forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 1:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:37 pm 
Аватар

И все пак.... Живко Миланов ? :bigok Дреме ми, че е на 34. Веско Минев на 34 беще твърд титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:52 pm 
Аватар

konvoec написа:
Да идва! :bigok
И без това сме край, да идва който иска.

Аз лично бих желал тоя пич да идва - има клип, даже и песен:

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:52 pm 
Аватар

Живко Миланов си играе за Апоел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:55 pm 
Аватар

Ще се повторя ама аз като цяло не знам какви нови чакате, при положение, че нито резервен екип имаме, нито магазина в Сектор А не можем да си заредим с новата МАЧОВА тениска, за други артикули въобще няма да споменавам. Пари за маркетинг нямало, заплати се бавят, взимаме някакъв треньор, на който резултатите му в последните не знам си колко отбора са потресаващи, промоутърки нЕма и т.н. :bigok

Последна промяна venario на Сря Авг 01, 2018 9:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:55 pm 
Аватар

FLAME написа:

Нали уж не бил пописал нов договор :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 9:56 pm 
Аватар

+1, екипи нямаме, но нови ще купуваме :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 10:01 pm 
HellziN написа:
FLAME написа:

Нали уж не бил пописал нов договор :smt017

Живко ни пя :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2018 10:02 pm 
Аватар

venario написа:
Ще се повторя ама аз като цяло не знам какви нови чакате, при положение, че нито резервен екип имаме, нито магазина в Сектор А не можем да си заредим с новата МАЧОВА тениска, за други артикули въобще няма да споменавам. Пари за маркетинг нямало, заплати се бавят, взимаме някакъв треньор, на който резултатите му в последните не знам си колко отбора са потресаващи, промоутърки нЕма и т.н. :bigok
Не бе важно е, кой ще играе от ляво. Сменихме треньора и от тук само нагоре с бизнесмена който говори правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2018 7:50 am 
Аватар

Мен ме притеснява липсата на промоутърки. През цялото време бях сигурен, че е някаква пирамида за да може някой да ебе без пари. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2018 10:39 am 
Аватар

FLAME написа:
Те са тук от две седмици - гамбийците подписват на минимална плюс пълен пансион.

А пиене дали ще има по време на яденето? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2018 10:43 am 
Аватар

FLAME написа:
Мен ме притеснява липсата на промоутърки. През цялото време бях сигурен, че е някаква пирамида за да може някой да ебе без пари. :strkstrk

На кастинга са се явили само продавачките от магазина. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2018 12:32 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/sportal.bg/vid ... 683785573/

Свободен агент. :roll:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 8:27 am 

Голям инат тоя сезон, да не вземем никой. Изгонихме 6-7 човека и взехме двама. Имаме крещяща нужда от бекове, крила и център нападател, но... Дано докато се излекуват Паулиньо и Горанов бием и в трите мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 8:44 am 
Аватар

Безпаричието вече му викаме инат, тъй ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:12 am 
Аватар

Значи аз искам да си купя Ламборгини ама от инат няма да го направя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:22 am 
Аватар

Ами не знам безпаричие ли е, но за пореден път приказките на Спас и действията му се различават коренно. Уж искаш да взимаш някакъв велик Рутенщайнер за по една шапка пари, уж преговаряш и гледаш стотици играчи, за да избереш качество, пък всъщност си бил скъсан, забавил си заплати и нямаш пари за селекция......После треньорът ти бил изгонил някакви играчи (които са по-добри от тия, които остават, дори по собствените му думи), ама единия още чака да му се обадиш, пък ти не го правиш.....и всъщност треньорът вика "питайте ръководството защо няма нови", и се оказва виновен той за тая работа---- Не знам, нещо хич не се връзва, ама хич. Италианското менте хубаво го махнахме, ама лондонското кой ще го махне - не знам.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:23 am 
Аватар

Има си хора и за последното. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:26 am 

Kryten написа:
Безпаричието вече му викаме инат, тъй ли?

Умишлено пиша инат. Сещаш се какво имам предвид. Лошото е, че за да осигурим предимство на местно ниво на едни, осигуряваме и на други. После защо играем бараж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:57 am 
Аватар

Wildkid написа:
Ами не знам безпаричие ли е, но за пореден път приказките на Спас и действията му се различават коренно. Уж искаш да взимаш някакъв велик Рутенщайнер за по една шапка пари, уж преговаряш и гледаш стотици играчи, за да избереш качество, пък всъщност си бил скъсан, забавил си заплати и нямаш пари за селекция......После треньорът ти бил изгонил някакви играчи (които са по-добри от тия, които остават, дори по собствените му думи), ама единия още чака да му се обадиш, пък ти не го правиш.....и всъщност треньорът вика "питайте ръководството защо няма нови", и се оказва виновен той за тая работа---- Не знам, нещо хич не се връзва, ама хич. Италианското менте хубаво го махнахме, ама лондонското кой ще го махне - не знам.....
Знаеш, че не си прав, но продължаваш да настояваш. В ММ има прилична статия по въпроса с хубава метафора. След като Левски е гнила ябълка, то Буки се явява поредно червейче изяждащо ябълката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:58 am 
Аватар

Бахти, сега какво, всички са виновни освен горкия градинар Спас ли? :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:23 am 
Аватар

Невъзможен си. Ами Спас дава пари и купи 2-3 футболисти (след като продаде 2-3). Сега и структура ли да прави?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:27 am 
Аватар

Не пиша, за да защитавам Спас, но:

1. За първи път от 10 години имаме толкова голям брой адекватни футболисти в състава. Доведе Обертан, Холмар, Паулиьно, Тиам..
2. Опита да назначи някъв Вили Руфенщофен, което щеше да е бахти крачката напред.
3. Треньорите, които е назначавал са Делио Роси и Славиша Стойанович, които не са физкултурници. Да, първия се провали, но всички помним с какъв ентусиазъм го приехме. В крайна сметка Спас няма как да знае, че е щял да бъде провал, а на всички изглеждаше перфектен ход.
4. Назначи някъв бай Хуй маркетинг директор дето уж прави разни неща.
5. Да, стадион няма, ама едва ли някой мисли, че има смисъл да се прави на фона на представянето ни в европа и свежите пари, които идват от там...

6. Играчите не получавали пари от мача със Славия. Демек от 9.05 до 11.07 или по-точно им е била забавена една заплата. (ако приемем, че след това са им били изплатени и двете)

Ако знаете за някакви подводни камъни и лъжи казвайте, ама общо взето това се вижда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:33 am 
Аватар

А и имайте предвид, че миналото лято имаше добри приходи - продадохме Краев и Бурабия + че отстранихме един съперник в Европа. Взехме Жорди, Обертан, Холмар. Дори зимата направихме един изходящ трансфер - Мапуку - и взехме Паулиньо, Нашименто, Тиам, пак прилични футболисти като за КафЕвата Лига. Сега нито сме продали някой, нито сме елиминирали противник в евротурнирите. Еми, като не сме, кинти - хуй.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:33 am 
Аватар

Аз не помня да сме имали толкова силни единици. И за това ме е яд, че не се случват нещата, а не се знае дали пак ще имаме такива. Липсват ни обаче голаджия и вратар, което е повече от половин отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:54 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Не пиша, за да защитавам Спас, но:
Е това НО ни разказва играта....

1. За първи път от 10 години имаме толкова голям брой адекватни футболисти в състава. Доведе Обертан, Холмар, Паулиьно, Тиам.. - Това да имаш прилични играчи на дадени позиция и пълни и пълни дупки на други, говори а тотална липса на последователност, заинтересованост и желание за постигане на някакви цели. Аз на това му казвам - oтбиване на номер.
2. Опита да назначи някъв Вили Руфенщофен, което щеше да е бахти крачката напред. - Това е факт, но да нямаш резервен вариант, какво казва? A сега като не става с тоя какво следва? Нужни ли са 2 месеца, че да се намери подходящо име? Сега добре ли са нещата, че не се търси? Крайно несериозна работа. От плюc за Русев, нещата отиват към дебел минус.
3. Треньорите, които е назначавал са Делио Роси и Славиша Стойанович, които не са физкултурници. Да, първия се провали, но всички помним с какъв ентусиазъм го приехме. В крайна сметка Спас няма как да знае, че е щял да бъде провал, а на всички изглеждаше перфектен ход. Пак е така, НО вземането на добър треньор не ти гарантира добри резултати, ако не му вземеш адекватни изпълнители и не си спазваш обещания към вече взетите
4. Назначи някъв бай Хуй маркетинг директор дето уж прави разни неща. Ми не е баш назначение, а тотално отбиване на номер от страна на всички в ПФК-то. Какво ще спечели ПФК-то е едно, а какво ще спечели другото лице е съвсем различно.
5. Да, стадион няма, ама едва ли някой мисли, че има смисъл да се прави на фона на представянето ни в европа и свежите пари, които идват от там... Крайно несериозно и точно в поддръжката на имотите си личи желанието на Русев да развива отбора и ПФК-то. Тотална НУЛА....дори и под нулата.

6. Играчите не получавали пари от мача със Славия. Демек от 9.05 до 11.07 или по-точно им е била забавена една заплата. (ако приемем, че след това са им били изплатени и двете) Това е за футболистите (2 заплати), а за всички останали? Това не се прави по време на най-доходоносния ти период. Освен ако....НЕ СИ ТОТАЛНО незаинтересован от инвестицията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:23 am 
Аватар

. . .
7. Тотално насиране и аматьорщина при колаборацията с шоко солюшънс :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:38 am 
Аватар

garry.rodriguez написа:
Лошото е, че за да осигурим предимство на местно ниво на едни, осигуряваме и на други. После защо играем бараж.

Росен написа:
Липсват ни обаче голаджия и вратар, което е повече от половин отбор...

Към горното може да добавим и влизането на СР в изпълкома. На пръв поглед изглежда, че с този си ход (ще) показва влияние върху някои събития, които да са в наша полза, но по-скоро изглежда замазване на положението и хвърляне на прах в очите ни. Нито са спрели съдиите да ни режат във възловите мачове (най-много да пуснат някоя спорна засада или ни дадат дузпа срещу отбори от долната половина на класирането), нито пък медиите са обективни в отразяването на случващото се около отбора (продължават да серат тонове с лайна). И реално засега ползата му е 0-ва от присъствието му в изпълкома. Към всичко това, като добавим и колебливите игри на отбора най-вече, заради липсата на качество на 2 фундаментални позиции за всеки отбор - GK и CF, пъзела започва да придобива ясни силуети, а именно тези на "кораба"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:38 am 
Аватар

Дивото дете вече ви го написа. Дори полуръста има някакво подобие на структура в тирето. Да, мутренска е, далеч от перфектна, но я има. Знае се кой дава парите, кой лапа микроскопичната хоя, кой пише простотии във фб, кой плещи тъпотии пред медиите, кой вие като линейка заради съдиЙ, кой гледа и кой води играчите. Знае се в кои ситуации идва да ти свири циганския оркестър “Глигор Ганчев” (тия май бяха изпаднали в немилост пред паспарту), кога те водят на разходка в багажник, кога имаш трудово обучение за сковаване на къщички за птиченца, кога ходиш на Бялка.
При нас единственото сигурно е, че виновно е ментето което е старши треньор. Всички останали си вършат работата супер професионално, има изградена управленска структура с ясни връзки, правомощия и отговорности. Знае се кой за какво отговаря, кого ръководи и пред кого се отчита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:39 am 
Аватар

Тука става дума точно за непоследователността , която впрочем Спас демонстрира от самото си начало при нас, и която вече неколкократно сме обсъжали. Именно тя ме тревожи от самото начало, а резултатите са видни. Няма никаква нормална логика да водиш прилични играчи, а същевременно да имаш постове, на които от години е пълен леш и ти да не правиш нищо по темата (след като е не само очевидно, ами и треньорът който си довел да оправя нещата, три пъти е казал, че му трябва решение). Няма никаква логика двама основни играчи да си тръгнат без договори, след като дори треньора твърди, че са по-добри от тия, които остават. И не, съжалявам, не приемам тая глупост, че Роси бил изгонил Панайотов. Айде, за Прохазка приемам, че му беше дошло време и желание да отиде другаде и получи добро предложение, и като се при бави това, че не е харесвал Роси и позицията, на която е поставян, логично не е искал да преподпише. Но с Панайотов нещата не стоят така изобщо, и това е очевидно за всеки. Изключително странно и необяснимо е да твърдиш, че искаш да взимаш Рутенщайнер и да инвестираш в него огромна за нашите стандарти сума пари, а в същото това време играчите ти (да не говорим за други служители) да не са си получили заплатите. Това е просто абсурдно. Още по-тъпо е пък да заложиш всичко на тая карта, още повече, че виждаш как нещата се разсъхват (мамка му, тука във форума ги видяхме как се разсъхват в продължение на цял шибан месец) и да нямаш резервен вариант. Още тогава казах, че е идиотско да нямаш никакъв резервен вариант, при положение, че става ясно накъде отива работата - вече мина повече от месец оттогава, и очевидно не се прави нищо по темата. Също така е напълно идиотско да имаш добри играчи, съчетано с брутални дупки, но още по-идиотско е да имаш приличен състав и треньор, но пълен хаос в самия клуб. Няма скаути, няма човек, който да отговаря за договорите на играчите (директор нямаме вече половин година, Усмивката очевадно е някаква пълна кукла на конци и фигурант), няма никаква, ама никаква идея как клуба да генерира приходи - и тука не става дума само за маркетинга, който е поверен на някакъв човек, но на който (по негови думи от срещата) не е отпуснат почти никакъв ресурс, но и на когото не са поставени никакви цели или задачи, които той да гони.... Никаква работа по спонсори (не включваме Виваком и великата сделка с името на стадиона), никакви кочентари по ТВ правата и опит да се направи нещо там, след като получаваните суми очевидно са смешни, никакъв гръб в БФС (голям праз, че е в ИК), никакво влияние в медиите, нищичко. За школата пък по-добре изобщо да не отваряме приказка. Това е все едно да събереш един приличен състав от готвачи, но ресторанта ти да е развалина, келнерите ти да са пияници, всичко да е мръсно, да не доставяш читави продукти, хората да влизат през страничния вход, щото централния е закован, и да нямаш дори табела, и да се чудиш защо, деба, никой не ще да идва в тоя ресторант.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:43 am 
Аватар

Не знам някои хора в какъв свят живеят и какви очаквания имат от човек, на който му беше "наредено" да вземе Левски без собствено желание... Този факт умело се пропуска от Никича и ко, които явно очакват минимум чист като къпан гъз, непорочен собственик, който да построи 5 бази и да е левскар от малък... но на всички ни е ясно, че това няма как да стане. Да не забравяме, че и на онея тримата им беше "наредено" да вземат Левски по абсолютно същата схема, но неправиха и 1 стотна от това, което направи Спас. 

tzvetan_22  :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]