Няма да си причиня болката да гледам мача на запис! Ще го коментирам така, както го видях от стадиона!? Определено имаше съдийски тесли и педерасчето в черно ни ощети, като изсмука от пръстите си тази дузпа ( самия той беше почти на центъра, като я свири ) и като не свири чиста дузпа за нас с червен картон за Стойчев ( ако не се лъжа ) и двете, точно пред очите ни! През останалото време нашите футболисти сами се биха! Започнаха мача много добре, с преса, атакуваха и по крилата и през центъра! На Гаджев му се получаваха далечните пасове, бързо отнемаха топката, разиграваха добре и в този момент си помислих: " Тези ще ги счупим от бой! " Не знам, защо след 15-та минута ( може би ) всичко това се разруши?! Футболистите ни в атака спряха да се движат, а халфовете, като не намираха път към тях, се увличаха в безкрайни дрибъли, които почти винаги завършваха с отнемане на топката от противника! За капак този капут, съдията, измисли смешната дузпа, след която до края на мача не успяхме да намерим играта си! С промените, които направи Сухия пък, се оплете, като пате в калчища! Вади напористия до този момент Вутов и срещу изключително твърдата, дори груба игра на чорбойците, пуска техничния Иванов! След това рискува, вади Пелето, пуска Макриев, заиграваме с двама тежки тарана в атака, а Родригес прати на крилото! Това веднъж проработи, но тогава Макриев заигра на крилото, а Гари и Генков бяха в атака! Освен това, днес Генков си беше неузнавуемо слаб, направо играехме с десет души, като влезе Макриев заиграхме с девет, а като влезе и Бру, чорбойците заиграха с дванадесет човека! Как пък Здравков реши да обръща мач, с човек, който не е играл от мача със свинете, не ми е ясно!

Последните десет минути бяха едни безцелни изсипани топки в наказателното поле на противника, от които не се виждаше, как ще вкараме гол, а даже очаквах да ни вкарат на контра, което и се случи! За нас на трибуната, нямам думи! Бяхме Велики!

Специално искам да поздравя Кирчо, който се качи на вишката, с риск за живота си дори, за да ни надъха и си мисля, че това помогна, защото всички започнаха да пеят с пълно гърло ( говоря сериозно )! Въпреки всичко, ако съдията беше свирил нашата дузпа, а не тяхната, щяхме да победим! Все пак смятам, че добре играха Гаджев, двамата Димови, Старокин ( въпреки двата смешни удара, които направи, се раздаваше на макс ) и Вутов! Останалите играха слабо, Родригес много слабо, а Генков, Макриев даже не играха! За Бру вече написах за кого игра!? Искам да ви кажа: Не се отчайвайте, идва мач с прасетата и може там да ни се получи! Дано! Аз го пожелавам на всички ни!