forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 05, 2025 10:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:39 am 

detective написа:
Много готино, че заради решението на някои хора няма да ходят всички :strkstrk :strkstrk :strkstrk

При всяка голяма агитка, тези решения се вземат от фракциите, пич. Като имаш толкова голям мерак, отиваш в някой сектор с папагали и си гледаш :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:40 am 

Кур.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:41 am 
Аватар

"Подкрепяй ЛЕВСКИ докрай", "навивайте приятели и познати, всеки човек е важен и от значение", "ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ", обединението на фенклубовете от цяла България, всичко, което бе градено с толкова труд ще бъде разрушено при това от нас самите :wink:
"На тия нема им стъпим", до скоро това беше иронизирано и отъждествявано като чорбарство и то наистина е! ОТВСЯКЪДЕ! От както научих за тази декларация сякаш танк ми мина през главата. Какво ще се постигне с този "бойкот"-едно голямо НИЩО! На пичките на терена им още по-комфортно няма кой да ги освирква, няма кой да ги оценява, те ще си се покрият в студентски и ще си вземат заплатите. Смеем се и се ядосваме на хората, които не гласуват на избори, защото заради тях ни управляват комунисти и турци, но и на тези хора това им е "бойкота"-за какво да гласувам като са едни и същи и ги мразя, пея им. Сами виждаме резултата!
Пеем с пълно гърло " НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ ", но никой не вдява, че ние сме избраните да честваме вековния юбилей! Ние! Не мишките на терена без душа, ние сме ЛЕВСКИ, защото знаем, че още от създаването си това не е просто футболен отбор. За да се събразява всеки с нас трябва да сме много, навсякъде! Този сезон сме длъжни повече от всякога да защитим името си, а то не се защитава с "няма да им стъпим, давайте да пием в кръчмата", А НА СТАДИОНА! Там където ни е мястото. Пишем трансперанти, правят се знамена, но балерините виждат едно парче плат, не разбират значението. Нужно ни е не да им го напишем, а да им го покажем, липсва ни фанатизъм, ако щете. Хиляди пъти по-голям ефект и отзвук ще има да си напълним Сектора, цяло полувреме да се цикли на "ВЪН ОТ ЛЕВСКИ" мощно независимо от резултата, а след това демонстративно да излезем. Кирки в колите и бой в съблекалнята е ясно, че няма да се случи, но нашата работа можем да я свършим на трибуните. Примери много - емблемата, годината, смяната на треньори под наш натиск.
Всичко е приемливо освен, не ходенето, после ходи и обяснявай на хората да се върнат на стадиона, понеже вече им е позволено :wink: Наш дълг е да се преборим футболистите да играят със сърце и за нас, с упоритост и единство ще успеем! Но не и "бойкот" по такъв начин, не и този сезон...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:45 am 
Аватар

Сега се чудя какво да правя. :smt017 Да си седя у нас, да идем с няколко Левскари в някое кръчме, пред стадиона... :roll:

Твърдо ЗА бойкота! А някои "умници", които не са стъпвали на стадиона от 2011, ми казват, че не трябвало стюарди да връщат хората, че било незаконно. Не обръщайте внимание на подобни индивиди, те и без това нямаше да стъпят в Пловдив! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:50 am 
Аватар

tprodanov написа:
ЧЕСТвСИНЬО написа:
tprodanov написа:
Не мисля, че на мустака му дреме особено за успеха на Левски или за евентуалните кинти от това.

И защо мислиш така?

Щото Батков още от 85та година е прикрепен към отбора, "за да го води на кино", по собствените му думи. Освен това е адски неясно как точно се е сдобил с клуба, защото собствените му обяснения са силно нефелни. Доста повече ми прилича на партийна повеля клубът да е в негови ръце, отколкото да е средство за изкарване на кинти. Най-малкото сме на загуба 5 години, щеше да се е пръждосал отдавна. Или щеше да се е опитал да сложи клуба да работи на пазарен принцип, а това го няма. Значи парите като печалба от основната му дейност не формират по никакъв начин желанието на мустака да бъде във или извън клуба.

С цялото ми уважение, тази логика/теория/конспирация е най-чорбарското нещо което съм чел тук, има десетки пробойни, а дори не искам да си помислям, ако е вярно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:52 am 
Аватар

Засега съм виждал пробойни само в обратната теория. Но ако ги виждаш и ти тук - нямам нищо против да ги покажеш. Ако искаш, можем да си мислим и че мустака е сравнително честен човек, на който единствено му липсват малко мениджърски умения :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:55 am 
Аватар

Някой може ли да каже в крайна сметка гнусния помияр батков собственик ли е или е някой друг?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 12:59 am 

tprodanov написа:
ЧЕСТвСИНЬО написа:
tprodanov написа:
Не мисля, че на мустака му дреме особено за успеха на Левски или за евентуалните кинти от това.

И защо мислиш така?

Щото Батков още от 85та година е прикрепен към отбора, "за да го води на кино", по собствените му думи. Освен това е адски неясно как точно се е сдобил с клуба, защото собствените му обяснения са силно нефелни. Доста повече ми прилича на партийна повеля клубът да е в негови ръце, отколкото да е средство за изкарване на кинти. Най-малкото сме на загуба 5 години, щеше да се е пръждосал отдавна. Или щеше да се е опитал да сложи клуба да работи на пазарен принцип, а това го няма. Значи парите като печалба от основната му дейност не формират по никакъв начин желанието на мустака да бъде във или извън клуба.

Добре знаеш, че безплатен обяд няма. Кой плаща - това е друг въпрос.
Има логика в думите ти, но ми идва малко в повече конспиративната теория за " мисията " на месията.
Нека предположим, че наистина го боли фара за парите. Тогава как големия му горд мустак ще понася безразлично
загубите? Все пак той се олицетворява с отбора на народа, той е негов водач и спасител :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 1:01 am 
Аватар

Като гледам коментарите по другите форуми,сайтове,в фейса... Как половината твърдят от типа "Аре да видим как ще ме спрат да влезна на стадиона"
Стюардите ще имат доста работа дано само да не се стигне до по-големи ексцесии,че ще е доста срамно петно на 100-годишнината ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 1:07 am 
Аватар

За Батков може да се каже, че ако ударим пак нулев сезон, почти 100% ще се махне и ще ни остави на много по-лош собственик. Министерството :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 1:07 am 
Аватар

Марто написа:
Цецо Генков има ли право да играе вече за нас :smt006 :?:

Да

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 1:23 am 
Аватар

Бойкот, ОК. Това което не разбирам е кое точно се бойкотира??? Левски??? Не знам, но за мен това не е решение. Някоя от путките долу на терена дали ще се трогне, че няма да има нито един син фен? Кой по- точно? Пинто? Мюлдер? Бру? Силва? Лопес? Гари? До вчера тук се псува Ваташка за това което е казала за жълтите минзухари, а днес и се налива вода във воденицата с този бойкот. Просто лично мнение...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 2:11 am 
Аватар

Щом е решено - значи бойкот! За един мач все пак става дума, а не за цял сезон. Трябва да се уважава ОБЩОТО решение на клубовете и фракциите. Мисля, че мнозинството левскари ясно разбират посланието, както ще разберат и уважат следваща стъпка. Искам да припомня на някой потребители, които бурно плюват и се гаврят със Сираков, че почти същото мнозинство левскари одобрява връщането му в клуба. Лицемерието е много кофти, когато не уважаваш лично мнозинството, но търсиш подкрепата му при нужда! :idea: Лично аз не харесвам Сираков, но при тези обстоятелства навярно е подходящия. Скоро ще разберем, но няма да се учудя на нищо, защото в клуба цари лъжа, интриги и фалш във всичко! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 2:29 am 

Levskar73 написа:
Щом е решено - значи бойкот! За един мач все пак става дума, а не за цял сезон. Трябва да се уважава ОБЩОТО решение на клубовете и фракциите. Мисля, че мнозинството левскари ясно разбират посланието, както ще разберат и уважат следваща стъпка. Искам да припомня на някой потребители, които бурно плюват и се гаврят със Сираков, че почти същото мнозинство левскари одобрява връщането му в клуба. Лицемерието е много кофти, когато не уважаваш лично мнозинството, но търсиш подкрепата му при нужда! :idea: Лично аз не харесвам Сираков, но при тези обстоятелства навярно е подходящия. Скоро ще разберем, но няма да се учудя на нищо, защото в клуба цари лъжа, интриги и фалш във всичко! :oops:

Ако "решат" за цял сезон пак ли ще си на същото мнение?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 4:15 am 

Никой не може да ме убеди, че подобен бойкот е правилен. Подобно действие означва, че последните 5 години сме ходили на стадиона заради футболистите, че сме ходили за титлите и купите. Подобен ход би омаловажил всички призиви от последните няколко ходини за ходене по мачове и ще отблъсне много хора от фракции и НКП, защото няма да са съгласни с него. Правилният ход, който така и никоя фракция или фен организация не предложи(макар и да ми е ясно защо), бе да се съберем на една от тренировките и да им бъде показано, как се чувстваме и че са прекрачени всякакви граници.
Не ходенето по мачове е бездействие, което не би довело до нищо! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:08 am 
Аватар

БОЙКОТ !!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:45 am 
Аватар

Първо- прави се бойкот, защото всички други методи, които бяха прилагани нямат никакъв ефект, имаше срещи с ръководството, кълняха ни се, че всичко ще е ОК, ходеше се на тренировки да се надъхва отбора - два-три мача и после пак кур, беше им обещана 200% подкрепа и при това изпълнено (въпреки всичките кусури, които се намират на хората от сектора, а и тези от В), имаха уникална подкрепа в дербитата, имаха уникална подкрепа на финала за купата, който го осраха по супер малоумен начин, после играха двете последни домакинства пред пълен стадион, хореографии, песни, абе красота и накрая пак кур. В този клуб има нещо сбъркано в основи и трябва да се направи нещо, да наистина е кофти момент - 4 години без нищо, на прага на вековен юбилей, обаче това, което стана в ЕКТ тази година мисля, че преля границите на идиотизма и некадърността с която се управлява този клуб, ножа отдавна е влязъл в кокала и трябва сила, и болка да излезе от там :smt006 Ако трябва ще се бойкотира целия полусезон, ако трябва целия сезон, но тия начело на Левски трябва да разберат, че нещата няма повече да продължават по този начин. Така, че моля ви успокойте се, начини много човек да докаже, че е левскар, идва стогодишнина, ако искате спестените пари от гостуването в Пловдев ги дарете във фонда, има много неща, които трябва да се свършат, а за това трябват хора и най-вече средства :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:51 am 
Аватар

Бойкота е чудесна форма на протест и след като е обявен такъв,можете само да го подкрепите.Ама чорбарско било,ама така на госпожиците нямало да им пораснат пишки,ама кюфтетата в Пловдив ще се развалят,ама точно този ли мач и всички подобни мнения са нищо друго освен някакъв яд,че някой се е подготвил да ходи до Пловдив,но сега се разминава.Още по-неприятни са ми мненията от сорта -той ли ще ми каже къде и кога ще ходя.Не забравяйте,че Демокрацията е стриктно спазване на закони и правила,а колкото и да е неприятно на някои,правилата в сектор Б се определят от фен клубовете.Този,който не е съгласен с тези правила,има възможност да ги сподели,да ги защити в разговори с хора от тези организации,но не като пише във форуми,а в разговори с тях и при тях.В крайна сметка винаги има и други сектори,в които обаче също има някакви правила.Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:55 am 
Аватар

Алек, целият клуб се управлява все едно от примати. Най-голямата глупост , която си написал е това за спортния директор. Ако просто се занимава да урежда лагери, конуси и витамини ок, но ако е както при нас да движи почти всичко в клуба, включително селекции, за тези неща се изискват много умения и даже повече акъл отколкото за треньорската работа. В целият ни отбор няма нито един професионалист. При нас нещата се движат от счетоводител от комсомола, бивша журналистка, неграмотен бивш футболист, за който пътя към титлата минава през схемите, а на челото имаме един адвокат на мутри, който разбира от футбол колкото баба ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:56 am 
Аватар

Последните 3 страници накратко: БАТКОВ ВЪН!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 8:58 am 
Аватар

Ще ви кажа само едно - никой няма право да налага на друг дали да присъства или не на мач на любимия си клуб. Никой няма право да организира стюарди да не пускат хора в даден сектор. Това противоречи на демократичното право на всеки, сам да вземе решение и го лишава от право на собствено мнение. На подобни глупости съм се нагледал по времето на социализЪма. Тези тоталитарни похвати са извън разбиранията ми за демокрация и чрез тях се постига единствено ненавист и разделение. Представете си - привърженици на Левски от района около Пловдив, които имат възможност да видят на живо любимия си клуб един път в годината и някой да им забрани това? Решението е тъпо и ми прилича на партийната пропаганда от миналото. Едно е да убедиш хората в правотата си - съвсем друго е да налагаш мнението си силово. Обикновено подобно нещо се прави, когато си некадърен да постигнеш нещо с убеждение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:12 am 

При цялото ми уважение, мача таза година няма е само един. И без този бойкот всички знаем каква щеше да е бройката, този филм сме го гледали много, много пъти. И всички, които ореваха интернет пространството последните няколко часа крака им сигурно не е стъпвал и няма да стъпи на мач дълго време, щото след всяка загуба "нема им стъпим". Обаче, когато се каже, че нещо ще се прави, тия същите почват да хлипат, че им било нарушено правото, кое право по - точно?
А некадърни тези хора изобщо не са, щом всеки втори вече повтаря ЛЕВСКИ ДОКРАЙ значи точно УБЕЖДЕНИЕТО го има, ума обаче не. :smt006
Не бил това начина, а кой е начина? Щом този не е? Що един не се наеме да го посочи, от кого го криете този "начин". Не беше ли той в действие 5 години? Какво чакаме? Да ни падне нещо от небето ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:19 am 
Аватар

Бойкота е срещу цялостното управление на клуба и всичките циркове. Напълно подкрепям. Вложете малко разум и се съгласете, че този път позицията на НКП е много точна. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:21 am 
Аватар

Тука повечето, дето мрънкат с/у този бойкот едва ли са имали намерение да ходят до Пловдив за мача, ама сега ореваха света :smt042 Да отменим бойкота и да видим колко от тях ще отидат. По-вероятно изведнъж да им изкочи нещо спешно и да "отпаднат" :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:31 am 
Аватар

На гостувания извън София по принцип не ходя.

Според мен бойкота е глупав, защото няма да постигне абсолютни нищо.
1. Никой от футболистите няма да се трогне. Те са "професионалисти", т.е. интересуват ги само изпълнението на финансовата рамка на договора.
2. Няма да стресне ръководството, защото те така или иначе не взимат пари от гостувания.

Бойкот на домакински мач - НЕ ПОДКРЕПЯМ!
Имам си мои виждания и ходя винаги, когато мога, независимо от състоянието на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:34 am 
Дотук нито един не е казал какво и как ТРЯБВА да се направи, единствено как "тва нищо няма да постигне", "мислите ли, че ще се трогнат", "на тях не им пука" и т.н производни. :smt006 :lol: Не се и учудвам, че нищо не се предлага.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:34 am 
Аватар

Оставам с впечатлението, че повечето от вас, грам не са вникнали в декларацията, а единствено им се набива в главите, това че няма да ги пуснат на стадион, на който те така или иначе, нямаше да отидат! Обърнете ОГРОМНО внимание на следните искания и вникнете малко в това, което са искали да ви кажат хората, заради които, днес сме най-добрата агитка в България!
Бойкот!
"На вниманието на ПФК Левски, ПФК Ботев (Пловдив), всички медии и всички "сини" привърженици.
Национален клуб на привържениците на Левски София, съгласувано и единодушно с главните фракции и фен-клубове от София и провинцията, взе решение да бойкотира срещата от I кръг на "А" група за сезон 2013/2014 срещу Ботев (Пловдив).
Тази неделя агитката на Левски няма да присъства в гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев" като знак на протест, насочен не просто срещу поредния позорен провал на отбора в евротурнирите, но най-вече срещу кардинално сбъркания начин на работа и мислене в този клуб, довел ни до години на еднообразно и безцелно лутане в омагьосан и обречен кръг.
За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив. Искаме да призовем всички левскари да НЕ пътуват за Пловдив. Категоричната ни воля е да бъдем обединени и единодушни в този акт и за целта никой няма да бъде допуснат да влезе в гостуващия сектор! Там ще стои единствено и само красноречив транспарант за бойкота.
Считаме, че отпадането от Иртиш в първи предварителен кръг на Лига Европа надминава разбиранията ни за срам, а всички футболисти и представители на спортно-техническото ръководство трябва да понесат незабавно своята отговорност.
Вече повече от 5 години се нагледахме на всевъзможни треньорски рокади и обещания за бляскава селекция, за визия, за работа с детските отбори, но резултатите остават все толкова трагични. Само глупакът не се учи от грешките си, а вие ги повтаряте сезони и години поред.
Бойкотът на мача в Пловдив е нашата първа стъпка. Оттук насетне ще работим за коренна и кардинална промяна в мисленето, управлението, визията и работата в този клуб.
Разберете, това повече няма как да бъде търпяно и няма да продължи по този начин. Ще се успокоим и ще върнем доверието си чак когато всички наши искания бъдат изпълнени! Скоро те ще бъдат окончателно избистрени и обявени сред широка дискусия между левскарската общност.
Искаме Левски да възвърне своята отнета идентичност!
Няма да позволим на никого да помрачи нашата стогодишнина!
Ние ще направим така, че за вековният ни юбилей да се говори дълго!

На ръководители, футболисти и треньори на Левски оставяме да изберат дали ще последват нашето дело със същия плам, страст, отдаденост и ентусиазъм, или ще изберат забравата.
Левски завинаги!''
Този бойкот не е заради путките на терена, той е зариди кардинално объркания начин на управление на любимия ни клуб, разберете го и го подкрепете!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:36 am 
Аватар

Папагалите на едно тяхно дерби бяха направили бойкот срещу Селския. http://i.id24.bg//im/g/2495_1.jpg .И нищо не излезе от цялата работа.Те ти тогава си бяха много слаби и си продължиха нивото докато той не си отиде.Не виждам и при нас каква ще е ползата от този бойкот.Не ми се вярва по някакъв начин да се стреснат.За мен решението е заплахи за футболистите ,трошене на коли, шамари и тогава може да им дойде акъла.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:44 am 
Аватар

След мача с Иртиш - "Нема им стъпим на тея, няма ли НКП да излезне с декларация, това не може да продължава вечно. Бойкот"

НКП се бави с позиция - "Абе, кво стана, тея фенклубове нема ли да кажат нещо или им се плаща да си мълчат! Нема им стъпим на тея! Бойкот!

Вариант 1 - НКП излиза с декларация тип "Подкрепяй Левски Докрай" - "Това вече е края, сами си ебаваме майката с тая подкрепа, те ни плюят и ни се подиграват от 4 години, ние им пляскаме и им се радваме! Никой да не ходи в Пловдив, БОЙКОТ!

Вариант 2 - "Кои са тия фенклубове-менклубове да ми казват къде мога и къде не мога да ходя! Да видим как некой ще ме спре да си влезнем на стадионо!"

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 9:44 am 
Аватар

Ебем ти, с подобни истории и противоречия стигаме до нивото на пичкетините долу, особено сега и в този сезон, когато трябва да бъдем по-единни от всякога.
Дали едно решение е най-правилното е спор, който няма да бъде решен еднозначно. Някой горе говореше за демократично право...как мислите, че ще се вземе общо решение като при 1-2 човека несъгласни нещо според вас трябва да се отхвърли като действие? Нали се сещате, че всеки има различно виждане и мисли по различен начин. Затова, за да бъдем единни трябва да се съгласим с общите действия, дори и да имаме различно мнение. Ако някой пък смята, че има друго, по-правилно и ефективно решение - нека да отиде при НКП или да се свърже с някой от групите и да го изложи. Ако успее да го защити достатъчно добре може и да се помисли в тази насока.
Аз лично виждам две възможни неща, които са най-адекватни като поведение от наша страна. Или бойкот и нито един човек на стадиона или мощно всички там и храна по пичките. НКП и другите са избрали първото и аз го подкрепям. Да не говорим, че аз не виждам как ще накараш всички да се изсипят на стадиона...щото голяма част от хората, които пълнеха Герена последните мачове са на принципа "нема им стъпим". И като на домакинството ни има 1000 човека кво? Трябва да сме единни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]