forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 12:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:06 pm 
Аватар

Който каза, че СПАС = ЛУПИ позна :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:08 pm 
Аватар

Да мре, защото си иска парите ли?
Иначе ситуацията е в два варианта - или сме пред умирачка, или се очакват добри неща в Левски и за това наизскачаха всякакви лайна. Надявам се да е второто. Но аз за себе си съм решил да не ставам припознавач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:18 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Който каза, че СПАС = ЛУПИ позна :bigok.

Прикачени файлове:
768x432.jpg
768x432.jpg [ 116.95 KiB | Прегледано 4970 пъти ]

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:27 pm 
Аватар

blue heart написа:
Кур за Жейнов, да умре в мъки.

Все едно чета в свинския форум преди фалита. "Какъв е тоя бананов герой, дето си иска парите - майка му да умре"! лит(*кс-етрополе НЕ ПЛАЩА БАААА
Някакви анонимници са виновни, че някакви тъпанари в ръководството на Аматьорски футболен клуб Левски са им предложили стотици хиляди, за да потичат на 4-5 тренировки на седмица. Виана и Ривалдиньо какво вършат на Герена? Те ли са се докарали сами, синьо сърце, или тези, които унищожават целенасочено Левски?
Журналята сигурно и те са виновни за батака в АФК Левски? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:36 pm 
Аватар

Сещам се умрелите свине как разсъждаваха по въпроса с плащането за Платини на Черноморец. Общо взето беше "За какво да им плащаме, като тоя нищо не играе".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:42 pm 
Аватар

Явно тотално са абдикирали Спас и свитата му. Въпросът е дали защото са още за малко, или защото вече няма какво да се направи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:43 pm 
Аватар

BurningHeart написа:
blue heart написа:

Все едно чета в свинския форум преди фалита. "Какъв е тоя бананов герой, дето си иска парите - майка му да умре"! лит(*кс-етрополе НЕ ПЛАЩА БАААА
Някакви анонимници са виновни, че някакви тъпанари в ръководството на Аматьорски футболен клуб Левски са им предложили стотици хиляди, за да потичат на 4-5 тренировки на седмица. Виана и Ривалдиньо какво вършат на Герена? Те ли са се докарали сами, синьо сърце, или тези, които унищожават целенасочено Левски?

Аз просто му пожелавам да умре, къде съм казал да не си иска парите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:49 pm 
Аватар

Росен написа:
...Но аз за себе си съм решил да не ставам припознавач.

Ти, аз, още 100 човека от форума и 1000 от стадиона. Познай с останалите Левскари с идеали от Апостола и хора от народа?
Още на първия мач на големия Левскар Златев като собственик на Левски-Лукоил-София ще обещае да се бори срещу мафията в българския футбол,
а на следващия Ганя ще го превъзнася като припок - ГГ. Разликата с чорбата и тирето ще ни е само цвета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:54 pm 
Аватар

Абсолютно съм сигурен, че така би станало. Определени хора ще обясняват, че няма друг начин и дружеството не е от значение. Аз обаче не бих участвал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 6:59 pm 
Аватар

А, да, тва да е ясно. Аз от Гълъбово, Струмска Слава и Несебър нЕма да ставам. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 7:06 pm 
Site Admin
Аватар

Ferio написа:
Росен написа:
...Но аз за себе си съм решил да не ставам припознавач.

Ти, аз, още 100 човека от форума и 1000 от стадиона. Познай с останалите Левскари с идеали от Апостола и хора от народа?
Още на първия мач на големия Левскар Златев като собственик на Левски-Лукоил-София ще обещае да се бори срещу мафията в българския футбол,
а на следващия Ганя ще го превъзнася като припок - ГГ. Разликата с чорбата и тирето ще ни е само цвета.

То и сега Ганя ходи само на големи мачове.С редки изключения де.
Просто на редови мач срещу Верея/Септември/Витоша ще има не по 1000 редовни,а по 300.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 7:09 pm 
Аватар

По-скоро по 800,за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 7:19 pm 

Колко ли още ще почнат да си търсят парите и до кога ще се отлага неизбежното, а именно фалит...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 7:41 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 7:49 pm 
Аватар

Къде е клуба на парата, да попита Спасчу какво се случва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 9:15 pm 
Аватар

Ч=20млн няма да се притеснявате :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 9:29 pm 
Аватар

soulcrew написа:
Къде е клуба на парата, да попита Спасчу какво се случва?
Обмислят стратегии за аутсотснатите дейности. Пари трябва да се печелят, не му е времето сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2018 10:01 pm 
Аватар

Като видя новина, че се интересуваме от някой чужденец с над 5 хил. лева заплата и ми се драйфа :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 12:42 am 
Аватар

Е то на мен ми се драйфа и от чужденец с под 5к заплата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 2:27 am 
Аватар

Не искам дори да си помислям за сценария с фалита, тъй като аз силно вярвам, че с мислите си привличаме това, което ни се случва... Чувствам се провокирана обаче от няколко мнения, че сме щели да припознаваме... Въпреки всичката гняс, която ни се случва и която ни е обградила, си позволявам да изразя своята убеденост, че колкото и разединена, колкото и лутаща се да е публиката на Левски, тирета и припознавания няма да се приемат. Във всички трудни моменти, въпреки негативизма, че нещо нямало как да стане, публиката се е вдигала и всъщност нещата са се получавали. Баскетбола, юбилея, инициативите на фонда. Разбира се, сега ситуацията е по-различна, нещата не опират до това да се съберат просто някакви пари. Какъвто ни е пътят, ще си го извървим. Но за да го направим достойно не трябва да продължаваме да сме безгласни букви и със сигурност трябва да престанем с хумора. Вече няма място за остроумничене, за съжаление ни докараха до това да ни грози опасност от изхвърляне от евротурнири, заплахи за загуба на лиценз... А ние лаф след лаф редим... И чакаме да ни кажат, че всичко е наред. нкп, които се водят за "представителния глас" на публиката на Левски очевидно нямат проблем със ситуацията, реакция нулева... Не че съм очаквала нещо от тях, но няма да пропусна да го отбележа. Тръст "Синя България" също не е много ясно прави ли нещо или седи и чака от клуба да кажат, че всичко е наред! Накратко, от организациите не видях някаква реакция, която да е адекватна за създалата се ситуация. Неорганизираните ще трябва да се организираме.
Това, което аз очаквам и смятам за нормално да се случи е, една пресконференция, на която всеки един ръководител в клуба трябва да присъства и да се даде ясен и категоричен отговор какво се случва с Левски. Обидно е да се позволява такава медийна атака, която освен, че уронва престижа на клуба, смазва лека-полека и нас, привържениците. Не е сериозно да се излезе с 5 реда в официалната страница и с това въпросът да се счита за приключен.
Вярвам, че и това ще го преборим. С Левски докрай и после отначало, нали все това си повтаряме.
Не трябва да забравяме, че ние сме ЛЕВСКИ. НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 2:49 am 
Аватар

Аз не мисля че приключваме курса, но стигне ли се до Тире, гарантирам ти, че същия брой дебили ще припознаят Левски-Нещо си след първата победна серия.

Е, може и да греша и да се налага да им се спечели купа или титла. Тогава е 1000% гарантирано припознаването, извън 2-3% които имаме мозАци.

Тоя глистосер и пиявица Жейнов да се задави с лайна. Един многото, които точеха Левски години наред чрез играчи-ментета. Само вдига врява, защото е удобен момента и всякакви отрепки надигат зурли когато сме в калта. Няма лошо да си иска парите след като е имало балъци да му ги предложат, но това е доста координиран саботаж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 1:36 pm 

Има ли тема за зимната подготовка,контроли ,трансфери и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 1:55 pm 
Аватар

Че то ще има ли такива неща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 4:15 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
..Накрая ще кажа, че ако го нямаше краля-слънце, футболът щеше да е чисто аматьорски. Кой както иска да тълкува това, което казах.

100% вярно мнение. Само да добавя, че ако беше аматьорски можеше да постигнем нещо. Като гледам аматьорски отбори играят в групите на УЕФА, а тук интриганти ебават майката на клубовете и футбола като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 4:50 pm 
Аватар

Цитат:
Мениджърът Николай Жейнов разкри, че има фактури за сумите, за които претендира, че Левски му дължи.

"Имам да получавам сериозна сума от Левски. Тя е шестцифрена в левове. Това са пари, за които моята фирма има сключен договор с ПФК Левски и съответно има издадени фактури“, каза Жейнов, цитиран от "Тема спорт“.

Той призна, че Левски е правил частични плащания за услугите му по привличане на футболисти. Но те са спрели, а от година и половина той така и няма нормална комуникация с клуба.

"Имал съм срещи с хора от ръководството. В началото всичко бе наред, но след това разговорите прекъснаха, срещите също, както и плащанията“, посочи той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 5:07 pm 
Adepta написа:
100% вярно мнение. Само да добавя, че ако беше аматьорски можеше да постигнем нещо. Като гледам аматьорски отбори играят в групите на УЕФА, а тук интриганти ебават майката на клубовете и футбола като цяло.

Кои са тия отбори :o Ти беше най-големия защитник на тезата, че Вадуц всъщност са сериозен отбор и правеше сравнения как втора Швейцарска е по-силна от първа незнамсикоя...

blue heart написа:
BurningHeart написа:
blue heart написа:

Аз просто му пожелавам да умре, къде съм казал да не си иска парите?

Айде, айде :wink: типично по чорбарски първото ти мнение беше, защото и той има дързостта да иска нещо от ПФК-то, а не да работи с нас за чест и слава. Ако съм се объркал, кажи защо да умре - все пак ни е докарвал някои от любимците ни през последните години :smt002 карал ни е и некадърници, но за това вината си е изцяло в служителите на клуба.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 5:30 pm 
Аватар

Да умре, защото е част от координирана атака срещу Левски. Според теб, случайно ли всички почнаха да си искат кинтите по едно и също време? Жейнов как точно сега му скимна, а не преди 2 месеца, примерно?

П.П. Май не ме бяха обявявали за чорбар тука, ама явно за всичко си има първи път. :bigok Да знаеш, че май по-голяма обида никога не съм получавал. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 5:37 pm 

Единственото на което се надявам, че би ни предпазило от тире, е че Тиквоний няма никаква изгода от фалит на "Левски". Идат избори и той не иска смутове. А и циркове като с "Литекс" за пред УЕФА май ще дойдат в повече и за УЕФА, така че и на БФС не е изгодно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 5:38 pm 
Аватар

Абе колкото и да сме в България и да летят всякакви партенки (не, че само у нас е така), дим без огИн няма.

Първо това, че наскачаха всякакви хора да си искат парите сега, не е случайност. Щом нещата са минали от "да се разберем помежду си" до "ще си търся моето в съда", значи нещо в клуба се е променило и дава ясни индикации, че скоро може и да няма от кой да си търсиш парите. Маса фирми изгоряха така покрай чорбата - щото като не рипаха навреме, накрая останаха с това, че имат да взимат.

Второ че от УЕФА няма да си позволят да заплашват официално клуба с изваждане от ЕКТ, ако всичко беше както трябва. Нали се сещате, че няма клуб, който да няма сума ти задължения към най-различни фирми и институции, пък навсякъде си вървят нещата. Очевидно сме осрали работата, щом се стига до това да се гледаме на сайта на УЕФА в официални документи :smt006 .

--------------

А иначе същите неща едно време си ги говореха и чорбарите - медийни атаки, партенки, тоя сега ли точно се сети да си ги иска парите, измислици, не може да фалираме, а-у ... и по същия начин едни усмихнати хора ги уверяваха, че всичко е наред, има тук-таме да се плати някой лев, ама нищо сериозно, нищо странно ... "то и Манчестър и Реал Мадрид имат дългове, кво !?" :lol:

И друго ме навежда на лоши мисли - то, че клубът ни винаги е бил от "потайните" - факт. Обаче, при сегашните вълнения и искове от всякъде, не ми се струва нормално да няма една читава пресконференция, да се успокоят нещата, да се каже "сичко е наред, ето документите, ето цифрите, питайте бай Стамат, да ви каже, че му платихме". Това, че мълчат като ебани задници всичките шефове (а не е като да са ни малко) явно ми говори, че работата е шит.

Надявам се да не се стигне до фалит наистина, защото не мисля да припознавам Долно Уйно (Славчево). За съжаление и аз мисля, че и при нас припознаването би минало точно толкова леко колкото и при чорбата - на определени хора ще се даде някой лев да мяукат нещо там, ще се направи някоя врътка, да не е съвсем същото като при умрелите и толко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2018 5:53 pm 
blue heart написа:
Да умре, защото е част от координирана атака срещу Левски. Според теб, случайно ли всички почнаха да си искат кинтите по едно и също време? Жейнов как точно сега му скимна, а не преди 2 месеца, примерно?

П.П. Май не ме бяха обявявали за чорбар тука, ама явно за всичко си има първи път. :bigok Да знаеш, че май по-голяма обида никога не съм получавал. :oops:

thegboy вече е отговорил, но понеже мнението ти е към мен, ще го напиша и аз:
Не кой да е, а УЕФА официално ни глоби и предупреди в най-кратък срок да платим два милиона. Както знаем във финансово отношение, винаги когато някой дължи на много хора, един като се нареди на опашката и веднага и останалите го правят, за да не останат с пръст в уста :smt002 Примери дори извън футбола много...

Извинявай, определянето за чорбар наистина е голяма обида, но някои хора тук напоследък проявявате много симптоми на чорбарщината: координирани атаки отвън, Бащицата ще плати и всичко ще е точно, тоя и оня защо имат наглостта да си искат парите, точно сега - години след като са ни свършили конкретната услуга, тоя не ни е донесъл титла значи нЕма да му плащаме и т.н. и т.н. Погледнете старите теми за свинете и ще видите, че сте същите :roll: а точно този манталитет и начин на мислене води до тирето :(

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]