трябват много футболисти. Лошото е, че и имаме много, които взимат солидни заплати, но не играят. За съжаление, този филм при нас вече го има 10 години и е крайно време и този проблем да се реши.

Не знам какво ще стане с Румен Чандъров и Павел Колев. На празниците не бях в София и не съм разговарял с никой от ръководството, включително и със Спас Русев, който е в чужбина. Мисля, че в следващите дни ще имам повече информация.

Нямам притеснения по въпроса с лиценза. Парите ще бъдат платени. Ако ме питате откъде ще вземат, мисля, че ще дойдат от новия спонсорски договор с "Efbet". Аз и синът ми знаехме за този казус поне два месеца по-рано. А глобата, която е в размер на 100 000 евро, няма да се плаща, а ще се приспадне от парите, които УЕФА дължи на Левски за участието в европейските клубни турнири.

Така че спокойно - Левски ще го има. Клубът не изчезна по времето на Милко Балев когато ни наричаха "фашисти" и какво ли още не. Тогава оцеляхме, та сега ли няма да оцелеем - във времето на демокрация. Нали ще настане революция, ако Левски го няма", заяви Ивков пред "Меридиан мач".

Ще пикая и лягам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 11:01 am 
Аватар

Ами ако става въпрос за българи, на първо четене се сещам за Тервел Златев, който беше при Сопот. Образован, има контакти, необременен от простотии и зависимости. Друг, който според мен може да свърши добра работа на тоя пост, е Илия Груев. Впрочем, Павел Колев вероятно също би могъл да стане, ако не беше така брутално обвързан с Перуката, Жожето и цялата свинщина, която забъркаха, и което е причината да не го искам в Левски изобщо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 12:04 pm 
Аватар

Агент Николай явно има разстройство и не спира да сере глупости по Левски. Лошото е че тоя чорбар явно има добра вътрешна информация. Щом започне да върти минети на някого, значи се задават промени със сигурност.

Така беше и като го налапваше до ташаците на Финият господин миналото лято. Форумът беше сигурен, че Спас няма да дойде, но агент Николай му направи свирка на лайното и дойде.

Сега се повтаря същото, но гнусното в случая е минетите на Боко по стар комунистически навик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 1:20 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ами ако става въпрос за българи, на първо четене се сещам за Тервел Златев, който беше при Сопот. Образован, има контакти, необременен от простотии и зависимости. Друг, който според мен може да свърши добра работа на тоя пост, е Илия Груев. Впрочем, Павел Колев вероятно също би могъл да стане, ако не беше така брутално обвързан с Перуката, Жожето и цялата свинщина, която забъркаха, и което е причината да не го искам в Левски изобщо....

бачи Wildkid, това дето ме притеснява лично мен, относно всеки който не е обвързан с лайната е, че е на принципа на работа на митниците. Или крадеш или гориш, т.е. не си от наште и системата ще те изхвърли. И доста изгоряха - справка 'талянското менте, сръбските ментета, че дори и Гонзо. Това е все едно да докараш утре Фердинанд и да го сложиш на мясото на Боко да управлява...Ще му разкажат играта за дни.
Та проблема не е в това кой ще ни е СТД, докато кафевата кочина не се реформира и там не останат хора дето искат да печелят от бизнеса футбол в законовите за това рамки. Кел файда, че идва Вили Рутерщтрасе, като нон стоп пускат Сватбата да ни реже или Кабака. Каквито и футболисти да намериш, комисиите могат да те закопаят. За да имаш влияние над комисиите трябва да си част от тях или те да са зависими от теб. И ще е така докато не се реформира БФС. БФС е огледало на държавата и дори по-тясно на съдебната система...
С две думи или взимаш Сираков или някои Друг обвързан с лайната, който може да ходи в тях без да му мирише или забравяш...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 1:21 pm 
Аватар

:strkstrk :strkstrk :strkstrk задават се интересни дни :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]