forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 2:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 12:23 pm 
Аватар

Нещо взехме сами да си гоним хората, които обичат ЛЕВСКИ.... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 12:31 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
Венгер наебания да го взима Хичо, че като ги гледах снощи колко са жалки, чак жал ми стана, буахахаха! :smt006

Верно им трябва на АрЦИнал един Ники Димитров :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 12:34 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
Венгер наебания да го взима Хичо, че като ги гледах снощи колко са жалки, чак жал ми стана, буахахаха! :smt006

Из аз се радвах и си мислих тва... Коментаторът даже каза, че Венгер казал пред журналисти относно КАН: "Това е абсурдно. Сега трябва да купувам, а после ще ме обвините, че имам прекалено много играчи".. Дай боже и наш Хичо да се вреди! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 6:11 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=34241

Данчо наистина би било добре да ни подкрепи и без това нямаме друг десен бранител, освен Миланов и Станчев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 6:58 pm 
Аватар

Блекбърн са се отказали от Домовчийски. Батков е ебати артиста, отивал бил да подпише... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 7:20 pm 

Това на прaктика означава, че той не подпише ли с друг отбор през тази зима е неизползваем за нас. Мотивацията му ще бъде на нула.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 7:29 pm 
Аватар

А, трябва да си много тъпо копеле мотивацията да ти е на нула! Все си мисля, че най-резонното нещо е, че след като знае, че има интерес към него от редица клубове да играе силно, вие не мислите ли така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 7:48 pm 
Аватар

al3kz написа:
А, трябва да си много тъпо копеле мотивацията да ти е на нула! Все си мисля, че най-резонното нещо е, че след като знае, че има интерес към него от редица клубове да играе силно, вие не мислите ли така?

А бе един футболист като акълът му е на вънка и само за трансфер мисли )както ще е в случая) е факт че не може да заиграе на ниво. Вечно е разконцентриран. Пиши го "бегал" Валери, ако се върна от острова накъдето отиват нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 8:04 pm 

al3kz написа:

Па до сега не го ли гледаха чужди емисари, а виж го как играе от лятото насам?
Ако не бяха предишните му изяви Блакбърн едва ли щяха да го извикат на проби на базата на 0:1 и 0:1 срещу Тампере и нулевите му резултати срещу Свиняспор, Локо Сф. и Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 8:14 pm 
Аватар

Никой от вас не е прав - просто защото, никой не може да знае как ще се представи, или колко ще е мотивиран. Всичко което правите в момента е да гадаете.. :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 9:42 pm 

Е уж офертата от Блекбърн не е единствена, нали имало шанс да заиграе в други клубове от Англия или Испания :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 9:47 pm 

АНглия,Испания,Германия,Италия и накрая Анкарагюджю :shock: :? Защо ли ми се струва познато

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:07 pm 
Аватар

TicoTorres написа:
АНглия,Испания,Германия,Италия и накрая Анкарагюджю :shock: :? Защо ли ми се струва познато

Добре, че футболистите ни са с различни имена, иначе щях да се притесня, че животът ми се повтаря.. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 10:44 pm 
Аватар

В Анкарагюджю май още не сме пласирали .. или аз бъркам

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:19 pm 

Мениджърът на елитния английски Блекбърн Марк Хюз се отказа от намерението си да привлече българския нападател Валери Домовчийски, съобщава вестник „Телеграф Ланкашър”.

Домовчийски изкара 12-дневни проби на "Иууд Парк" по рано през месеца и според първоначалната информация Хюз е останал доволен и е поискал нападателя под наем до края на сезона.

Източник от клуба заяви, че Хюз е решил да продължи да наблюдава развитието на Валери, като Блекбърн ще се опита да вземе младия български нападател през лятото, като ще му предложи постоянен договор.

Уелският специалист е взел това решение, тъй като няма да може да даде достатъчно шанс за изява на Домовчийски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 1:14 pm 

Матераци се разбра с Левски :lol: :lol:

Роденият през 1990 г. защитник от детско-юношеската школа на Левски Симеон Иванов, по известен с прозвището си Матераци, уточни условията по първия си професионален договор с клуба. Контрактът ще е за срок от 3 години, а официалното подписване ще стане факт след завръщането на сините от втория подготвителен лагер в Кипър.

Близо двуметровият гигант, който тренира с първия тим от около година е гласен за алтернатива на централните бранители Рабех и Томашич.

Между другото някои гледал ли го е и има ли преки впечатления от изявите му ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 1:17 pm 
Аватар

UltrasO написа:
Матераци се разбра с Левски :lol: :lol:

Роденият през 1990 г. защитник от детско-юношеската школа на Левски Симеон Иванов, по известен с прозвището си Матераци, уточни условията по първия си професионален договор с клуба. Контрактът ще е за срок от 3 години, а официалното подписване ще стане факт след завръщането на сините от втория подготвителен лагер в Кипър.

Близо двуметровият гигант, който тренира с първия тим от около година е гласен за алтернатива на централните бранители Рабех и Томашич.

Между другото някои гледал ли го е и има ли преки впечатления от изявите му ? :roll:

Аз ако бях треньор, с оглед ситуацията в първенството, щях целия полусезон да пускам само Рабех и Матераци, като централни защитници.
Ама не съм треньор.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 6:55 pm 
Аватар

Цитат:
Оксер взе Роберт Попов

Френският Оксер взима македонският капитан на Литекс Роберт Попов, разкри ”Екип”.Двата клуба вече са се разбрали по между си, като до края на тази седмица Попов ще пристигне във Франция, за да договори личните си условия. Десният защитник пропусна част от подготовката на тима в Дубай, тъй като бе болен и остана в Ловеч, за да се лекува. Малко преди да отлети за емирствата македонският национал удължи договора си с ”оранжевите” до лятото на 2009 година, след като интерес към него имаше от Левски и лит(*кс-етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:27 am 

Black Jack написа:
Аз ако бях треньор, с оглед ситуацията в първенството, щях целия полусезон да пускам само Рабех и Матераци, като централни защитници.
Ама не съм треньор.... :roll:

Добре че не си треньор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:35 am 
Аватар

Екундайо Джайеоба е пред трансфер в турския Сиваспор

Нападателят на Левски Екундайо Джайеоба е пред трансфер в турския Сиваспор, научи репортер на Агенция "Фокус". В момента този отбор е лидер в класирането, а в него играе българският нападател Иван Цветков. Освен от Сиваспор интерес към Джайеоба има и от китайския Чен Ду. Нигерийският нападател се оказа излишен в Левски след като дълго време лекуваше контузия и не можа да се пребори за титулярно място. Възможно е днес Джайеоба да тръгне за Турция или Китай, за да сключи своя договор.

Това с този китайски отбор нали пропадна уж... Иначе ми е интересно как така който и да е отбор напира за футболист, който за последните 3 години има сигурно 5 мача като титуляр и 10 като резерва. Щях да забравя и 7 контролни мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:57 am 

Да се маха Дайо...
Ако не беше тая контузия срещу Публикум можеше да излезе футболист от него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:39 am 

[quote="3941]Това с този китайски отбор нали пропадна уж... Иначе ми е интересно как така който и да е отбор напира за футболист, който за последните 3 години има сигурно 5 мача като титуляр и 10 като резерва. Щях да забравя и 7 контролни мача...[/quote]
Ако става въпрос и БАрдон не беше най-твърдият титуляр във Франция :oops: За него това е най-доброто възможно решение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:57 pm 

Че да не му е било зле на Дайо, лекуваха го много добри доктори,вземаше си заплата може и премии........ЖИВОТ :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 1:13 pm 
Аватар

Дайо и всичките маймуни само при мисълта, че живеят в епоха, в която робството е забранено, трябва да са много, ама много доволни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:07 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 3:52 pm 
Аватар

Цитат:
Мъри иска от Батков бартер: Манчев за Домовчийски
25 януари 2008 | 11:54
От: SportLine
Станимир Стоилов е сериозно притеснен от класата на новия Левски и прави всичко възможно, за да вдигне нивото на отбора в офанзивен план. Поне това се подразбира от последното му желание пред Тодор Батков: да бъде привлечен ненужният в Селта Владо Манчев. "Ако Блекбърн наистина иска да купи Домовчийски - да го пуснем, но с парите да вземем Манчев", пожелал хасковлията пред клубния си началник.

Както е известно Манчев е ненужен във Виго, където го закара Христо Стоичков. Пазарджиклията има оферта от близкия до Мадрид Сантандер, но лични драми го карат да гледа все повече към България. Причината е в неговата половинка Елеонора, която отказвала категорично да се премести да живее за постоянно при съпруга си. Заради нея и желанието и да е близо до испанската столица Манчев почти е приел офертата на Сантандер. Мисис България обаче в последния момент обявила на тарана, че дори и при това положение няма да се измества за постоянно от София, тъй като тук градяла кариера. Манчев обаче е бесен на бившата манекенка на Васил Божков, че все по-често негови приятели я виждат в компанията на един и същ проспериращ бизнесмен. Точно заради това Владо бил склонен да се върне в България и дори се обаждал на Ангел Бончев да го пита още ли е в сила офертата на Литекс. Бизнесменът обаче го отрязал с мотива, че ловчанлии вече са привлекли двама тарани от Франция и Петрич.

Станимир Стоилов е провел три разговора с мениджъра на национала Лъчо Танев, от които е разбрал, че този път футболистът няма да има нищо против оферта от български клуб. Освен това Манчев искал да се пребори за място в селекцията на Пламен Марков, а импресариото му бил сигурен, че при това ниво на "А", неговият клиент ще наниже поне 15-ина попадения през пролетта. Стоилов почти се е договорил и за личните условия на състезателя, като интересното е, че те ще се по-ниски от тези на двете африкански звезди на Левски. Манчев бил бесен и от нежеланието на Емил Костадинов да го върне в лит(*кс-етрополе и затова нямал нищо против еретичната идея да носи синята фланелка. В същото време след продажбите на Йовов, Бардон, Телкийски и Джайеоба и изостаналата подготовка на Димитров и Домовчийски, заради пробите им в Англия Левски има доста проблеми в офанзивен план, които не давали мира на Мъри Стоилов.

Между другото Роберт Попов е вече играч на Оксер срешу скромната сума от 500 00 евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:03 pm 
Аватар

Тия журналисти не могат да се наситят на sci-fi разказите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:08 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/interview59.html

:evil: :evil: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:33 pm 
Аватар

Манчев е добър нападател, имаме нужда от човек точно на този пост.
Но това бартер ми звучи сякаш Домовчийски ще преминава в Селта.
А по въпроса за Блекбърн - можело да купят Валери през лятото, но зависи как ще се представел през пролетния полусезон.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:41 pm 
Аватар

Манчев е бездарник! Сто пъти предпочитам Мартин Камбуров или Генков пред него!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]